aaa çok güzel. burada ordulu çok fazla. benim mahallemde karadenizli özellikle o kadar çok ki sanki kendimi ordunun bir ilçesinde gibi hisseidyorum. gel komşu oluruz:))
selam kızlar işyerinde netimiz bozuktu anca geldi ya internetsiz hayat çok boşmuş meğer bende yeni bişeyler deniyorum bu hafta şu hımbıllığı atayım üstümden
neler deniyosun özgey bizede anlat da bizde deneyelim bakalım
çok bilinmedik şeyler değil canım sizde biliyorsunuz aslında bunları ben hiç uygulamamıştım şimdi uyguluyorum
1-bundan sonra 6 dan sonra yemek yemeyeceğim
2-sadece öğlen 1 kase çorba içeceğim
3- gün boyunca elma yiyeceğim 1-2 hafta deneyeyim diyorum belki inatçı vücut takıldığı yerden kurtulur bide hiç ekmek yememeği planlıyorum bakalım yapabilecekmiyim
yani klasik elma diyetinin biraz değiştirdim sadece öğleye çorba ve salata ekleyeceğim karar verdim 2 hafta yapacağım bakalım olacakmı olsun artıkda 64 lere doğru düşeyim 65,5 de bile çok tombul görünüyorum anlıyorumki 55 e inmeye çalışmalıyım ben :sinifsinif:
kızlaaaaaaaaaaaaar bu saatte eminim spordasınızdır...
mrblar 3. takım..
nasılsınız arkadaşlar deneme sürem başlasın bakalım..:)
bakalım nolucak boyum 1 70 kilom 86 malasef...
bu defa olucakk inş..
ev hanımıyım 2 çocuğum var biri orta 2 de diğeri anasınıfında... bend3en bukadar sizleri de zaman la tanıycam artıkk..
a e olun..
bugün kimseler yokk yaaa kızlar ne oldu yoksa diyet yapayım derken güçsüzmü düştünüzzz
çok bilinmedik şeyler değil canım sizde biliyorsunuz aslında bunları ben hiç uygulamamıştım şimdi uyguluyorum
3- gün boyunca elma yiyeceğim 1-2 hafta deneyeyim diyorum belki inatçı vücut takıldığı yerden kurtulur bide hiç ekmek yememeği planlıyorum bakalım yapabilecekmiyim
yani klasik elma diyetinin biraz değiştirdim sadece öğleye çorba ve salata ekleyeceğim karar verdim 2 hafta yapacağım bakalım olacakmı olsun artıkda 64 lere doğru düşeyim 65,5 de bile çok tombul görünüyorum anlıyorumki 55 e inmeye çalışmalıyım ben :sinifsinif:
SLM silagul, evet canim iyikide DIR DIR ettin zayifla diye,
bak i$e yaradi cunku olumunekankayizsmile
Ben tatile gidiyorum yarin sabah, giremicem internette 3gun.
Yarin dogum gunum, e$imle kacamak yapicaz
cuma sabah ALLAH'in izniyle yazarim tekrar.
Simdi valizimi hazirlicam kaydirigubbakcemile5
cuma ya zayiflayamicam bence, malum italya nin pizza ve makarnasi me$ur,
bol bol pizza ve makarna yicem. opuyorumnanaktan
Kendinize iyi bakin kizlar, pizza mi yerken, sizin yerinize de yerim,
unutmam sizi. Hayirli aksamlar cokacimcoook
aslında fena değil elma yemek ama hiç meyve yiyemiyorummm benn canım istemiyorr zaten biraz daha meyve sebze yesem böle şişko olmazdımm yaaa bugün canım sıkkın halbuki geçen hafta çok ümitliydim şimdi bakıyorumda sanki vermiycekmişim gibi bu kilolarıı ama böle konuştuğuma bakamayınn yinede vaz geçmiycemmm öffffffffsenağlama
SLM silagul, evet canim iyikide DIR DIR ettin zayifla diye,
bak i$e yaradi cunku olumunekankayizsmile
Ben tatile gidiyorum yarin sabah, giremicem internette 3gun.
Yarin dogum gunum, e$imle kacamak yapicaz
cuma sabah ALLAH'in izniyle yazarim tekrar.
Simdi valizimi hazirlicam kaydirigubbakcemile5
cuma ya zayiflayamicam bence, malum italya nin pizza ve makarnasi me$ur,
bol bol pizza ve makarna yicem. opuyorumnanaktan
Kendinize iyi bakin kizlar, pizza mi yerken, sizin yerinize de yerim,
unutmam sizi. Hayirli aksamlar cokacimcoook
ozgey nasılsın?
iyiyim canım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?