selam bacular nassınız?
ben de geldim. tüm batın ve troid ultrasonlarım hepsi güzel çıktı. sıra şu gıda intölerans testinde. onuda eşimi bekliyorum.insülin değerlerimide almadım daha.
canım valla onlar kolay gitti takıldım 65 de baksana zor kısmı burası asıl şimdi başlıyor savaş ama bana pek incelmişim gibi gelmiyor gerçi görenler acaip zayıflamışsın diyor 60 a düşsemde kemikli olduğumdan kalın duruyorum bide zayıfladıkça küçülüyormuyum ne iice ufaldım ama 60 indikten sonra hedefim 55 yaklaşmak seninde gider üzülme ama senin şuan hiç kaçamaklar yapmaman lazım valla ben pilavın makarnanın tadını unuttum canımda hiç istemiyor bakliyata ve sebzeye sardım bir insanın canı ıspanak istermi ya canım ıspanak istiyor :)hihoyyyt
ben okul yıllarında kilo kilo salatalık yerdim onla beslenirdim resmen çok severdim ama artık yıllardır öyle severek yemiyorum eski tadı yok ondanmı ne. o zamanlar hep zayıftım.ender saraç amcamda bugün gazetede salatalık yeyin demiş hatta bu grupta bir arkadaşımız salatalık diyetiyle epey kilo vermişti
klava:
merhaba littefairy
aslında en sevdiğim öğün kahvaltı ama bazen geç kalınca bozuntuya uğrayabiliyor. çok da önem veririim kahvaltıma peynirdi yumurtaydı yerim. bu gün üçü ir yerde çay(1.5su bardağı nerdeyse)içinde mate yaprağı kekik ve yeşil çay var ben uydurdum. onu içtim bide elma sirkeli ballı su. kermes var diye kahvaltı yapmayıp oradan aldım. öğlende kermesten. bizim okulda fakir çocuklara yardım için yapılıyor benim gibilerde işte o bahaneyle yardım ettim diye alıyor da alıyor. sanki sadece para verip karşılığında bişi almasam hayırdan sayılmaz. ah banaklava:
kaçamakların acısını çıkarttım biraz ama devam edecem. okuldan çıkınca iki durak ileriden bindim arabaya. akşamda yarım saat yürüyüş yarım saat spor yaptım. şimdi tekrar kalkıp yapacağım bişiler. ayrıca bu günde çok yoğundu zaten bu hafta yoğun başladı ayaklarımın ağrısı sabaha karşı geçiyor öbür gün tekrar. umarım kilo olarak geri dönmez yediklerim. hiç oturmuyoum nerdeyse dün bir saat ütü yaptım oturmadım bu sefer ayakta yaptım. bu hafta verecem sanırım çok da olmasa 64lü rakamları görecem gibi hissediyorum.
hafta sonu iki günde hemen hemen 2saat yürüdüm.
onlar ne testi tam bilmiyorum ama temiz çıkmasına çok sevindim. inşallah sorun ne ise biraz önce belli olur ve çözerler. bu arada salatalık diyeti nasıl bişi ki ben çok severim salatalığı tam bir su deposu zaten amma malesef hiiç doyduğumu hissetmem.ama diyeti nasılsa bir deneyim derim.
ozgeycim bozma moralini canım, yağsız tarçınlı süt iç biraz rahatlatır seni
ya sormaa bende iri kemikliyimdir, kemik ağırlığım fazla , kalın kalınım istesemde asla öyle incecik olamam farkındayım
ya ben alışığım bu duruma benim haatımda makarnaya pilava yer yoktur ayda yılda 1 kere öyle tadımlık yerim
ekmekte sevmem zaten, beni vuran abur cubur olmuştur, yoksa yeekle aram yok benim diete başladığım için yemek yer oldum, yoks aalırdım elime sandöviç, cips ıvır zıvır açlığımı bastırıdım
yok bacım yok eski tadı yok yok öle kütür kütür salatalık
yiyoruz ama mecburen şu ann
bend ekahvaltıcıyım yaaa, kahvaltıyı pek severim, yok yok çok hareket halindesin bence almassın kilo, şu detoksu en azından 1 gün yapsan geri döndürüüsün olayı bence
ben bugün neler yedimm
öğle dediğim gibi salatalık yyoğurt
ara 2 ceviz
akşam tavuk köfte ve ıspanakk yoğurt sarımsak
yedim vallaa yoksa kaç gündür yemek girmio doğru dürüst boğazımdan halsiz hissedip tatlının dibine vurmayayım dyee
ah ahhhhh şu metobolizması hızlı çalışanlardan olsaydık keşke
yesek yesek hiç kilo almasak hep zayıf kalsak
yarın tatil evde hala çorbam var detoks çorbam onu yiyeceğim akşama kadar sauna eşortmanı sipariş ettim bakalım işe yarayacakmı bir geldin her akşam koşmaya gideceğim kıracağım şeytanın bacağını 64 olacağım bir 64 olsam gerisi kolay
bende sauna eşortmanı almaya karar verdimmm inşallah faydası olur yorumları okudumm netten çok gaza geldimmm hedi hayırlısı:lepi:
hayırlısı canım zafer bizi bekler kurtulmak lazım bu kilolardan dedikleri doğruysa 10 günde 2 kilo felan diyorlar tabi düzenli kullanmak lazım
bende sauna eşortmanı almaya karar verdimmm inşallah faydası olur yorumları okudumm netten çok gaza geldimmm hedi hayırlısı:lepi:
ya ben hepsiburadadan alıcam ama kredi kartıyla alışveriş yapmadımmm yani birazz çekiniyorummm daha önce hep kapıda ödeme yapıyordumm siparişler için buda 100 tl den az olunca kapıda ödeme yok kredi kartımda internet ten alışverişie kapalıı acaba spor mağzalarında falan bulabilirmiyim kiii 10 günde 2 kilomu ben hergün nasılsa yürüyorumm yanii kullanırsamm haftada yaaklaşık 1,5 kgçok güzelll inşallah alabilirimmm
kapıda ödeme var diyordu 100 tllik alış veriş yapanamı sitede artık kapıda ödemeye yapabilirsiniz diyor benimde bu netten alışveriş yapışım 2. aslında ben de kredi kartımı kullanmakk istemedim ama aldım dayanamadım kredi kartlarımı sıfırlayıp kapatmayı düşünüyorum kredi kartsız yaşamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?