- 7 Ocak 2015
- 90
- 103
- 28
teşekkür ederim sizede kolay gelsin, inşâallâh hepimiz istediğimiz kiloya düşeriz :))Hoşgeldin canım çok kilon yokmuş aslında sanki çünkü benm boy163 hedefim 55. Ama birden aldıysan rahatsız etmiş olabilir seni biraz istikrarla kolayca verebilirsin kolay gelsin
cok memnum oldum tanistigima:) ben ekmek makarna pilav nerdeyse 2 aydir hic yemiyorum.. ama bazı zamanlar kendime engel olamayip cikolata yediğim için düzenli kilo veremiyorum ama 2 hafta önce elma sirkeli su içiyorum 65.5 idim şu anda 63 kiloyum ama.. peki siz nasıl verdiginiz bu kilolari ne kadar sürede?
Hosgeldin canımm. Daha cok gencsın hemen verirsin. Ama saglıklı ver deforme olmadan cunku deformenın toplanması cok zor oluyor. Ben ayca 27 yasındayım 94 kilo ile basladım simdi 78 kiloyum. Hayatım 2 kere cok zayıfladım ve bilincsizlikten geri aldım bunlardan birindede 16 yaşındaydım. cok deforme oldum ve yıllar sonra toplayana kadar bittim
12 kiloyu ne kadar sürede verdiniz?elmalı sirkeli su cozum değil canım bence yapmamidene yazık. Ben ilk baslarda yıyerek verdım karatay ile 12 kilo verdim. Sonra calofı diyetıne gectım gerıcıde kalorı dıyetı ıle gitti
akşam çok yorgundum uyuyakaldım kaptancımEee kızlar nerdesiniz sayıcam bu hafta mesajları katılım iyce düştü vericem sarıkartları valla
hoşgeldingeldim, zayiflamak istiyorum ama tek başımayken zor beraberlik motivasyon olsa eminim çok güzel şeyler olucak..
nöbetteyken kacamak yapmıyorum artık daha güzel oluyo skşam nöbetciyimİyi geceler hanımlar yarın görüşürüz
Yarın kaçamak yok cuma tartı günü unutmayın
İnşallah güzel sonuçlar alırsın tatlımBaktır canım bende rica ettim dvitamini, demir b12 falan onlarıda yazdı
Bugun kan verdim pazartesi salı kontrolüm var bakalım ne çıkıcak
hoşgeldin burada çok güzel kilo veriliyor sana tavsiyem dengeli beslen ve kaçamak yapma o zaman kilolar gidiyorcok memnum oldum tanistigima:) ben ekmek makarna pilav nerdeyse 2 aydir hic yemiyorum.. ama bazı zamanlar kendime engel olamayip cikolata yediğim için düzenli kilo veremiyorum ama 2 hafta önce elma sirkeli su içiyorum 65.5 idim şu anda 63 kiloyum ama.. peki siz nasıl verdiginiz bu kilolari ne kadar sürede?
Kuzum yeni bilgilerime dayanarak sunu yapman gerekir:)gozlerini kapat hangi bedende olmak istedigini hayal et istedigin kiyafetler icinde istedin bi yerdesin simsiki bir karnin taptaze bi cildin ,soylenen iltifatlari dusun bu ekzersizi yap sonra yemek istedigin seye bak hayal ettigin bedenmi buyuk mutluluk yoksa tabaktakimi tercih seninherkese günaydın
2 günlük tatilden sonra tekrar iş başı
dondurucu soğuk var burada
gece sahurda dayanamadım yine kabak tatlısı yedim biri bcilfvimden uzaklaştırsın şunu yaa evdekilerde bi yiyipte bitiremediler
çok mutsuzum çokkk
zaten beni en çok yeni kıyafetler alma fikri motive ediyor geceleri oğlum çok uyanıyor sürekli emmek isityor bende açlık krizine giriyorum bu gece hiç uyumadı burnu tıkalıydı bende sahur yapmadım kabak tatlısı yedimmKuzum yeni bilgilerime dayanarak sunu yapman gerekir:)gozlerini kapat hangi bedende olmak istedigini hayal et istedigin kiyafetler icinde istedin bi yerdesin simsiki bir karnin taptaze bi cildin ,soylenen iltifatlari dusun bu ekzersizi yap sonra yemek istedigin seye bak hayal ettigin bedenmi buyuk mutluluk yoksa tabaktakimi tercih senin
Menüleride göremediğim için bişey diyemiyorumbende çok mutasuzum bugün dayanamdım tartıldım ve malesef geçen haftaki kilomdan +1 görünüyorum bu ne ya. iyice umudum gitti. bide yarın annemlere gidecem kardeşim eşinden ayrıldı onlar gelecek orda hiç dikkat edemem off offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?