valla bende öleyimm tatlımkrizlerini geçirmek için bir önerii special K-bar çikolatalı çok güzellll tatlı iğhtiyacını fazlasıyla karşılıyo hemde 90 kaloriii tavsiye ederimm.
Kızlarr yaaa sİzce ÇİĞ kÖfte kİlo aldırırmı etsİz ve yaĞsızzz tabİ ekmeksİzzz bolll acılı canım Çok İstedİİ ama dÜŞÜndÜm yaĞyok,İÇİnde sadece bulgurr hem acı bİberde var kİ metabolİzmayı hızlandırıyormuŞŞ sİz ne dÜŞÜnÜyosunuz yemelİmİyİmmm pek bİ zararı olmaz gİbİ sankİmm
öğle yemeği niyetine yiyebilirsin bence 1 adet i 55 kalori imiş hihoyyyt
evet yani yine de fazla yememem gerekiyo bu arada kızlar ölen yemek için anneme gittim o beni eskisi gibi sandığı için patates kızartmışşş ama yemedimmm yinede canım çok patates istediği için haşladım salata şeklinde yedim yağsızz limonlu,annem bile şaşırdı kaldı patates kızartmasına hayır dediğim için,bu arada ablam gelmişti anneme oda zayıfladığımı söledi yani ölen ölen bağay moral depoladım geldimmm şimdiii dışarı çıkıcamm içim gereği araziye gidiyorummm bu şekilde ölen yediklerimi, yakmayı düşünüyorummm hadi bakalım hoşçakalım şimdilik...:gitme:
merhaba ozgey geldim araziden offf çok terledimmm yaaa sırılsıklam oldumm umarımmm terlebirlikte birazda yağlar gitmiştir,senle benden başka kimsecikler yok gibi bugünn bu arada dediğin gibi gerçekten şaka maka derken 1 ay olmadan 4 kg gitti yanii iki ay daha devam etsemm 10 kg vercemm çok eğlenceliii yaaaa düşünmesi bile hoşşşş
evet önce kararlı olmalıyım bencede..artık vermeliyim..birde ben 82.5 kiloydum bu kiloya indim ama yıllardır genelde hep 73 civarı olmuştur kilom..o yüzden 73den aşağı düşemiyorum bir türlü.düşemeyince canm sıkılıyo..şevkim kırılıyo vwe bırakıyorum çabalamayı....ama bi kırsam şu 70 li kiloları..bi 69.900 olsam daha da veririm...ama işte uğraşmalıyım.sizleri gördükçede aslında motive oluyorum..inşallah 1.5 ayda görürüm 69 kiloyu :))) boshayallersmileverirsin canım verirsin hiç sıkma canını kararlı ol yeter ben de evlenirken diyetisyene gittim 68 de kaldım o zaman 74den inmiştim şimdi 65.5 hep kendi çabamla valla 60 hatta 55 e kadar inmeyi planlıyorum o yüzden stres yapma kesinlikle yapacaksın
merhabalar kızlar..nasılsınız?
semocum doğum günün kutlu olsun
sılagülcüm geçmiş olsun alerji testinde de bir şey çıkmaz inşallah..
ozgey sen 72den 65.5'a ne kadar zamanda indin??
ben ne yedim içtim.yazayım..
sabah:
iki dlm ekmk
domates
peynir
reçel
hepsinden az az..
öğle:
dersanedeydim..ve çook acıkmıştım..tavuk döner yedim..
akşam:
iki kaşık yoğurtlu makarna
4-5 tane sarma
1 dlm ekmk
bukaaa....
haydi iyi geceler opuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar,
doğum günün kutlu olsun semo
sılagülcüm inşallah seninde neye alerjin varsa inaşallah bir an önce belli olur, yemez rahatlarsın...
sabah canımı sıktı tartı canım bişi yemek istemedi 2bardak su içiyorum normalde kalkınca(unutmazsam) bende bu sabah iki bardak suyumu içtim sonra 2 bardakta ılık su içtim, bir kayısı yedim sonrada 1bardak ılık süt...
diyete başladığımdan beri sporla diyetle en sağlam haftam geçen salıdan beri çok dikkat ediyorum ama niye bu tartı kötülük yapıyor üzüyor beniii...
sılagülcüğüm çok geçmiş olsun
selamlar fıstıklar
sılacım,oooo serbest olunca insanın canı istemiyor demi, naaplım sağlık için kendini feda ettttt, balavaları bizim içinde yeeee
semocum doğum günün kutlu olsunnn
bende dün ne yedim,
klasik kahvaltım
ara 1 top dondurma maalesefff
öğlen 1 kase yopurt 1 salatalık
ara yağsıt sütle müsli
akşam
2 ymek kaşığı taze fasülye
ara 1 elma
bu kderrr
bugün sabah
stnadart kahvaltım
daha ara yapmadım
çayımı hazırlıyorumm içiceeeeeeeem
benimde adetimin son günleri, ama tartıda değişiklik yok inşallah cuma güzel bişey görüürm tartıdaaa
selamm!canlarımm!ben geldiim!uzun bir aradan sonra nasılsınız?
ben de şimdi yemeğimi yedim azsonra ya yürüyüş yapacağm yada biraz egzersiz yaparm yani kısacası durmak yok!
bu arada kızlar 3 gündür uzun zamandır görüşmediğim kişilerle görüştm VE
" AAA NE KADAR ZAYIFLAMIŞSIN!..." "SEN ZAYIFLAMIŞSIN!..."
