Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

iyi akşamlar

sılacım sabahtan itibaren buraya yazmaya çalıştım ama sürekli hata verdi

hatta özelden mesaj atmaya çalıştım o da gitmedi
çıldırdım resmen buraya yazamadıkça
bu gruptaki herkese mesaj atmaya çalıştım olmadıı
çok özrü dilerim
daha girdiğim ilk hafta böyle bir sorun çıktıı
yüzüstü bıakmış gibi hissetttim kendmi

hala kabul görüürseee kilom 75.5
umarım grupla ilişiğim keislmezz

selam kızlaaar

dün yediklerim
1simit
öğle çorba salata
kivi
elma
mercimekyemeği
3 litre su

bu günde detoks varya ayyran çorbası gibi onu yapacağım....

günaydın

dün neler yedim
sabah yağsız sütle müsli

öğlen ayran çeyrek kokoreç
ara çeyrek simit
ara 1 akıtma

akşam 4 köfte

ozgey oo bayağ rahatlarsın detoksla hafiflemiş hissediyorsun kendini
hemd ebu sıcaklarda soğuk soğukkk güzel gidiyorr

bakacağız bakalım inşallah işe yarar birazcık olsun 10 da kahvaltı yaptım 12 de içtim şuan açaip tokum bakalım nasıl olcak hemde temizlik yapıyorum zaten hihoyyyt

Arkadaşlar ben bugün senelik izine çıkıyorum. 2 hafta olmayacağım. Sılagulcüğüm beni izinli sayıcaksın dimi. Dua edin benim için. Herşey güzel geçer inşallah.

evet canım kilonu aynı yazıcam 2 hafta boyunca.dualarımız seninle.hayırlısıyla ağız tadıyla geçer nişanın .sabırsızlıkla bekliyorum resimleri.iyi tatiller canım. Şeniz

sağol canım üzüldüm bu hafta dualarımı bile yazamadım aceleden annem başımda işlerim var bir yandan onları yapıyorum bir yandan gruba bakıyorum.
neyse geçti artık.
seni özledik valla uğra özletme kendini bebişin nasıl?teyzsi öper onu
opuyorumnanaktanŞeniz

tekrar geçmiş olsun canım dikkat et kendine.Şeniz

selam kızlar,
biliyorsunuz bu hafta veremedim kilo hatta 200gram aldım. sinirlerim çok bozuk dünden beri hiç yediklrime dikkat edesim gelmiyor. dün kadayıfla dondurma yedim.
bu sabahda eşimle biraz zorunlu dışarıda kahvaltı yapmak zorunda kaldık. daha öncede kahvaltı yaptım dışarıda ama ömrümde böyle kahvaltı tabağı görmedim bir kuş sütü eksikti ve ben hepsini yedim... veremeyince tüm motivasyonum sıfırlanıyor. ama bir an önce kendimi toparlamaya çalışacağım.
dün akşam iş çıkışı hemen aktara gitttim.
lahana yağı aldım bitmişti benimki. yanında yosun yağı kullanınca daha etkili oluyor dedi onu da aldım. bide yıkarken yosun sabunu ile yıka selülit oluşumunu engeller ve sıkılaştırır dedi dedi onuda aldım. mate yaprağı zayıflamaya iyi diyorlardı sordum çok doğru dedi onuda aldım. Allah tan başka bişi önermedi o kadar sinirlerim bozuktuki zayıflatır diye ne verse elime alacak durumdaydım...
bu arada lahana yağı ve yosun yağını birlikte kullan çok iyi, en az 80 müsterim var bunu alan ve gelip beğendiğini söyleyen dedi, garanti veriyorum zayıflatacak dedi. inşallah doğrudur...
hepinize iyi hafta sonları...
kendinize iyi bakın

sılagül... sağlık durumlarınız nasıl, işler biraz yoluna girdi mi?
pandomim.... iyi tatiller dualarım seninle...
semo....
littefairy....
ozgey....
nes84....
cabik
deva89...

hepinize iyi haftasonları...

sağol canım sorduğun için.pazartesi ultrasonlarım var birde gıda alerjisi testi için gidicem ilaçlara bile ara verdim düzgün çıksın diye bakalım nolcak sonuçlar.şeker yüklemesinde glukoz düşük çıktı ama ünsülin sonucunu almadım.

