Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Eminecim nota almamıza rağmen aldım seni listeye inşallah bu seni motive eder tatlımm
Hadi bakalım nur topu gibi bi notamız var haftaya sildirelim kızlarr
nota almak ne demek oluyor kaptan

Kızlar sakladığım bir deri çeketim vardı 40 benden bu gün giydim oldu sadece öndeki düğme biraz açık duruyor göğüs bölümü ama beden oturdu
ben de evlenmeden önce aldığım elbiseleri çıkardım ortaya o elbiseler olacak sabah yine çok kaçırdım eşim simit almış ( ama bu akşam yemek yok ceza olarak kendime yürüyüş de 1 saat yerine 1.5 saat yapıcam. kızlar sofrada hiç anlamıyorum doyduğumu ama kalkınca çok kaçırdığım belli oluyo en iyisi sofraya oturmadan tabağıma koymak yiyeceğim kadarını doymamış olsam da bırakmak demi

Hoşgeldin canım. Kacirdiginizi zaman ogun atlama hafif yap ama ogun atlama.bide yemek öncesi 2 bardak su iç. Diyetisyen tavsiyesi.
Bu arada ben yasemin

Ben geçen nisanliydim aldığım bi eteği giydim.belim baya incelmis.basende dar olmadığı için girdim içine çok güzel durmadı ama önlük te belli olmuyor.

gezmelerdeyim kizlar sabahtan beri disaridayim tebrik ediyorum herkesi en cokta kendimi :)) 48 lere zor giren ben 42 lere bol dedim bugun ama 40 a giremedim. kaptancim 2014 de 10 kilo vermemin odulu olarak bir avm pizzasi yiyebilirmiyim ?

Hoşgeldin canım. Kacirdiginizi zaman ogun atlama hafif yap ama ogun atlama.bide yemek öncesi 2 bardak su iç. Diyetisyen tavsiyesi.
Bu arada ben yasemin
tamam canım öğün atlamayım sebze haşlayıp yoğurtlayıp yiyim o zaman makul miktar. 1 saat koştum akşam bi yarım saat daha koşayım bari. peki kızlar bu 2 haftada verdiğim kilolar nolcak sayılmıyo mu?

gezmelerdeyim kizlar sabahtan beri disaridayim tebrik ediyorum herkesi en cokta kendimi :)) 48 lere zor giren ben 42 lere bol dedim bugun ama 40 a giremedim. kaptancim 2014 de 10 kilo vermemin odulu olarak bir avm pizzasi yiyebilirmiyim ?
inşallahh 38 bile olacaksın ama pizzayı fazla kacırmazsın umarım

canım az da olsa bişeyler yemelisin yoksa acıkırsın eskiden bende öyle yapardım ögün atlayıp tek zamanda bolca yerdim ama atıştırmaya teşvik ediyor daha çok bu durum.

kızlar menüm
sabah 2 tane küçük ebatta krep ile birlikte kahvaltılık seyler tükettim
ara: 1 elma -1 küçük muska böregi (kendi yaptıgım ve az yaglı)
akşam 5 lahana sarma yogurtlu (nihayet bitti kaynanam yollamıstı hepsini pişirince kacgün bitmedi:)) yanında ıspanak kökü salatası
2 litre su- 1 fincan kayısılı form cayı

harika hissediyorum kizlar lcw de 40 beden olmusum kaliplari biraz genistir bilirsiniz oyle yada boyle 2 beden incelmisim. durmak yok incelmeye devam seviyorum sizi canlar sunun surasinda 38 bedene ne kaldi

menuuu
sabah klasikkahvalti
ogle 4 susamli cubuk
aksam ekmeksiz tavuk menu hicte begenmedim yemez olaydim oyuncakla cocuk kandiriyolar azcikta kola senelerdirvicmemistim

Menüm
1 haşlanmış yumurta 1 kirbit kutusu kadar peynir 3 dilim kepekli ekmek maydanoz
Ara 1 mandalin 1 maden suyu
Öğlen
4 kaşık zeytinyağlı yer elması 4 kaşık yoğurt 3 dilim ekmek
Ara yarım elma
Akşam yemek yemedim nedense canım istemedi

bende menümü yazayım ama biraz fazla kaçtı malesef bu ikinci günüm ama kendimi iyice adapte edicem pek yakında. şimdiden yürüyüş/koşu sindirimime çok yaradı bile.
kahvaltı :
1 simit
yağsız menemen (malesef bi tabak dolusu)
peynir
akşam: 1 pizza ( şokta satılan 4lü paketin biri ama büyük boy değil)
yarım dilim cheesecake
3lt su
2 fincan şekersiz kahve
1 saat ortalama 5km/sa tempoyla yürüyüş

harika hissediyorum kizlar lcw de 40 beden olmusum kaliplari biraz genistir bilirsiniz oyle yada boyle 2 beden incelmisim. durmak yok incelmeye devam seviyorum sizi canlar sunun surasinda 38 bedene ne kaldi
maşallah canım harikasınız hepiniz valla bi an önce zaman geçse de ben de bikaç ay sonraki kiloma kavuşsam diye heyecanlanıyorum gerçekten szlerin başarısını okudukça

İlk menü olduğu için görmüyorum canım
Düzelcek inşallah

Öğün atlama efserim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…