"ÇOK GÜZELLEŞMİŞSİN NASIL ZAYIFLADIN?!...."
3 günüm hep bu sözleri duymakla geçti anlycağınız! başkalarından bu sözleri duymak çok güzelmişş!kaydirigubbakcemile3 herhalde bi 10 kişi söyledi bunları şu 3 gün içinde!
ama nolur yardım edin yaa galiba psikolojm bozuldu 3-4 gündür böyle bi tuhafım!kafamçokkarıştı :bbo: zayıflayamıyorm diye strese giriyorum! evet tuhaf 3 gündür bu sözleri duymama rağmen böyle bir stres başladı bende!bu sözleri duyduğuma sevinemiyorum bile!sanki bütün insanlar öyle derken yalan söylüyormuş gibi geliyor!bilmiyorumkismile tartıya çıkıyorum acaba tartı yanlışmı diyorum!tartıya çıkıyorum bak canımcım işte 62 kilosun daha 20 gün oldu başlayalı ve 3 kilo vermişsin diyorum! aynaya bakıyorum! ee tamam kıyafetlerden bol geliyor! olmayan kıyafetlerimde olmaya başladı!!ama hala sanki hiç zayıflayamamış gibi hissediyorm kendimi!mafoldumben nedense bide bu stres başladı!bir an önce zayıflamak istiyorm!senağlama
benim korkum şu bu stres yüzünden kendimi bırakıp mutfağa saldırmaktan korkuyorum!mafoldumben
yardım edin yeneyim şu stresi!
verirsin verirsin bekle beni yarışcam senle.bu arada geçmiş olsun canımmerhabalar kızlar...
nasılsınız?? ben sanırsam hasta olucam.boğazım çok kötü..
bugün neler yaptım hemen yazayım:
sabah:
bir dilm ekmk
bir kaç çatal çilek reçeli.
şekersiz çay
öğle:dersanedeydim..koşturmakla geçti..
yemek yok...
akşam:
bir küçük tabak türlü
salata
bir dlm ekmk
ozgey ne güzel yaa...senin başlangıç kilon benm şuanki kiloma yakın..ve sen benm şuanda olmak istediğim kilodasın..inşallah bende veririm..ama 1.5 ayım var..nişanıma kadar vermeliyim...
şimdilik bukadar herkesi öptm opuyorumnanaktan
Kızlarr yaaa sİzce ÇİĞ kÖfte kİlo aldırırmı etsİz ve yaĞsızzz tabİ ekmeksİzzz bolll acılı canım Çok İstedİİ ama dÜŞÜndÜm yaĞyok,İÇİnde sadece bulgurr hem acı bİberde var kİ metabolİzmayı hızlandırıyormuŞŞ sİz ne dÜŞÜnÜyosunuz yemelİmİyİmmm pek bİ zararı olmaz gİbİ sankİmm
kendine dikkat et canım bekle beni geçicem seniaklinialirimsmile
evet önce kararlı olmalıyım bencede..artık vermeliyim..birde ben 82.5 kiloydum bu kiloya indim ama yıllardır genelde hep 73 civarı olmuştur kilom..o yüzden 73den aşağı düşemiyorum bir türlü.düşemeyince canm sıkılıyo..şevkim kırılıyo vwe bırakıyorum çabalamayı....ama bi kırsam şu 70 li kiloları..bi 69.900 olsam daha da veririm...ama işte uğraşmalıyım.sizleri gördükçede aslında motive oluyorum..inşallah 1.5 ayda görürüm 69 kiloyu :))) boshayallersmile
neyse çok konuştum..bugün ne yedim: bilmiyorumkismile
hasta olduğum için bi mide bulantısı var..boğazım şiş..grip bi yandan..canm pek bişey istemedi..hep acıktıkça atıştırmakla geçirdim günü..bide regl yaklaştıkça bi tuhaf oluyorum..bu sabah tartıldım hiç bir oynama yok kilomda..bununda etkisi var sanırım..yarın sabah erkenden dersaneye gidicem için kilomu şimdiden bildireyim..aynı...
şimdilik bu kadar..hoşçakalınnnn opuyorumnanaktan
günaydın nes84 ve özgey cim nasılsınız?
günaydın iyi sayılırım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?