nota almak ne demek oluyor kaptanEminecim nota almamıza rağmen aldım seni listeye inşallah bu seni motive eder tatlımm
Hadi bakalım nur topu gibi bi notamız var haftaya sildirelim kızlarr
maşallah herkes ne güzel vermiş darısı başıma diorumBen ayca 26 yasındayım. 94 k,lo ,le basladım şimdi 180 boyunda 78 kiloyum.ilk hedefim 70 olmak sonrasındada 64 olucam inş.
ben de evlenmeden önce aldığım elbiseleri çıkardım ortaya o elbiseler olacak sabah yine çok kaçırdım eşim simit almışKızlar sakladığım bir deri çeketim vardı 40 benden bu gün giydim oldusadece öndeki düğme biraz açık duruyor göğüs bölümü ama beden oturdu
Hoşgeldin canım. Kacirdiginizi zaman ogun atlama hafif yap ama ogun atlama.bide yemek öncesi 2 bardak su iç. Diyetisyen tavsiyesi.ben de evlenmeden önce aldığım elbiseleri çıkardım ortaya o elbiseler olacak sabah yine çok kaçırdım eşim simit almış( ama bu akşam yemek yok ceza olarak kendime yürüyüş de 1 saat yerine 1.5 saat yapıcam. kızlar sofrada hiç anlamıyorum doyduğumu ama kalkınca çok kaçırdığım belli oluyo en iyisi sofraya oturmadan tabağıma koymak yiyeceğim kadarını doymamış olsam da bırakmak demi
tamam canım öğün atlamayım sebze haşlayıp yoğurtlayıp yiyim o zaman makul miktar. 1 saat koştum akşam bi yarım saat daha koşayım bari. peki kızlar bu 2 haftada verdiğim kilolar nolcak sayılmıyo mu?Hoşgeldin canım. Kacirdiginizi zaman ogun atlama hafif yap ama ogun atlama.bide yemek öncesi 2 bardak su iç. Diyetisyen tavsiyesi.
Bu arada ben yasemin
inşallahh 38 bile olacaksın ama pizzayı fazla kacırmazsın umarımgezmelerdeyim kizlar sabahtan beri disaridayim tebrik ediyorum herkesi en cokta kendimi :)) 48 lere zor giren ben 42 lere bol dedim bugun ama 40 a giremedim. kaptancim 2014 de 10 kilo vermemin odulu olarak bir avm pizzasi yiyebilirmiyim ?
canım az da olsa bişeyler yemelisin yoksa acıkırsın eskiden bende öyle yapardım ögün atlayıp tek zamanda bolca yerdim ama atıştırmaya teşvik ediyor daha çok bu durum.ben de evlenmeden önce aldığım elbiseleri çıkardım ortaya o elbiseler olacak sabah yine çok kaçırdım eşim simit almış( ama bu akşam yemek yok ceza olarak kendime yürüyüş de 1 saat yerine 1.5 saat yapıcam. kızlar sofrada hiç anlamıyorum doyduğumu ama kalkınca çok kaçırdığım belli oluyo en iyisi sofraya oturmadan tabağıma koymak yiyeceğim kadarını doymamış olsam da bırakmak demi
maşallah canım harikasınız hepiniz valla bi an önce zaman geçse de ben de bikaç ay sonraki kiloma kavuşsam diye heyecanlanıyorum gerçekten szlerin başarısını okudukçaharika hissediyorum kizlar lcw de 40 beden olmusum kaliplari biraz genistir bilirsiniz oyle yada boyle 2 beden incelmisim. durmak yok incelmeye devam seviyorum sizi canlar sunun surasinda 38 bedene ne kaldi
bende menümü yazayım ama biraz fazla kaçtı malesefbu ikinci günüm ama kendimi iyice adapte edicem pek yakında. şimdiden yürüyüş/koşu sindirimime çok yaradı bile.
kahvaltı :
1 simit
yağsız menemen (malesef bi tabak dolusu)
peynir
akşam: 1 pizza ( şokta satılan 4lü paketin biri ama büyük boy değil)
yarım dilim cheesecake
3lt su
2 fincan şekersiz kahve
1 saat ortalama 5km/sa tempoyla yürüyüş
Öğün atlama efserimMenüm
1 haşlanmış yumurta 1 kirbit kutusu kadar peynir 3 dilim kepekli ekmek maydanoz
Ara 1 mandalin 1 maden suyu
Öğlen
4 kaşık zeytinyağlı yer elması 4 kaşık yoğurt 3 dilim ekmek
Ara yarım elma
Akşam yemek yemedim nedense canım istemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?