Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

dün ne yediklerimide unutmadan yazayıım,

kahvaltıda,
salata,domates falan biraz yeşillik. iki dilim kepek ekmek ve 1yumurta(az tereyağda:kedi:)

arada; 1 tane mısır ve pirinç patlaklı bişi var mavi yeşil light ın ondan ikram etti arkadaş onu yedim.

öğlen; 1porsiyon taze fasülyenin sadece içi. makarnayıda yarım aldım hepsinide yemedim. hoşafta vardı içmedim. ara yemenin en güzel tarafı öğlene çok aç olmayınca ağır yemeklere hayır diyeilmek.

akşam. bir hemşerim lahana çorbası lahana sarması yapmıştı çağırdı beni. erken saatte 1 tabak lahana çorbası yedim. 5de sarma.

akşam eşimle biraz ekmekle domatesli peynirli sandviç yaptı yedik çayla...
dün alışveriş falan spora zaman kalmadı ama bugün fazlasıyla yapacağım...

selam kızlar

bu gün şirketimizin pikniği vardı oraya gittim ama aşmadım herşeyden dengeli yedim bide en son top oynadım bu kadar şuan karnım grulduyor ama yemeyeceğim

merhabalar kızlar..nasılsınız??

bugün ne yedim:
sabah:erken kalktım.dersaneye gittim..yoğun bir gündü yine..çok yoruldum.kahvaltı yapamadım.

öğle bir simit bir çay yicek kadar zamanım oldu..

akşama çook acıkmıştım.eve gelince yine biraz fazla kaçtı..
offf yaa akşama kadar iyi hoş daa akşam bozuluyor hep..ne yapıcam ben akşamları yaa mafoldumben

sılagülcüm iyi iyi sevindim..canm dahada iyi olur inşallah...

tgull buarada bende kocaeliye gelin gelecem kısmetse :)) seneye...

neyse çıtır adayları ben kaçtım hoşçakalın opuyorumnanaktan

kocaelinin neresine

slm cabik cim, aksamlari kendini en iyi tutmanin yolunu ögrenmek istiyormusun KU$UM?
ben oyle yaptim bir sure, ve simdi o kadar ali$tim ki onu yapmama gerek bile kalmiyor...
ve aksamlari 6dan sonra yemedigin zaman sabah cok ac oluyorsun, iyi yiyorsun eh
o zamanda aksam fazla yiyemiyorsun
opuyorumnanaktan
COK BASIT BIR FORMUL zemuszemus
partesi sabah uyandiginda, bu hafta saat 6dan sonra hic bir $ey YEMEYECEGIM,
sadece meyve YIYICEGIM diye, YEMIN ediyosun. yani saat 6dan sonra oruc gibi
oluyor o zaman, tabi meyve serbest. kessinlikle tavsiye ediyorum canim,
ben yakla$ik 1 ayda 3.5 kilo verdim, valla silagul $ahit, beni cok azarladi
kilo ver kilo ver diye. bende kendimce yemin etmeyi akil ettim

tesekur edrim tgull cum, darisi basina tatlim, inschallah 64 olursun cuma ya kaydirigubbakcemile5

iyi geceler kızlar, elektrikler kesikti bugün yeni geldi bende yeni girebilidim detoksa başladım bugün içim dışım detoks oldu beeeee

kayınavlideme anneler günü için gittmmm, hedayesini verdim
yarında anneme gidicem, orda 1-2 gün kalabilirm o sebeplen giremezseem beni affedin, haberiniz olaaaaaaa
sonra atılmayayım gruptan

bakalım yarın da devam detoksa pazartesi inaşllah farkederrr
kayınvalidem güzeel güzel yemekler yapmışşş, yarın annemde döktürür ama ben yiyemiyorummmmmmmmm, şişmesse bi yerlerim iyidirrrr

cezamızda nasıl diyorduk??????????

canım arka sayfalarda kurallarda yazıyora.s

slm kızlar bende katılmak istiyorum aranıza yaza kadar 10 kilo versem yetecek...
bekliyorum yanıtınızı....
....tşkler...

slm canim, kilo veremedigini ve pis bogaz, balina, domates veya sisko oldugunu yaziyorsun her hangi bir sey olabilir, bende ceza yemi$tim 2 ay once...
diger takimlara ve buraya yaziyosun
:sinifsinif:

arkadaşlar 5 takıma yazdım

ben bir şişkoyum bu hafta kilo veremedim diye

bilginize...

lmaz:
3 - LİSTEDEKİ YARIŞMACILAR İÇİNDE BULUNDUĞU HAFTA İÇERİSİNDE KİLO VEREMEDİ VEYA ALDI İSE GRUBUMUZ KURALLARI GEREĞİ DİĞER YARIŞMA GRUBLARINA GİRİP KENDİNİ TANITIP MİSAL BEN 3. GRUPTAN SILAGUL BU HAFTA KİLO VEREMEDİM(YADA KİLO ALDIM) GİBİ DURUMUNU BELİRTİP BEN PİS BOĞAZ ŞİŞKONUN TEKİYİM YAZACAK.

alkisalkisalkisne istediysem senin için bacumŞeniz

Ben de bir takıma girmek istiyoum.Ama nasıl????

slm kızlar bende katılmak istiyorum aranıza yaza kadar 10 kilo versem yetecek...
bekliyorum yanıtınızı....
....tşkler...
ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR TAKIM KAPTANINIZ SESLENİYOR.