sen nasılsın canım bırakma kendini bak ben bunca sağlık sorunuyla hala derdim zayıf olmak.biliyorum buralara pek uğrayamadım motive edemedim sizleri :kedi:
ama şunuda bir atlatayım bende başlıcam iksirlerime.mate evet çok iyi ben birde birsürü şey istedim eşimden yurt dışından .yeşil çay hapı başta.
birde şu acai berry nasıl bişey acaba kullanan bilen varmıki?
halim olsa lahanada çok iyi ama ancak zoraki işlerimi yapabiliyorum.geçen sene sarıp sarmalanıp yürüyordum süper fayda etmişti.ama üzerine 15 kilo alıncasenağlamasenağlama

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 156. ETAP

(07 MAYIS - 14 MAYIS)

****3.TAKIM 156 .ETAP ****
etap yedincisi

cabik ( 73.0 / 73.0 / 0.0 / 0.00 %)
deva89 ( 62.0 / 61.8 / 0.2 / 0.32%)
littrefairy ( 76.5 / 76.5 / 0.0 / 0.00 %)
NES84 (69.7 / 69.3 / 0.4 / 0.57 %)
ozgey ( 65.5 / 65.2 / 0.3 / 0.46 % )
Pandomim ( 58.5 / 58.5 / 0.0 / 0.00 %) (pirlanta_a isimli üye isim değiştirdi)
Semo ( 62.5 / 62.5 / 0.0 / 0.00% )
silagul ( 70.8 / 70.8 / 0.0 / 0.00 %)
tgull ( 65.3 / 65.5 / -0.2 /- 0.31 %)

3.TAKIM TOPLAM KİLO ( 603.8 / 603.1 / 0.7 / 0.12 %)

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 156. ETAP

(07 MAYIS - 14 MAYIS)

NES84 (69.7 / 69.3 / 0.4 / 0.57 %) GRUP BİRİNCİSİ :hooray:a.s.Şenizalkisalkisalkis

ozgey ( 65.5 / 65.2 / 0.3 / 0.46 % ) GRUP İKİNCİSİ :hooray:a.s.Şenizalkisalkisalkis

ozgey ( 65.5 / 65.2 / 0.3 / 0.46 % ) GRUP ÜÇÜNCÜSÜ :hooray:a.s.Şenizalkisalkisalkis

KİLO VEREN ARKADAŞLARIMI KUTLUYORUM GRUP OLARAK ARTIK CANLANMA ZAMANI GELMEDİMİ DİYE SORUYORUM.klava:

merhaba sılagül
bunca sağlık probleminin arasında pes etmeyip devam etmen etmen gerçekten çok güzel hatta bizede başkanlık etmeni fedakarlık olarak görüyorum.
en büyük başkan bizim başkan:hooray:
ölçülerimi daha önce yazmıştım bakalım haftaya yazacam yine bir fark olmuş mu lahana yağından.
bu sabahtan itibaren toparlanmaya başladım...bu arada zamanım olmadı burayada ancak kaçak göçek girdim çıktım. hemen cezamı çekeyiim.gruplara gidiyorum..

acai berry ve 2tane daha hap aldı eşim dünyanın parasını döktü ama açıkcası bir faydasını görmedi. daha doğrusu 2hafta kullandı sonra baktı değişen bişi yok birde haberde zayıflama ilaçlarından ölenleri görünce bıraktı hapları korkup...

bu arada ne yedim naptım yazim..
dün sabah kocaman bir kahvaltı yaptığımı sölemiştim. arada erik domates falan şeyler yedim hep, akşam 6gibi az tavuk ve yarım pirinç pilavı yedim. sonra acıkınca bol bol dereotuna az yoğurt ekleyip yedim..
dün kahvaltıyı deniz kenarında yapmıştık eşime aslında sen git ben seni beklerken yürim burda dedim sabah erken tek bırakamam sni parkta, mağza gez çarşı içinde dedi. bende 3 saatte yakın aslında yürüme maksatlı gezdim. bol bol elbise denedim ama almadım. yasak bana zayıflamadan elbise falan...

