Hacı su yulaflilari yarindan sonraya birakaydin olmamiydiMenüm
Kahvaltı
1 domates,yarım turp,roka
1 dlm peynir,5 yeşil zeytin,2 dlm ekmek
Ara
Şekersiz türkkahvesi
Öğle
Tavuk,salata
Ara
1 kase yoğurt,1 elma
Akşam
1 tabak taze fasulye,1 dlm ekmek
Ara
3 yulaflı bisküvi, 1 kupa papatya çayı
3 lit su
1 saat yürüyüş
Bende kalori hesabi yapmaya calisiyorum tabbiykide diyete uygun yiyeceklerle bence 1250 civari gunluk iyidir 1000altina inmetoplamda 1263 kalori almisim
200 de ip atladim yatmadan 200 daha atlicam
Persembede en dikkat etmemiz gereken gun sakin kacirmakizlar persembeleri istahim aciliyo benim yaaa sabahtan beri midem kıyım kıyım cay icmekten sistim alti olsada a
Sağol canımcımmmMenü ideal kaptancım
Hacı su yulaflilari yarindan sonraya birakaydin olmamiydi
selam 3. takımın fit bayanları.... ben kendimi toparladım şu ara detoks yapıyorum. malum kilo almıştım izinden sonra hasta yatarken onları verip takıma tekrar merhaba diyecem. bu arada beni unutmayın ve özleyin :))
ayçaa rafinara yaradı sana maşallah takip ediyorum da yakında beni yakalarsın az kalmış 7 li rakamlara
öptüm hepinizi bol incelmeler...
Güveniyoruzzzz sana ayçammm
su zeytını derken? suda zeytın mi yedin 8 tane. Ondan bişi olmaz aysemmenumu ysziyorum simdiden ki daha bisey yemiyim
sabah klasik kahvalti
iki gibi hastane cikisi ablamin gazabina ugradim cok guzel su zeytini yapar seytana uydum dort dilim kizarmis ekmekle sekiz tane yedim azcikta tereyagi
hala tokum acikinca birkase k fleks yemeyi dusunuyorum acikmazsam onuda yemem
bol bol gel canım. Bak ben ne zaman artırdım gelmelerimi kilolarda ona göre gitmeye basladııtamamdır canım gelirim tabi bana da iyi gelir hem
kaptan kizma motive olmak icin tartildim az once inceldigimi hissedince. ve cok guzel bi rakam gordum hedefime bisey kalmamis yaptigim en iyi sey sizi bulmak kizlar kendime inanamiyorum veremem dedigim kilolardan kurtuluyorum nasilda cabuk geciyo zaman sizinle aha yine cuma geldi seviyorum hepinizi
Gunaydinn gunayydinn ankaranin soguk havasindan benden sicacik bir merhaba size guzellerzafere 1 gun kala harika olacaz dimi ilk guzellik benden gelsin sabah 7,30 kalktim 4 km yurudum
İnşallah bende biraz olsun ümitliyim yarın içinhaftalardır inişli çıkışlı bir kilo vererememe serüvenim oldu bakalım
Herkese günaydınnn.. bundan sonra sizlerleyim inşallah. valla çok özledim heee. bundan sonra düzenli menü paylaşımınada başlıyorum :)
neyse yeni gelen arkadaşcıklaımla tanışalım. ben Emine. 169 boyunda 26 yaşında bekarım. memur oldugun için hareketsiz bir yaşamım var. ama ben bunu yürüyüşlerle dışarda vakit geçirerek hareketlendirmeye çalışıyorum.kaptanım kızacak ama şuan 79 kg mım. takımdan ayrılırken 77,4 düm galiba. ama bunlarıda verecem. kızma Kaptannnn 15 gün hasta yattım hareket etmeden ondan oldu :) şimdiden herkesle tanıştığıma memnun oldum
günaydınnn süpersin valla. bende evde koşu bantı var ama evde o aletle yürümek bana işkence geliyo bende dışarda yürümeyi çok seviyorum. ama yaşadığım yerde malesef yürüyebileceğim bir park yada yer yok
kizlar telefona bi program indirdim artik bende kalori hesapliyorum yemiycem 1200 kaloriden fazlasini az olmaz dimi
ya bende öyle yapıyom genelde
tebrikler valla biz bişey yemeyelim diyo herkes diyettemisşnbende yok canım istemiyo derim genelde
bence 1000ideal fazlası olmamalı hatta daha azıda olabilir hangi program o
kolay gelsin şimdiden
Evet benimde 1400 küsürüde vardı çıktınarım naptınn sen 1000 mizaten bazal metabolızmamız ortalama 1.400 civarıdır. Benimki 1.600 dü mesela. eğer olması gerektiğindende cok cok az yerseniz kaslarımızı yok ederiz ve o sekılde zayıflamakta cok kotu helekı kalp kaslarına zarar vermemiz durumunda
Dün geceyi gayet iyi atlatmışsınMenulerımıde yazayım
Çarşamba günü
Sabah : 1 dilim peynir , 1 yumurta haslama
öğle: 1 kase mercımek corbası , 2 tane rosto kofte, 2 kasık yas fasulye, 1 tane brokolı
Aksam: 1 bardak seftalı suyu , 100 gr tavuk gogsu ızgara, 200 gr et , 1 kasık nohutlu yogurt , 1 kasık semız otu , serce parmagın yarısı mercımek kofte , patlıcan salatası
Sıvı: 2 lt su , 2 bardak soda
Spor: 21.00 - 24.00 arası gobek atma ( mezdekeleri gectım)
Persembe günü
Sabah: fırında yumurta , 1 dilim peynır
Ogle: tavuk cevırme gogus , salata
Aksam: etli salata
spor: 45 eliptik , 1 saat kaso bandında yuruyus
Sıvı: 2 bardak hıbıskus, 1 bardak maydonaz suyu, 3 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?