Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın herkese
kızlar motivasyona ihtiyacım var bugün dün akşam iftarı yaptıktan sonra ben doydum ama gözüm doymadı sürekli elime bişeyler alıp yemek istedim ama yemedim tabi süt alıp kaynatmıştım akşam içine bir kaşık kahve koyup içtim iyi geldi şu haftayı kaçamaksız tamamlamak istiyorum

günaydın herkese dün menumu yazamadım erken yattım baya spor da yapamadım dün
kahvaltı: 1 haş yum., peynir, 1 lokma ekmek, bal kaymak 1 çay kaşığı
öğle: 6-7 kestane
ara:1 mandalina
akşam: 3yk pilav,1 kase kuru fasulye
2 lt su.
spor yapmayınca vicdan yapmaya başladım resmen

canım cuma günü tartıda istediğimiz kiloyu gördüğümüzü düşün, bikaç ay sonraki fit vücudumuzu düşün çok iyi gidiyoruz devam edelim

canım cuma günü tartıda istediğimiz kiloyu gördüğümüzü düşün, bikaç ay sonraki fit vücudumuzu düşün çok iyi gidiyoruz devam edelim
ya aslında kendimi iyi hissediyorum ama akşam yemeğimi çok erken yiyorum bu sefer 8 gibi acıkıyorum kendimle çok mücadele ediyorum dün çok zorlandım bir yöntem geliştirmem lazım

ay bi ara bende öyleydim.süt iznimde vardı işim evime yakında koşa koşa gelir kahvaltıyı hazırlar toplar işe gecerdim öğle gelir cocukları yedirir uyutur çamaşır varsa sererdim.akşam yemeğe girişir vs vs.sonra bedenim kaldırmadı.hem ev hem iş hem 3 cocuk.eşim şimdi daha yardımcı.

Ya yemek yemede sorunum yokta sukur spor yapamiyorum duzenli ben

işte yapmıssın.
klasik dilek kahvaltısı tahin pekmez

iftardan sonra kuru meyve(3 gün kurusu) yanında 5 badem yada 1 ceviz cok doyurucu oluyor.diyetisyen vermişti ramazanda.walla süper kendini tutmussun canım tebrik ediyorum.

bu arada günaydın kızlarrr.geldiğimde baya hastam vardı kapıda şimdi onları gönderdim bi size bakayım dedim.
herkes ,y, gidiyor bu hafta.ama sanki 6.takımla rekabetimiz pek gündemde değil.
huuu kızlar yarışmadayız bakın ben bile gaza geldim

ya aslında kendimi iyi hissediyorum ama akşam yemeğimi çok erken yiyorum bu sefer 8 gibi acıkıyorum kendimle çok mücadele ediyorum dün çok zorlandım bir yöntem geliştirmem lazım
Canım oruç tutuyosun acıkman çok normal 8 e bi ara öğün koyabilirsin

3 gün kurusu, 2 ceviz yanına yada çiğ badem 10 tane
Yada 1 porsiyon meyve yanına biraz yoğurt olabilir
Benim diyetisyenim akşam mutlaka araöğün veriyor

Bende hastanedeyim son kontrolüm
Girdim aslındada idrar tah tekrarını istedi
Verdim onun çıkmasını bekliyorum 1 saati bulur

Süt çok iyi bi çözüm olmuş canım kuruyemiş de diyolar ama beni tutmuyo fındık ceviz, süt yoğurt daha iyi geliyo

iftardan sonra kuru meyve(3 gün kurusu) yanında 5 badem yada 1 ceviz cok doyurucu oluyor.diyetisyen vermişti ramazanda.walla süper kendini tutmussun canım tebrik ediyorum.
ceviz yiyorum genelde çayın yanında ya da kahveni yanında önemli olan gözü doyurmak işte kararlı sabırlı olmak

ay bu arada aybüke uğramış nasılsın aybükecim.umarım herşey yolunda dır.

canım midemde yer tutmayınca aç hissediyorum sanırım bi oturuşta 3-4 tabak yemeden kalkmamaya alışınca bünye ama artık alıştım midemin boş olmasına belki şu aşamada işe yarayabilir bu akşamki krizde bunu denicem ben de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…