kiloyu laf arası bildirdim.
sılagülcümün gözünden kaçabilir çok erkende bildirmiş oluyom.
tekrar yaziim.
eski kilo
65
yeni
64.600
kızlar ben de dün tatili fırsat bilip ablamın gününe gittimmm tabii bir sürü börek çörek tatlıı az yedimm yani eskiden olsa yiyeceğimin üçtebiri kadar falan yedim ama bügün tartıldım 100 gr fazlayımm dünden yaaa çok canımm sıkıldııı ben cumaya kadar vereyimm diye uraşırkenn böle oldu ama vc ye gidemedimm henüzzz birazz kabızlık sorunum var belki ondandır diye kendimi teselli ediyorumm yani anlıycanız bu hafta yine 67 yi göremedim tartıdaaaöff yaa ilk haftalar hızlı verdimm şimdi gram gramm sinir oldumm yaaa sabah sabah şimdi içimden bir hissss gitt kocaman bir poğaça al ye diyoo zatenn canımm sıkıldıııı
kızlar ben de dün tatili fırsat bilip ablamın gününe gittimmm tabii bir sürü börek çörek tatlıı az yedimm yani eskiden olsa yiyeceğimin üçtebiri kadar falan yedim ama bügün tartıldım 100 gr fazlayımm dünden yaaa çok canımm sıkıldııı ben cumaya kadar vereyimm diye uraşırkenn böle oldu ama vc ye gidemedimm henüzzz birazz kabızlık sorunum var belki ondandır diye kendimi teselli ediyorumm yani anlıycanız bu hafta yine 67 yi göremedim tartıdaaaöff yaa ilk haftalar hızlı verdimm şimdi gram gramm sinir oldumm yaaa sabah sabah şimdi içimden bir hissss gitt kocaman bir poğaça al ye diyoo zatenn canımm sıkıldıııı
canımm sakınnnn!yasakkelime
stres yapmaa!pozitif ol! bu kadar zayıflamışız geriside gelecek inşallah!
hepimiz en kısa zamanda ideal kilomuza ulaşacağız!ama biraz sabırla tabiki!
böyle stres yaptığımda o stresi yenmek için hemen zayıflayanların başarı öykülerini okuyorum!kendime güvenim geliyor!istediğim kiloya ulaşacağıma,başaracağıma inanıyorum!
bir sinirle yenen o kocaman poğaçayla taviz verme!
hepimiz en yakında çıtır çıtır kızlar olacağızzzz!opuyorumnanaktan :lepi:
hihoyyyt
sıkma canını arkadaşım.wc ye gidemediysen fazla gösterir zaten bende ne dün akşam çıkabildim ne sabah. sabah sirkeli su ve bitki çayımı içtim inşallah çıkabilirim. bendede wc ye çıkabilsem belki daha az çıkardım umudum var...
ilk haftalar bende iyi veriyordum şimdi gram gram. son zamanlarda çok sinirlerim bozuluyordu hatta geçen hafta vermektense aldım da ama şükür bu hafta gitmiş. bu hafta ben beşi biryerde çaya başlamıştım belki onun kerametidir. istersen dene...
120 mekik daha çektim geldimm kızlarr! kaydirigubbakcemile2
yoksa bu göbeğin eriyeceği yok!klava: boshayallersmile
kilo takip çizelgeme bayıldım. oleyyy artık vermem gereken kilo verdiğimden daha az.şaka maka gitmiş ya 6kilo...darısı kalan 5.6kiloya...
120 mekik daha çektim geldimm kızlarr! kaydirigubbakcemile2
yoksa bu göbeğin eriyeceği yok!klava: boshayallersmile
uff süper ya... bende yeni yemek yedim az sindirim hemen çekecem mekik. geçende meyve yemiştim akşam gene çokça. meyvede karnımı çok şişirir. akşam yatacaz giydim geceliğimi eşim demez mi "sen diyet yapıyon yapıyon o göbek ne nerenden zaıflıyon sen. nası sinirlendiiim. dedim hedef kiloma bir inim yedirecem sana bu laflarııı...
120 yi bu arada bir yapmaya mı yaptın parça parça mı?
ay kendi göbeklerine bakmazlar zatennn, bu lafları söyleyenlerr, sanki hepsi 2010 kainat güzeli, hepsi best model of the world
çok biliyolarrr
takmayın kızlar kafanızaaa
azmin elindne bişey kurtulmazz
gidecek bu kilolar ama az ama çok
deva verisn cnaım iki haftda bencee
görsünler inceük hatunlaı
merhabalar herkese..
kızlar nasılsınız...ben köye gittim geldim..giremedim nete o yüzden.çarşambada gidecem..19 mayıs var..malum tatil..köye kaçıyoruz hemen..çok iyi oluyor..yemyeşil her yer..cıvıl cıvıl...
