Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hoşgeldin canım çok kilon yokmuş aslında sanki çünkü benm boy163 hedefim 55. Ama birden aldıysan rahatsız etmiş olabilir seni biraz istikrarla kolayca verebilirsin kolay gelsin
teşekkür ederim sizede kolay gelsin, inşâallâh hepimiz istediğimiz kiloya düşeriz :))

sahgull 17 yaşındayım 1,69 boyum 63 kiloyum 53 kilo olmak istiyorum 10 kilo fazlam var

Hosgeldin canımm. Daha cok gencsın hemen verirsin. Ama saglıklı ver deforme olmadan cunku deformenın toplanması cok zor oluyor. Ben ayca 27 yasındayım 94 kilo ile basladım simdi 78 kiloyum. Hayatım 2 kere cok zayıfladım ve bilincsizlikten geri aldım bunlardan birindede 16 yaşındaydım. cok deforme oldum ve yıllar sonra toplayana kadar bittim

elmalı sirkeli su cozum değil canım bence yapmamidene yazık. Ben ilk baslarda yıyerek verdım karatay ile 12 kilo verdim. Sonra calofı diyetıne gectım gerıcıde kalorı dıyetı ıle gitti

Bende menümü yazayım

Sabah : 1 dilim kepek ekmeği , otlu omlet

Ara: muhallebili meyve

Öğlen : Barbunya , pancarlı bulgur pilavı, Ayran

Ara : 1 tane küçük tarcınlı kurabiye

Aksam: salata , etlı patates yemeği

Spor : yok
Sıvı : 2 lt su 1 bardak yesil cay, 2 bardak yag yakıcı cay ( hediye gelen cay)

Hosbuldum, ailede herkes 50 55 kilo olduğu için kendimi kötü hissediyorum biran önce 10 kiloyu vermek istiyorum bende dün karatay diyetini okudum ve ona baslamaya karar verdim umarım istedigimiz kilolara ulaşıriz ben bu zamana kadar hemen kilo veriyim isterdim ama anladım ki o bilincsizce hemen verdigim kilolari tekrar hemen geri alıyorum.. inşâallâh birbirimize destek olalım bilgilerimizi paylaşalım :)

Eee kızlar nerdesiniz sayıcam bu hafta mesajları katılım iyce düştü vericem sarıkartları valla
akşam çok yorgundum uyuyakaldım kaptancım

geldim, zayiflamak istiyorum ama tek başımayken zor beraberlik motivasyon olsa eminim çok güzel şeyler olucak..
hoşgeldin

İyi geceler hanımlar yarın görüşürüz
Yarın kaçamak yok cuma tartı günü unutmayın
nöbetteyken kacamak yapmıyorum artık daha güzel oluyo skşam nöbetciyim

Günaydın herkese gece erken yatınca şimdide ayaklandımakşama nöbet var

Dün menüm sabah klasik kahvaltı 2dilim ekmek az yaglı omlet ek olarak ara 1mandalina 1elma akşam 1tabak nohut yemegi az yogurt ile 2litrre su ve 1bardak yesilcay

Anaa kendiligindenmiki duzeldiki :)..gunaydin sukur kavusturana kizlar kac gundur telden olasan bi sikinridan dolayi giremiyodum ozlemisim burayi:)..ceylanlarim sporu yapip geliyorum malum yarin tarti gun ne diyoruz zahmet olmadan rahmet olmaz

herkese günaydın
2 günlük tatilden sonra tekrar iş başı
dondurucu soğuk var burada
gece sahurda dayanamadım yine kabak tatlısı yedim biri benim evimden uzaklaştırsın şunu yaa evdekilerde bi yiyipte bitiremediler
çok mutsuzum çokkk

Yarimsaat yurudum kosubandinda.kizlar yasemin soysalin tek şisman beynimiz kitabibini okuyorum soyledikleri tam benlik bedenimiz zayiflamak istese lakin zihnimize gonderdigimiz kodlarla zihnimizi buna inandiramassak en ufak bi acikta kilo almak vermrmek icin ugrasacaktir diyo..mesala zayifliyo oldugunuz halde hala buyuk beden kiyafetlerinizi atmiuorsaniz zihne bir gun nasil olsa kilo alicam algisini gonderdigimizi ve cok kisa zamanda kilo almamizin kacinilmaz oldugunu soyluyir..cok mantikli degilmi ya

hoşgeldin burada çok güzel kilo veriliyor sana tavsiyem dengeli beslen ve kaçamak yapma o zaman kilolar gidiyor
tabi ara sıra kaçamaklar oluyor benimde yaptığım gibi ne kadar az kaçamak o kadar çok kilo veriliyor

Kuzum yeni bilgilerime dayanarak sunu yapman gerekir:)gozlerini kapat hangi bedende olmak istedigini hayal et istedigin kiyafetler icinde istedin bi yerdesin simsiki bir karnin taptaze bi cildin ,soylenen iltifatlari dusun bu ekzersizi yap sonra yemek istedigin seye bak hayal ettigin bedenmi buyuk mutluluk yoksa tabaktakimi tercih senin

zaten beni en çok yeni kıyafetler alma fikri motive ediyor geceleri oğlum çok uyanıyor sürekli emmek isityor bende açlık krizine giriyorum bu gece hiç uyumadı burnu tıkalıydı bende sahur yapmadım kabak tatlısı yedimm

bende çok mutasuzum bugün dayanamdım tartıldım ve malesef geçen haftaki kilomdan +1 görünüyorum bu ne ya. iyice umudum gitti. bide yarın annemlere gidecem kardeşim eşinden ayrıldı onlar gelecek orda hiç dikkat edemem off offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…