merhaba arkadaşlar herkeslere günaydıın
dün ne yediğimi yazmıştım sanır isem...
bu sabah bir yumurta yarım kepek ekmek yedim.
arada kahvaltı vardıda... yumurta zeytin peynir falan öğrencilerle kahvaltı yaptık okulda başarı kutlaması.
öğlenden kesecem bunuuu....
dün akşam sporu yetiştiremedim. eşimde agresifti yaptırmadı. o gelene kadar ancak 100 defa ip atladım 60bacak egzersizi ve 50mekik çekebildim. aradada wc gitme bahanesiyle 28çömelme çalıştım.
ya bu hafta bayağı iyi asıldım spor işine ama sindirim yavaşladı sanırım yine hedefime ulaşamayacağım...
arada kahvaltı vardıda... yumurta zeytin peynir falan öğrencilerle kahvaltı yaptık okulda başarı kutlaması.
dün akşam sporu yetiştiremedim. eşimde agresifti yaptırmadı. o gelene kadar ancak 100 defa ip atladım 60bacak egzersizi ve 50mekik çekebildim. aradada wc gitme bahanesiyle 28çömelme çalıştım.
ya bu hafta bayağı iyi asıldım spor işine ama sindirim yavaşladı sanırım yine hedefime ulaşamayacağım...
selam fıstıklar,
pazar günü anneme geldim
kaçırmamaya dikkat ettim, spor yapamadım, bir tek dün diyetten dolayı kendimi çok halsiz hissettim. ama tartıda 76 yı gördüm 500 gram daha gitmiş, cumartesi detoksumu yaptım büyük ihtimalle giden vücudumdaki ödemdir, bakalım cuma günü tartı ne gösterecek. ama dün feciydim ayağa kalkıyordum başım dönüyordu.
sizler nasılsınız? hala annemdeyim . bugün evime dönücem galibaa, diyete son hız devam edicem,gitsin bu kilolar, yaşımdan daha yaşlı gösteriyorum, kardeşimle pazar günü gittik bi mağazaya tama aramızda 7 yaş var ama annesi gibi duruyordum. çok dinirim bozuldu, kilolar gidince sanki daha gençleşecek gibi issediyorum kendimiii
selam fıstıklar,
pazar günü anneme geldim
kaçırmamaya dikkat ettim, spor yapamadım, bir tek dün diyetten dolayı kendimi çok halsiz hissettim. ama tartıda 76 yı gördüm 500 gram daha gitmiş, cumartesi detoksumu yaptım büyük ihtimalle giden vücudumdaki ödemdir, bakalım cuma günü tartı ne gösterecek. ama dün feciydim ayağa kalkıyordum başım dönüyordu.
sizler nasılsınız? hala annemdeyim . bugün evime dönücem galibaa, diyete son hız devam edicem,gitsin bu kilolar, yaşımdan daha yaşlı gösteriyorum, kardeşimle pazar günü gittik bi mağazaya tama aramızda 7 yaş var ama annesi gibi duruyordum. çok dinirim bozuldu, kilolar gidince sanki daha gençleşecek gibi issediyorum kendimiii
canım normalde 2 günlük detoks ben 1 gün şartlardan dolayı yapabildim, %100 detoks forumda da var zaten
ayran çorbası gibi olan, nohutlu bulgurlu mercimekli, hiç aç hissetmiyorsun kendini, ben hiç zorlanmadan yapıyorum
denedim bişeyler ama çıkmıyor bu seferde
buldum nasıl yapıcağını avatarını değiştir diye bir bölüm var oradan yapıcaksın yani profil resmi değil avatar olarak kullanacaksınn kullanıcı paneli ayarlar özellikler bölümünde...
Selam kızlarrr :) a.s.Beni hatırladınız mı bilmiyorum ama ben sizi ve buraya yediklerimi içtiklerimi yazmayı çok özledim..Birazda kilolandım tekrar aranıza dönmek istiyorum.
Kolay gelsin
SLM silagul, evet canim iyikide DIR DIR ettin zayifla diye,
bak i$e yaradi cunku olumunekankayizsmile
Ben tatile gidiyorum yarin sabah, giremicem internette 3gun.
Yarin dogum gunum, e$imle kacamak yapicaz
cuma sabah ALLAH'in izniyle yazarim tekrar.
Simdi valizimi hazirlicam kaydirigubbakcemile5
cuma ya zayiflayamicam bence, malum italya nin pizza ve makarnasi me$ur,
bol bol pizza ve makarna yicem. opuyorumnanaktan
Kendinize iyi bakin kizlar, pizza mi yerken, sizin yerinize de yerim,
unutmam sizi. Hayirli aksamlar cokacimcoook
Herkese günaydınlar hatunlar.
Paylaşımlarım azaldı farkındayım kusura bakmayın.
Tamamen nişana odaklandım. Zaten bu cuma yıllık izine çıkıcam.
2 Hafta olmucam. Fakat 2 hafta sonra bomba gibi dönücem.
Spor salonuna yazılıcam tekrar haziranın başında yaz sonuna kadar bırakmıcam.
Kızlar bu grubu ve hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız =))
selam bacılar,
iyi akşamlar. kapanışımıda anlatim.
çook yoğun bir gün oldu. en son kahvaltıda ne yediğimi yazmıştım. öğlen makarna helva vardı almadım sadece taze fasülye vardı içini yedim.
öğleden sonra bir davet vardı okulda 2kurabite 3tuzlu pasta yedim.
eve gelincede 6gibi... yarım kase yoğurta keten tohumu atıp yedim. sonra bol salata erik ve bir kivi.
ayrıca bir arkadaşla yarım saat yürüdük. şu parklardaki aletlerlede yarım saat çalıştık. yetiştirebilirsem ip atlama mekik ve bacak egzersizlerimi yapacağım...
gün kapanmıştııır.
öpüldünüz.
merhabalar kızlar..nasılsınız?
semocum doğum günün kutlu olsun
sılagülcüm geçmiş olsun alerji testinde de bir şey çıkmaz inşallah..
ozgey sen 72den 65.5'a ne kadar zamanda indin??
ben ne yedim içtim.yazayım..
sabah:
iki dlm ekmk
domates
peynir
reçel
hepsinden az az..
öğle:
dersanedeydim..ve çook acıkmıştım..tavuk döner yedim..
akşam:
iki kaşık yoğurtlu makarna
4-5 tane sarma
1 dlm ekmk
bukaaa....
haydi iyi geceler opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?