Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Anladım canım ama tek ricam şok diyet yokk, çünkü verdiğini hemen geri alırsın bunuda gördük demi
İnşallah bi düzen oturtucan cnm
yok yok zaten şok diyet benim için ödem attırma e ben o ödemi attım bundan sonra kilo vermek benim hedefim. yarından itibaren daha düzene sokuyorum menülerimi

ayy zor bölümdesin.ben aile hekimiyim sağlıkcıyız sonucta.
evet zor ama alıştım 8yıldır
Günaydınnn kelebeklerrr
Güzel bir gün geçsin inşallah
Bugun ekstra dikkat yarın tartı günüüüüü
uyarımızı aldık kaptan

Gunaydinn gunayydinn ankaranin soguk havasindan benden sicacik bir merhaba size guzellerzafere 1 gun kala harika olacaz dimi ilk guzellik benden gelsin sabah 7,30 kalktim 4 km yurudum
uyy burada cok soguk evler iyi allahtan

İnşallah bende biraz olsun ümitliyim yarın için haftalardır inişli çıkışlı bir kilo vererememe serüvenim oldu bakalım
inşallahh tartı mutlu eder yarın

hoşgeldin tekrar ozamn ..şok diyetlerle 15kilo veren arkadasım 1ayda hepsini geri almıştı

kalori yöntemiylemi besleniyorsun.bende düşünüyorum onu ama heryerde herseyin kalırisi farklı sanki güvenilir kaynak varsa fotolarmısın buraya
Evet bel agrılarına yürüyüş öneriyorlar

Bardaklar 30-45dk ya kadar sıcak tutuyo canım hastanede kullanıyorum ondan biliyorum aycanın aldıkları daha uzun süreli

Merhaba herkese nöbet günü bugün yine güne gec basladım gecmişe baktımki çokta birikmesin gece.sabah gelince kilo bildirir uykuya kacarım kaptancım görüşmek üzeree

kalori yöntemiylemi besleniyorsun.bende düşünüyorum onu ama heryerde herseyin kalırisi farklı sanki güvenilir kaynak varsa fotolarmısın buraya
Evet bel agrılarına yürüyüş öneriyorlar

Bardaklar 30-45dk ya kadar sıcak tutuyo canım hastanede kullanıyorum ondan biliyorum aycanın aldıkları daha uzun süreli

evet canım kalori yöntemini deniyorum başaran bi sürü insan var bende böyle deneyecem. bardak degilde şu çelik termoslar varya onlara koyarım 1lt lik almıştım. ayçanın aldığı güzel inceledim de büyük gibi hergün onu elimde işe getir götür yapamam bana çantaya konulması lazım :)

hosgeldin canim masa basi calisanlarin spor yapmasi sart ben alti yil sabah sekiz aksam alti hatta daha fazla oturarak calistim 5r kiloyla girdigim isten 76 kiloyla ayrildim ve butun diyet denemelerim basarisiz oldu

kizlar persembeleri istahim aciliyo benim yaaa sabahtan beri midem kıyım kıyım cay icmekten sistim alti olsada a

hosgeldin canim masa basi calisanlarin spor yapmasi sart ben alti yil sabah sekiz aksam alti hatta daha fazla oturarak calistim 5r kiloyla girdigim isten 76 kiloyla ayrildim ve butun diyet denemelerim basarisiz oldu

napicaz maydanozu hocam hic sevmiyorum ben yemeyi haslayip suyunumu iccez yok yapamam ben

evet ben sürekli yürüyorum tek yapabildiğim o. ben maydonoz yerim de suyunu aslaaaaa :)

Merhaba herkese nöbet günü bugün yine güne gec basladım gecmişe baktımki çokta birikmesin gece.sabah gelince kilo bildirir uykuya kacarım kaptancım görüşmek üzeree
Tamam canım iyi nöbetler
kizlar persembeleri istahim aciliyo benim yaaa sabahtan beri midem kıyım kıyım cay icmekten sistim alti olsada a

Su iç canım bol bol ben öyle yapıyorum acıktıkça suu

Bende bugun yürüyüşümü yaptım geldim komsumla sonra çaya çağırdı kabak tatlısı yapmış bayılırımm ama 1 çatal daha almadım

Karnım bugun davul gibi adet olucam
Dün dümdüzdü inşallah tartıyı çok etkilemez

kizlar telefona bi program indirdim artik bende kalori hesapliyorum yemiycem 1200 kaloriden fazlasini az olmaz dimi

menumude yazayimm erkenden benim bebeler bu saatte ogle uykusundalar uyanacaklarda bidaha uyuyacaklar bana bu gece uzun nasil durucam bakalim bisey yemeden

ysabah yarim tost cocuklardan kalan
ara bes cikolatali leblebi alti pizza kraker necok kalori varmis bunlarda

ogle bir kase tarhana domates salatalik bir dlm tb ekmek
portaakal
ara yesil cay bir grisini cay iki kupa
aksam bir kase k fleks

Menüm
Kahvaltı
1 domates,yarım turp,roka
1 dlm peynir,5 yeşil zeytin,2 dlm ekmek

Ara
Şekersiz türkkahvesi

Öğle
Tavuk,salata

Ara
1 kase yoğurt,1 elma

Akşam
1 tabak taze fasulye,1 dlm ekmek

Ara
3 yulaflı bisküvi, 1 kupa papatya çayı

3 lit su
1 saat yürüyüş

Tamam canım iyi nöbetler sagol canım

Su iç canım bol bol ben öyle yapıyorum acıktıkça suu
ya bende öyle yapıyom genelde

tebrikler valla biz bişey yemeyelim diyo herkes diyettemisşnbende yok canım istemiyo derim genelde

kizlar telefona bi program indirdim artik bende kalori hesapliyorum yemiycem 1200 kaloriden fazlasini az olmaz dimi
bence 1000ideal fazlası olmamalı hatta daha azıda olabilir hangi program o
menumude yazayimm erkenden benim bebeler bu saatte ogle uykusundalar uyanacaklarda bidaha uyuyacaklar bana bu gece uzun nasil durucam bakalim bisey yemeden
kolay gelsin şimdiden

Menü ideal kaptancım

Menum ayran detoksu
Bol boooll su yesil cay 4km yuruyus kol bacak hareketleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…