Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Nescafe ve Çayı da şekersiz içemiyodum cnm dediğin gibi şuan çaya azıcık şeker değse içemiyorum ben direk şekersize geçip alışayım bugün ilk şekersiz türk kahvemi içtim

Bu günkü menüm
Sabah klasik peynirim 1 yumurtam ve 3 dilim kepekli 3 kaysı
Ara 1 mandalin 1 maden suyu
Öğlen sadece 1 bardak ayran malesef baş dömem olduğu için midem çok bulandı
Ara 1 küp şeker açaba şekerimi düştü dedim sonra doğal olsun diye 1 elma yedim
Akşam 1 mandalin 1 badak ayran salata
Ara patlamış mısır

Nescafe ve Çayı da şekersiz içemiyodum cnm dediğin gibi şuan çaya azıcık şeker değse içemiyorum ben direk şekersize geçip alışayım bugün ilk şekersiz türk kahvemi içtim
İnan daha sonra şekersiz istiyeceksin afiyet olsun şunu yazdığıma bile inamıyorum şekersiz hiçbirşey içmeyen biriydim

Geçmiş olsun canım
Devam ederse doktora git mutlaka

Bugün kü menum
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta
Domates peynir 1 dilim ekmek
Birazcık bal kaymak
Öğle 1 şekersiz türk kahvesi
Akşam 1 parça haşlanmış tavuk derisiz
6 yk yoğurtlu kabak salatası
3 lt su
1saat tempolu yürüyüş

cok memnum oldum tanistigima:) ben ekmek makarna pilav nerdeyse 2 aydir hic yemiyorum.. ama bazı zamanlar kendime engel olamayip cikolata yediğim için düzenli kilo veremiyorum ama 2 hafta önce elma sirkeli su içiyorum 65.5 idim şu anda 63 kiloyum ama.. peki siz nasıl verdiginiz bu kilolari ne kadar sürede?

Evet canın malesef en ufak bi kaçamak etkiliyor kilo vermeyi
Valla ben 1 seneyi geçti buralardayım
6 kiloyu kendi çabamla verdim
Aldım verdim baya uğraştım dönem dönem ilaç kullanmak zorunda kaldım kortizon oda malum kilo aldırıyor
Son bi kaç aydır diyetisyene gidiyorum çoğunu onla verdim düzenli uyarsam listesine veriyorum
Sende düzenli beslenirsen mutlaka verirsin canım yaşında genç metabolizma çalışıyordur yaş ilerledikçe zorlaşıyor
Spor yapabiliyormusun oda önemli

Sağol canım evet bir kan tahililerine bakıtırayım sende hastaneye gitmiştin nasıl geçti
Baktır canım bende rica ettim dvitamini, demir b12 falan onlarıda yazdı
Bugun kan verdim pazartesi salı kontrolüm var bakalım ne çıkıcak

sahgull haftada en az 2 gün 1 saat yürüyüş yapıyorum ama çıkmadigim zamanlar evde 20 dakika egzersiz yapıyorum.. sizin adınıza cok sevindim ne güzeldir kilo vermek hafiflemek.. sağlıklı beslenmek insaalah bizde verebiliriz:)

selam canlar yogundum bugun simdi girdim eve bebeleri uyutucam hastalara gecmis olsun rumeysada hosgelmis

menu
sabah limonlu maydanoz suyu
kahvalti iki yumurtayla peynirli omlet zeytin birbucuk dlm kepekkli ekmek
ogle peybir zeytin yesillik iki dlm ekmek
bir parca etimek tatlisi
aksam bir kase corba bir tabak yufkali tavuk salata
bugun fazla kacti ama yarin yeni bir gun
2,5 lt su
yatmadan maydanoz suyumu icicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…