3. TAKIM KURALLARI

1 - DÜZENLİ PAYLAŞIM ŞART

(GÜN İÇİNDE YEDİĞİN İÇTİĞİN,SPORUN BAŞTA OLMAK ÜZERE EĞER İSTERSEN VE VARSA DERDİN TASAN BİZ BİR AİLEYİZ)

2 - 3 GÜN ÜST ÜSTE HABER VERMEKSİZİN PAYLAŞIMDA BULUNMAYAN DİSKALİFİYE OLUR. CUMA YARIŞMASI KURALLARINA GÖRE DİSKALİFİYE OLAN YARIŞMACI BAŞKA HİÇ BİR TAKIMDA DA OLSA YARIŞMA YA KATILAMAZ.

3 - LİSTEDEKİ YARIŞMACILAR İÇİNDE BULUNDUĞU HAFTA İÇERİSİNDE KİLO VEREMEDİ VEYA ALDI İSE GRUBUMUZ KURALLARI GEREĞİ DİĞER YARIŞMA GRUBLARINA GİRİP KENDİNİ TANITIP MİSAL BEN 3. GRUPTAN SILAGUL BU HAFTA KİLO VEREMEDİM(YADA KİLO ALDIM) GİBİ DURUMUNU BELİRTİP BEN PİS BOĞAZ ŞİŞKONUN TEKİYİM YAZACAK.

4 - ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLARIN 3. TAKIM YARIŞMA LİSTESİNE GİRİP ASIL YARIŞMACI OLABİLMELERİ İÇİN 1 HAFTA DENEME SÜRELERİ VARDIR. BU 1 HAFTA İÇERİSİNDE DÜZENLİ PAYLAŞIMDA BULUNUYORMU YEDİKLERİNE DİKKAT EDİYORMU AZİMLİMİ BUNA BAKILACAK. 2-3 GÜN SONRA YAZMAYIP GİDENLER YANİ GERÇEKTEN KİLO VERMEYE NİYETLİ OLMAYANLARDA GELİP YAZIYOR O YÜZDEN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ KOYULDU. LİSTEYE HEMEN ALIP SONRA SİLMEK OLAYINI ENGELLEMEK ADINA.

5 -1 HAFTA İÇERİSİNDE DÜZENLİ PAYLAŞIMDA BULUNANLAR GRUBA GİRMEYE HAK KAZANANLAR BENİM TARAFIMDAN BİLDİRİLECEK .ADLARI SYLENEN YARIŞMACILAR CUMA ÖĞLEN 12 YE KADAR KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNACAK LİSTEYE BİLDİRDİĞİ KİLO BAŞLANGIÇ KİLOSU OLARAK EKLENECEK.

6- KİLO BİLDİRİMLERİ CUMA ÖĞLEN 12 YE KADARDIR.GEÇİKECEK YADA O GÜN BİLDİRİM YAPAMAYACAKLAR PERŞEMBE AKŞAMINDAN KİLOSUNU GRUBUMUZA BİLDİRECEKTİR.

ŞİMDİLİK AKLIMA GELENLER BUNLAR. HEPİMİZ ZAYIFLAR İSTEDİĞİMİZ KİLOYA EN YAKIN ZAMANDA KAVUŞURUZ İNŞALLAH.a.s.

selam bacular nassınız?

anne olan ve anne adayları:CüvCüv: bacularımın anneler gününü kutlarım.a.s.Şeniz

yüce mevlam isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah

kendinize iyi bakın şimdi çıkıyorum anacımı gesmeye götüreceğim. öpüyorum hepiciniziŞenizŞenizŞeniz

aaa çok güzel. burada ordulu çok fazla. benim mahallemde karadenizli özellikle o kadar çok ki sanki kendimi ordunun bir ilçesinde gibi hisseidyorum. gel komşu oluruz:))

merhaba kızlarr,
tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.
inşallah seneye benim içinde anlamlı olur bu gün ama bu kocayla zooorr...:sinifsinif:

ne yediklerimi yazaym.

kahvaltıda,
patates kızartması yaptım az yağ ile ve az yedim.
arada atran içtim,
öğlen
1küçük pizza, diyet kola,
akşam,
sebze kızartmıştım yoğurtladım, 5tanede lahana sarması.biraz peynir falan...
sonra ne yemiştim kibilmiyorumkismile

veee planladığım egzersizlerimden yaptıklarım...

