Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

dun detoksu bozdum hemde saat dortte cok acikmiistim bide benim diyet kırıcı kocam cig kofte ve bazlamayla gelince makul boyutlarda yedim ama gitti benim detoks yverdigim bir kilonun yarisini almisimdir heralde geri korkudan tartilmadim sabah bide sekizde yine detoks corbasindan yedim utanmadan. nescafemi iceyimde ip atlayayim.

Kusura bakmayın kızlar malum tatil eşim evde çok giremiyorum
Ayçacım da annesi gilin yanına gitti
Dileğimin eniştesi vefat etti cenazeye gitmişti bugun dönücek
Bu hafta biraz sakin geçiyor o yüzden herkes bi telaşede tatil olunca

Kızlar kusura bakmayın dun arkadaşta toplandık yılbası malum benım diyet akşam baya bozuldu ama bugün devam edıcem

bilirkişi canlarim diyete basladigimda olculerimi almistim 29 ekimden buyana tami tamina 10 kilo vermis bulunmaktayim olculerime gore ise sadece bel ve basenden incelmisim basen 9 cm bel 4cm incelmis ama gobek ve gogus ayni ne dersiniz tipim bozulmasin bide bundan sonra gobek ve ust bedendende incelirim dimi diyetisyenleriniz ne diyo bu konuda?

benimki bes yildir 24 saat araliksiz evde durmamistir hic oyle bi sorunumyok ben aksam yemegimi yiyorum suan oda gelince yer onu beklersen muhabbet ede ede dunyayi yedirir bana biraz duzenimiz bozuldu bu yuzden yalniz yemekten sikayetci ama iki ay daha sık disini diyorum

kaptancım yeni biri katılmak için yazdı az önce paylaşıma tesadüfen gördüm ihtiyac varsa cagıralım istersen

merhaba herkese kısaca durumumu özet geçeyim öncelikle takım kurallarını okudum şimdi ve işte tam aradığım yer motivasyonumun artacağına emin oldum :) 27 yaş 163 boy 77 kiloyum an itibariyle. hedefim 55. çalışıyorum o yüzden düzenli diyet yapamam ama doyduktan sonra yememek ve her akşam 1 saat koşu ile kilo verecem inş. bu takım kurallarını bozarmıkine :S zaten öğle yemeği yiyemiyorum sabah kahvaltı ve akşam yemeğinde ekmeği çıkarıcam bu cumadan muafımdır bi de heralde demi yoksa sabaha kadar koşu bandından inmemem gerek

***3.Takım 394.ETAP***

Efser: (75.2///%)

Ayulduzz: (74,4///)
Kelebekolacam: (75,4///%)
Nilyyyaaannn : (78,4///%)
Chnnmkiz : (76,3///%)
Sahgull : (62,4///%)
Nar38 : (58///%)
Olvidos : (62,4///%)

HedefVeBasari : (77,4///%) 388.etapta 2 kez bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 8'e bölündü.

3.Takım ortalaması:

Hoşgeldin canım kuralları okuyup kabul etmişsin süperr
2 hafta deneme süremiz var eğe katılın iyi olursa 2 hafta sonra listeye alıcaz
Benim ismim gülşah takım kaptanıyım
76 kiloyla başladım suan 62 kiloyum hedef 60 ama 57 yi zorlıycam inşallah
27 yaşındayım evliyim
Şuan diyetisyene gidiyorum
Canım takım kuralımız sağlıklı beslenmek kalıcı kilo vermek
Yani çok az yiyerek ama hergün makarna tatlı vs yiyerek verilen kilolar bi süre sonra hoppp geri geliyor
Mümkün olduğunca dikkat edip sağlıklı seyler tüketirsen kalıcı yağdan verirsin
Spor yapman harika
Tekrar hoşgeldin aramıza
Seasizliğe aldanma tatil olduğu için çoğunun eş çocuk evde fırsat olmuyor pazartesi itibariyle normale döner canım

Ben ayşe 30yaşındayım hemşireyim 8yıllık. şuan 153 boya 58 kilodayım.
aramıza hoşgeldinn

hoşbuldum canım maşallah süper kilo vermişsin darısı başıma daha önce de böyle aldım verdim falan inş bu kez de vericem vee almayacam bi daa ben şimdi koşu bandıma geçiyorum vikings eşliğinde :) 1 ocak başlangıcım olsun kahvaltıda kaçırdım biraz ama akşam yemeği yemedim bugüne özel. yarın sabahtan da dengeli yemeğe başlıcam inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…