kızlar beşi bir yerde çayda yeşil çay, kekil, mate yaprağı, funda ve biberiye varya. bende biberiye ve funda yaprağı yoktu. aktara gittim. beşi bir yerde çayı üç taneyle yaptım diğer ikisi yok fayda eder mi dedim. 5i bir yerdenin en etkilileri mate ve funda yaprağı biberiyeyi sen bilirsin ama fundayı da kat dedi aldım bende 5i bir yerde tamamlandı.
aranızda hiç kullanan var mı işe yaradı mı? ya ben dakka başı tuvalete çıkıyorum. uuuf yine gidiyorum...
hadi bakalım girişelim çekişmeye ama bende zaten bu hafta 64 olmak istiyorum 4 hafta sonrada bizim düğünümüz var incelebildiğim kadar incelmek istiyorum bakalım ne olacak
dün yediklerim
hafta sonu detoks yapıyordum çok güzel cumartesi süper gitti pazar akşam üzeri pikniğe götürdüler bozuldu malesef ama o çorbamdan evde var akşamları yemek yemek yerine onu içeceğim gündüzleride elma öğlende çorba bakalım bu hafta nasıl geçecek:Saruboceq:
günaydın herkezeee bakıyorumm hafta sonu ben yokken çekişmeye falan başlamışsınızzz şunu söyleyimm kızlar bende iddalıyımm 67 olucammm bu hafta geçen haftaki hedefiimdi ama adetli olduğum için gerçekleşemedi bu hafta gitsin kilolarrrr
günaydın bu arada
dün akşam ne yedim ceviz ve kuru kayısı yedim yemek falan yemedim
canım istemedi
bol bol sigara ve su içtim
sinirim tepemdeydi azcık
sabah 5 e kadar uyumadım, 9 da kalktık benim cadıylaaa
sabah yağsız süt müsli
ara yok
öğle yağsız yoğurt salataık, bol taze sarımsak
akşamda tavuk köftesi yicem, belki biraz ıspanak
günaydın kızlar,
65 kiloda takılıp kaldım ve artık sanki yoruldum herşeyden yiyesim var o yüzden bu gün dayanamayıp kendime eşortmandan alacağım inşallah işe yarar
dün yediklerim
sabah 1 elma
ara 1 elma
öğle çorba
kivi elma
akşam meyve yiyip bırakmıştım lakin anneme gittim gene dayandım neyseki kardeşim askerden geliyor onla birlikte spor yapcaz ve alıyorum bu gün eşortmanı 3 litre su içtim yeşil çaylarımıda hep evde unutuyorum yoruldum sanki artık bıkkınlık geldi gibi kendimi toplamam lazım tez elden hiç olmadı 2 kilo vermeliyim
ya ben o 7 kiloyu hemencik verdim ama bu 5 kilo ah bu son 5 kilo vakit kayvediyorum düğüne 3 hafta kaldı bu haftayı saymazsak hadi sauna eşortmanım gel ve mucize yarattttttttttt 4 gözle bekliyorum
olumsuz düşünmüyouz , pozitif düşünüyoruzz kilo vericez bunu zaten biliyoruz , vücudum sağlığına kavuşacak , canımız hiiiç bişey yemek istemiyor tokuzzz , tokuzzzzzzzzzzzzzzz
gece yatarken uykuyla uaynıklık arasında kendime tokummm, ay canım hiç bişey istemiyoo, canım bişey çekmiyo telkin ettim
saah nasıl kahvaltı ettiğimi bilseniz bi kaşık yağsız sütlü müslide alıyom gidiyom dolaşıyom geliyom bi kaşık daha ooof dedim doydum zar zor bitiridim kaseyi, öğle de yemek yemek gerekli diye ıspanak yedim, telkin işe yarayacak aliba bende
ohh öyle bi yoruldum ki! hiç halim kalmadı şu yağları yakacam diye!:bbo:
1 saat egzersiz,:dance: hihoyyyt
80 mekik,kaydirigubbakcemile2
60 ip atladım! kaydirigubbakcemile2
inşallah yağlar eriyip gitmiştirrr!:Saruboceq: :Saruboceq:
evet semocuğum kuzenimin düğünü var nişanında çok şişmandım şimdi şimdi düzeldim perşembe geliyor sauna eşortmanım hemen kullanacağım bu gün canım kardeşim askerden geliyooooooooooooooooooooooor çok özledim küçük kardeşimi
evet semocuğum kuzenimin düğünü var nişanında çok şişmandım şimdi şimdi düzeldim perşembe geliyor sauna eşortmanım hemen kullanacağım bu gün canım kardeşim askerden geliyooooooooooooooooooooooor çok özledim küçük kardeşimi
ohh öyle bi yoruldum ki! hiç halim kalmadı şu yağları yakacam diye!:bbo:
1 saat egzersiz,:dance: hihoyyyt
80 mekik,kaydirigubbakcemile2
60 ip atladım! kaydirigubbakcemile2
inşallah yağlar eriyip gitmiştirrr!:Saruboceq: :Saruboceq:
ozgey gözünüz aydın..benimde bitanem askerden geldi iki gün önce...
KIZ 80 mekik nasil cekiyorsun? valla machallah!
ben 2 tane mekik cekiyorum, sonra YIGILIYORUM yere opuyorumnanaktan
valla boyle devam edersen, ne yag kalir, ne bi sey kaydirigubbakcemile2
eveeeet kardeş geldi herkeze teşekkürler bu hafta birincilik için idda edemiycem belki kilo bile almış olabilirim bu gün bayram yaptık sanki evimize gelin geldi Allah tüm ayrı olanları kavuştursun bu hafta olmayacak haftaya bomba gibi olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?