şimdik kaçıyorum..dersaneye gidicem...acelem var..herkesi öpüyorum..hoşçakalıııııııııııınnn opuyorumnanaktan
sılagülcüm sevindim sonuçlarına canm..inşallah diğerleride iyi çıkar..
günaydın fıstıklar
sılacım ne güzel bilgiler bunlarr
eminim işime çok yarıcak
günaydın kızlar,
65 kiloda takılıp kaldım ve artık sanki yoruldum herşeyden yiyesim var o yüzden bu gün dayanamayıp kendime eşortmandan alacağım inşallah işe yarar
dün yediklerim
sabah 1 elma
ara 1 elma
öğle çorba
kivi elma
akşam meyve yiyip bırakmıştım lakin anneme gittim gene dayandım neyseki kardeşim askerden geliyor onla birlikte spor yapcaz ve alıyorum bu gün eşortmanı 3 litre su içtim yeşil çaylarımıda hep evde unutuyorum yoruldum sanki artık bıkkınlık geldi gibi kendimi toplamam lazım tez elden hiç olmadı 2 kilo vermeliyim
herkese selamm!ben geldiimm!ama kimsecikler yok çok sessizleşmş burası!
bu gün yediklerm:
sabah:
1 bardak sirkeli ılık su
1 yumurta,
1 dilim ekmek,
1 bardak yeşil çay,
öğlen:
2 kaşık patlıcan yemeği,
yarm domates,
akşam üstü:
ya komşudaydm erişteli,mercimekli bir çorba yapmış 1 kase ondan yedm.aslında çok yemedim ama erişte olunca acaba çok mu kalorilidir? kendimi çok suçlu hissediyorum! onu yedim ya birden bütün kiloları almış gibi kenmi suçlu hissediyorm!
acaba 1 saat egzersiz yapsam o aldığım kaloriyi yakarmıyım ki?
dün büyük bir endişe ve merak içinde tartıya çıktım tam 61 olmuşum!:800 gr gitmiş 4 günde!lepi:bu cuma 60 olmak zorundaym kızlarrr! verebilirmiyim cumaya kadar sizce?cuma 60 olurmuyum ki?boshayallersmile
evet semocuğum kuzenimin düğünü var nişanında çok şişmandım şimdi şimdi düzeldim perşembe geliyor sauna eşortmanım hemen kullanacağım bu gün canım kardeşim askerden geliyooooooooooooooooooooooor çok özledim küçük kardeşimi
ozgey gözünüz aydın..benimde bitanem askerden geldi iki gün önce...
hey maaaşllaahhhh, yağ mağ kalmayacak vallaaa, süpersinnn
gözün aydın canım benmde kuzenim geldii cumartesi ne sevinç yaptık ailecekkk
seninde gözün aydın canım
bugün detoks yapıyom kızlarrr
sabah kahvaltı ettim normalll
başladı ayranlı çorbamı içmeye , 2 günde 1 verseler bunu var ya hiç itiraz etmem , dün saat 6 civarı pizza yedim bugün onun acısı çıkıyor yanii
yanlız eskiden olsa pizzaya var ya balıklama atlardım kaç dilim yediğimin hesabını tutmazdım sayamazdım zaten o kadar hızlı yerdimkiiii
bilmiyorumkismile
ama dün var ya o lokmalar büyüdü büyüdüüüüü ağzımdaa
bide suçluluk tabii
tadına baktım diyelimmm
ay perşembeden bildiircem bu sefer kilomu cuma günü gene cinslik olmasın şu pc dee
çok mahçup oluyom sonraaa vallaa
inşallah perşembe günü 74.5 görüürm bendee
kiloyu laf arası bildirdim.
sılagülcümün gözünden kaçabilir çok erkende bildirmiş oluyom.
tekrar yaziim.
eski kilo
65
yeni
64.600
görüceksin elbette bak bir bir eskileri giymeye başladınız.darısı benim başıma.tgull aslında dün çok mutluydumm birdaha giyemem herhalde diye kaldırdığım çok sevdiğim pantolonum kalçamdan yukarı geçmiyoduu dün bi giydimm dümesi falan kapandıı seviçten uçtumm resmen ama bu dünkü misafirliktenn sonra moralimm çok mozulduu gitsen bi türlü gitmesen gidince yemesen olmuyor evsahibine karşıı,gelelim şu beşibiraradaya ben denedimde tadı çok kötü geldi içemedimm nasıl hazırlıyosunsenn bu arada varyaa seni tebrik ederimm yaaa bende bi 65 i görsemm herhalde kendimi manken sancammbayanssulusmile
günaydın kızlar
dün detoksumu 1 gün yaptım
bugün devam etmicem
kalkar kalmaz ceviz ve kayısı yedim daha kahvaltı etmedim
sılacım tartı şimdilik 75 gösteriyorr, ah o pizzayı yemesydim keşkeee
bu hafta hiç spor yapmadım ne yürüdüm ne bişey
bu hafta ama başlaıcam yürüyüşe tekrar stepperıa ve ip atlamaya
geçen haftaki kilo 75.5 bu haftaki 75
değiştireymde takvimimiiii
ayy verirmiyim ki canım ya! 2 hafta sonra 58 e ulaşırmıyım ki yaa?boshayallersmile boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?