dün yatak yorgan çook işim vardı yetiştiremedim. yirmi dakika koşu ve tempolü yürüyüş yaptım. sonra kocacım geldi. az oturduk sonra yatacaktık ama geçen günde yapmadığım için içim rahat etmedi. aşağıdaki hareketlerimi yaptım...
düz mekik: 30
ters mekik: 20
çapraz mekik: 40
ters kol ters bacak:40
alt karın için: 20
dış bacak hareketi: 50
iç bacak hareketi: 50
ip atlama: 100
çömelip kalkma: 30
basen çalıştırma hareketi:40
görünmez sandalye: bacaklar titreyene kadar...
o dönen şeyden aldım ya telefonla konuşurken tam 35 dakka bel çalıştırdım onla...

bu gün streçle sardım kendimi, pazara gittim sırılsıklam olduum. şimdi çamaşırları toplayıp egzersizleri arttıracağım...

merhaba kızlarr,
bugün neler yedim yazim fırsat varken, sonra unutabiliyorum yediklerimi...
sabah, 1yumurta,2dilim salam, bir kaşık bal 1çay kaşığı tereyağ...1dilim kepek ekmek.

pazara gittim ya, döndüm eşim geldi. tavuk haşladım az yedim. yarım pilav yedim az yağlı, 4kaşık kadar yoğurt. bol salata...
çayla az çekirdek yedik...
az öncede şu hareketleri yaptım.

düz mekik: 30
ters mekik: 30
çapraz mekik: 40
ters kol ters bacak:60
alt karın için: 40
dış bacak hareketi: 60
iç bacak hareketi: 60
ip atlama: 100
çömelip kalkma: 40
basen çalıştırma hareketi:60
görünmez sandalye: bacaklar titreyene kadar...
her fırsattada dönen şeye binip dönüyorum.
bu arada kızlar ben bir süre yapınca karnım acıyor dalağım şişmiş gibi sizede oluyor mu. hafif yapmak durumunda kalıyorum...yanlış mı yapıyorum ki...

bu gün benim için kapanmıştır. bu gün çook canım sıkkın. sinirli olunca ya uyuyorum yataktan kalkamıyorum yada acayip kırıp dökesim geliyor. bu sefer kırıp dökesim geldi spora aktardım kırkıp dökme istediğini spormu yaptım. hatta hala 1saat daha spor yapacak sinir var içimde ama ellerim titriyor abartmamak lazım dimi... daha bişi yemem zaten...

mrblar 3. takım..
nasılsınız arkadaşlar deneme sürem başlasın bakalım..:)
bakalım nolucak boyum 1 70 kilom 86 malasef...
bu defa olucakk inş..
ev hanımıyım 2 çocuğum var biri orta 2 de diğeri anasınıfında... bend3en bukadar sizleri de zaman la tanıycam artıkk..
a e olun..

günaydın kızlarrr yaaa ben çok kötü bişey yaptım kendimi tutamadım dün akşamm geç saatde pilav yedimmmm çok üzgünüm ama telafi edicemmm, yeni bişey duydum pirinç lapası ile 2 günde 2 kilo diye onu deniycem piriç lapası salata meyve deneyenler olmuş ve iki günde 1veya 2 kilo arası kilo vermişlerr.bildiğimiz yoğurtlu piriç çorbasının yağsız yapılanıı yemeside kolay olur yaniii ben deniycem denemek isteyenlere duyrulurrrrr...

tarifini verir misin nes?
bende duydum ama denememiştim ve tarifini tam almadım. akşam yemeğinde onu yerim. canım zati pilav çekiyorda uzundur ya yemiyorum ya az yiyorum.

Günaydın arkadaşlar.
Bu pirinç lapasını bende yapıp denemiştim. Fakat kötümü yapmıştım ne hiç beğenmemiştim. 1 gün denedim kilo da veremedim. Tadı hiç te hoşuma gitmemişti. Beceremedim belkide yapmayı bilmiyorum.

tarifini verir misin nes?
bende duydum ama denememiştim ve tarifini tam almadım. akşam yemeğinde onu yerim. canım zati pilav çekiyorda uzundur ya yemiyorum ya az yiyorum.

tamam hemen veriyorum tarifi 1 çay bardağı pirince yaklaşık iki buçuk üç su bardağı su ben sulu seviyorum suyunu çok koyuyorumm kendin ayarlarsın artık orasını pişince piriçler içine yoğurt katıyosun onuda kendin ayarla tadını nasıl seviyosan baharat katabilrsin nane kırmızı biber hatta kırmızı biberde zayıflatıyomuş yaa bolca katıp yersek belki daha etkili olur diye düşünüyorummm işte hepsi bu kadar...ama iki gün boyunca sadece bundan ve meyve sebze yemeliymiş vicuttaki toksinleri atıyomuş..:dance:

ya normalde ben bunun çorbasını yapıyorum tereyağ eritip üstüne dökünce çorbası oluyor onuda çok severim yağ katmayıncada tabii biraz yavan oluyor ama ben yinede seviyorum tadını..

kızlar bende tam olarak iki gün yapmadım bunu ama yarın ve çarşamba yapıcam bakalım bir değişiklik olcakmı yazarım buraya inşallah olurrrr bu hafta 67 li kiloları hedefledimmm zor biraz ama neden olmasın...

bugün kimseler yokk yaaa kızlar ne oldu yoksa diyet yapayım derken güçsüzmü düştünüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…