[ı]merhabalar kızlar..nasılsınız??
Bugün ne yedim:
Sabah:erken kalktım.dersaneye gittim..yoğun bir gündü yine..çok yoruldum.kahvaltı yapamadım.
öğle bir simit bir çay yicek kadar zamanım oldu..
Akşama çook acıkmıştım.eve gelince yine biraz fazla kaçtı..
Offf yaa akşama kadar iyi hoş daa akşam bozuluyor hep..ne yapıcam ben akşamları yaa mafoldumben
sılagülcüm iyi iyi sevindim..canm dahada iyi olur inşallah...
Tgull buarada bende kocaeliye gelin gelecem kısmetse :)) seneye...
Neyse çıtır adayları ben kaçtım hoşçakalın opuyorumnanaktan [/ı]
merhabalar kızlar..nasılsınız??
bugün ne yedim:
sabah:erken kalktım.dersaneye gittim..yoğun bir gündü yine..çok yoruldum.kahvaltı yapamadım.
akşama çook acıkmıştım.eve gelince yine biraz fazla kaçtı..
offf yaa akşama kadar iyi hoş daa akşam bozuluyor hep..ne yapıcam ben akşamları yaa mafoldumben
tgull buarada bende kocaeliye gelin gelecem kısmetse :)) seneye...
neyse çıtır adayları ben kaçtım hoşçakalın opuyorumnanaktan
merhaba kızlar,
herkese iyi hafta sonları,
eşimi yolcu ettim dedim bir bakayım kızlara napıyorlar sonra ev işlerine girişeyim...
öncelikle dereceye giren arkadaşları kutluyorum..
deva
nes
semo
helal size kızlar...
planlı egzersize devam...
, eşimede kalorili bişi almamasını öğütledim geçen hafta baklava,kola,pide ile bozdurmuştuya...
. dün alışveriş yaptık hiiç çerez çikolata aldırmadım herşeyin light ı diyet i...
haftaya bomba gibi geliyoruuummm... 64.00 hedefim. bu kilodan 1gram yukarı olmayacağım...
bide kızlar o dönen şeyden kalmıştı aldım bakalım işe yarayacak mı.... yaramasada bayıldım çok zevkli. dün çok oynadık eşimle o şeyin üstünde çok güldük...
cezamızda nasıl diyorduk??????????
slm kızlar bende katılmak istiyorum aranıza yaza kadar 10 kilo versem yetecek...
bekliyorum yanıtınızı....
....tşkler...
slm canim, kilo veremedigini ve pis bogaz, balina, domates veya sisko oldugunu yaziyorsun her hangi bir sey olabilir, bende ceza yemi$tim 2 ay once...
diger takimlara ve buraya yaziyosun :sinifsinif:
arkadaşlar 5 takıma yazdım
ben bir şişkoyum bu hafta kilo veremedim diye
bilginize...
slm cabik cim, aksamlari kendini en iyi tutmanin yolunu ögrenmek istiyormusun KU$UM?
ben oyle yaptim bir sure, ve simdi o kadar ali$tim ki onu yapmama gerek bile kalmiyor...
ve aksamlari 6dan sonra yemedigin zaman sabah cok ac oluyorsun, iyi yiyorsun eh
o zamanda aksam fazla yiyemiyorsun opuyorumnanaktan
COK BASIT BIR FORMUL zemuszemus
partesi sabah uyandiginda, bu hafta saat 6dan sonra hic bir $ey YEMEYECEGIM,
sadece meyve YIYICEGIM diye, YEMIN ediyosun. yani saat 6dan sonra oruc gibi
oluyor o zaman, tabi meyve serbest. kessinlikle tavsiye ediyorum canim,
ben yakla$ik 1 ayda 3.5 kilo verdim, valla silagul $ahit, beni cok azarladi
kilo ver kilo ver diye. bende kendimce yemin etmeyi akil ettim
kaydirigubbakcemile5
Ben de bir takıma girmek istiyoum.Ama nasıl????
ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR TAKIM KAPTANINIZ SESLENİYOR.slm kızlar bende katılmak istiyorum aranıza yaza kadar 10 kilo versem yetecek...
bekliyorum yanıtınızı....
....tşkler...
merhabalar kızlar..nasılsınız??
bugün ne yedim:
sabah:erken kalktım.dersaneye gittim..yoğun bir gündü yine..çok yoruldum.kahvaltı yapamadım.
akşama çook acıkmıştım.eve gelince yine biraz fazla kaçtı..
offf yaa akşama kadar iyi hoş daa akşam bozuluyor hep..ne yapıcam ben akşamları yaa mafoldumben
tgull buarada bende kocaeliye gelin gelecem kısmetse :)) seneye...
neyse çıtır adayları ben kaçtım hoşçakalın opuyorumnanaktan
günaydın kızlarrr yaaa ben çok kötü bişey yaptım kendimi tutamadım dün akşamm geç saatde pilav yedimmmm çok üzgünüm ama telafi edicemmm, yeni bişey duydum pirinç lapası ile 2 günde 2 kilo diye onu deniycem piriç lapası salata meyve deneyenler olmuş ve iki günde 1veya 2 kilo arası kilo vermişlerr.bildiğimiz yoğurtlu piriç çorbasının yağsız yapılanıı yemeside kolay olur yaniii ben deniycem denemek isteyenlere duyrulurrrrr...
tarifini verir misin nes?
bende duydum ama denememiştim ve tarifini tam almadım. akşam yemeğinde onu yerim. canım zati pilav çekiyorda uzundur ya yemiyorum ya az yiyorum.
Günaydın arkadaşlar.
Bu pirinç lapasını bende yapıp denemiştim. Fakat kötümü yapmıştım ne hiç beğenmemiştim. 1 gün denedim kilo da veremedim. Tadı hiç te hoşuma gitmemişti. Beceremedim belkide yapmayı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?