Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam bacular
nassınız görüşmeyeli?
ben dün gıda testi için kanımıda verdim başladım çalışmalara.
bu arda çarşamba akşamı kocişim geldi.
dünde dışardaydık kan verdim gezdik felan giremedim
bir sürü şey istedin oradan gnc ürünleri
başta yeşil çay kapsülü çayını içemiyorum hapını yutayım bari.
acai de aldırdım başka birsürü bişey bakalım işe yarayacakmı?

artık yürüyüşlerede başlamam lazım.
şimdi çıkmam lazım annem tepemde gesmeye gidicezde.
kendinize iyi bakın görüşürüz bacular.

selam arkadaşlar bende aynı kiloda debelenip duruyorum sıcaklar bana iyigelmedi rehavet çöktü üzerime olduğum yerde sayıyorum herkese iyi kilovermeler

evet canlarım zayıflamaya karar verdikten sonra hayatımda yaptığım değişiklilkleri sizinle paylaşmak istiyorum:
1-çayımı şekersiz içmeye alıştım,artık çay içerken şeker aklıma bile gelmiyor!
2-ekmeksiz yemek yiyemeyen ben ekmeği sınırlayabiliyorm
sadece kahvaltıda ve öğlen birer dilim ekmek dışında ekmek yemiyorm,aynı şekilde yemek yerken ekmeğin yokluğunu hissetmiyorm bile!
4-akşam yediğim yemeğin az kalorili hafif olmasına dikkat ediyorm
5-akşam hiç ekmek yemiyorm,
6-akşam 6 dan sonra meyve dışında bir şey yemiyorm,
7-sık sık ama az yemeye gayret ediyorm, çünkü yemekler arasındaki zaman çoğaldıkça daha çok yiyorum,
8-yemeğe başlamadan 15 dakika önce açlığımı bastıracak bişeyler atıştırıyorum(meyve gibi)
9-dayanamayıp yiyeceğim şeyleri göz önünden uzak tuttuyorum.mesela tezgahın üzerinde duran bir büsküvi paketini,çikolatayı,pastayı dayanamayacağımı bildiğim için dolaba görmeyeceğm bir yerlere kaldırıyorum ki görüpte canıp çekip yemeyeym,
10-asonsör yerine merdiveni kullanıyorum,
11-oturarak yapacağm işleri ayakta yapıyorum, mesela bir yemeğin malzemelerini önceden oturarak doğrarrken şimdi bunu ayakta yapıyorum ki fazladan kalori harcaym,
12-hayatımdaki hiç bir şeyi yasaklamıyorum.zaten yasak koyduğunuz zaman o size daha cazip gelmeye başlıyor.her şeyden yiyorum ama yerken sınırlamasını biliyorum,
13-daha çok su içmeye çalışıyorum
14-her gün en az 2 bardak yeşil çay içmeyi ve funda çayı içmeyi alışkanlık haline getirdim,
15-her sabah kahvaltıdan önce sirkeli ılık su içmeyi alışkanlık haline getrdim,
16-aklıma geldikçe sık sık mekik çekiyorum,
17-her akşam yatmadan önce 20 dakikalık egzersiz yapmayı alışkanlık haline getrdim,öyle ki bunu unutup yattığımda bile tekrar yatağımdan kalkıp egzersizimi yapıyorm,
18-arada 38 beden kıyafetleri çıkarıp giymeye çalışıyorm:) gün geçtikçe kıyafetlerin olduğunu gördükçe müthiş mutlu oluyorm!ve kendime güvenim geliyor! zayıflamaya tam gaz devam ediyorum!
19-büyük beden kıyafetlerimi yavaş yavaş azaltıp dolabımdan çıkarıyorum.
20-38 beden çok güzel bir kıyafet alıp o kıyafeti kendime hedef belirliyorm ve o kıyafeti giyebilmek için daha da gaza geliyorum!
işte canlarm aslında insan alışıyor.yani şu anki bu yaptklarımı 1 aylık vaya 2 aylık yapacağım bir şey olarak görmüyorum bu düzeni hayatım boyunca devam ettireceğime inanıyorm inşallah!:enbuyukkk:

inşallah canım hep böyle devam edersin süper gidiosun

kızlarr öle yemeğini fazla kçırdımm yaaaa pilav ve patates yemeğii pilav yemiycektim aslında ama dayanamadım gerçi yine az yedim amaaaa yememem gerekiyodu yaaaa öfff yaaaaaa akşamm çok yürüycemmmmm mafoldumben

arkadaşlar bu hafta ben kilo veremedim sankim zaten veremedim bence bundan sonra tamamım bu gün kendime izin veriyorum canım ne istiyorsa yiyeceğim

