Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar ben de dün tatili fırsat bilip ablamın gününe gittimmm tabii bir sürü börek çörek tatlıı az yedimm yani eskiden olsa yiyeceğimin üçtebiri kadar falan yedim ama bügün tartıldım 100 gr fazlayımm dünden yaaa çok canımm sıkıldııı ben cumaya kadar vereyimm diye uraşırkenn böle oldu ama vc ye gidemedimm henüzzz birazz kabızlık sorunum var belki ondandır diye kendimi teselli ediyorumm yani anlıycanız bu hafta yine 67 yi göremedim tartıdaaaöff yaa ilk haftalar hızlı verdimm şimdi gram gramm sinir oldumm yaaa sabah sabah şimdi içimden bir hissss gitt kocaman bir poğaça al ye diyoo zatenn canımm sıkıldıııı

günaydınn herkesee!
sirkeli ılık suyumu içtim,
60 mekiğimi çektim,kaydirigubbakcemile2
şimdide kahvaltı yapacağmm!
yarın tartıda mutlu haberler alırız inşşlaahhhhh!hihoyyyt

canımm sakınnnn!yasakkelime
stres yapmaa!pozitif ol! bu kadar zayıflamışız geriside gelecek inşallah!
hepimiz en kısa zamanda ideal kilomuza ulaşacağız!ama biraz sabırla tabiki!
böyle stres yaptığımda o stresi yenmek için hemen zayıflayanların başarı öykülerini okuyorum!kendime güvenim geliyor!istediğim kiloya ulaşacağıma,başaracağıma inanıyorum!
bir sinirle yenen o kocaman poğaçayla taviz verme!
hepimiz en yakında çıtır çıtır kızlar olacağızzzz!opuyorumnanaktan :lepi:

hihoyyyt

günaydın kızlaar

bu hafta hep yedim hep yedim içimde engel olmadığım bir yeme isteği var ama artık kendime çeki düzen verip kalan 5 kilodan kurtulmam gerek

sıkma canını arkadaşım.wc ye gidemediysen fazla gösterir zaten bende ne dün akşam çıkabildim ne sabah. sabah sirkeli su ve bitki çayımı içtim inşallah çıkabilirim. bendede wc ye çıkabilsem belki daha az çıkardım umudum var...
ilk haftalar bende iyi veriyordum şimdi gram gram. son zamanlarda çok sinirlerim bozuluyordu hatta geçen hafta vermektense aldım da ama şükür bu hafta gitmiş. bu hafta ben beşi biryerde çaya başlamıştım belki onun kerametidir. istersen dene...

ayyy inşallah yaaa sanırım sabah sol tarafımdan kalkmıştım sinirlerim bozuktu tabi tatilin ardından işe gelmek sinir etti benii o sinirle bide 100 gr fazla gelince tabii aklıma kötü şeyler geldi poğaça falan ama bende şimdi yeşill çayım içtimm ve kötü düşüncelerden arındımmm(pogaça yemek gibi)alkisalkisalkis

tgull aslında dün çok mutluydumm birdaha giyemem herhalde diye kaldırdığım çok sevdiğim pantolonum kalçamdan yukarı geçmiyoduu dün bi giydimm dümesi falan kapandıı seviçten uçtumm resmen ama bu dünkü misafirliktenn sonra moralimm çok mozulduu gitsen bi türlü gitmesen gidince yemesen olmuyor evsahibine karşıı,gelelim şu beşibiraradaya ben denedimde tadı çok kötü geldi içemedimm nasıl hazırlıyosunsenn bu arada varyaa seni tebrik ederimm yaaa bende bi 65 i görsemm herhalde kendimi manken sancammbayanssulusmile

kızlar ya gezi yalan oldu çok üzüldüm. yağmur yağıyor. çok da hevesliydim kalktım erkenden saçımı ütüledim, cicilerimi giydim hafif makyajımı yaptım çantamı hazırladım ammma gidemediim.çok üzüldüüm.
ya akşamdan belli olsa keşke kahvaltıdan önce gider bi yürüyüş yapardım spor yapardım eşimde evde yokken. yada o ayranlı detoksu yapardım öyle başlardım güne...

madm evdeyim ne yediklerimide yazim öyle kapim bari...
dün tatil ve eşim evde olduğu için yemekte çoktuuu sporda.
kahvaltıda 10 gibikendime haşlama eşime kızartma patates yaptım. ama azcık onunkinden de çaldım.

iki gibi kuru fasülye pilav yaptım benimkinin en sevdiği yemekler...normalde hiç tam porsiyon pilav makarna falan yemiyordum ama taam bir tabak pirinç pilavını götürdüm.

akşam çayla 3hoşbeş yedim.sonrada sadece meyve yedim başka bişi yemedim.meyveyi azıcık çok yedim. 2ondan üç ondan değil amaçok . dün ayrıca çook aktiftim. sabah yine tüm eşyalar fora altları sil sürüp. balkonlar kuşlar yüzünden leş gibiydi onları da hallettim. arıcaa boya badana işi vardı bir oda onuda boyadıımm. tabi akşama canım çıkmıştı ayrıca spor yapamadım.
bu günü az yemek çok kayısı çilek ve erikle geçirmek niyetindeyim.
bu arada aç karnıma içtiğim bitki çayı ekkisini gösterdi rahatladım acaba tartıya çıksam daha az gösterirmiyim ki.
neyse ben akşama kadar uğraşim spor bitki çayları meyve. zaten wcyede çıkabilmeye başladım. belki akşama kadar 100gram daha az gösterir ve yuvarlak 1kilo gitmiş olur.

