ozgey oo bayağ rahatlarsın detoksla hafiflemiş hissediyorsun kendini
hemd ebu sıcaklarda soğuk soğukkk güzel gidiyorr
Arkadaşlar ben bugün senelik izine çıkıyorum. 2 hafta olmayacağım. Sılagulcüğüm beni izinli sayıcaksın dimi. Dua edin benim için. Herşey güzel geçer inşallah.
selam kızlarrrrrrrrrrrr nabersiniz özledinizmi beni
ben özledim sizi pırlantacım şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum Allah tamamına erdirsin ayrıca bu hafta kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum ayrıca geç bildirimde bulunup sıla arkadaşımıda üzmeyin lütfen opuyorumnanaktan
merhabalar kızlar..nasılsınız..
ben çook hastayım..son olarak sesimde gitti artık...
sılagülcüm ben kilomun aynı olduğunu bildirmiştim dün..umarım görmüşsündür..vala ben hiç günah yapmadım :)))
bugün ne yedim:
sabah:
azcık omlet
bir dlm ekmk
bir fincan çay
bir ç.kaşığı reçel
ilaç içtim...dersaneye gittimm
öğle:
bir kaç tane benim'o
iki üç fincan sıcak sıcak çay içtim karanfilli falan ama sesim iyice gitti...
akşam:
18:00 gibi
bir tabak türlü
iki dlm ekmk
şimdi yine ilaç içicem ve yatıcam..
şimdilik hoşçakalın opuyorumnanaktan
selam kızlar,
biliyorsunuz bu hafta veremedim kilo hatta 200gram aldım. sinirlerim çok bozuk dünden beri hiç yediklrime dikkat edesim gelmiyor. dün kadayıfla dondurma yedim.
bu sabahda eşimle biraz zorunlu dışarıda kahvaltı yapmak zorunda kaldık. daha öncede kahvaltı yaptım dışarıda ama ömrümde böyle kahvaltı tabağı görmedim bir kuş sütü eksikti ve ben hepsini yedim... veremeyince tüm motivasyonum sıfırlanıyor. ama bir an önce kendimi toparlamaya çalışacağım.
dün akşam iş çıkışı hemen aktara gitttim.
lahana yağı aldım bitmişti benimki. yanında yosun yağı kullanınca daha etkili oluyor dedi onu da aldım. bide yıkarken yosun sabunu ile yıka selülit oluşumunu engeller ve sıkılaştırır dedi dedi onuda aldım. mate yaprağı zayıflamaya iyi diyorlardı sordum çok doğru dedi onuda aldım. Allah tan başka bişi önermedi o kadar sinirlerim bozuktuki zayıflatır diye ne verse elime alacak durumdaydım...
bu arada lahana yağı ve yosun yağını birlikte kullan çok iyi, en az 80 müsterim var bunu alan ve gelip beğendiğini söyleyen dedi, garanti veriyorum zayıflatacak dedi. inşallah doğrudur...
hepinize iyi hafta sonları...
kendinize iyi bakın
sılagül... sağlık durumlarınız nasıl, işler biraz yoluna girdi mi?
pandomim.... iyi tatiller dualarım seninle...
semo....
littefairy....
ozgey....
nes84....
cabik
deva89...
hepinize iyi haftasonları...
sağol canım sorduğun için.pazartesi ultrasonlarım var birde gıda alerjisi testi için gidicem ilaçlara bile ara verdim düzgün çıksın diye bakalım nolcak sonuçlar.şeker yüklemesinde glukoz düşük çıktı ama ünsülin sonucunu almadım.
sen nasılsın canım bırakma kendini bak ben bunca sağlık sorunuyla hala derdim zayıf olmak.biliyorum buralara pek uğrayamadım motive edemedim sizleri :kedi:
ama şunuda bir atlatayım bende başlıcam iksirlerime.mate evet çok iyi ben birde birsürü şey istedim eşimden yurt dışından .yeşil çay hapı başta.
birde şu acai berry nasıl bişey acaba kullanan bilen varmıki?
