Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar beşi bir yerde çayda yeşil çay, kekil, mate yaprağı, funda ve biberiye varya. bende biberiye ve funda yaprağı yoktu. aktara gittim. beşi bir yerde çayı üç taneyle yaptım diğer ikisi yok fayda eder mi dedim. 5i bir yerdenin en etkilileri mate ve funda yaprağı biberiyeyi sen bilirsin ama fundayı da kat dedi aldım bende 5i bir yerde tamamlandı.
aranızda hiç kullanan var mı işe yaradı mı? ya ben dakka başı tuvalete çıkıyorum. uuuf yine gidiyorum...

bende kullancaktım arkadaşıma sordum işe yaramıyor dedi 5 i bir yerde

beşi bir yerde çayı bi ara içtim işe yarıyor açıkcası bol bol vc ye gidiyosun ama tadı iğrençti tahammül edemedim aktar onun yanında bana bide sandoroz sakızı diye bişey vermişti bununla birlikte kullan ayda 8 kg demişti ama kullanmadım tanı kötü diyee hala duruyorr evde ahhh kızlarr ahh bende korkuyorum artık kilo veremiycemm diyee yaa hani duruyo ya kilo vermek bazenn bende 65 i görmek istiyorummm ama çokkk varrr

selam kızlar
mesaim bitti gidiyorum.
kahvaltıda önce elma sirkeli ballı suyumu içtim sonra,
kekikli mate yapraklı,yeşil çaylı çayımla peynir ve salatalık domatesimi yedim.
arada 3fındık, bir avuç leblebi bir ceviz.
öğlen patates yemeğinin sadece içi ve 4kaşık kadar makarna. kayısı hoşafınında sadece kayısısı. aşırı su içtim. 2yi geçti ki akşam olmadı daha da içerim.
çok abartmadan yiyeceğim bir akşam yemeğinden sonra klasik yürüyüş ve sporumu yapacam.

olumsuz düşünmüyouz , pozitif düşünüyoruzz kilo vericez bunu zaten biliyoruz , vücudum sağlığına kavuşacak , canımız hiiiç bişey yemek istemiyor tokuzzz , tokuzzzzzzzzzzzzzzz

gece yatarken uykuyla uaynıklık arasında kendime tokummm, ay canım hiç bişey istemiyoo, canım bişey çekmiyo telkin ettim
saah nasıl kahvaltı ettiğimi bilseniz bi kaşık yağsız sütlü müslide alıyom gidiyom dolaşıyom geliyom bi kaşık daha ooof dedim doydum zar zor bitiridim kaseyi, öğle de yemek yemek gerekli diye ıspanak yedim, telkin işe yarayacak aliba bende

slm kizlar,

yazdiklarinizi henuz okuyup cevap yazamadim,
i$e gidiyorum simdi, zamanim yok.

I$ten sonra spor yapicam, saat 10 gibi inschallah okurum yazdiklarinizi.

BUGUN yediklerim
sabah: yarim kizarmis bos ekmek
oglen: sebzeli sandwic
ara: kucuk dilim pasta yicem, (dogum gunu pastasi kesicez i$ yerinde)
aksam: meyve yicem, sadece
sonra (spor salonuna gidicem)

ve bugun hedefim 2bucuk litre su

opuyorum hepinizi

herkese selamm!ben geldiimm!ama kimsecikler yok çok sessizleşmş burası!
bu gün yediklerm:
sabah:
1 bardak sirkeli ılık su
1 yumurta,
1 dilim ekmek,
1 bardak yeşil çay,

öğlen:
2 kaşık patlıcan yemeği,
yarm domates,

akşam üstü:
ya komşudaydm erişteli,mercimekli bir çorba yapmış 1 kase ondan yedm.aslında çok yemedim ama erişte olunca acaba çok mu kalorilidir? kendimi çok suçlu hissediyorum! onu yedim ya birden bütün kiloları almış gibi kenmi suçlu hissediyorm!
acaba 1 saat egzersiz yapsam o aldığım kaloriyi yakarmıyım ki?
dün büyük bir endişe ve merak içinde tartıya çıktım tam 61 olmuşum!:800 gr gitmiş 4 günde!lepi:bu cuma 60 olmak zorundaym kızlarrr! verebilirmiyim cumaya kadar sizce?cuma 60 olurmuyum ki?boshayallersmile

ohh öyle bi yoruldum ki! hiç halim kalmadı şu yağları yakacam diye!:bbo:
1 saat egzersiz,:dance: hihoyyyt
80 mekik,kaydirigubbakcemile2
60 ip atladım! kaydirigubbakcemile2
inşallah yağlar eriyip gitmiştirrr!:Saruboceq: :Saruboceq:

ay sizindemi dugun var... kimin dugunu?

sende katil ceki$meye, inschallah 67 olursun canim. allah yardimcin olsun.

günaydın bu arada

dün akşam ne yedim ceviz ve kuru kayısı yedim yemek falan yemedim
canım istemedi
bol bol sigara ve su içtim
sinirim tepemdeydi azcık
sabah 5 e kadar uyumadım, 9 da kalktık benim cadıylaaa

hayirdir canim, sinirin niye tependeydi?

sabah yağsız süt müsli
ara yok
öğle yağsız yoğurt salataık, bol taze sarımsak

akşamda tavuk köftesi yicem, belki biraz ıspanak

menun cok guzel canim, hatta super!

ozgey cim SIKMA canini, arada bende takiliyorum bi kilo da.
menun muhte$em olmus!

ya ben o 7 kiloyu hemencik verdim ama bu 5 kilo ah bu son 5 kilo vakit kayvediyorum düğüne 3 hafta kaldı bu haftayı saymazsak hadi sauna eşortmanım gel ve mucize yarattttttttttt 4 gözle bekliyorum

senin 3 hafta var canim, benim 4gun kaldi bilmiyorumkismile

aynen dedigin gibi canim, pozitif dusunmek cok onemle, diyet yaparken.

