Canım yanlız her bünuenin bazal metabolizma hızı ve ihtiyacı olan kalori farklıdır belki o arkadasın ihtiyacına göre az yada sana göre az ama senin bu bahsettiğin kalori benim bünyemede çok fazla bu şekilde cümlemi düzelteyimnarım naptınn sen 1000 mizaten bazal metabolızmamız ortalama 1.400 civarıdır. Benimki 1.600 dü mesela. eğer olması gerektiğindende cok cok az yerseniz kaslarımızı yok ederiz ve o sekılde zayıflamakta cok kotu helekı kalp kaslarına zarar vermemiz durumunda
Benim 1200çıktı ben şok diyetten bahsetmedim sadece spor ve ihtiyactan biraz az kalori ile verilen kilodan bahsettimEvet benimde 1400 küsürüde vardı çıktı
1000 altı şok diyet zaten
1000 cok az guzelim zafiyet geciririm heralde yada hep sebze yemek lazimya bende öyle yapıyom genelde
tebrikler valla biz bişey yemeyelim diyo herkes diyettemisşnbende yok canım istemiyo derim genelde
bence 1000ideal fazlası olmamalı hatta daha azıda olabilir hangi program o
kolay gelsin şimdiden
hesaladim aycacim tam 1263 kalorİ cİktİ spor yapmadan yaparsam 1500 uyarsam haftads bir kilo verirmisim bide boyle deniycem bakalimcanım rafineranın sitesinden hepsalasana kac kolorı alman gerek
Harikasın tatlım atmışsın ödemiGünaydın kızlar ikinci bildirim de benden gelsin, herkes çok güzel kilolar vermiştir inşallah
Yuvarlamada mi hata yapmışım ? Sağol canim darisi diğer haftanın başına***3.Takım 392.ETAP***
Efser: (77.7/76.4/1.3/%1.67)
Ayulduzz: (76,6 ///%)
Kelebekolacam: (76,4///%)
Yasemimm: (67,7///%)
Nilyyyaaannn : (80,6///%)
Chnnmkiz : (77,7///%)
Meantrees : (74.9///%)izne ayrıldı
Sahgull : (64,4 ///%)
Nar38 : (58,9 ///%)
Olvidos : (63,3 ///%)
3.Takım ortalaması:
Efserim ufacık bi yanlışlık olmuş düzelttim, tebrik ederim canım süper vermişsin
N Nilyyyaaannn sevgili rakibem Takımın sana güveniyor walla bende güveniyorum maşallah cok istikrarlısın
Görüşemedik eglencedeymişin benimde dogumgunumdu
Inş yarın güzel sonuçlar alırız
ınsallah canım. Ben onların verdıklerı ıle yapıyorum mesela benım 1600 cıvarı almam gerektıgı cıktı sporla bırlıkte hesaplamıstım ben. Ama ben 1500 luk paketınden soyledım belkı spor yapamam dıye. Hafta 1,5 cıvarı verıyorum. Insallah bugunde vermısımdır o kadar tabıhesaladim aycacim tam 1263 kalorİ cİktİ spor yapmadan yaparsam 1500 uyarsam haftads bir kilo verirmisim bide boyle deniycem bakalim
tebriklerrİlk bildirim benden gelsin
76,4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?