Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tgulcm sabah kahvaltısını geçiştiriyorsun gördğüm kadarıylaa
güzel bir kahvaltı etsende öğlede bu kaçamkaları aza indirsen meselaa

sağol canım sen nasılsın? canavarda iyi bu aralar şükür.

sabah yağsız süt müsli
ara yok
öğle yağsız yoğurt salataık, bol taze sarımsak

akşamda tavuk köftesi yicem, belki biraz ıspanak

ya ozgey niye neskafe yaska ya bend eou anlamıyorum
diyetisyene capucino içiyom diyince bana kötü kötü bakmıştı
şekersiz içiyodm halbukii
bak ne zamandır içmiyom bend eyaa
3 hafta olmuş ağzıma koymadım
neyse kalkayımda yeşil çay içeyim

günaydın bu arada

dün akşam ne yedim ceviz ve kuru kayısı yedim yemek falan yemedim
canım istemedi
bol bol sigara ve su içtim
sinirim tepemdeydi azcık
sabah 5 e kadar uyumadım, 9 da kalktık benim cadıylaaa

lmazlmadı bak bol bol sigara.canım güzel cadına yazık. ALLAHTAn eşimde bende sigara kullanmıyoruz bazen komşum geliyor eşim camda içsin diyor çünkü sigaranın içen kadar dumanını soluyanda zararı çok. ayrıca evde tül koltuk halı gibi heryere sindiği için zehir saçmaya devam ediyormuş.
güzel bacum eğer yardımcı olabileceğimiz bişeyse anlatmak istersen anlat rahatlarsın. derdini anlatmakta terapidir.:teselli:

bende hepsiburadada gördüm yorumları okudum bu ayın sonunda alacağım kendime bir tane 10 günde 2 kilo felan verdiyormuş zaten ben çok su içerim çok su içmek gerekiyormuş alacağım mutlaka

bende aldım 12 tlye naylondan 2 kere kullanabildim ama valla kollarda bacaklarda belde lastiği bir çektim su boşaldı acayip terletiyor. ama ben koşu bandında kullanmıştım.sizin alıcanız hangi marka bende bakayım.

alsanaalsanasmileye dediysekte bacum kermesin içine dal demedikya.kaydirigubbakcemilegeçen bende gittim bir kermese diyorumya bu ara yemem durdu onca şey var birini bile alıp yemedim canım istemedi.:umursamaz:aman istemesinde ama benim yemek yemem lazım.

çok sessizleşti burası çok ıssızlaştı

a.sevet noluyoruz bacular sıcaklarla birlikte daha çok hırslanmak vakti gelmişken yok öyle kendimizi salmak.hadi hareketlenin bol bol salatalık yiyin.

:mymeka:kaydirigubbakcemile

evet en önemli unsur ve kilo vermeyi engelleyen neden.en azından 1 haşlanmış yumurta biraz peynir alınan protein acıkmayı engeller.

kızlar şuan 1 nescafe içiyorum ay delircektim yoksa iş sinirinden

kolay gelsin bacum. afiyet olsun bende içiyorum.:içelim:

selam bacular nassınız?
ben de geldim. tüm batın ve troid ultrasonlarım hepsi güzel çıktı. sıra şu gıda intölerans testinde. onuda eşimi bekliyorum.insülin değerlerimide almadım daha.

kızlar yaaa canım sıkılıyorrr hava çok sıcakkkk işte sıkıldım eve gitmek istiyorummm, bide hava ısındıkça yürüyüş yapmak istemiyorummm öfff yaaaaa ama istemeyerekte olsa yapıcammmm bugün 1 saat cumartesi pazar yürüyemedimmm bugün yürümeliyim artıkk öfff i an önce kurtulmak istiyom şuu 6 kilodannnnnn

benim baktığım hepsi buradada ravel marka yorumlarını okudum ii diyor herkez sonuçta ucuzundan alcaktım oda 2 günde yırtılcak en iisi iyi bişey alıp çok kullanmak diye bunu alcam 42 tl imiş fiyatı

sağol sılagülcüğüm valla afiyet oldu sinirlerim yatıştı ya canım tost istiyordu yada nescafe 2 aydır felan içmiyorum ama nescafe olmadanda olmuyor iş stresini kaldıramıyorum bide odada tekim tek başına çalışmakta çok sıkıcı o yüzden bitane içiyim dedim ama tabi hoş bişey olmadığını biliyorum

selam bacular nassınız?
ben de geldim. tüm batın ve troid ultrasonlarım hepsi güzel çıktı. sıra şu gıda intölerans testinde. onuda eşimi bekliyorum.insülin değerlerimide almadım daha.