Bu arada arkadaŞlar eŞortman cıdden saĞlam umarım ıŞe yarar alacak olanlara ravel ı tavsıye ederım

deva sendeki mekik aleti nasıl yaaa faydalı oluyormuu yarın bimde varmış ab trainer 49 tl ye faydalı ise bende alabilirimmm

bende de var. benim belim çok ağrıyordu mekik çekerken ondan aldım daha rahat ağrısız yapıyorum. mekik zaten doğru çekildiğinde çook işe yarayan bişi. şu çapraz mekiki iyi becersem keşke orta karın mekik sayesinde iyi azaldı azıcıkta içime çektiğimde hiç görünmüyor göbeğim ama yanlar pofuduk pofuduk hiç kas yok yumuşacıık.bende kesinikle normal mekikte zorlanıyorsan all...

bence yinede süper bi seferde 60 mekik demek bayağı güçlü karın kasların. herkesin harcı değil bir seferde 60mekik. eşim bana diyor ama kendi göbeği burnuna sınıyor. diyet hiç tarzı değil sporda çok zamanı olmuyor olsada pek hoşlanmıyor. bir dolu hap oldı onlarıda bi süre sonra bıraktı. o ne derse desin ben artık kilolu değilim ki vücut kitle endeksinde normal görünüyorum artık çok bir çıkıkta kalmadı ama çıtır olmak istiyorum. az kilo alsam bile tatilde gezmede falan hemen ordan burdan fışkırmasın stres yapmadan da ilk fırsatta kimse kilo mu aldın demeye kalmadan vermek istiyorum. neyse çoğu gitti azı kaldıı. yiyecek kocam o dediği laflarııı...
çok sıkı diyetin ve sporunu yapınca bence 58i görebilirsin ama göremesende üzülme eminim kilo verdiğin bayağı bellidir.

sinir oluyom bacım elde mii? az meyve yedim karnım şişti göbüş çıktı o kadar zayıflamışım görmüyor göbek çıkmış bak bak bak... yılbaşında çekildiğimiz fotograflar vardı onlara bir baktım mübarek popom değirmen taşı göbek bebek gibi.o zaman içinde patladığım pantlonu kaldırdım üzerime olmuyor diye.. çevremdeki çoğu insan dahada zayıflama demeye böyle iyisin demeye başladı. boru mu ya 6kilo gitti. insan elinde taşısa yorulur...ona inat hedef 59 ama altınada inecem görecek.

sabah geziye gidecem yol uzun sağlam kahvaltı yapim demiştim. kahvaltıdan sonra geldi ya haber. 1saat sonrada dışarı çıktım yarım saat parktaki aletlerde spor yaptım.(kadınlar da vardı,hangi liseye gidiyorsun dediler akannehir anadolu lisesi bitirdim dedim. devam etmicen mi dediler, devamıda bitti dedim,çalışmıcan mı dediler ,zaten çalışıyorum öğretmenim dedim.aralarında lazca konuştular konuştular. meğer niyeti bozmuşlar. biri bir mani söyledi,tam fıkrakara konuluk.alyansım parmağımda değildi. ben evliyim teyzem dedim.demedim duymadın kızım dedi.)
az öncede turşu kavurdum. az yağ ile biber kızarttım dometes soslu. salata falan çaya çağırdım komşuları. 2dilim kepek ekmekle yediim hepsinden azar azar.şimdi ortalığı toplayıp biraz işim var onları yapacağım. dün yürüyüş yapamadım ama çok aktiftim. şimdide işlerimi yapınca dışarı çıkacam en az 45 dakika yürüyeceğim sonra birde komşuyla en az yarım saat yürürüm ve aletlerde çalışırız.aah 63 ah gözümde yıldız gibi parlıyooo...

bu arada evlilik yıldönümüm geldi kızlar napsam sizceee?

