Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlar dün neler yaptım yazmak istiyorum,

sabah 1 elma
ara1 elma
öğlen çorba, salata
2 de kivi
ve işte buraya dikkat 2 dilim pizzaklava:
akşam 3-4 kaşık yeşil fasulye

dün spor yapamadım çünkü işten erken çıktım elk faturası doğalgaz yatırmaya gittim mübarekler biri şehrin diğer tarafında öbürü bir ucunda ama 3,5 litre su içtim 2 fincan yeşil çay bu kadar bu akşam spora gideceğim tabi

Kızlarr yaaa sızce ÇıĞ kÖfte kılo aldırırmı etsız ve yaĞsızzz tabı ekmeksızzz bolll acılı canım Çok ıstedıı ama dÜŞÜndÜm yaĞyok,ıÇınde sadece bulgurr hem acı bıberde var kı metabolızmayı hızlandırıyormuŞŞ sız ne dÜŞÜnÜyosunuz yemelımıyımmm pek bı zararı olmaz gıbı sankımm

öğle yemeği niyetine yiyebilirsin bence 1 adet i 55 kalori imiş hihoyyyt

öğle yemeği niyetine yiyebilirsin bence 1 adet i 55 kalori imiş hihoyyyt

evet yani yine de fazla yememem gerekiyo bu arada kızlar ölen yemek için anneme gittim o beni eskisi gibi sandığı için patates kızartmışşş ama yemedimmm yinede canım çok patates istediği için haşladım salata şeklinde yedim yağsızz limonlu,annem bile şaşırdı kaldı patates kızartmasına hayır dediğim için,bu arada ablam gelmişti anneme oda zayıfladığımı söledi yani ölen ölen bağay moral depoladım geldimmm şimdiii dışarı çıkıcamm içim gereği araziye gidiyorummm bu şekilde ölen yediklerimi, yakmayı düşünüyorummm hadi bakalım hoşçakalım şimdilik...:gitme:

ee herhalde anlıycaklar boru değil 4 kilo yani bravo sana tebrik ederim valla bende özledim kızartmayıııı

merhaba ozgey geldim araziden offf çok terledimmm yaaa sırılsıklam oldumm umarımmm terlebirlikte birazda yağlar gitmiştir,senle benden başka kimsecikler yok gibi bugünn bu arada dediğin gibi gerçekten şaka maka derken 1 ay olmadan 4 kg gitti yanii iki ay daha devam etsemm 10 kg vercemm çok eğlenceliii yaaaa düşünmesi bile hoşşşş

evet kimsecikler yok bende akşam yürüyüşe çıkcam ama ben hiç terleyemiyorum ne hikmetse o yüzden sauna eşortmanı alcam kendime evet 10 kilo demek senin için harika bişey demek bende 60 a bir düşsem 5,5 kilocuğum kaldı şunun şurasında ama pes etmiycem tüm yaz devam etcem diyetime 55 olana kadar şimdi 60 da tutayımda hedefimi amannn çok varmış diyip salmayayım zafer zayıflamak isteyenlerin olacak:lepi:

evet zafer bizim olcakkk bende şimdi iş çıkışı yürüyüşe gidiyorummm bollll kilo verdirici yürüyüşlerrrrrr dilerimmm görüşürüzz canım iyi akşamlar

selamlar fıstıklar
sabah yağsız tost- yeşil çay

ara yok

öğle maalesef kumpir , bol ğişmanlık ve suçlulukla ne yediğini anlamadan

akşamı kurtarmam lazım

bol bol yürüüdm gerçi

oofffffffff

evet önce kararlı olmalıyım bencede..artık vermeliyim..birde ben 82.5 kiloydum bu kiloya indim ama yıllardır genelde hep 73 civarı olmuştur kilom..o yüzden 73den aşağı düşemiyorum bir türlü.düşemeyince canm sıkılıyo..şevkim kırılıyo vwe bırakıyorum çabalamayı....ama bi kırsam şu 70 li kiloları..bi 69.900 olsam daha da veririm...ama işte uğraşmalıyım.sizleri gördükçede aslında motive oluyorum..inşallah 1.5 ayda görürüm 69 kiloyu :))) boshayallersmile

neyse çok konuştum..bugün ne yedim: bilmiyorumkismile
hasta olduğum için bi mide bulantısı var..boğazım şiş..grip bi yandan..canm pek bişey istemedi..hep acıktıkça atıştırmakla geçirdim günü..bide regl yaklaştıkça bi tuhaf oluyorum..bu sabah tartıldım hiç bir oynama yok kilomda..bununda etkisi var sanırım..yarın sabah erkenden dersaneye gidicem için kilomu şimdiden bildireyim..aynı...

