Kocalar evde olunca gelinmiyo canım bu tatiller diyet açısından kötükaptan kizlar aksamdan kalma zahir kimse yok ortada ben sahsen yeni yila banyo yikarken girmisim farkinda olmadan :) bu seneyidemi temizlikle geciricem yaw
hızlı kaptanımız hemen gördüm davetini :)
anladım kaptancım kolay gelsin sana
Sağol canım bir deneme sürecinde üyemiz var geçen birini çağırmıştım gelmedi
Bu arkadaş gelirse 2 yeni üyemiz olcak şimdilik ywterli
Hoşgeldin canım kuralları okuyup kabul etmişsin süperrmerhaba herkese kısaca durumumu özet geçeyim öncelikle takım kurallarını okudum şimdi ve işte tam aradığım yer motivasyonumun artacağına emin oldum :) 27 yaş 163 boy 77 kiloyum an itibariyle. hedefim 55. çalışıyorum o yüzden düzenli diyet yapamam ama doyduktan sonra yememek ve her akşam 1 saat koşu ile kilo verecem inş. bu takım kurallarını bozarmıkine :S zaten öğle yemeği yiyemiyorum sabah kahvaltı ve akşam yemeğinde ekmeği çıkarıcam bu cumadan muafımdır bi de heralde demiyoksa sabaha kadar koşu bandından inmemem gerek
Ben ayşe 30yaşındayım hemşireyim 8yıllık. şuan 153 boya 58 kilodayım.merhaba herkese kısaca durumumu özet geçeyim öncelikle takım kurallarını okudum şimdi ve işte tam aradığım yer motivasyonumun artacağına emin oldum :) 27 yaş 163 boy 77 kiloyum an itibariyle. hedefim 55. çalışıyorum o yüzden düzenli diyet yapamam ama doyduktan sonra yememek ve her akşam 1 saat koşu ile kilo verecem inş. bu takım kurallarını bozarmıkine :S zaten öğle yemeği yiyemiyorum sabah kahvaltı ve akşam yemeğinde ekmeği çıkarıcam bu cumadan muafımdır bi de heralde demiyoksa sabaha kadar koşu bandından inmemem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?