selamlarrr

herkese güzel haftasonları
valla azminize hayranım kızlarr

tgüllcüm lahana yağıı sonuçlarını sabırsızlıkla bekliorum send eişe yararsa bende alırım
sılacım bende acai var ama kullandın mı dersne hayır kullanmaıdm, 2 kere çtim duuryo paket
ama son 2 haftadır şu metobolizma hızlandırıcı çay sanki bende biraz farketti, çünkü metobolizma hızım düşük benim belkide ondan
verdiğim kilo gerçi haftada 500 gram ama ben anca ayda 1 kilo verebilen bir kişiyim

yağı sürüp strclenip mi yürüyorsunuz, inceltiyor yani, ama tartıda fark olmuyordur sanırım

dün neler yedimm
akşam çorba ve ton balığı yedim
ara maaleseff dondurmaa ve eti form büskivi gece 2 ye kadar oturuncaa acıktımmm

merhaba littefairy
geçen sene kullanmıştım yine ama hiç ölçü alıp kontrol etmedim sıkılaştığımı farkettim ama ne kadar dersen bilemiyorum. ama şunu söyleyebilrim geçen sene eşimle basket oynamaya giderken onada sürüp çöp torbası giydiriyordum. basket oynarken sağ omurundaki bölüm yırtılmış sağ taraf açık sol taraf kapalı kalmış. eşim kilolu ve göğüsleri sarkıktı. eve geldim. çöp poşetli tarafındaki göğüs gözle görünür bariz topanmış öbürü sarkıktı yine...
zayıflamadan incelme işi bana garip geliyor yağ yakıyor diyolar yağlar yakılıyorsa niye zayıflanmasınn ki...
bu arada yağ sürdükten sonra streçlenmenin mantığını sordum. uçucu bir yağ dediler uçmaması için streçleniyormuş...
bu arada bence haftada 500hiç de fena değil..

selam kızlar,

işte dün yaptıklarım

sabah kahvaltı : 1 yumurta domates peynir 1 uno light ekmek sonra
2 saat arayla ayran şeklindeki çorba tadına bayıldım eşim bile yedi düşünüyorum da akşamları yemek yemektense yağlı şeylerden eve gelip bundan yiyebilirim bu hafta kesin 64 olmalıyım kendime gelmeliyim biraz birde dün spor niyetine temizlik yaptım bakalım cuma günü tartı bana neyi gösterecek ???

ozgey nasıl gidiyor ,bugün 2. günün mü, yarın eminim tarıda farklılık görüceksin
çok lezzetli ve hafif bencee

tgullcüm demeeeeee, o kadar farketti yani
bende alayım deneyeyim bari, evde ip atlarken sarıp sarmalanırım şu yağlı göbeğim bi gitseee
bugün kızım benim göbeğim küçük bababnın göbeği büyük annenin göbeği büyük dedi
benimde amaaaa demişim hıhıııı diye cevap verdi
yuh dedim yaaa 3 yaşındaki velet bile farkında

bugün başka neler yedim
sabah standart kahvaltı

ara erik
yarım bardak çorba
biraz dan da bi ara vereyim diyorum yoğurtla salatalık yiyeyim

akşamada bi sebzee artık

Afiyet bal seker olsun canim, kahvalti dan bi sey olmaz aksam dikkat ettiysen iyi.
Saol kusum, sanada iyi hafta sonlari, biraz gec oldu ama idare et canim.
vay be lahana yagi ve yosun yagi, inschallah etkisi olur,
yosun sabunu... selulut icinmi. canim oyle bir sorunun varsa ben spor spor spor diyorum, gerci sen iyide spor yapiyorsun bildigim kadariyla
bilmiyorumkismile

dun yediklerim:
sabah: tost
oglen: greyfurt, 2 kiwi
ara: light yoghurt
aksam: 2 tas tomates corbasi.
sonra: 2 parmak kadar cikolata

Bugunku yediklerim
sabah: az yumurta az tost
oglen: light yoghurt
ara: 1dilim ekmek, icinde salam
aksam: cesit cesit sebzeler le hazirlanmis nefis kokan sebze corbam,
hmmmm robot yapmadim, tane tane yicem simdi oggggggggghhhhh
cokacimcoook
sonra: elma yerim / veya kiwi

Arkadaşlar herkese iyi hafta sonları. Ben iki hafta yokum tekrar veda edeyim sizlere. Aklınıza gelirsem dua edin. Bi aksilik olmasın. Hoşçakalın...

Iyi tatiller canim, tadini cikar. Inschallah iyi gecer, guzel dilerklerimiz seninle zemuszemus

Gecmis olsun canim, ALLAH sifa versin. :Saruboceq:

ooo idalisin canim cuma ya, bende cok iddaliyim ama.
Birinciligi bana armagan edermisin? yoksa ceki$melimi gecicek
zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…