evet canlarım zayıflamaya karar verdikten sonra hayatımda yaptığım değişiklilkleri sizinle paylaşmak istiyorum:
1-çayımı şekersiz içmeye alıştım,artık çay içerken şeker aklıma bile gelmiyor!
2-ekmeksiz yemek yiyemeyen ben ekmeği sınırlayabiliyorm
sadece kahvaltıda ve öğlen birer dilim ekmek dışında ekmek yemiyorm,aynı şekilde yemek yerken ekmeğin yokluğunu hissetmiyorm bile!
4-akşam yediğim yemeğin az kalorili hafif olmasına dikkat ediyorm
5-akşam hiç ekmek yemiyorm,
6-akşam 6 dan sonra meyve dışında bir şey yemiyorm,
7-sık sık ama az yemeye gayret ediyorm, çünkü yemekler arasındaki zaman çoğaldıkça daha çok yiyorum,
8-yemeğe başlamadan 15 dakika önce açlığımı bastıracak bişeyler atıştırıyorum(meyve gibi)
9-dayanamayıp yiyeceğim şeyleri göz önünden uzak tuttuyorum.mesela tezgahın üzerinde duran bir büsküvi paketini,çikolatayı,pastayı dayanamayacağımı bildiğim için dolaba görmeyeceğm bir yerlere kaldırıyorum ki görüpte canıp çekip yemeyeym,
10-asonsör yerine merdiveni kullanıyorum,
11-oturarak yapacağm işleri ayakta yapıyorum, mesela bir yemeğin malzemelerini önceden oturarak doğrarrken şimdi bunu ayakta yapıyorum ki fazladan kalori harcaym,
12-hayatımdaki hiç bir şeyi yasaklamıyorum.zaten yasak koyduğunuz zaman o size daha cazip gelmeye başlıyor.her şeyden yiyorum ama yerken sınırlamasını biliyorum,
13-daha çok su içmeye çalışıyorum
14-her gün en az 2 bardak yeşil çay içmeyi ve funda çayı içmeyi alışkanlık haline getirdim,
15-her sabah kahvaltıdan önce sirkeli ılık su içmeyi alışkanlık haline getrdim,
16-aklıma geldikçe sık sık mekik çekiyorum,
17-her akşam yatmadan önce 20 dakikalık egzersiz yapmayı alışkanlık haline getrdim,öyle ki bunu unutup yattığımda bile tekrar yatağımdan kalkıp egzersizimi yapıyorm,
18-arada 38 beden kıyafetleri çıkarıp giymeye çalışıyorm:) gün geçtikçe kıyafetlerin olduğunu gördükçe müthiş mutlu oluyorm!ve kendime güvenim geliyor! zayıflamaya tam gaz devam ediyorum!
19-büyük beden kıyafetlerimi yavaş yavaş azaltıp dolabımdan çıkarıyorum.
20-38 beden çok güzel bir kıyafet alıp o kıyafeti kendime hedef belirliyorm ve o kıyafeti giyebilmek için daha da gaza geliyorum!
işte canlarm aslında insan alışıyor.yani şu anki bu yaptklarımı 1 aylık vaya 2 aylık yapacağım bir şey olarak görmüyorum bu düzeni hayatım boyunca devam ettireceğime inanıyorm inşallah!:enbuyukkk:
deva sendeki mekik aleti nasıl yaaa faydalı oluyormuu yarın bimde varmış ab trainer 49 tl ye faydalı ise bende alabilirimmm
hiç sinirlenme canım! o boş boş laf söyleyenlere bende çok sinirleniyordm!
ama en kısa zamanda gösterecez ne demekmiş göbekli!ne demekmiş kilolu!görecekler onlar kilolu yu! çıtır çıtır! fıstık gibi kızlar olacağız hepimiz! onlarda ağzı açık kalacaklar!naniknanik
2 hafta sonra memlekete gidyorm, onun için istiyorm o zamana 58 kg a ulaşmayı! göstermek istiyorm kilolu ne demekmiş! o laf söyleyenlerin karşısına fıstık gibi birisi olarak çıkmak istiyorum! gördüklerinde ağzı açık kalsın hepsinin!aklinialirimsmile boshayallersmile boshayallersmile
120 mekiği 60-60 çekiyorum canım.60 bi çekiyorm başka egzersizlere devam edip diğer 60 ı çekiyorum.
