Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar şeker hamuru kurabiyelerle ilgilenmek istiyorumda bilgisi olan malzemesinden anlayan var mı acaba bana yardımcı olurmusunuz..öyle satış amaçlı degil benimkisi şuan için :)

kızlar şeker hamuru kurabiyelerle ilgilenmek istiyorumda bilgisi olan malzemesinden anlayan var mı acaba bana yardımcı olurmusunuz..öyle satış amaçlı degil benimkisi şuan için :)

canım ben eşimle nişanlıyken mezuniyetinde yapmıştım polis şeklinde öyle çok bilgim yok da denemişliğim var yani :) senin merak ettiğin nedir peki cnm?

canım ben eşimle nişanlıyken mezuniyetinde yapmıştım polis şeklinde öyle çok bilgim yok da denemişliğim var yani :) senin merak ettiğin nedir peki cnm?
malzeemelerinden almak istiyorumda çok detaylı bilgi gerekmiyor ozaman degilmi? yanlıs seyler almayayım diyorum bende öyle evde ve yegenlerimin falan özel günlerine yapayım diyorum arada merdane bikac tane küçük ve büyğk kalıp bide isim için damga seyler var onlardan alayım demiştim yeterlimi sence..şeker hamuru buundugum yerde marketlerde var ona gerek yok zaten.bu arada seni tebrik ederim polis seklinde mi yaptın?

kızlar bugünki menüm
sabah klasik kahvaltı +haşlanmış yumurta ve çay
ara:1 mandalina 2 ceviz
akşam:5 adet yogurtlu lahana sarması
2 litre su
2 kupa ıhlamur
200 ip atlama

evet cnm öyle çok özel bilgi gerektirmiyo ama baya uğraştırıyo ben akşam 10.5 gibi başlamıştım 1 saatte hallederim diye resmen gece 3 e kadar uğraşmıştım. altına tatlı kurabiye hamurundan kurabiye yaptım pişirdim tabi o da yine şekilli olacak üstüne de şeker hamrundan kesip kesip işte yapıştırmıştım. sanki su sürüyodum tutsun kurabiyeye die. 2 sene oldu yapalı ama ben de anlık karar vermiştim çok bişey gerekmio yani saydıklarından başka. damga da kullanmamıştım sadece bi tane adam şeklinde kalıp gerisi ellerimle oldu ama o kadar emek bi fotosunu çekmemişim o gün hepsini yidik kalktık

ahh evet yazık olmus resimsiz :) damgalarda yeni çıkmış sanırım tüm harf ve rakamlar var ve cetveli var oraya dizip isim tarih cıkartıyon şeker hamurunun üstüne yani anladıgım bu sekilde.ismine damga demişler

doğumgünlerinde falan kullanışlı olur o zaman damga şeker hamurundan pastalar deli gibi pahalı valla o zaman yaptığım kurabiyelerde tanesi 2,5-3 liradan satılıyodu dedim 10 tanesi 30 lira ne gerek var ki 10 tane yetmez bile :) öyle kendim yapmaya karar vermiştim işte öğretmenim ben cnm sen peki?

ben hemşireyim..degişik seyler denemeyi seviyorum.evet pahalı satılıyo gercekten ve malzemesi ucuz baktım söylede bu bahsettiklerim 20 tl falan tutcak internetten alcam insanlara hediye olarakta güzel gercekten..

iyi akşamlar kızlar yeni arkadaşlar gelmişler , hoş gelmişler... herkes iyidir umarım kilolar güzel gidiyordur
günlerdir uğrayacağım bir türlü giremedim çok yoğunum bu aralar taşınma işleri , okul falan derken fırsat bulamıyorum hiç bir şeye tekrar sınavlar da başlıyor ingilizce kursu da sınav yapıyor baya yoğun ve çabuk geçiyor günler.. bütün bunlar arasında diyete devam etmeye çalşıyorum ama spor yok malesef 2 hafta kadar daha spor yapacak vakit de bulamam sanırım ..
arada tekrar gelmeye çalışacağım hoşçakalın kızlar

kızlar ben anca evime geldim toparlandım yılbaşı 1 buçuk günümü yedi resmen :/ ama artık engel yok düzenli bir şekilde devam edicem

hosgeldiniz kizlar kendi kendime yazdim durdum ozledim yaaa,
menumu yazayim
sabah bir yumurtayla hamsili omlet
ara bir mandalina
ogle detoks corbamdan kalmisti bir kase onu yedim
ara dort bitter cikolatali badem
aksam bir kase patates corbasi alti kasik yumurtali ispanak ayran salata

uc lt su ve bitki cayi iceiyorum artik

bir kac gundur aksam yatarken bir gun kurusunu bir bardak suyun icine dorde bolerek koyuyorum sabahta kayisilari yiyip suyunuda iciyorum cok faydasi oldu herkes yapsin :)

menün güzelmiş :)
yarın ben de gelicem sahalara tekrar

Ben ayca 26 yasındayım. 94 k,lo ,le basladım şimdi 180 boyunda 78 kiloyum.ilk hedefim 70 olmak sonrasındada 64 olucam inş.

Hamsili omlet mii onun tadı bişeydir acaba ?

***3.Takım 393.ETAP***

Efser: (75.2///%)

Ayulduzz: (74,4///%)
Kelebekolacam: (75,4///%)
Nilyyyaaannn : (78,4///%)
Chnnmkiz : (76,3///%)
Sahgull : (62,4///%)
Nar38 : (58///%)
Olvidos : (62,4///%)

3.Takım ortalaması: %

***3.Takım 394.ETAP***

Efser: (75.2/74,7/0,5/%0,66)

Ayulduzz: (74,4///)
Kelebekolacam: (75,4///%)
Sahgull : (62,4/62.1/0,3/%0,48)

HedefVeBasari : (77,4///%) 388.etapta 2 kez bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 8'e bölündü.

3.Takım ortalaması:

***3.Takım 394.ETAP***

Efser: (75.2/74,7/0,5/%0,66)

Ayulduzz: (74,4///)
Kelebekolacam: (76,2/76.2/0/%0)kilosu sabit yeni baskül farkı 800gr eklendi
Sahgull : (62,4/62.1/0,3/%0,48)

HedefVeBasari : (77,4///%) 388.etapta 2 kez bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 8'e bölündü.

3.Takım ortalaması:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…