canım cuma günü tartıda istediğimiz kiloyu gördüğümüzü düşün, bikaç ay sonraki fit vücudumuzu düşün çok iyi gidiyoruz devam edelimgünaydın herkese
kızlar motivasyona ihtiyacım var bugün dün akşam iftarı yaptıktan sonra ben doydum ama gözüm doymadı sürekli elime bişeyler alıp yemek istedim ama yemedim tabi süt alıp kaynatmıştım akşam içine bir kaşık kahve koyup içtim iyi geldi şu haftayı kaçamaksız tamamlamak istiyorum
ya aslında kendimi iyi hissediyorum ama akşam yemeğimi çok erken yiyorum bu sefer 8 gibi acıkıyorum kendimle çok mücadele ediyorum dün çok zorlandım bir yöntem geliştirmem lazımcanım cuma günü tartıda istediğimiz kiloyu gördüğümüzü düşün, bikaç ay sonraki fit vücudumuzu düşün çok iyi gidiyoruz devam edelim
ay bi ara bende öyleydim.süt iznimde vardı işim evime yakında koşa koşa gelir kahvaltıyı hazırlar toplar işe gecerdim öğle gelir cocukları yedirir uyutur çamaşır varsa sererdim.akşam yemeğe girişir vs vs.sonra bedenim kaldırmadı.hem ev hem iş hem 3 cocuk.eşim şimdi daha yardımcı.eslerde pek cekistirilmis benimki isten gelir ki kendi isi gidis gelis saatleride oldukca esnek. yemegini yer tv karsisina gecer sekerlemesini yapar sonra haber seyrederken cayini icer macini izler bana tek faydasi oglumu uyutmasi daha dogrusu oglumu uyutmak icin yataga girer ondan once uyur ama dunyanin en iyi kocasi bana gore askin gozu kor iste bekarlara sesleniyorum siz boyle sultan suleyman gibi hissrttirirseniz adama kendini benim gibi mutlu ama yorgun bi cariye olup cikarsiniz. erkek kismisina acimiycaksin
Ya yemek yemede sorunum yokta sukur spor yapamiyorum duzenli ben
işte yapmıssın.Kahvalti 1haslanmisyumurta,peynir,zeytin,domates,salatalik,dereotu,1dilim b.ekmegi,1dilim bugdayeknegine surulmuss tahinpekmez
Ara turkkahvesi,1hurma
Ogle 1kse corba 1kase bulgur pilavi,kirmizi lahana
Ara 1elma cay bir biskuvi
Aksam 1tabak sulu kofte salata
Ara neskafe
Yesil cay 2bardak 30 dakka bisiklet
iftardan sonra kuru meyve(3 gün kurusu) yanında 5 badem yada 1 ceviz cok doyurucu oluyor.diyetisyen vermişti ramazanda.walla süper kendini tutmussun canım tebrik ediyorum.günaydın herkese
kızlar motivasyona ihtiyacım var bugün dün akşam iftarı yaptıktan sonra ben doydum ama gözüm doymadı sürekli elime bişeyler alıp yemek istedim ama yemedim tabi süt alıp kaynatmıştım akşam içine bir kaşık kahve koyup içtim iyi geldi şu haftayı kaçamaksız tamamlamak istiyorum
Canım oruç tutuyosun acıkman çok normal 8 e bi ara öğün koyabilirsinya aslında kendimi iyi hissediyorum ama akşam yemeğimi çok erken yiyorum bu sefer 8 gibi acıkıyorum kendimle çok mücadele ediyorum dün çok zorlandım bir yöntem geliştirmem lazım
Bende hastanedeyim son kontrolümbu arada günaydın kızlarrr.geldiğimde baya hastam vardı kapıda şimdi onları gönderdim bi size bakayım dedim.
herkes ,y, gidiyor bu hafta.ama sanki 6.takımla rekabetimiz pek gündemde değil.
huuu kızlar yarışmadayız bakın ben bile gaza geldim
Süt çok iyi bi çözüm olmuş canım kuruyemiş de diyolar ama beni tutmuyo fındık ceviz, süt yoğurt daha iyi geliyoya aslında kendimi iyi hissediyorum ama akşam yemeğimi çok erken yiyorum bu sefer 8 gibi acıkıyorum kendimle çok mücadele ediyorum dün çok zorlandım bir yöntem geliştirmem lazım
ceviz yiyorum genelde çayın yanında ya da kahveni yanında önemli olan gözü doyurmak işte kararlı sabırlı olmakiftardan sonra kuru meyve(3 gün kurusu) yanında 5 badem yada 1 ceviz cok doyurucu oluyor.diyetisyen vermişti ramazanda.walla süper kendini tutmussun canım tebrik ediyorum.
Allah kolaylık versin.Bende hastanedeyim son kontrolüm
Girdim aslındada idrar tah tekrarını istedi
Verdim onun çıkmasını bekliyorum 1 saati bulur
ceviz içerdiği komplike yağlar dolayısıyla gec cıkıyor mideden ve tok tutuyor.ceviz yiyorum genelde çayın yanında ya da kahveni yanında önemli olan gözü doyurmak işte kararlı sabırlı olmak
Evet gelicek yakındaay bu arada aybüke uğramış nasılsın aybükecim.umarım herşey yolunda dır.
canım midemde yer tutmayınca aç hissediyorum sanırım bi oturuşta 3-4 tabak yemeden kalkmamaya alışınca bünyeiftardan sonra kuru meyve(3 gün kurusu) yanında 5 badem yada 1 ceviz cok doyurucu oluyor.diyetisyen vermişti ramazanda.walla süper kendini tutmussun canım tebrik ediyorum.
Aba bu hafta diyeti
Slm kardeş takımcım
casusluk yapmaya geldim nasılız bu hafta bakalımmm.Elim boş gelmiyim dedim herkese benden çiko
Bu gün sonuç günüydün değil miOhbe geldim evime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?