120 mekik daha çektim geldimm kızlarr! kaydirigubbakcemile2
yoksa bu göbeğin eriyeceği yok!klava: boshayallersmile

uff süper ya... bende yeni yemek yedim az sindirim hemen çekecem mekik. geçende meyve yemiştim akşam gene çokça. meyvede karnımı çok şişirir. akşam yatacaz giydim geceliğimi eşim demez mi "sen diyet yapıyon yapıyon o göbek ne nerenden zaıflıyon sen. nası sinirlendiiim. dedim hedef kiloma bir inim yedirecem sana bu laflarııı...
120 yi bu arada bir yapmaya mı yaptın parça parça mı?

kilo takip çizelgeme bayıldım. oleyyy artık vermem gereken kilo verdiğimden daha az.şaka maka gitmiş ya 6kilo...darısı kalan 5.6kiloya...

deva sendeki mekik aleti nasıl yaaa faydalı oluyormuu yarın bimde varmış ab trainer 49 tl ye faydalı ise bende alabilirimmm

günaydın kızlar
dün detoksumu 1 gün yaptım
bugün devam etmicem

kalkar kalmaz ceviz ve kayısı yedim daha kahvaltı etmedim

sılacım tartı şimdilik 75 gösteriyorr, ah o pizzayı yemesydim keşkeee
bu hafta hiç spor yapmadım ne yürüdüm ne bişey
bu hafta ama başlaıcam yürüyüşe tekrar stepperıa ve ip atlamaya

geçen haftaki kilo 75.5 bu haftaki 75

değiştireymde takvimimiiii

hiç sinirlenme canım! o boş boş laf söyleyenlere bende çok sinirleniyordm!
ama en kısa zamanda gösterecez ne demekmiş göbekli!ne demekmiş kilolu! görecekler onlar kilolu yu! çıtır çıtır! fıstık gibi kızlar olacağız hepimiz! onlarda ağzı açık kalacaklar!naniknanik
2 hafta sonra memlekete gidyorm, onun için istiyorm o zamana 58 kg a ulaşmayı! göstermek istiyorm kilolu ne demekmiş! o laf söyleyenlerin karşısına fıstık gibi birisi olarak çıkmak istiyorum! gördüklerinde ağzı açık kalsın hepsinin!aklinialirimsmile boshayallersmile boshayallersmile

120 mekiği 60-60 çekiyorum canım.60 bi çekiyorm başka egzersizlere devam edip diğer 60 ı çekiyorum.

ay kendi göbeklerine bakmazlar zatennn, bu lafları söyleyenlerr, sanki hepsi 2010 kainat güzeli, hepsi best model of the world
çok biliyolarrr
takmayın kızlar kafanızaaa
azmin elindne bişey kurtulmazz
gidecek bu kilolar ama az ama çok
deva verisn cnaım iki haftda bencee
görsünler inceük hatunlaı

ayy verirmiyim ki canım ya! 2 hafta sonra 58 e ulaşırmıyım ki yaa?boshayallersmile boshayallersmile

eveeet kahvaltımı yaptım!
annem biber domates buğlama yapmış çok az yağda ama yinede rahat rahat yiyemedim
sadece 2 kaşık ondan yedim 1 dilim ekmekle ve bol domates salatalık.
1 bardak yeşil çay ve form çay içtim canlarm.şimdide funda çayımı demleyp içeceğm.

sağol canım inşallah iyi çıkar sonuçlar.oh benim içinde gez dolaş özledim valla memleketimi yeşilini.

günaydın fıstıklar
sılacım ne güzel bilgiler bunlarr
eminim işime çok yarıcak

inşallah canım faydası olursa ne mutlu bana.

canım bir gün canın ne istiyorsa ye.ama sonra diyete devam. bu sabah gürkan kubilay da aynı şeyi söyledi kaçamak yapmazsanız zayıflıyamazsınız.

hoşgeldin canım.maşallah ha gayret başaracaksın.

gözün aydın canım inşallah eşofmanın faydası olur.

ozgey gözünüz aydın..benimde bitanem askerden geldi iki gün önce...

canım seninde gözün aydın.

seninde gözün aydın canım.kaçamak yapınca insanın yiyesi gelmiyor işte. ama herşeyi kıssan hiç yemesen o pizzayı eskisi gibi yerdin.

kiloyu laf arası bildirdim.
sılagülcümün gözünden kaçabilir çok erkende bildirmiş oluyom.
tekrar yaziim.
eski kilo
65
yeni
64.600

sağol canım kaydettim.Şeniz

kabızlığın çözümü benim özel tarifim. birkaç sarımsağı akşamdam hap gibi yapıp bol suyla yutuyoruz. sabah tuvalete parfüm şişesiyle giriyoruz.:roflol:

görüceksin elbette bak bir bir eskileri giymeye başladınız.darısı benim başıma.

sağol canım kaydettim kilonu. değişiklik olursa yazarsın.

ayy verirmiyim ki canım ya! 2 hafta sonra 58 e ulaşırmıyım ki yaa?boshayallersmile boshayallersmile

bu kadar azimle elbet veririsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…