Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canım yanlız her bünuenin bazal metabolizma hızı ve ihtiyacı olan kalori farklıdır belki o arkadasın ihtiyacına göre az yada sana göre az ama senin bu bahsettiğin kalori benim bünyemede çok fazla bu şekilde cümlemi düzelteyim

N Nilyyyaaannn sevgili rakibem Takımın sana güveniyor walla bende güveniyorum maşallah cok istikrarlısın
Görüşemedik eglencedeymişin benimde dogumgunumdu
Inş yarın güzel sonuçlar alırız

1000 cok az guzelim zafiyet geciririm heralde yada hep sebze yemek lazim

narcim fatsecret diye bi programcok hosuma gitti azcik yedim dedigim seyler bi sürhü kalori ediyomus bes alti pizza kraker yedim cocuklara eslik etmek icin 150 kaloriymis bilsem bikase corba icerdim karnim doyardi bari

tatli ruyalar kizlar hasarsiz atlattim bu aksami ama acımdanda ölüyom sabah olsada kahvalti yapsam tartilip 50 ip daha atladim cokta sevdim ayrica teyp kablosuyla zor oluyo ama olsun bi ara ip almam lazim yarim demet maydanozla bir limonu pure yaptim su koydum biraz posasiyla ictim bidahada tovbe icmem ayy insallah motivasyonuma motivasyon eklencek sabah cok merak ediyorum optum hepinizi

***3.Takım 392.ETAP***

Efser: (77.7/76.4/1.3/%1.64)

Ayulduzz: (76,6 ///%)
Kelebekolacam: (76,4///%)
Yasemimm: (67,7///%)
Nilyyyaaannn : (80,6///%)
Chnnmkiz : (77,7///%)
Meantrees : (74.9///%)izne ayrıldı
Sahgull : (64,4 ///%)
Nar38 : (58,9 ///%)
Olvidos : (63,3 ///%)

3.Takım ortalaması:

Kaptanım yaptım yüzdemi hesapladım,bak bakayım doğru mu?

***3.Takım 392.ETAP***

Efser: (77.7/76.4/1.3/%1.67)

Meantrees : (74.9///%)izne ayrıldı

3.Takım ortalaması:

Efserim ufacık bi yanlışlık olmuş düzelttim, tebrik ederim canım süper vermişsin

Günaydın kızlar ikinci bildirim de benden gelsin, herkes çok güzel kilolar vermiştir inşallah

***3.Takım 392.ETAP***

Meantrees : (74.9/74.4/0.5/%0.67)izne ayrıldı

3.Takım ortalaması:

Yuvarlamada mi hata yapmışım ? Sağol canim darisi diğer haftanın başına

günaydın guzeller cok moralim bozuk kilom 77.4 halbuki bi aksam hemde 77 yi gormusstum olsun gecen kis allti kilo aldigimi dusununce bu yolda olmak bile guzel diyorum ucyuz besyuz gidecek bu yaglar ya gidecek ya gidecek

N Nilyyyaaannn sevgili rakibem Takımın sana güveniyor walla bende güveniyorum maşallah cok istikrarlısın
Görüşemedik eglencedeymişin benimde dogumgunumdu
Inş yarın güzel sonuçlar alırız

evettt bulutum cok sagol. Dogum gunun kutlu olsun canım benim. İnsallah bugunde sana dogum gunu hedıyesı olur. Sende cok ver ama ben senden daha cok vereyım yınede
İnşallah güzel olur canım.

***3.Takım 392.ETAP***

Chnnmkiz : (77,7/77,4/0,3/%0,39)
Meantrees : (74.9/74.4/0.5/%0.67) izne ayrıldı
Sahgull : (64,4 /63,2/1,2/%1,86)

3.Takım ortalaması:

hesaladim aycacim tam 1263 kalorİ cİktİ spor yapmadan yaparsam 1500 uyarsam haftads bir kilo verirmisim bide boyle deniycem bakalim
ınsallah canım. Ben onların verdıklerı ıle yapıyorum mesela benım 1600 cıvarı almam gerektıgı cıktı sporla bırlıkte hesaplamıstım ben. Ama ben 1500 luk paketınden soyledım belkı spor yapamam dıye. Hafta 1,5 cıvarı verıyorum. Insallah bugunde vermısımdır o kadar tabı daha tartılmadım

İlk bildirim benden gelsin
76,4
tebriklerr

günaydın kızlar nöbet sonrası benn.valla gece bişey yemedim 3 litre su içtim nöbette 1 paket form bisküvisi yedim sadece
sabah klasik kahvaltı yapmıstım akşamda hastanede 1 kase mercimek corba içtim sonrası büsküvi
su ve cay ile devam ettim gece inşallah hepiniz için eksilerde birgün olur
kaptancım diyetisyen süper yaramış sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…