Iyi tatiller canim, tadini cikar. Inschallah iyi gecer, guzel dilerklerimiz seninle zemuszemus
Gecmis olsun canim, ALLAH sifa versin. :Saruboceq:
ooo idalisin canim cuma ya, bende cok iddaliyim ama.
Birinciligi bana armagan edermisin? yoksa ceki$melimi gecicek zemuszemus
merhaba sılagül
bunca sağlık probleminin arasında pes etmeyip devam etmen etmen gerçekten çok güzel hatta bizede başkanlık etmeni fedakarlık olarak görüyorum.
en büyük başkan bizim başkan:hooray:
ölçülerimi daha önce yazmıştım bakalım haftaya yazacam yine bir fark olmuş mu lahana yağından.
bu sabahtan itibaren toparlanmaya başladım...bu arada zamanım olmadı burayada ancak kaçak göçek girdim çıktım. hemen cezamı çekeyiim.gruplara gidiyorum..
acai berry ve 2tane daha hap aldı eşim dünyanın parasını döktü ama açıkcası bir faydasını görmedi. daha doğrusu 2hafta kullandı sonra baktı değişen bişi yok birde haberde zayıflama ilaçlarından ölenleri görünce bıraktı hapları korkup...
bu arada ne yedim naptım yazim..
dün sabah kocaman bir kahvaltı yaptığımı sölemiştim. arada erik domates falan şeyler yedim hep, akşam 6gibi az tavuk ve yarım pirinç pilavı yedim. sonra acıkınca bol bol dereotuna az yoğurt ekleyip yedim..
dün kahvaltıyı deniz kenarında yapmıştık eşime aslında sen git ben seni beklerken yürim burda dedim sabah erken tek bırakamam sni parkta, mağza gez çarşı içinde dedi. bende 3 saatte yakın aslında yürüme maksatlı gezdim. bol bol elbise denedim ama almadım. yasak bana zayıflamadan elbise falan...
selamlarrr
herkese güzel haftasonları
valla azminize hayranım kızlarr
tgüllcüm lahana yağıı sonuçlarını sabırsızlıkla bekliorum send eişe yararsa bende alırım
sılacım bende acai var ama kullandın mı dersne hayır kullanmaıdm, 2 kere çtim duuryo paket
ama son 2 haftadır şu metobolizma hızlandırıcı çay sanki bende biraz farketti, çünkü metobolizma hızım düşük benim belkide ondan
verdiğim kilo gerçi haftada 500 gram ama ben anca ayda 1 kilo verebilen bir kişiyim
yağı sürüp strclenip mi yürüyorsunuz, inceltiyor yani, ama tartıda fark olmuyordur sanırım
semocuğum çekişelim hayatım böle daha eğlenceli oluyor??? nedersin
selam bacular nassınız görüşmeyeli?
valla ben bugün epey temizlik yaptım yoruldum çok.
yarında ultrasonlar için erkenden gidicem haberiniz ola.
Özgey cim, varim ceki$meye HIRCIN guzel
cumartesi dugun var e$imin dayisinin, verebildigim kadar kilo vericem,
TIG gibi gorunmem lazim (oda biraz zor ama, neyse)
bu hafta 62.5 kilom
inschallah cuma sabah, hedefim 60 (mumkunmu, bilmiyorum ama denicem)
yarindan itibaren, yeminliyim 6 dan sonra sadece meyve yicem,
ve abur cubur yemicem... ve aksam spor yapicam, bakalim... kaydirigubbakcemile2
hadi bakalım girişelim çekişmeye ama bende zaten bu hafta 64 olmak istiyorum 4 hafta sonrada bizim düğünümüz var incelebildiğim kadar incelmek istiyorum bakalım ne olacak
dün yediklerim
hafta sonu detoks yapıyordum çok güzel cumartesi süper gitti pazar akşam üzeri pikniğe götürdüler bozuldu malesef ama o çorbamdan evde var akşamları yemek yemek yerine onu içeceğim gündüzleride elma öğlende çorba bakalım bu hafta nasıl geçecek:Saruboceq:
dun yediklerim:
sabah: tost
oglen: greyfurt, 2 kiwi
ara: light yoghurt
aksam: 2 tas tomates corbasi.
