Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam fıstıklar,
pazar günü anneme geldim

kaçırmamaya dikkat ettim, spor yapamadım, bir tek dün diyetten dolayı kendimi çok halsiz hissettim. ama tartıda 76 yı gördüm 500 gram daha gitmiş, cumartesi detoksumu yaptım büyük ihtimalle giden vücudumdaki ödemdir, bakalım cuma günü tartı ne gösterecek. ama dün feciydim ayağa kalkıyordum başım dönüyordu.
sizler nasılsınız? hala annemdeyim . bugün evime dönücem galibaa, diyete son hız devam edicem,gitsin bu kilolar, yaşımdan daha yaşlı gösteriyorum, kardeşimle pazar günü gittik bi mağazaya tama aramızda 7 yaş var ama annesi gibi duruyordum. çok dinirim bozuldu, kilolar gidince sanki daha gençleşecek gibi issediyorum kendimiii

merhaba arkadaşlar herkeslere günaydıın
dün ne yediğimi yazmıştım sanır isem...
bu sabah bir yumurta yarım kepek ekmek yedim.
arada kahvaltı vardıda... yumurta zeytin peynir falan öğrencilerle kahvaltı yaptık okulda başarı kutlaması.
öğlenden kesecem bunuuu....

dün akşam sporu yetiştiremedim. eşimde agresifti yaptırmadı. o gelene kadar ancak 100 defa ip atladım 60bacak egzersizi ve 50mekik çekebildim. aradada wc gitme bahanesiyle 28çömelme çalıştım.
ya bu hafta bayağı iyi asıldım spor işine ama sindirim yavaşladı sanırım yine hedefime ulaşamayacağım...

süper gidiosun bravoooo:teytey:

detoks derken nasıl yaptın detoks öğrenebilirmiyim ?

canım normalde 2 günlük detoks ben 1 gün şartlardan dolayı yapabildim, %100 detoks forumda da var zaten
ayran çorbası gibi olan, nohutlu bulgurlu mercimekli, hiç aç hissetmiyorsun kendini, ben hiç zorlanmadan yapıyorum

kesinlikle. Kilolar gittikçe insan daha bi genç gösteriyor. Sende kilo verdikçe daha da geçleşiceksin bence.

Süpersin.
Moralini bozma hedefine ulaşıcaksın bence ulaşamasan bile çok gayretlisin bu hafta olmazsa haftaya kesin =)

Ben denemiştim bunu da. Pirinç lapasından daha güzel yerimseniben

merhaba kızlar bende pirinç lapamı yedim geldimm şimdiii yanında salatada yedim ama bakalım ne olacak yarında devam edicem bu arada tadının kötü olduğunu söyleyemem ben severim yoğurtlu yoruğurtlu zaten kötü olsada katlanacamm inşallah işe yarar...

denedim bişeyler ama çıkmıyor bu seferde

sana yardımcı olmak için bende denedim değiştirmeyi yapamadım bunuda nasıl yaptığımı unutmuşumm ama bi yer var orda profil resmi kullanam diye kutucuk var onu işaretlemiş olabilirsin kullanıcı paneli profil resmi düzenlede:sm_confused:

buldum nasıl yapıcağını avatarını değiştir diye bir bölüm var oradan yapıcaksın yani profil resmi değil avatar olarak kullanacaksınn kullanıcı paneli ayarlar özellikler bölümünde...

selam bacılar,
iyi akşamlar. kapanışımıda anlatim.
çook yoğun bir gün oldu. en son kahvaltıda ne yediğimi yazmıştım. öğlen makarna helva vardı almadım sadece taze fasülye vardı içini yedim.
öğleden sonra bir davet vardı okulda 2kurabite 3tuzlu pasta yedim.
eve gelincede 6gibi... yarım kase yoğurta keten tohumu atıp yedim. sonra bol salata erik ve bir kivi.
ayrıca bir arkadaşla yarım saat yürüdük. şu parklardaki aletlerlede yarım saat çalıştık. yetiştirebilirsem ip atlama mekik ve bacak egzersizlerimi yapacağım...
gün kapanmıştııır.
öpüldünüz.

Selam kızlarrr :) a.s.Beni hatırladınız mı bilmiyorum ama ben sizi ve buraya yediklerimi içtiklerimi yazmayı çok özledim..Birazda kilolandım tekrar aranıza dönmek istiyorum.
Kolay gelsin

gerçekten kararlıysan gel harikacım buyur.kuralları biliyorsun düzenli paylaşım şart

canım doğum günün kutlu olsun nice senelere sevdiklerinle beraber sağlıkla sıhhatle girmen dileğiyle.hep mutlu huzurlu ve sağlıklı olman dileğiyle canım.
eyvah pizza makarna geri gelmesin kiloların.

canım bizde seni seviyoruz hadi bakalım büyük güne az kaldı hayırlısıyla ağız tadıyla geçer inşallah

maşallah iyi gidiyorsun

selam bacular nasılsınız görüşmeyeli?

sizleri ihmal ediyorum farkındayım kusura bakmayın annem burda birde hala işleri bitiremedim.kusuruma bakmayın artıkım geçici bir durum.

tam dedim şu an tahlillerini yapırayım asılayım diyete birde ne öğrendim 3 gün ağır diyet yapmam gerekiyor ama ne ağır.kafamçokkarıştı
günlük en az 150 mg karbonhidrat almam lazım kafamçokkarıştı
deli gibi yemeye çalışıyorum karbonhidrat değerlerine bakıyorum bir sürü şey aldım baklava (en az 5 baklava yesem ancak almam gerekenin yarısından fazlasını alıyorum) pasta bisküvi hazır meyva suları.yemem lazım ama yiyemiyorum yaaa napcam bilemiyorum inadına ağzımda büyüyor lokmalar. 150mg öyle kolay kolayda tamamlanmıyor öfff.
yasak olunca aklım kalıyor şimdi yemek mecburiyetindeyim ya yiyemiyorum.
perşembe gidicem artıkın.1 gün daha işkenceye devam.kafamçokkarıştısonra ultrasonlarım var sırada daha sonra gıda alerjisi testleri.kafamçokkarıştı

merhabalar kızlar..nasılsınız?

semocum doğum günün kutlu olsun

sılagülcüm geçmiş olsun alerji testinde de bir şey çıkmaz inşallah..

ozgey sen 72den 65.5'a ne kadar zamanda indin??

ben ne yedim içtim.yazayım..

sabah:
iki dlm ekmk
domates
peynir
reçel
hepsinden az az..

öğle:
dersanedeydim..ve çook acıkmıştım..tavuk döner yedim..

akşam:
iki kaşık yoğurtlu makarna
4-5 tane sarma
1 dlm ekmk

bukaaa....

haydi iyi geceler opuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınızzzz,

evet dün yaptıklarımı anlatıyorum size

sabah 1 elma
ara1 elma
öğlen çorba ve kabak salatası yoğurtlu
2 de çilek
4 de elma
6 da eve gittim 1 kaç patates kızartması 1 uno esmer ekmek 1 küçük domates

sonra 40 dk yürüyüş eve geldim bir kaç bacak hareketi mekik 3 litre su 2 yeşil çay

dün yaptıklarım bunlarr

merhaba martın 3 de başlamıştım 2 ay oldu yani 2 yda 6,5 kilo verdim kalan 5,5 kilomuda haziranın 2. haftasına kadar vermeye çalışacağım tabi olmazsa yapcak bişey yok diyete devam :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…