ahh bu erkekler hep böle benim eşimde benimle hep dalga geçerdi daha evlenmeden bile halbuki o zaman 63 kiloydumm neysee enson yine dalga geçtiğinde çok ciddi bir şekilde karşısındadurdum ve lütfen bu konuda benimle şaka yapma,kilolarımla ilgil konuşma dalga geçme gerçekten çok üzülüyorumm kendi halimi bende sevmiyorumm elimde değil işte aldımm kiloyu demiştimm oda sonra benim gerçekten çok üzüldüğümü anlayınca bidaha yapmadıı şimdi biraz kilo verince pantolonlarım düşüyor bazen belim falan açılıyor şimdide yaa bak işte zafiyett geçiriyosun donun düşüyoo diye dalga geçiyorrŞeniz

almayı düşündüm ama benim zaten fazla göbeğim yok baldırlarım kalçalarımm varrr o yüzden sanki vaz geçtimm gibi baldırlarda en iyi yürüyerek gidiyorr sankii evim küçük şimdi bide onu kalabalık etmeyimmm bariiii boş bi odamm olsa aslında yinede iyi olurduu

o mekik aleti işe yarıyormu kızlar ??

merhabalar herkese..
ayyy kızlar.bugün çook yoruldum..kpss ücretini yatırmak için sabah 9da evden çıktım...16:30 gibi yatırabildim..neymiş? sistem kapalıymış..neyse ara ara bankaya uğrayarak bütün günümü dışarıda geçirdim..gezdim..arada bi bankaya uğradım..sistem geldi mi diye sormak için...
bu arada nişan kıyafetimi aldımmmm..çokkkkkkk güzel yaa.hemde ilk gördüğüm elbiseyi aldım..çünkü tam kafamda tasarladığım gibiydi..yani diktirsem bukadar olurdu..üzerimede tam oldu.çok beğenerek aldım..şimdi moda olan lacivertten..parlement mavisimi lacivert mi ööle bi renk..
daha var nişanıma ama kaçırmak da istemedim napim..
bugün ne yedim:
sabah bir peynirli simit bir çay..
şimdide bir yeşil elma yiycem :))
çok konuştum şimdilik hoşçakalın.. opuyorumnanaktan

sılagülcüm saol canm göz aydının için...

ayrıca kilomu bilemiyorum sabah unuttum tartılmayı..ama aynı yazalım bu haftada..çünki reglm daha bitmedi..azaldığını sanmıyorum..

saol cabik cim, valla dugun tarihi yakla$inca, bana gaz geldi.
aynen oyle canim, veremiyordum onceden.
Yaza kadar hedefim 58 inschallah.
SIKI diyet duyunca ben ürkuyorum, fazla SIKMA kendini canim, o zaman
cabuk SIKILIRSIN... ALLAH yardimcin olsun

ozgey gözünüz aydın..benimde bitanem askerden geldi iki gün önce...

Gozun aydin canim, allah ayirmasin bi daha. opuyorumnanaktan

Ozgey cim, bende birincilik iddasindan vazgeciyorum, stress ten veremedim valla.
Kendimi SIKTIKCA, CIVITTIM...
:umursamaz:

erir erir, fazla SIKMA CANINI,
cumartesi dugun var, inchallah pazartesi duzenli spor salonuna gidecegim tekrar.
Kendime $art ko$acagim, haftada 4 kez gidecegim, bo$layinca duzen olmuyor.
AMA sen super gidiyosun, devam et canim, sakin birakma.
kaydirigubbakcemile5

machallah canim, nazar degmesin

günaydın kızlaar

bu hafta hep yedim hep yedim içimde engel olmadığım bir yeme isteği var ama artık kendime çeki düzen verip kalan 5 kilodan kurtulmam gerek

bende aynen canim, bu hafta cok yedim, halbuki iddaliydim,
regl olacagim pazar gunu, i$tahim acildi,
nerde abur cubur onlari yedim bitirdim, kokunu kuruttum
bilmiyorumkismile

sauna eşortmanım geldi yaşasıııııııııııııınnnn

Haydi bakalim, inschallah iyi i$e yarar canim.

sen kimseyi dinleme canim, hedefine odaklan...
ne guzel, kocan sana gaz veriyor,
ilerde ona tesekkur edersin...
kaydirigubbakcemile2

o zamannnnn, evlilik yildonumun kutlu olsungggggg,
mum i$iginda evde yemek yiyin, yatak odasini kirmizi gullerle susle
uzerine sexy bir sey gir, bol gögus ve bacak dekolte li,
gece uyumak icinde vah$i bi seyler giy.

ahhhhhhh benim yildonumde gelse... :kedi:

günaydın herkeze

onca yememe rağmen 200 gr gitmiş buda bişey diye düşünüyorum

eski kilom :65,200
yeni kilom :65

eh bu haftalık iadere edelim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…