geçmiş olsunnn silagül sevindimm tahlillerinin iyi çıkmasına umarımmm hepsi güzel çıkar böleee bendede alerjii var mevsimsell şu an ondan da çok rahatsızımm hapşırıkkk,burun kaşıntsı,göz kaşıntışı hapım var ama ondada kortizon var kilo aldırıyoo çok kötü olunca kullanıyorumm sadece

valla salatalığın dibine vurdum be sılacımm
içim dışım salaltalık ben yoğrula karıştırıp yiyorum birazda pul biberr

sevindim sılacım güzel çıkmış sonuçlar bakalım diğeri nasıl çıkcakkk

ozgey yaa ne güzel azcık kaldı hedefinneee
süperrr
bnde o günleri görecemmiii
daha 2 kilo gitti yaaa

canım valla onlar kolay gitti takıldım 65 de baksana zor kısmı burası asıl şimdi başlıyor savaş ama bana pek incelmişim gibi gelmiyor gerçi görenler acaip zayıflamışsın diyor 60 a düşsemde kemikli olduğumdan kalın duruyorum bide zayıfladıkça küçülüyormuyum ne iice ufaldım ama 60 indikten sonra hedefim 55 yaklaşmak seninde gider üzülme ama senin şuan hiç kaçamaklar yapmaman lazım valla ben pilavın makarnanın tadını unuttum canımda hiç istemiyor bakliyata ve sebzeye sardım bir insanın canı ıspanak istermi ya canım ıspanak istiyor :)hihoyyyt

ozgey doğru diyosunn ya kaçamak yapmamak lazımm bende birazz zafer sarhoşu oldumm yaaa birazz kilo verdim ya hemen kaçamaklara başladımm ilk başlarda daha ciddi ilerlerken haftada 1.2 kg veriyodumm bu hafta cıvıttım 400 gr gitti yaaa üfff bu hafta en azzz 1 kg vermeliyimm akşam eve gidip bi kaç sebze yemeği yapayımm bu hafat stokda bulunsun bariii zaten evde prinç bittibilerek almıyorummm yemeyimmm diyyeee Allahımm güçver yarabbiii

ozgey yaa ne güzel azcık kaldı hedefinneee
süperrr
bnde o günleri görecemmiii
daha 2 kilo gitti yaaa

bizim evdede birinç yok makarnada 1 paket stoklarda duruyor delikafadulden

ben okul yıllarında kilo kilo salatalık yerdim onla beslenirdim resmen çok severdim ama artık yıllardır öyle severek yemiyorum eski tadı yok ondanmı ne. o zamanlar hep zayıftım.ender saraç amcamda bugün gazetede salatalık yeyin demiş hatta bu grupta bir arkadaşımız salatalık diyetiyle epey kilo vermişti

klava:

merhaba littefairy
aslında en sevdiğim öğün kahvaltı ama bazen geç kalınca bozuntuya uğrayabiliyor. çok da önem veririim kahvaltıma peynirdi yumurtaydı yerim. bu gün üçü ir yerde çay(1.5su bardağı nerdeyse)içinde mate yaprağı kekik ve yeşil çay var ben uydurdum. onu içtim bide elma sirkeli ballı su. kermes var diye kahvaltı yapmayıp oradan aldım. öğlende kermesten. bizim okulda fakir çocuklara yardım için yapılıyor benim gibilerde işte o bahaneyle yardım ettim diye alıyor da alıyor. sanki sadece para verip karşılığında bişi almasam hayırdan sayılmaz. ah banaklava:

kaçamakların acısını çıkarttım biraz ama devam edecem. okuldan çıkınca iki durak ileriden bindim arabaya. akşamda yarım saat yürüyüş yarım saat spor yaptım. şimdi tekrar kalkıp yapacağım bişiler. ayrıca bu günde çok yoğundu zaten bu hafta yoğun başladı ayaklarımın ağrısı sabaha karşı geçiyor öbür gün tekrar. umarım kilo olarak geri dönmez yediklerim. hiç oturmuyoum nerdeyse dün bir saat ütü yaptım oturmadım bu sefer ayakta yaptım. bu hafta verecem sanırım çok da olmasa 64lü rakamları görecem gibi hissediyorum.
hafta sonu iki günde hemen hemen 2saat yürüdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…