halim olsa lahanada çok iyi ama ancak zoraki işlerimi yapabiliyorum.geçen sene sarıp sarmalanıp yürüyordum süper fayda etmişti.ama üzerine 15 kilo alıncasenağlamasenağlama
selamlarrr
herkese güzel haftasonları
valla azminize hayranım kızlarr
tgüllcüm lahana yağıı sonuçlarını sabırsızlıkla bekliorum send eişe yararsa bende alırım
sılacım bende acai var ama kullandın mı dersne hayır kullanmaıdm, 2 kere çtim duuryo paket
ama son 2 haftadır şu metobolizma hızlandırıcı çay sanki bende biraz farketti, çünkü metobolizma hızım düşük benim belkide ondan
verdiğim kilo gerçi haftada 500 gram ama ben anca ayda 1 kilo verebilen bir kişiyim
yağı sürüp strclenip mi yürüyorsunuz, inceltiyor yani, ama tartıda fark olmuyordur sanırım
selam kızlar,
biliyorsunuz bu hafta veremedim kilo hatta 200gram aldım. sinirlerim çok bozuk dünden beri hiç yediklrime dikkat edesim gelmiyor. dün kadayıfla dondurma yedim.
bu sabahda eşimle biraz zorunlu dışarıda kahvaltı yapmak zorunda kaldık. daha öncede kahvaltı yaptım dışarıda ama ömrümde böyle kahvaltı tabağı görmedim bir kuş sütü eksikti ve ben hepsini yedim... veremeyince tüm motivasyonum sıfırlanıyor. ama bir an önce kendimi toparlamaya çalışacağım.
dün akşam iş çıkışı hemen aktara gitttim.
lahana yağı aldım bitmişti benimki. yanında yosun yağı kullanınca daha etkili oluyor dedi onu da aldım. bide yıkarken yosun sabunu ile yıka selülit oluşumunu engeller ve sıkılaştırır dedi dedi onuda aldım. mate yaprağı zayıflamaya iyi diyorlardı sordum çok doğru dedi onuda aldım. Allah tan başka bişi önermedi o kadar sinirlerim bozuktuki zayıflatır diye ne verse elime alacak durumdaydım...
bu arada lahana yağı ve yosun yağını birlikte kullan çok iyi, en az 80 müsterim var bunu alan ve gelip beğendiğini söyleyen dedi, garanti veriyorum zayıflatacak dedi. inşallah doğrudur...
hepinize iyi hafta sonları...
kendinize iyi bakın
sılagül... sağlık durumlarınız nasıl, işler biraz yoluna girdi mi?
pandomim.... iyi tatiller dualarım seninle...
semo....
littefairy....
ozgey....
nes84....
cabik
deva89...
hepinize iyi haftasonları...
Arkadaşlar herkese iyi hafta sonları. Ben iki hafta yokum tekrar veda edeyim sizlere. Aklınıza gelirsem dua edin. Bi aksilik olmasın. Hoşçakalın...
merhabalar kızlar..nasılsınız..
ben çook hastayım..son olarak sesimde gitti artık...
sılagülcüm ben kilomun aynı olduğunu bildirmiştim dün..umarım görmüşsündür..vala ben hiç günah yapmadım :)))
bugün ne yedim:
sabah:
azcık omlet
bir dlm ekmk
bir fincan çay
bir ç.kaşığı reçel
ilaç içtim...dersaneye gittimm
öğle:
bir kaç tane benim'o
iki üç fincan sıcak sıcak çay içtim karanfilli falan ama sesim iyice gitti...
akşam:
18:00 gibi
bir tabak türlü
iki dlm ekmk
şimdi yine ilaç içicem ve yatıcam..
şimdilik hoşçakalın opuyorumnanaktan
selam kızlar,
işte dün yaptıklarım
sabah kahvaltı : 1 yumurta domates peynir 1 uno light ekmek sonra
2 saat arayla ayran şeklindeki çorba tadına bayıldım eşim bile yedi düşünüyorum da akşamları yemek yemektense yağlı şeylerden eve gelip bundan yiyebilirim bu hafta kesin 64 olmalıyım kendime gelmeliyim biraz birde dün spor niyetine temizlik yaptım bakalım cuma günü tartı bana neyi gösterecek ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?