Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım tanısamadık bız ben dılek 31 yasında ıkı cocuklu balıketlı bır bayanım:) hosgeldın

dıyet lıstesıne uymak bu acıdan ıyı bence ne kadar denırse okadar yıyosun kacırma rıskı yok tavsıye ederım canım

hazır burdayken menumu yazayım
sabah 1 hurma 2 bardak su
kahvaltı 30 gr peynır,4 zeytın ysıllık domates 2 dılım ekmek,1 yumurta
ara bır turk kahvesı
ogle 1 tabak menemmen,1 dılım peynır,1 zeytın,1tam.b ekmegı
ara 1cevız,1 mandalina
aksam 4 kasık yogurt ,6 kasık prasa,5,6 tane haslanmıs bruksel lahanası
ara 1cay bardagı leblebı
su 2 lıtre

dıyet lıstesıne uymak bu acıdan ıyı bence ne kadar denırse okadar yıyosun kacırma rıskı yok tavsıye ederım canım
canım diyet listesi yapınca aklım devamlı yemekte oluyo kendime yasak falan koyunca en sevmediğim şeyi bile yasaklamış olsam canım çekiyo ben nefsimi serbes bırakıorum istediğimden yiyebileceğimi ama doyduktan sonra yemeye devam etmenin bi anlamı olmadığını falan söylüorum kendime bi de koşu bandında 1 saat şartım var her gün işte bi de eşimle haftada 2-3 gün masa tenisi oynamaya gidiyoruz bi saat. ama abur cubur alışkanlığım çok yok sevmem zatn cips kola kraker gofret vs çok şükür. ama eeşimle de konuştum şimdi hazır gıdaları eve sokmayacaz artık bizim için büyük bi adım oldu

Öğün atlama efserim

keşke akşamda tüketseydin bişeyler acıkmadınmı sonradan
Bu ara bir boşluktayım kaçamaklar moralimi bozuyor açıksası kendime olan güvenimi zedeliyorum en kötüsü bu kaçamakların karşısında neden duramadığımı sorguluyorum daha 10 kilom var bir gevşemi var üzerimde anlamadım kızlar devam etmekten korkmuyorum nasıl bir yol olduğunu biliyorum ama bu kaçamakları hayatımdan tamamen çıkarmam lazım yok eninde sonuda bir gün bitecek bu diyet,geriye dönmek mi? Tabiki asla bu düzeni ömrüm boyu sürdürmeye razıyim yeterki geriye 94 kiloya dömek istemiyorum bu kaçamakları hayatımtan çıkarmam,tabiri caizse yeni strajiler bulmam lazım bunun için yoksa benim motive mi bozuyor

Hayır hayır gevşeme yok hedefe ulaşıp onu korumayı öğrenene kadar sakın verdiğin kiloların rehavetine kapılma, sende çok iyi biliyorsun ki bıraktığın anda verdiğinin 3 katı hızla geri alıcaksın canım bunu düşün ve motive oll

Süpersin canım başlamışsın hadi bakalım inşallah verceksin

benim annemde babamda bir ay oldu hastanedeler goruste yasak burnum sizliyo valla artik cok fena ozledim bende ciktiklarinda ne yemek yapsam onlara diye dusunuyorum
ahh ah anne baba özlenmezmi ya allah sifa versin inşallah bi dahada göstermesin

allah rahmet eylesin inşallah

ikna edersin yazcaktım ki sonraki mesajlarda anlaştıgınızı okudum :)

Listeme pek uyanadım iki gündür kaçamak yok ama düzende yok salı detoks yapıp aynen devam edicem listeme

Menü
Menemenli kahvaltı iki ince dlm ekmekle

Akşamda
Çorba,salata ve balık

ayy brüksel lahanasını severim şöyle yogurtla valla ama yemeyeli yıllar oldu sanırım eşim sevmiyo bazen markette görüyorum burdada her zaman olmuyo almıyorum hiç yıllardır.

kaptancıgıma katılıyorumm

Listeme pek uyanadım iki gündür kaçamak yok ama düzende yok salı detoks yapıp aynen devam edicem listeme

Menü
Menemenli kahvaltı iki ince dlm ekmekle

Akşamda
Çorba,salata ve balık
evet kaptancım ara ögünleri yapmamıssın bugün bizde balık yiyecektik ama taze yokmus yiyemedik o yüzden 2 haftadır yemiyom özledimde

benim menüm sabah 2 dilim ekmekli klasik kahvaltı yanında azıcık kavurmalı yumurta
ara:1 elma 5 kurukayısı
1 bardak kayısılı cay(bagırsaklarıma iyi geliyo yoksa kronik kabızım ben)
akşam brokoli karnıbaharlı içinde 3 kaşık makarnalı salata
2 litre su akşam bol cay içtim arkadasıma gitmiştim
spor yok maalesef

Haklısın canım hayır geveşemeye izin vemiyorum ama kedimdede bir gevşeme hisediyorum işte bu beni rahatsız ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…