Canım gruptakilerin başlangıç kilo ve tarihleri biyerde yazmıyo demi toplu olarak? Arada merak ediyorum söyleyenleri de unutuyorum toplu varsa ordan bakardım dedim ama göremedim***3.Takım 395.ETAP***
Efser: (74,7///%)
Ayulduzz: (75.5///%)
Kelebekolacam: (76,2///%)
Nilyyyaaannn : (78///%)
Chnnmkiz : (75,3///%)
Sahgull : (62.1///%)
Nar38 : (57,8///%)
Olvidos : (61.8///%)
HedefVeBasari : (79,6///%)
3.Takım ortalaması:%
Listemizde hazır olsun sabaha
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ugune-kadar-kim-kac-kilo-verdi.246132/page-10Canım gruptakilerin başlangıç kilo ve tarihleri biyerde yazmıyo demi toplu olarak? Arada merak ediyorum söyleyenleri de unutuyorum toplu varsa ordan bakardım dedim ama göremedim
Ahh canım sakın etkilemesin seni aynı azimle devam amaç kilolardan kurtulmakİyi geceler kızlar her ne kadar listede olmasam da yarını heyecanla bekliyorum valla 2 hflık bekleme süresini unutmuşum listede adımı göremeyince demoralize oldum birazama inş 2 hafta sonra 70 ile listeye katılırım
öyle yaptım kaptancım ama bu seferde sanki olandan daha düşük çıkıyo gibiCanım yarında oruçsun demi
Biz ramazanda perşembe iftardan hemen önce tartılıyorduk gece sahur yapılınca sabaha etki ediyor, sende öyle yapabilirsin
iyi uykular canım senin kilonda 200 gr bile iyiGünaydın herkese güzel bayanlarikinci bildirimi yapıp uyuyacagım çok yorgunum malum 57.6 yine margarin gitmiş vücuttanama ben mutlu oldum fazla çıkacagımı düşünüyordumda hepdün 4litre kadar su içtim onun faydası gibi geliyo bide azda olsa ip atladım bu hafta o iyi oluyo gercekten
Sagol canım görüşürüzziyi uykular canım senin kilonda 200 gr bile iyi
pekiii tartıldım vee 73.8Ahh canım sakın etkilemesin seni aynı azimle devam amaç kilolardan kurtulmak
Bende sabırsızlanıyorum seni listeye almak için katılımın gidişatın çok iyi canım
Sen yarın tartıl bildirimini yap olurmu
Kardeşin problemliydş ayrılıyorlar demek hayırlısı olsun herşeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?