Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlar işyerinde netimiz bozuktu anca geldi ya internetsiz hayat çok boşmuş meğer bende yeni bişeyler deniyorum bu hafta şu hımbıllığı atayım üstümden

merhabalar kızlar nasılsınız bugün..
ya ben çok kötüyüm..regl yaklaştı ondan mıdır nedir aşırı bir yeme krizim vaar iki gündür çok yiyorum.ama kendimi tuttuğum için çok yiyorum yoksa çok çok daha fazla yicem..bide çoook tatlı istiyorum..napacam ben...ne yedim içtim yazmim..yarın düzelticem kendimi..
aaa çok güzel. burada ordulu çok fazla. benim mahallemde karadenizli özellikle o kadar çok ki sanki kendimi ordunun bir ilçesinde gibi hisseidyorum. gel komşu oluruz:))

aaa ne güzelmiş valla..neresi orası..şimdiden oralara yerleşme planı yapim ozaman..
neresine gelicem belli değil.yani erkek tarafı körfezde(yarımca) oturuyor.ama biz neresinde otururuz bilemiyorum..

semocum evet bu yemin etme olayını bende yapıyordum bir ara..belki bende yapmalıyım..hatta yapayım..sağol hatırlattığın için..yoksa başka türlü tutamicam kendimi..

neyse kızlar çok uzattım yine..görüşmek üzere..hoşçakalın opuyorumnanaktan .

selam kızlar işyerinde netimiz bozuktu anca geldi ya internetsiz hayat çok boşmuş meğer bende yeni bişeyler deniyorum bu hafta şu hımbıllığı atayım üstümden

neler deniyosun özgey bizede anlat da bizde deneyelim bakalım

neler deniyosun özgey bizede anlat da bizde deneyelim bakalım

çok bilinmedik şeyler değil canım sizde biliyorsunuz aslında bunları ben hiç uygulamamıştım şimdi uyguluyorum

1-bundan sonra 6 dan sonra yemek yemeyeceğim
2-sadece öğlen 1 kase çorba içeceğim
3- gün boyunca elma yiyeceğim 1-2 hafta deneyeyim diyorum belki inatçı vücut takıldığı yerden kurtulur bide hiç ekmek yememeği planlıyorum bakalım yapabilecekmiyim

yani klasik elma diyetinin biraz değiştirdim sadece öğleye çorba ve salata ekleyeceğim karar verdim 2 hafta yapacağım bakalım olacakmı olsun artıkda 64 lere doğru düşeyim 65,5 de bile çok tombul görünüyorum anlıyorumki 55 e inmeye çalışmalıyım ben :sinifsinif:

merhaba ozgey,
elma iyi bişi ama bu kadar tek düze yapma bence proteinsiz bırakma vücudunu... bide bence günlük aldığın kaloriyi bu kadar düşürsen metebolizma hızın çok yavaşlar ilerki haftalarda az yesende kilo veremezsin alimallah.
bir hafta veremedim diye çok strese girme bacım senin başarın sabit. bir sürü kilo verdin vermeyede devam edeceğine eminim strese girip çok zorlanıp bünyeni yıpratma.

kızlaaaaaaaaaaaaar bu saatte eminim spordasınızdır...

yok ben değilim..
yeni geldim işten yemek yiyorum burayı okuyorum. az iş yaparım yediklerim biraz erir sonra spor yapacağım. aç karnıma spor yapıncaa apordan sonra elim ayağım titriyor çok yiyorum sonra. yemekten hemen sonra sporda iyi değilmiş. biraz süre bırakıp arada hafif işlerimi yapıyorum bende...

herkeslere merhabaa,
neler yedim paylaşayım bakalıım...
sabah geç kaldım işe o yüzden ılık su ve 1kuru kayısı yedim.
ilk arada 1kuru kayısı 2fındık... sonra acıktım dayanamadım . bir avuç leblebi...

öğlen yine açtım. normalde son biriki haftadır makarna,pilav gibi şeyler varsa yarım porsiyon alıyordum hatta helva yada hoşafı hiç almıyordum. bu gün menüde nohut ve bulgur pilavı vardı acım diye tam aldım ama ne güzel bir duyguymuş yemeğin fazla gelmesi.
önceden nasıl yerdim biliyor musnuz böyle bir menüyü....
nohut ekmekle, pilav tam porsiyon ve üçüncü olarak yanında ne varsa hoşaf, helva ayırtetmez yerdim.
iki hafta boyunca yarım aldım makarna pilav çeşidi yemeği ve bugün tam almama rağmen ancak yarısını yiyebildim doyduum.opuyorumnanaktan
ikinci ara öğün biraz bozdum. 2tane profiterolyedim.

