biraz önce kendime twister aldım bakalım etkili olacakmı gece günüz boş kaldıkça yapıcam sürekli,bel çevresi ke göbek için etkili yazıyorr kullanan varmı aranızda arkadaşlar,umarım etkili olur bu arada kimsecikler yok sanki bugün burada kendi kendime konuşup duruyorummmm
biraz önce kendime twister aldım bakalım etkili olacakmı gece günüz boş kaldıkça yapıcam sürekli,bel çevresi ke göbek için etkili yazıyorr kullanan varmı aranızda arkadaşlar,umarım etkili olur bu arada kimsecikler yok sanki bugün burada kendi kendime konuşup duruyorummmm
twister dediğin o titreyen kemer mi?
bu gün bimlerde twister satılıo ordamnı aldın sende herjes almış yaaaa bende sauna eşortmanı alacağım:teytey:
yok şu yuvarlak üstüne çıkıp sağa sola dönüyon üst kısmı dönüyooo işte o
hıı anladıım.. bende titreyenden sandım bi işe yaramıyor bende var ama masaj için alabilirsiniz diyecektim...
o dediğiniz ne işe yarıyor nereyi çalıştırıyor?
hıı anladıım.. bende titreyenden sandım bi işe yaramıyor bende var ama masaj için alabilirsiniz diyecektim...
o dediğiniz ne işe yarıyor nereyi çalıştırıyor?
sağa sola dönüyosun ya yan karın kasları hani şu simit dediğimiz bölge varya orayı eritiyo beli ve bel çevresini şekillendiriyor..
Haklisin silagul cum,
Inschallah teh$isin konulur, en azindan care bulmak daha kolay olur.
Allah yardimcin olsun canim, Kendine dikkat et.
[/COLOR]
valla yeni regl i oldum üstelik testte yaptım negatif çıktı sadece başım dönüyor ama sürekli ölemi olurki hamile olunca süreklimi döner miğdem bulanmıyor bence gözlüklerimin derecesi ilerledi kulaklarım yada boynum 3 ünden birimirmirmirmir:sm_confused:
çok sağol canım benim inan bende o kadar mutluyumki 10 aydır bu günü bekliyodum belki kimilerine kısa gelebilir bu süre ama inanın beklemek her ay ümit etmek çok zor inş. kimse yaşamaz bunları Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın ve kimseyi aratmasın evet sılacım dualarımız kabul oldu sizlerede çok teşekkür ederim benim için çok dualar ettiniz Allahta sizin dileklerinizi kabul etsin inş. :Saruboceq:
çok geçmiş olsun canım, insanın içi parçlanıyorya,oğlun kaç yaşında canım, benimkinin d egeniz eti alınabilir , allah bir an önce şifasın versin canım
:hooray: vaooow süpersinnnnnnnn
tabi canım gazsız yürümüyor bu işler sağolasın. ama benim gaz çok çabuk bitiyor onun için sık sık kendime yeni icatlar çıkarıyor yapacak yeni şeyler arıyorum ki onların gazına heyecanına birşeyler yapıp zayıflim diye. gaza geliyor uğrşıyorum az kilo veriyorum gaz bitiyor sıkılıyorum bir duraklama oluyor yine az bi gaz daha az daha zayıfla sonra durakla derken böyleyim işte dur kalk dur kalk derken zayıflıcam artıkbuyrunnnnnnnnn
kendime bazı komik gaz verme yönytemlerimi yazim size çok komik ama hoş oluyor.
-hani dedimya ideal kiloya kadar alışveriş yok diye, zamanım olunca çok nadir mağzaya gidiyorum deneyip deneyip çıkarıyorum kendimi hem yeni hem daha küçük beden içinde iyi hissediyorum sonra hepsini bırakıp çıkıyorum(satıcı çok sinir oluyor ama her seferinde farklı yerdeyim)
-evde önce eski çok bol gelen kıyafetleri giyiyorum, sonra eskilerden kalmış küçük bedenler al bir gaz daha...
- sürekli yanında olan pek farkı anlamıyor ama arada bir gören anlıyor ya, genelde bol ve şişman gösteren kıyafetleri giyiyorum belimdede sauna kemer kalın gösteriyor sonuçta ama kimse bilmiyor belimde onla gezdiğimi sonra arada bir haftada veya iki haftada bir tam üstüme oturan ince gösterenleri giyiyorum. herkes aaa ne güzel incelmişsin nasıl zayıfladın falan diyor. bir gazda oradan.
biraz çocuksu oyunlar ama mutlu oluyorum...
sılagüüül,
nerelerdesin....
bir süredir yoksun yokluğun farkediliyor.
bir problem yok inşallah?
bakın ne bulduum...
Alış-Veriş Yapmak: 232,5 (1 saat)
Araba Kullanmak: 217,5 (1 saat)
Ayakta Durmak: 101,5 (1 saat)
Bahçe İşleri (Çim Biçmek): 420 (1 saat)
Bahçe İşleri (Çitle Çevirmek): 289 (1 saat)
Bahçe İşleri (Kazmak): 472,5 (1 saat)
Bahçe İşleri (Tırmıklamak): 202,5 (1 saat)
Basketbol: 517,5 (1 saat)
Bilardo Oynamak: 157,5 (1 saat)
Bisiklete Binmek: 307,5 (30 dk)
Cam Silmek: 221,5 (1 saat)
Egersiz Bisikleti (20 km/s): 214
Halı Süpürmek : 169 (1 saat)
İp Atlamak (125 atlama/dak): 664
İp Atlamak (70 atlama/dak): 607,5
İp Atlamak (80 atlama/dak): 615
Jimnastik: 247,5 (1 saat)
Ortalığı Toplamak: 232,5
Oturarak Yazmak: 109
Rahatça Uzanmak: 82,5
Step (20 adım/dak): 267,5
Step (40 adım/dak): 535
Step (60 adım/dak): 798
Televizyon Seyretmek: 82,5
Uyumak: 64
Ütü Yapmak: 124
Yemek Pişirmek: 169
Yemek Yemek: 86,5
Yerleri Silmek (Bez İle Ovmak): 409
Yerleri Silmek (Sopalı Bez İle): 232,5
Yürüyüş (Asfalt): 300
Yürüyüş (Çim): 304
Yürüyüş (Hafif Eğim): 307,5
Yüzme (Hızlı Kulaç): 585
Yüzme (Kurbağalama): 607,5
Yüzme (Sırt Üstü): 634
Yüzme (Yavaş Kulaç): 480
Kızlar selam. nasılsınız. Buraya girip moralinizi falan bozmak motivasyonunuzu düşürmek istemiyorum ama gerçekten iştahıma engel olamıyorum sözden bu yana. sürekli kendimi aç hissediyorum, sürekli bişeyler atıştırmak istiyorum. Neden böle oldu anlamıyorum. Kendime belli bi süre izin vericem. Çünkü dikkat etmem gerektiğini düşündükçe daha bi yemek istiyorum. Motivasyonumu kaybettim galiba. Sporuda bırakınca kötü oldu. Nişanımı atlattıktan sonra tekrar spora yazılıcam. Spor yapmadan olmuyo.
sılagül nerelerdesin?
çok merak ediyorum seni. bir problem yok inşallah...
aa güzelmiş o zaman. kaça aldın, bende alim eve giderken bulabilirsem.
şimdi baktım Twister Twist e uygunmuş fiyatı, inşallah kalmıştır da alırım.
aynayada bayıldım çok güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?