ay kendi göbeklerine bakmazlar zatennn, bu lafları söyleyenlerr, sanki hepsi 2010 kainat güzeli, hepsi best model of the world
çok biliyolarrr
takmayın kızlar kafanızaaa
azmin elindne bişey kurtulmazz
gidecek bu kilolar ama az ama çok
deva verisn cnaım iki haftda bencee
görsünler inceük hatunlaı
hayırlı olsun inşallah işe yarar.sağlam olması iyi benimki ilk kullanmada perte çıkmıştı. streçe devam ediyorum.Bu arada arkadaŞlar eŞortman cİdden saĞlam umarım İŞe yarar alacak olanlara ravel İ tavsİye ederİm
sinir oluyom bacım elde mii? az meyve yedim karnım şişti göbüş çıktı o kadar zayıflamışım görmüyor göbek çıkmış bak bak bak... yılbaşında çekildiğimiz fotograflar vardı onlara bir baktım mübarek popom değirmen taşı göbek bebek gibi.o zaman içinde patladığım pantlonu kaldırdım üzerime olmuyor diye.. çevremdeki çoğu insan dahada zayıflama demeye böyle iyisin demeye başladı. boru mu ya 6kilo gitti. insan elinde taşısa yorulur...ona inat hedef 59 ama altınada inecem görecek.
sabah geziye gidecem yol uzun sağlam kahvaltı yapim demiştim. kahvaltıdan sonra geldi ya haber. 1saat sonrada dışarı çıktım yarım saat parktaki aletlerde spor yaptım.(kadınlar da vardı,hangi liseye gidiyorsun dediler akannehir anadolu lisesi bitirdim dedim. devam etmicen mi dediler, devamıda bitti dedim,çalışmıcan mı dediler ,zaten çalışıyorum öğretmenim dedim.aralarında lazca konuştular konuştular. meğer niyeti bozmuşlar. biri bir mani söyledi,tam fıkrakara konuluk.alyansım parmağımda değildi. ben evliyim teyzem dedim.demedim duymadın kızım dedi.)
az öncede turşu kavurdum. az yağ ile biber kızarttım dometes soslu. salata falan çaya çağırdım komşuları. 2dilim kepek ekmekle yediim hepsinden azar azar.şimdi ortalığı toplayıp biraz işim var onları yapacağım. dün yürüyüş yapamadım ama çok aktiftim. şimdide işlerimi yapınca dışarı çıkacam en az 45 dakika yürüyeceğim sonra birde komşuyla en az yarım saat yürürüm ve aletlerde çalışırız.aah 63 ah gözümde yıldız gibi parlıyooo...
bu arada evlilik yıldönümüm geldi kızlar napsam sizceee?
bende de var. benim belim çok ağrıyordu mekik çekerken ondan aldım daha rahat ağrısız yapıyorum. mekik zaten doğru çekildiğinde çook işe yarayan bişi. şu çapraz mekiki iyi becersem keşke orta karın mekik sayesinde iyi azaldı azıcıkta içime çektiğimde hiç görünmüyor göbeğim ama yanlar pofuduk pofuduk hiç kas yok yumuşacıık.bende kesinikle normal mekikte zorlanıyorsan all...
almayı düşündüm ama benim zaten fazla göbeğim yok baldırlarım kalçalarımm varrr o yüzden sanki vaz geçtimm gibi baldırlarda en iyi yürüyerek gidiyorr sankii evim küçük şimdi bide onu kalabalık etmeyimmm bariiii boş bi odamm olsa aslında yinede iyi olurduu
o mekik aleti işe yarıyormu kızlar ??
merhabalar herkese
ben de biraz iyileştim sayılır..yarından itibaren sıkı bir diyete başlıyorum yeniden...sıkı derken bozmadan düzenli devam edicem yani..bikez başardım yine başarırım heralde..şu 73ü kırmam lazım..bu yüzden önce detoks ya da elma diyeti ile başlayıp 73 den aşağı bi ineyim tekrar...
semocum sende iyi gidiyorsun..önceden veremiyordun sende benm gibi..ama ben görmeyeli maaşallah güzel devam etmişsin..
