kızlar şeker hamuru kurabiyelerle ilgilenmek istiyorumda bilgisi olan malzemesinden anlayan var mı acaba bana yardımcı olurmusunuz..öyle satış amaçlı degil benimkisi şuan için :)
malzeemelerinden almak istiyorumda çok detaylı bilgi gerekmiyor ozaman degilmi? yanlıs seyler almayayım diyorum bende öyle evde ve yegenlerimin falan özel günlerine yapayım diyorum arada merdane bikac tane küçük ve büyğk kalıp bide isim için damga seyler var onlardan alayım demiştim yeterlimi sence..şeker hamuru buundugum yerde marketlerde var ona gerek yok zaten.bu arada seni tebrik ederim polis seklinde mi yaptın?canım ben eşimle nişanlıyken mezuniyetinde yapmıştım polis şeklinde öyle çok bilgim yok da denemişliğim var yani :) senin merak ettiğin nedir peki cnm?
malzeemelerinden almak istiyorumda çok detaylı bilgi gerekmiyor ozaman degilmi? yanlıs seyler almayayım diyorum bende öyle evde ve yegenlerimin falan özel günlerine yapayım diyorum arada merdane bikac tane küçük ve büyğk kalıp bide isim için damga seyler var onlardan alayım demiştim yeterlimi sence..şeker hamuru buundugum yerde marketlerde var ona gerek yok zaten.bu arada seni tebrik ederim polis seklinde mi yaptın?
ahh evet yazık olmus resimsiz :) damgalarda yeni çıkmış sanırım tüm harf ve rakamlar var ve cetveli var oraya dizip isim tarih cıkartıyon şeker hamurunun üstüne yani anladıgım bu sekilde.ismine damga demişlerevet cnm öyle çok özel bilgi gerektirmiyo ama baya uğraştırıyo ben akşam 10.5 gibi başlamıştım 1 saatte hallederim diye resmen gece 3 e kadar uğraşmıştım. altına tatlı kurabiye hamurundan kurabiye yaptım pişirdim tabi o da yine şekilli olacak üstüne de şeker hamrundan kesip kesip işte yapıştırmıştım. sanki su sürüyodum tutsun kurabiyeye die. 2 sene oldu yapalı ama ben de anlık karar vermiştim çok bişey gerekmio yani saydıklarından başka. damga da kullanmamıştım sadece bi tane adam şeklinde kalıp gerisi ellerimle olduama o kadar emek bi fotosunu çekmemişim o gün hepsini yidik kalktık
doğumgünlerinde falan kullanışlı olur o zaman damga şeker hamurundan pastalar deli gibi pahalı valla o zaman yaptığım kurabiyelerde tanesi 2,5-3 liradan satılıyodu dedim 10 tanesi 30 lira ne gerek var ki 10 tane yetmez bile :) öyle kendim yapmaya karar vermiştim işte öğretmenim ben cnm sen peki?ahh evet yazık olmus resimsiz :) damgalarda yeni çıkmış sanırım tüm harf ve rakamlar var ve cetveli var oraya dizip isim tarih cıkartıyon şeker hamurunun üstüne yani anladıgım bu sekilde.ismine damga demişler
ben hemşireyim..degişik seyler denemeyi seviyorum.evet pahalı satılıyo gercekten ve malzemesi ucuz baktım söylede bu bahsettiklerim 20 tl falan tutcak internetten alcam insanlara hediye olarakta güzel gercekten..doğumgünlerinde falan kullanışlı olur o zaman damga şeker hamurundan pastalar deli gibi pahalı valla o zaman yaptığım kurabiyelerde tanesi 2,5-3 liradan satılıyodu dedim 10 tanesi 30 lira ne gerek var ki 10 tane yetmez bile :) öyle kendim yapmaya karar vermiştim işte öğretmenim ben cnm sen peki?
hosgeldiniz kizlar kendi kendime yazdim durdum ozledim yaaa,
menumu yazayim
sabah bir yumurtayla hamsili omlet
ara bir mandalina
ogle detoks corbamdan kalmisti bir kase onu yedim
ara dort bitter cikolatali badem
aksam bir kase patates corbasi alti kasik yumurtali ispanak ayran salata
uc lt su ve bitki cayi iceiyorum artik
merhaba herkese kısaca durumumu özet geçeyim öncelikle takım kurallarını okudum şimdi ve işte tam aradığım yer motivasyonumun artacağına emin oldum :) 27 yaş 163 boy 77 kiloyum an itibariyle. hedefim 55. çalışıyorum o yüzden düzenli diyet yapamam ama doyduktan sonra yememek ve her akşam 1 saat koşu ile kilo verecem inş. bu takım kurallarını bozarmıkine :S zaten öğle yemeği yiyemiyorum sabah kahvaltı ve akşam yemeğinde ekmeği çıkarıcam bu cumadan muafımdır bi de heralde demiyoksa sabaha kadar koşu bandından inmemem gerek
hosgeldiniz kizlar kendi kendime yazdim durdum ozledim yaaa,
menumu yazayim
sabah bir yumurtayla hamsili omlet
ara bir mandalina
ogle detoks corbamdan kalmisti bir kase onu yedim
ara dort bitter cikolatali badem
aksam bir kase patates corbasi alti kasik yumurtali ispanak ayran salata
uc lt su ve bitki cayi iceiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?