şimdilik bu kadar..hoşçakalınnnn opuyorumnanaktan

sağol canım alerji testine cumartesi gidicem

sağol canım ama bu gittiğim şeker yüklemesiydi durum pek iç açıcı değil.

sılagülcüğüm çok geçmiş olsun

sağol canım

sorma canım ya valla annem zorla tıktı ağzıma düzgün çıksın tahliller diye nedense canım ne yemek istiyor ne tatlı bu aralar.benim için kötü yemezsem zayıflıyamammafoldumben

canım yok öyle pes etmek bak ne güzel zayıflamışsın diyorlar sana ya benim gibi aaa ne kadar kilo almışsın deselerdimafoldumbengeçen yazla bu yaz arasında 13 kilo fazlam varmafoldumben

verirsin verirsin bekle beni yarışcam senle.bu arada geçmiş olsun canım

canım ye ama tadımlık hiç yemezsen bir yerde kopar ipler herşeyi yersin. canın ne çekiyorsa tadımlık yicekmişin zaten.

kendine dikkat et canım bekle beni geçicem seniaklinialirimsmile

selam bacular nasılsınız görüşmeyeli?
bakıyorumda yokluğumdan istifade edilmiş boşlanmış buralar.alsanaalsanasmile
olmuyor valla üzülüyorumsenağlama
bu sabah saat 9 da gittiğim hastaneden 18 de çıkabildim. 4 saat şeker yüklemesi yapıldı ve her yarım saattte bir 3 tüp kan alındı.kanımı kuruttular resmen.30 tüp kan verdim yahu.akannehir
glukoz düşük çıktı ne olduğunu bilmediğim 2 testim üst sınırın 4 katı değerinde çıktı insülinler daha çıkmadı durum vahim gözüküyor.

yarın karşı komşum ev alıp taşınmıştı 1 senedir gidemedim ona gidicem.
haberiniz olsun en geç 11 de evden çıkmam lazım. karşıya gidicem bacular yardımlarınızı bekliyorum.erken bildirim yaparsanız sevinirim.

cumarteside alerji testi ve ultrasonları halledicem inşallah. bakalım onlarda ne çıkıcak.
benden haberler bu kadar.
off sinir oluyorum kendime yemek yiyemiyorum yine ya ne güzel yemeye başlamıştım. tahliller bittiğinde bana bişeyler ye dediler 20 saatlik açlıktan sonra aç bile değildim.
yemezsem kilo veremiyorum metabolizmam zaten yavaş hepten duruyor.
yolda düşmeyeyim diye zoraki saat 17 de 1 tavuk dürüm birde kahve ile geçiştirdim. yolda kötü oldum saat 19 da malisef 1 magnum yedim tatlı yemem gerekti. eve geldim 1 kaşık pilav ve 1 kaşık patlıcan yemeğini zor yedim.20 saatlik açlıktan sonra tüm yediğim bu.klava:

****3.TAKIM 156 .ETAP ****

cabik ( 73.0 / / / &#37
deva89 ( 62.0 / / / %)
littrefairy ( 76.5 / / / %)
NES84 (69.7 / / / %)
ozgey ( 65.5 / / / % )
pirlanta_a ( 58.5 / / / %)
Semo ( 62.5 / / /% )
silagul ( 70.8 / 70.8 / 0.0 / 0.00 %)
tgull ( 65.3 / / / %)

3.TAKIM TOPLAM KıLO ( / / / %)

bacular bildirimleri erken yapın 11 de evden çıkmış olmam lazım lütfen.

günaydın kızlar,

dün neler yaptığımı hemen yazamk istiyorum,

sabah 1 elma
ara 1 elma
öğle çorba salata
2 de çilek
4 de elma
akşam 3-5 kaşık yeşil fasulye

3,5-4 litre gibi su 2 fincan yeşil çay 2 gündür yürüyüşleri boşladım bu yoruldum sanki artık gücüm kalmadı baze şeylere ama yılmayacağım devam edeceğim

65,5 olan ve geçen hafta duran kilom 65,200 çok az kalmıştı 65 ama haftaya kesinlikle 64 olacağım kızlar elimden geleni yapacağım görüşürüüüüüüz.

günaydın herkeze öfff yaaa bu hafata çok az kilo vermişim ben halbuki 67 ye inmek istiyodumm ama adetliyim yaa belki ondandırrr artık haftaya daha fazla vermeye çelışcamm ve geçen hafta 69.7 idim şimdi 69.3

****3.TAKIM 156 .ETAP ****

cabik ( 73.0 / / / &#37
deva89 ( 62.0 / / / %)
littrefairy ( 76.5 / / / %)
NES84 (69.7 / 69.3 / 0.4 / 0.57 %)
ozgey ( 65.5 / 65.2 / 0.3 / 0.46 % )
Pandomim ( 58.5 / 58.5 / 0.0 / 0.00 %) (pirlanta_a isimli üye isim değiştirdi)
Semo ( 62.5 / / /% )
silagul ( 70.8 / 70.8 / 0.0 / 0.00 %)
tgull ( 65.3 / 65.5 / -0.2 /- 0.31 %)

3.TAKIM TOPLAM KıLO ( 603.8 / / / %)

nerdesiniz bacular çıkmam lazımeyvahedigeldismile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…