şimdilik hoşçakalınn.. opuyorumnanaktan
ozgey gözünüz aydın..benimde bitanem askerden geldi iki gün önce...
eveeeet kardeş geldi herkeze teşekkürler bu hafta birincilik için idda edemiycem belki kilo bile almış olabilirim bu gün bayram yaptık sanki evimize gelin geldi Allah tüm ayrı olanları kavuştursun bu hafta olmayacak haftaya bomba gibi olacağım
ayyy inşallah erir canm yaa!erisin gitsin artık şu yağlar en kısa zamanda!
canım mekiği ab rocket la çekiyorum.4 gündür günde 200 mekik çekiyorum.ama bunların hepsini birden değil tabiki.60 mekik sabah, 60 mekik öğlen, 80 mekik akşam çekiyorum!
ayy bıktım şu göbekten!nasıl eriteceğimi şaşırdm inan!:bbo:
her gün bu şekilde yani 200 mekik çeksem hergün sizce 2 hafta içinde fark edermii?
çünkü 2 hafta sonra memlekete gideceğiz o zamana kadar bu göbeği eritmeliyim!!:Saruboceq:[/B]
ve aynı zamanda bi hedefimde 2 hafta sonra 58 kiloya ulaşmak istiyorum sizce başarabilirmiyim?? yani mümkünmü 2 hafta sonra 58 e ulaşmak!başarabilirmiyim ki??[/COLOR]
boshayallersmile :Saruboceq:
selam kızlar,
dün tatildiya eşim hep evdeydi giremedim. bu gün gitti ama bende şimdi çıkacağım. yarın işe gitmicem ama evdede olmıcam eğitim var sabahtan akşama oraya gidecem. bu akşam belki eşim benden önce gelebilriir yazamam gezmeye gidiyok biz köylere ağaç dikecez...
şimdiden kilo bildirimimi yapayım yarın sabah girerim giremem nolur nolmaz garantiye alim.
eveet
eski kilom 65
yeni kilom 64.600
yaniii 900gram gittiii.
64leri gördüm. darısı 63lerin başına. Rabim onlarıda görmeyi nasip eder inşallah.
bacılar geç kalacam ne yedim yazamıyom zamanım yok.
hepinizi öptüüm hoşçakalın
günaydın kızlaar
bu hafta hep yedim hep yedim içimde engel olmadığım bir yeme isteği var ama artık kendime çeki düzen verip kalan 5 kilodan kurtulmam gerek
sauna eşortmanım geldi yaşasıııııııııııııınnnn
sinir oluyom bacım elde mii? az meyve yedim karnım şişti göbüş çıktı o kadar zayıflamışım görmüyor göbek çıkmış bak bak bak... yılbaşında çekildiğimiz fotograflar vardı onlara bir baktım mübarek popom değirmen taşı göbek bebek gibi.o zaman içinde patladığım pantlonu kaldırdım üzerime olmuyor diye.. çevremdeki çoğu insan dahada zayıflama demeye böyle iyisin demeye başladı. boru mu ya 6kilo gitti. insan elinde taşısa yorulur...ona inat hedef 59 ama altınada inecem görecek.
sabah geziye gidecem yol uzun sağlam kahvaltı yapim demiştim. kahvaltıdan sonra geldi ya haber. 1saat sonrada dışarı çıktım yarım saat parktaki aletlerde spor yaptım.(kadınlar da vardı,hangi liseye gidiyorsun dediler akannehir anadolu lisesi bitirdim dedim. devam etmicen mi dediler, devamıda bitti dedim,çalışmıcan mı dediler ,zaten çalışıyorum öğretmenim dedim.aralarında lazca konuştular konuştular. meğer niyeti bozmuşlar. biri bir mani söyledi,tam fıkrakara konuluk.alyansım parmağımda değildi. ben evliyim teyzem dedim.demedim duymadın kızım dedi.)
az öncede turşu kavurdum. az yağ ile biber kızarttım dometes soslu. salata falan çaya çağırdım komşuları. 2dilim kepek ekmekle yediim hepsinden azar azar.şimdi ortalığı toplayıp biraz işim var onları yapacağım. dün yürüyüş yapamadım ama çok aktiftim. şimdide işlerimi yapınca dışarı çıkacam en az 45 dakika yürüyeceğim sonra birde komşuyla en az yarım saat yürürüm ve aletlerde çalışırız.aah 63 ah gözümde yıldız gibi parlıyooo...
bu arada evlilik yıldönümüm geldi kızlar napsam sizceee?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?