Acaba havada etkili mi.takildik kaldık takınca. Eskiden olsa bu menüler 1 kilo gotururKızlar günaydın 57.8 kilom 200gr gitmiş niye böyle oldu 2haftadır anlamadım ben
Olsun canın nerdeyse 1 paket margarin gitmiş daha ne olsunKızlar günaydın 57.8 kilom 200gr gitmiş niye böyle oldu 2haftadır anlamadım ben
Vayy süpersin ayşem tebrik ederimgunaydin kizlar kilom 75,3
Hoşgeldin canım bu hafta az az gitti ama olsun durmak yok gidecek bu kilolariyi akşamlar kızlaryeni arkadaşlar gelmişler , hoş gelmişler... herkes iyidir umarım kilolar güzel gidiyordur
günlerdir uğrayacağım bir türlü giremedim çok yoğunum bu aralar taşınma işleri , okul falan derken fırsat bulamıyorum hiç bir şeye tekrar sınavlar da başlıyor ingilizce kursu da sınav yapıyor baya yoğun ve çabuk geçiyor günler.. bütün bunlar arasında diyete devam etmeye çalşıyorum ama spor yok malesef2 hafta kadar daha spor yapacak vakit de bulamam sanırım ..
arada tekrar gelmeye çalışacağım hoşçakalın kızlar
kusura bakma yın ya neti kapatmışlar ugraşıytorum sabahtandır giremedim. geçen haftayla aynı kaptancım 79,6H HedefVeBasari canım seni bugun alıcam listeye ortalama çok iyi olmaz zaten çok etkilemezsin
valla süpersin tebrik ediyorum çokkgunaydin kizlar kilom 75,3
ayy demi kaptancım iyi taraftan bakalım :))Olsun canın nerdeyse 1 paket margarin gitmiş daha ne olsun
ne güzel işte çabalar karşılıksız kalmıyorrKızlar sakladığım bir deri çeketim vardı 40 benden bu gün giydim oldusadece öndeki düğme biraz açık duruyor göğüs bölümü ama beden oturdu
hayırlı cumalar ve kandiller kaptancımListemizi paylaştım kızlar
Şimdi çıkıyorum kociş cumadan gelcek sonra görüşürüz öpüldünüzzz
Hepinize hayırlı kandiller dualarınızda unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?