- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
yok yok zaten şok diyet benim için ödem attırma e ben o ödemi attım bundan sonra kilo vermek benim hedefim. yarından itibaren daha düzene sokuyorum menülerimiAnladım canım ama tek ricam şok diyet yokk, çünkü verdiğini hemen geri alırsın bunuda gördük demi
İnşallah bi düzen oturtucan cnm
evet zor ama alıştım 8yıldırayy zor bölümdesin.ben aile hekimiyim sağlıkcıyız sonucta.
uyarımızı aldık kaptanGünaydınnn kelebeklerrr
Güzel bir gün geçsin inşallah
Bugun ekstra dikkat yarın tartı günüüüüü
uyy burada cok soguk evler iyi allahtanGunaydinn gunayydinn ankaranin soguk havasindan benden sicacik bir merhaba size guzellerzafere 1 gun kala harika olacaz dimi ilk guzellik benden gelsin sabah 7,30 kalktim 4 km yurudum
inşallahh tartı mutlu eder yarınİnşallah bende biraz olsun ümitliyim yarın içinhaftalardır inişli çıkışlı bir kilo vererememe serüvenim oldu bakalım
hoşgeldin tekrar ozamn ..şok diyetlerle 15kilo veren arkadasım 1ayda hepsini geri almıştıHerkese günaydınnn.. bundan sonra sizlerleyim inşallah. valla çok özledim heee. bundan sonra düzenli menü paylaşımınada başlıyorum :)
neyse yeni gelen arkadaşcıklaımla tanışalım. ben Emine. 169 boyunda 26 yaşında bekarım. memur oldugun için hareketsiz bir yaşamım var. ama ben bunu yürüyüşlerle dışarda vakit geçirerek hareketlendirmeye çalışıyorum.kaptanım kızacak ama şuan 79 kg mım. takımdan ayrılırken 77,4 düm galiba. ama bunlarıda verecem. kızma Kaptannnn 15 gün hasta yattım hareket etmeden ondan oldu :) şimdiden herkesle tanıştığıma memnun oldum
kalori yöntemiylemi besleniyorsun.bende düşünüyorum onu ama heryerde herseyin kalırisi farklı sanki güvenilir kaynak varsa fotolarmısın burayaBu arada bugünkü menümü yazayım.
Sabah
Ara
Öğle
Akşam
- 5 Yaprak Marul (Kıvırcık) 10 kcal
- 150gr Yoğurt (Tam Yağlı) 102 kcal
- 1 Dilim Kızarmış Kepekli Ekmek 23 kcal
Evet bel agrılarına yürüyüş öneriyorlarçok şükür kaptanım iyi belim. ama sürekli kolluyorum. belim bile ilgi istiyo :) Zaten salona gitmiyorum bıraktım orayı evde ve dışarda yürüyüşler yapacam bence şimdilik yeterli olur.evet verecem bende inanıyorum.düzenli ve saglıklı yemeye başladıktan sonra devamı gelecek inşallah
Bardaklar 30-45dk ya kadar sıcak tutuyo canım hastanede kullanıyorum ondan biliyorum aycanın aldıkları daha uzun süreliaaaa süpersin ya benim küçük termos pardagım var onu kullanırım :) diyetisyene gittim ama yapamıyorum diyetisyenle. bide ben ara öğün yapınca kilo veremiyorum bunu çok denedim. ben 3 öğün yiyecem akşamı hafif tutup akşam 7den sonra hiçbişey yememem gerek
kalori yöntemiylemi besleniyorsun.bende düşünüyorum onu ama heryerde herseyin kalırisi farklı sanki güvenilir kaynak varsa fotolarmısın buraya
Evet bel agrılarına yürüyüş öneriyorlar
Bardaklar 30-45dk ya kadar sıcak tutuyo canım hastanede kullanıyorum ondan biliyorum aycanın aldıkları daha uzun süreli
hosgeldin canim masa basi calisanlarin spor yapmasi sart ben alti yil sabah sekiz aksam alti hatta daha fazla oturarak calistim 5r kiloyla girdigim isten 76 kiloyla ayrildim ve butun diyet denemelerim basarisiz olduHerkese günaydınnn.. bundan sonra sizlerleyim inşallah. valla çok özledim heee. bundan sonra düzenli menü paylaşımınada başlıyorum :)
neyse yeni gelen arkadaşcıklaımla tanışalım. ben Emine. 169 boyunda 26 yaşında bekarım. memur oldugun için hareketsiz bir yaşamım var. ama ben bunu yürüyüşlerle dışarda vakit geçirerek hareketlendirmeye çalışıyorum.kaptanım kızacak ama şuan 79 kg mım. takımdan ayrılırken 77,4 düm galiba. ama bunlarıda verecem. kızma Kaptannnn 15 gün hasta yattım hareket etmeden ondan oldu :) şimdiden herkesle tanıştığıma memnun oldum
napicaz maydanozu hocam hic sevmiyorum ben yemeyi haslayip suyunumu iccez yok yapamam bengünaydınnnn..kutsal maydanoz günü..yarın tartılcaz atalım ödemleri.
hosgeldin canim masa basi calisanlarin spor yapmasi sart ben alti yil sabah sekiz aksam alti hatta daha fazla oturarak calistim 5r kiloyla girdigim isten 76 kiloyla ayrildim ve butun diyet denemelerim basarisiz oldu
napicaz maydanozu hocam hic sevmiyorum ben yemeyi haslayip suyunumu iccez yok yapamam ben
Tamam canım iyi nöbetlerMerhaba herkese nöbet günü bugün yine güne gec basladım gecmişe baktımki çokta birikmesin gece.sabah gelince kilo bildirir uykuya kacarım kaptancım görüşmek üzeree
kizlar persembeleri istahim aciliyo benim yaaa sabahtan beri midem kıyım kıyım cay icmekten sistim alti olsada a
ya bende öyle yapıyom geneldeTamam canım iyi nöbetlersagol canım
Su iç canım bol bol ben öyle yapıyorum acıktıkça suu
tebrikler valla biz bişey yemeyelim diyo herkes diyettemisşnbende yok canım istemiyo derim geneldeBende bugun yürüyüşümü yaptım geldim komsumla sonra çaya çağırdı kabak tatlısı yapmış bayılırımm ama 1 çatal daha almadım
Karnım bugun davul gibi adet olucam
Dün dümdüzdü inşallah tartıyı çok etkilemez
bence 1000ideal fazlası olmamalı hatta daha azıda olabilir hangi program okizlar telefona bi program indirdim artik bende kalori hesapliyorum yemiycem 1200 kaloriden fazlasini az olmaz dimi
kolay gelsin şimdidenmenumude yazayimm erkenden benim bebeler bu saatte ogle uykusundalar uyanacaklarda bidaha uyuyacaklar bana bu gece uzun nasil durucam bakalim bisey yemeden
Menü ideal kaptancımMenüm
Kahvaltı
1 domates,yarım turp,roka
1 dlm peynir,5 yeşil zeytin,2 dlm ekmek
Ara
Şekersiz türkkahvesi
Öğle
Tavuk,salata
Ara
1 kase yoğurt,1 elma
Akşam
1 tabak taze fasulye,1 dlm ekmek
Ara
3 yulaflı bisküvi, 1 kupa papatya çayı
3 lit su
1 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?