sonra: 2 parmak kadar cikolata
Bugunku yediklerim
sabah: az yumurta az tost
oglen: light yoghurt
ara: 1dilim ekmek, icinde salam
aksam: cesit cesit sebzeler le hazirlanmis nefis kokan sebze corbam,
hmmmm robot yapmadim, tane tane yicem simdi oggggggggghhhhh cokacimcoook
sonra: elma yerim / veya kiwi
bacum şu elmalı tarçınlı var yaaaay utandım valla:kedi:siz olmasanız ben olsam neçıkar beni sizler varettinizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım çok araştırdım besin intölerans hayatı altüst eden bişeymiş.birçok hastalığada sebebmiş. yalnız ben yarın gidicektim doktorumun dediği yere araştırdım oradaki test pek tanınmış değil. çok tanınmış bir test buldum onuda eşim gelince gidicem oda gelsin salı akşamı nasipse gelecek hayırlısıyla.
tüh ya bende eşime acai üzümü aldırmıştım işe yaramıcakmı şimdimafoldumben
hayırlı olsun bacım inşallah iyi sonuçlar alırsın
sabah doktorum programını izliordum, tiroidime baktırdım sorun çıkmadı gizli tiroidde varmış sabah kalktığınızda koltuk altı ateş değeri 36 dan aşağısa olabilirmiş, benim 35 çıktı
metabolizma hızlandırıcı çay hangisi bacum
selam bacular nassınız görüşmeyeli?
valla ben bugün epey temizlik yaptım yoruldum çok.
yarında ultrasonlar için erkenden gidicem haberiniz ola.
bu hafta 62.5 kilom
vayyyy çekişmeye baakkkkkk haydi kızlarrrrrrr bakalım en çok kim verecek ben yarışın içinde değilimmmm
iyiz silagul cum, sen nasilsin bacim, minik canavar nasil?
umarim yarin sonuclarin iyi cikar canim.
ay benmi yoruldum senmi yoruldun, bence deli gibi temizlik yaptim bugun.
bu hafta 62.5 kilom
hadi bakalım girişelim çekişmeye ama bende zaten bu hafta 64 olmak istiyorum 4 hafta sonrada bizim düğünümüz var incelebildiğim kadar incelmek istiyorum bakalım ne olacak
dün yediklerim
hafta sonu detoks yapıyordum çok güzel cumartesi süper gitti pazar akşam üzeri pikniğe götürdüler bozuldu malesef ama o çorbamdan evde var akşamları yemek yemek yerine onu içeceğim gündüzleride elma öğlende çorba bakalım bu hafta nasıl geçecek:Saruboceq:
canım o kadardan bişey olmaz
bugün tartılmadınmı biraz arklılık görüürdün gaza geliridn en azından
günaydın herkezeee bakıyorumm hafta sonu ben yokken çekişmeye falan başlamışsınızzz şunu söyleyimm kızlar bende iddalıyımm 67 olucammm bu hafta geçen haftaki hedefiimdi ama adetli olduğum için gerçekleşemedi bu hafta gitsin kilolarrrr
hadi bakalım kızlarrr nes, ozgey semo hanginiz en çok verecekkkk
kötükedihüso
günaydın bu arada
dün akşam ne yedim ceviz ve kuru kayısı yedim yemek falan yemedim
canım istemedi
bol bol sigara ve su içtim
sinirim tepemdeydi azcık
sabah 5 e kadar uyumadım, 9 da kalktık benim cadıylaaa
ozgey buarada sen sauna eşortmanı soruyodunya kullanan arkadaşlar var faydasını görmüşlerr ayrıca tv de gördümm 89 dan 36 tl ye düşmüşş her eve lazım diye bi program varya satıi yapılıyoo orda gördümm bi bak istersen
bende hepsiburadada gördüm yorumları okudum bu ayın sonunda alacağım kendime bir tane 10 günde 2 kilo felan verdiyormuş zaten ben çok su içerim çok su içmek gerekiyormuş alacağım mutlaka
ya aslında bende düşümdüm almayı ama giyince hanii yakışmazsa dışarda giyemem belkii diyeee tereddüt ettimmm
aman aman tgull yapma etmee,, kendini kaybetmee
tadına bak sadecee
hoop hooppp
sadece tadına bakıyorum ama çeşit çok.
kurabiye,
elmalı kurabiye,
tuzlu kurabiye,
etli sarma,
zetyinyağlı sarma,
kısır
tatlı çeişleri,
yaş pasta çeşitleri,
kuru pasta çeşitleri..
çoook çookk hepsinin tadına baksam ayrı bakmasaam ayrı oof of... kötüyüm ama yedim çok.
sadece tadına bakıyorum ama çeşit çok.
kurabiye,
elmalı kurabiye,
tuzlu kurabiye,
etli sarma,
zetyinyağlı sarma,
kısır
tatlı çeişleri,
yaş pasta çeşitleri,
kuru pasta çeşitleri..
çoook çookk hepsinin tadına baksam ayrı bakmasaam ayrı oof of... kötüyüm ama yedim çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?