Nescafe ve Çayı da şekersiz içemiyodum cnm dediğin gibi şuan çaya azıcık şeker değse içemiyorum ben direk şekersize geçip alışayım bugün ilk şekersiz türk kahvemi içtimCanım bende senin gibi ben yapamam dedim diyetisyene oda başta günde 3 küp şekerle başladım sonra şekersize geçtim gayet rahatım hatta şekersiz daha güzel geliyor tadı bana artık
Aminim hepimizin başınabir gün o kiyafetletimizin resmini ceker ardaki fark diye ekleriz
Canım benim bu gün başım çok döndü bir uyku haliyle gezdim durdum şimdi daha iyim
İnan daha sonra şekersiz istiyeceksin afiyet olsunNescafe ve Çayı da şekersiz içemiyodum cnm dediğin gibi şuan çaya azıcık şeker değse içemiyorum ben direk şekersize geçip alışayım bugün ilk şekersiz türk kahvemi içtim
Geçmiş olsun canımBu günkü menüm
Sabah klasik peynirim 1 yumurtam ve 3 dilim kepekli 3 kaysı
Ara 1 mandalin 1 maden suyu
Öğlen sadece 1 bardak ayran malesef baş dömem olduğu için midem çok bulandı
Ara 1 küp şeker açaba şekerimi düştü dedim sonra doğal olsun diye 1 elma yedim
Akşam 1 mandalin 1 badak ayran salata
Ara patlamış mısır
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Devam ederse doktora git mutlaka
Hoşgeldinsahgull tamam okudum kabul ediyorum.. belki haklısın ama zayıflayip kendimi hafif hissetmek istiyorum :)
hosbuldum :)Hoşgeldin
Evet canın malesef en ufak bi kaçamak etkiliyor kilo vermeyicok memnum oldum tanistigima:) ben ekmek makarna pilav nerdeyse 2 aydir hic yemiyorum.. ama bazı zamanlar kendime engel olamayip cikolata yediğim için düzenli kilo veremiyorum ama 2 hafta önce elma sirkeli su içiyorum 65.5 idim şu anda 63 kiloyum ama.. peki siz nasıl verdiginiz bu kilolari ne kadar sürede?
Baktır canım bende rica ettim dvitamini, demir b12 falan onlarıda yazdıSağol canımevet bir kan tahililerine bakıtırayım sende hastaneye gitmiştin nasıl geçti
Hosbuldum :)selam canlar yogundum bugun simdi girdim eve bebeleri uyutucam hastalara gecmis olsun rumeysada hosgelmis
iyi geceler:)İyi geceler hanımlar yarın görüşürüz
Yarın kaçamak yok cuma tartı günü unutmayın
İyi geceler cumayı sabırsızlıkla bekliyorum :)İyi geceler hanımlar yarın görüşürüz
Yarın kaçamak yok cuma tartı günü unutmayın
Hoşgeldin canım çok kilon yokmuş aslında sanki çünkü benm boy163 hedefim 55. Ama birden aldıysan rahatsız etmiş olabilir seni biraz istikrarla kolayca verebilirsin kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?