şimdide akşam yemeğimi yedim.
4kaşık pilav, 3kaşık yoğurt, bir parça tavuk...3kaşık kadar sebze...

biraz ara verip sonraaaa 20 dakka koşup ısınacağım sonrada egzersizlerim.
dün çok yaptım sanırsam yada ağır çalıştım bacaklarım acıyor şimdi...

Selam kızlarrr :) a.s.Beni hatırladınız mı bilmiyorum ama ben sizi ve buraya yediklerimi içtiklerimi yazmayı çok özledim..Birazda kilolandım tekrar aranıza dönmek istiyorum.
Kolay gelsin

slm banucan, inchallah hedefine ula$irsin canim, ALLAH yardimcin olsunzemuszemus

bugün kimseler yokk yaaa kızlar ne oldu yoksa diyet yapayım derken güçsüzmü düştünüzzz

hahaha, burdayiz nes'cim, gucsuz dûsmedik tatlim kaydirigubbakcemile2

kolay gelsin ozgey cim, inschallah pes etmezsin canim, ba$arirsin inschallah
hep elma yeme ozgey cim, bikarsin sonra, arada degi$tir meyve leri
.

SLM silagul, evet canim iyikide DIR DIR ettin zayifla diye,
bak i$e yaradi cunku
olumunekankayizsmile

Ben tatile gidiyorum yarin sabah, giremicem internette 3gun.
Yarin dogum gunum, e$imle kacamak yapicaz
cuma sabah ALLAH'in izniyle yazarim tekrar.
Simdi valizimi hazirlicam
kaydirigubbakcemile5

cuma ya zayiflayamicam bence, malum italya nin pizza ve makarnasi me$ur,
bol bol pizza ve makarna yicem
. opuyorumnanaktan

Kendinize iyi bakin kizlar, pizza mi yerken, sizin yerinize de yerim,
unutmam sizi. Hayirli aksamlar
cokacimcoook

günaydın kızlaaaaaaaaaaar nasılsınız bakalım

ben bu sabah kalktım sanki göbişim küçülmüştü tabi yemek yemediğim için kaydirigubbakcemile3

evet dün neler yaptım hemen paylaşayım

sabah ;
1 simit peynir
ara 1 elma
öğle ;
çorba
cacık
2 de 1 kivi
4 de 1 elma
6 da bir elma
diyet yaparken kastan vermeyeyeim diye protein aldım ve akşam çöp şiş yedim

45 dakka yürüyüş 3,5 litre su 3 yeşil çay ile olayımı bitirdim ve kendimi yatağa zor attım

ooo süpersin semocuğum doğum günün kutlu olsun şimdiden sağlık huzur aşk dolu bir yaş dilerim kendine iyi bak iyi eğlenceler :dance:

aslında fena değil elma yemek ama hiç meyve yiyemiyorummm benn canım istemiyorr zaten biraz daha meyve sebze yesem böle şişko olmazdımm yaaa bugün canım sıkkın halbuki geçen hafta çok ümitliydim şimdi bakıyorumda sanki vermiycekmişim gibi bu kilolarıı ama böle konuştuğuma bakamayınn yinede vaz geçmiycemmm öffffffffsenağlama

şöyleki bende zamanında sebze yeseydim böyle olmazdım sana katılıyorum ama sen öle düşüncelere kapılmaz bazen bendede oluyor bencede vaz geçme en fazla 3-4 ayını alır zayıflamak sonuç itibari ile zayıflarsın ya sen ona bak yaşasııııııııııııııııııııın zayıflamakkkkkkkkkkkkkkkk:teytey:

Nice mutlu sağlıklı huzurlu yaşlara semo. Doğum günün kutlu olsun. =))

Herkese günaydınlar hatunlar.
Paylaşımlarım azaldı farkındayım kusura bakmayın.
Tamamen nişana odaklandım. Zaten bu cuma yıllık izine çıkıcam.
2 Hafta olmucam. Fakat 2 hafta sonra bomba gibi dönücem.
Spor salonuna yazılıcam tekrar haziranın başında yaz sonuna kadar bırakmıcam.
Kızlar bu grubu ve hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…