aynen o kaçamaklari yaptigimiz süre kilo veremiyoruz, peki siz ne zamandır yapiyorsunuz ayriyetten bir sey yiyiyor ya da içiyor musunz zayiflamak için...hoşgeldin burada çok güzel kilo veriliyor sana tavsiyem dengeli beslen ve kaçamak yapma o zaman kilolar gidiyor
tabi ara sıra kaçamaklar oluyor benimde yaptığım gibi ne kadar az kaçamak o kadar çok kilo veriliyor
herkese günaydın
2 günlük tatilden sonra tekrar iş başı
dondurucu soğuk var burada
gece sahurda dayanamadım yine kabak tatlısı yedim biri benim evimden uzaklaştırsın şunu yaa evdekilerde bi yiyipte bitiremediler
çok mutsuzum çokkk
canım spor yapıomuydun hiç ?bende çok mutasuzum bugün dayanamdım tartıldım ve malesef geçen haftaki kilomdan +1 görünüyorum bu ne ya. iyice umudum gitti. bide yarın annemlere gidecem kardeşim eşinden ayrıldı onlar gelecek orda hiç dikkat edemem off offf
Evet bu fkire katılıyorum betine gönderilen mesajlar önemli her konudaYarimsaat yurudum kosubandinda.kizlar yasemin soysalin tek şisman beynimiz kitabibini okuyorum soyledikleri tam benlik bedenimiz zayiflamak istese lakin zihnimize gonderdigimiz kodlarla zihnimizi buna inandiramassak en ufak bi acikta kilo almak vermrmek icin ugrasacaktir diyo..mesala zayifliyo oldugunuz halde hala buyuk beden kiyafetlerinizi atmiuorsaniz zihne bir gun nasil olsa kilo alicam algisini gonderdigimizi ve cok kisa zamanda kilo almamizin kacinilmaz oldugunu soyluyir..cok mantikli degilmi ya
yapıyorum yani en azından günde 1 saat yürümeye çalışıyorum. ama aşırı şiş hiisediyorum kendimi sanki çatlayacam. regl 10 gün var belkide ondandır bazen böyle oluyo. haftaya annemlerde olacam onların çevre daha müsait soguk felan dinlemeyip her sabah kalkıp yürüyüş yapacam. 75 lerdeydim şimdi 80 den inemiyorumcanım spor yapıomuydun hiç ?
9. 2 hafta üst üste kilo veremeyen bir sarı kart alir 2 sari kartta diskalifiye edilir
Sari kart sadece takim ici ilk uce girilirse silinir
10. Ay sonunda her uye ay basindaki kilosunun % 2 sini vermek zorundadir ( buda 57 kilo birisi icin 1 kg 78 kg biri icin 1, 5 kg ediyor ortalama ki bunu bir ayda verilebilecek bir rakamdir)bu kuralı iki kez gerceklestiremeyen uye diskalifiye edilecektir
Evet kızlar excel programında hazırlığımı yaptım bu kuralları artık uygulamaya koyuyorum bilginize
canım ben de deniz egecenin zayıflamada son söz kitabını aldım o da benzer şeyler söylüyo. bi de işte tatlı yağlı yememeliyim kilo aldırır derseniz alırsınız zaten diyo ne yediğin değil ne kadar yediğin önemli falan diyo. ben 20 kilo verip evlenene kadar 1 seneden fazla hiçbi çaba göstermeden kilomu korumuştum ve tam da bu adamın dediği şekilde. yani sadece bedenim doyana kadar yiyodum gözümün doyması bedenimin doymasından 3-5 tabak sonra olduğu içinEvet bu fkire katılıyorum betine gönderilen mesajlar önemli her konuda
işte bende aynen senin gibiyim. bende bekarım ve yanlız yaşıyorum. yaşadıgım yer küçük ve yapacak bişey olmayan bi yer oldugundan sürekli evde tv izle ye sonuç daha 27 yaşında 80 kilocanım ben de deniz egecenin zayıflamada son söz kitabını aldım o da benzer şeyler söylüyo. bi de işte tatlı yağlı yememeliyim kilo aldırır derseniz alırsınız zaten diyo ne yediğin değil ne kadar yediğin önemli falan diyo. ben 20 kilo verip evlenene kadar 1 seneden fazla hiçbi çaba göstermeden kilomu korumuştum ve tam da bu adamın dediği şekilde. yani sadece bedenim doyana kadar yiyodum gözümün doyması bedenimin doymasından 3-5 tabak sonra olduğu içinorta boy bi pizzayı asla tek yemiodum mesela bi arkadaşımla söyleyip 2ye bölüyoduk. ve tabiki gayet doymuş oluyodum. ıvır zıvır atıştırmalıkları zaten oldum olası sevmem cips kola bisküvi kraker vs açken bile kötü geliyo. kilomu koruduğum o dönemde yemek yaşamak için yaptığım bi eğlemdi. memleketteydim ailem yeğenim arkadaşlarım falan yanımdaydı onlarla zaman geçirirken yemek aklıma bile gelmiodu. her gün iş çıkışı arkadaşlarla buluşup geziniyoduk çarşıda. bu da hareket oluyodu. derrrken evlendim memleketten ayrıldım eşim zaten nöbetlerde devamlı arkadaşım yok burda derken evde otur otur bi pizzayı yiyip ikinciyi söyleyecek hale geldim vesselam
Canım onu bu haftadan itibaren uygulıycazkAPTAN şimdi bu haftayla geçen haftayla kilosu aynı olan sarı kart mı alacak
Gel kuzum istediğin kahve olsunHuhuuu nasilsiniz temizliğim bitsin gelecegim eee bi jahve ikram edersiniz bol sutlusunden
Kardeşin problemliydş ayrılıyorlar demek hayırlısı olsun herşeyinbende çok mutasuzum bugün dayanamdım tartıldım ve malesef geçen haftaki kilomdan +1 görünüyorum bu ne ya. iyice umudum gitti. bide yarın annemlere gidecem kardeşim eşinden ayrıldı onlar gelecek orda hiç dikkat edemem off offf
Tamam canım daha dikkatli olacagım kendi adıma9. 2 hafta üst üste kilo veremeyen bir sarı kart alir 2 sari kartta diskalifiye edilir
Sari kart sadece takim ici ilk uce girilirse silinir
10. Ay sonunda her uye ay basindaki kilosunun % 2 sini vermek zorundadir ( buda 57 kilo birisi icin 1 kg 78 kg biri icin 1, 5 kg ediyor ortalama ki bunu bir ayda verilebilecek bir rakamdir)bu kuralı iki kez gerceklestiremeyen uye diskalifiye edilecektir
Evet kızlar excel programında hazırlığımı yaptım bu kuralları artık uygulamaya koyuyorum bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?