KIZ 80 mekik nasil cekiyorsun? valla machallah!
ben 2 tane mekik cekiyorum, sonra YIGILIYORUM yere
opuyorumnanaktan

valla boyle devam edersen, ne yag kalir, ne bi sey kaydirigubbakcemile2

evet semocuğum kuzenimin düğünü var nişanında çok şişmandım şimdi şimdi düzeldim perşembe geliyor sauna eşortmanım hemen kullanacağım bu gün canım kardeşim askerden geliyooooooooooooooooooooooor çok özledim küçük kardeşimi

ooo gözün aydin canim, sevindim. allah bi daha ayirmasin inschallah.
ozgey cim, verecegin kilo yu kessinlikle son hafta ya birakma, cunku
son hafta veremeyecegim diye cok stress yapiyosun.

merhabalar herkese
ben de biraz iyileştim sayılır..yarından itibaren sıkı bir diyete başlıyorum yeniden...sıkı derken bozmadan düzenli devam edicem yani..bikez başardım yine başarırım heralde..şu 73ü kırmam lazım..bu yüzden önce detoks ya da elma diyeti ile başlayıp 73 den aşağı bi ineyim tekrar...

semocum sende iyi gidiyorsun..önceden veremiyordun sende benm gibi..ama ben görmeyeli maaşallah güzel devam etmişsin..

şimdilik hoşçakalınn.. opuyorumnanaktan

ozgey gözünüz aydın..benimde bitanem askerden geldi iki gün önce...

hey maaaşllaahhhh, yağ mağ kalmayacak vallaaa, süpersinnn

gözün aydın canım benmde kuzenim geldii cumartesi ne sevinç yaptık ailecekkk
ozgey gözünüz aydın..benimde bitanem askerden geldi iki gün önce...

seninde gözün aydın canım

bugün detoks yapıyom kızlarrr
sabah kahvaltı ettim normalll
başladı ayranlı çorbamı içmeye , 2 günde 1 verseler bunu var ya hiç itiraz etmem , dün saat 6 civarı pizza yedim bugün onun acısı çıkıyor yanii

yanlız eskiden olsa pizzaya var ya balıklama atlardım kaç dilim yediğimin hesabını tutmazdım sayamazdım zaten o kadar hızlı yerdimkiiii
bilmiyorumkismile

ama dün var ya o lokmalar büyüdü büyüdüüüüü ağzımdaa
bide suçluluk tabii
tadına baktım diyelimmm

ay perşembeden bildiircem bu sefer kilomu cuma günü gene cinslik olmasın şu pc dee
çok mahçup oluyom sonraaa vallaa

inşallah perşembe günü 74.5 görüürm bendee

eveeeet kardeş geldi herkeze teşekkürler bu hafta birincilik için idda edemiycem belki kilo bile almış olabilirim bu gün bayram yaptık sanki evimize gelin geldi Allah tüm ayrı olanları kavuştursun bu hafta olmayacak haftaya bomba gibi olacağım

KIZ 80 mekik nasil cekiyorsun? valla machallah!
ben 2 tane mekik cekiyorum, sonra YIGILIYORUM yere
opuyorumnanaktan

valla boyle devam edersen, ne yag kalir, ne bi sey kaydirigubbakcemile2

ayyy inşallah erir canm yaa!erisin gitsin artık şu yağlar en kısa zamanda!
canım mekiği ab rocket la çekiyorum.4 gündür günde 200 mekik çekiyorum.ama bunların hepsini birden değil tabiki.60 mekik sabah, 60 mekik öğlen, 80 mekik akşam çekiyorum!
ayy bıktım şu göbekten!nasıl eriteceğimi şaşırdm inan!:bbo:

her gün bu şekilde yani 200 mekik çeksem hergün sizce 2 hafta içinde fark edermii?
çünkü 2 hafta sonra memlekete gideceğiz o zamana kadar bu göbeği eritmeliyim!!:Saruboceq:

ve aynı zamanda bi hedefimde 2 hafta sonra 58 kiloya ulaşmak istiyorum sizce başarabilirmiyim?? yani mümkünmü 2 hafta sonra 58 e ulaşmak!başarabilirmiyim ki??[/COLOR]
boshayallersmile :Saruboceq:

selam kızlar,
dün tatildiya eşim hep evdeydi giremedim. bu gün gitti ama bende şimdi çıkacağım. yarın işe gitmicem ama evdede olmıcam eğitim var sabahtan akşama oraya gidecem. bu akşam belki eşim benden önce gelebilriir yazamam gezmeye gidiyok biz köylere ağaç dikecez...
şimdiden kilo bildirimimi yapayım yarın sabah girerim giremem nolur nolmaz garantiye alim.

eveet
eski kilom 65
yeni kilom 64.600
yaniii 900gram gittiii.
64leri gördüm. darısı 63lerin başına. Rabim onlarıda görmeyi nasip eder inşallah.
bacılar geç kalacam ne yedim yazamıyom zamanım yok.
hepinizi öptüüm hoşçakalın

günaydın herkeze ozgey gözünüz aydınn kardeşin gelmiş Allah başka ayrılık vermesinn...turkbayragi

kiloyu laf arası bildirdim.
sılagülcümün gözünden kaçabilir çok erkende bildirmiş oluyom.
tekrar yaziim.
eski kilo
65
yeni
64.600

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…