Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Benimde:) kacgundur annemdeydim geliuodum yemek ortalik topla,bugun gunduz yigenler aksam eltimler,yarin kardesimler gelecek ve haftabasiyla ise donus tekrar isle ev arasi mekik ne yogun karilariz ya:)
Canım dünyanın lafını yazdım ama eve gittiğimde memleketten abim yengem yeğenim geldi spor yalan oldu resmen hafta sonu yine gitti

Maşallah size canım yaparsın inş çalışıyoken insan daha programlı oluyo yapacaksın eminim çocuk kısmını bilemiyorum ama ev işi yemek olayını hiç dert etme hafta sonu temizlik yapar işten gelince de pratik yemekler hazırlarsın

Dünkü menum kahvaltı 1 haşlanmış yumurta peynir salatalık
Akşam 1 karnıyarık 1 yk bulgur pilavı 1 kase tavuk çorbası
Ara 1 kervansaray kahvesi
Ara yarım portakal

Hızlıca yazıyorummmm
Efserimm süpersinnnnn muhteşem değişimmm, dahada iyi olcaksın canımmm

Mervişim süpersin hoşgeldin tekrar şenlendirdin takımımızı

Kızlarr bu hafta artı çıkanı yakarımm şakası yok sarıkartımız var takımımız kapansın istrmezsiniz sanırımn

Öpüldünüz haftasonu yoğun biraz

Ben inş elimden geleni yapıcam.
Efser kılolu halınde vucut yasın 35 gibi falan arkadasım bana kızma.. Ben biraz böle patavatsızmıyıö neyim...
Bende öleydim 80 küsür kıloylen dogruya dogru..
Zayof halınde en fazla 20 cıtır bi kız gibisib.. Masaalah boy avantaja dönüşmüş
Azmine hayran kaldım.. Gerxekten istemek önmli.. Bikezdaha anladım

Ahh çok mutavazi bile oldun benim vücut yaşım 42 çıkmıştı
Sağol canım bugün yakın bir dotstumda gençleşmisin dedi 34 yaşındayım boyumdan uzun bir kızım var 16 yaşında 3 çoçuk annesiyim 2 kız 1 oğluşum var

Kızlar günaydınn nasılsınız bakalım... Uyumayınnn kızlaaare.... Kalkın kalkın..
Aaaaaa erken kalkan yol alır dimii ama:)))
Bacılar güzel bi kahvaltı yapıcam inş ohh omletti yeşillkti acık cayımdı zeytinim peynirimm ımmmm ....
Pekmezimde var ... Ay bn nu iki kasık yogurtla yedim aç karna.. Bi iyi geldi .....
Kahvaltıdan sonra bi ıhlamur denlerim miss kokulu... İçerim gecer pencertenin önüne..
Efser canım gercekmi ben ilk zayıflamıs resmini görünce dedim 20 li yaslarda yeni evlwnmiş heralde dedim.. Öle tahmin yani ......35 yas derken yani 20 li düşündügüm için öle dedim.. Yoksa yanlış anlasılmasın...
Ama gercekten süper bi degişim
sahgull canım cok saol... İnş durmak yok....

Canım yok hiç yanlış anlamadım çok teşekkür ederim beni motive ettiniz iyiceherkes asılsın bakalım diyetlere bırakmak yok yola devam

merhaba bayanlar sonunda geldim tabi beni takımdan atmadıysanız
15 gündür evde değildim ve 15 gündür diyet yapmadım ilk defa bugün güzel beslendim kaçamaksız
hiç giremedim nolur kusura bakmayın bebekle başkasının evinde çok zor birde sürekli gezmece tozmaca
bütün gün temizlik yaptım ölüyorum yorgunluktan şimdi şekersiz bir kahveyi hakkettim

:) kilo muhabbeti yapanlar zayifsa bende sinir oluyorum ama uzgun uzgun kiloluyum muhabbeti yapanlara yardimci olmak istiyorum zaten kilo verdigimi gorenler ayy nasil verdin anlatsana diyolar bende sizlerden bahsediyorum .
aynen

neyimi sevmiyosun dedim çenemi öptü :)
Bende sordum gülüşünü tatlı oluşunu dedi
iyi yapıyorsunuz edin protestonuzu..
yaptık. ..umarım ise yarar ben nöbet tutmak istesem uzmanlık yapardim

kizlar bebeleri babaanneye gonderdim aylik utumu yapicam siz neyapiyosunuz bakim
ay sorma yaa.cunartesi 2 Dr 9 hemşire ve sayısını bilmediğim çocuk ağırladım pazarda 2 eltim 1 görünce ve 10 çocuk. Öldüm resmen.borekler pizzalar cheescakeler sarmak kuru dolma daha nelerle mücadele ettim.ayy uzun süre misafir düşünmüyorum. Çok zor oluyor diyet.

Efsercim kilolu halini yüz yok ama sorsalar 40 yaş üstü deriz.kilo insanı nasıl değiştiriyor. Zerafet gibisi var mı. Tebrikler canım.

Merve sen verirsin acele etme canım.en büyük hata almak.duzenli beslendiği sürece sorun yok.

Ah Ayşem Allah yardımcın olsun.mesain uzunmus.masa başına kötü hem yorar hemde kalori harcamaz.bozma canım moralini bi düzen kurarsin.

Ohhh geçmiş yaptım. Ptesi ise başlayınca geçmiş korkusuna giremiyorum.
Bugün menüsü paylassam mi bilemedim bi yerden başlamak lazım da tüm gün abartısiz ayaktaydim.
Sabah 1.5 dilim ekmek
1 yumurta
6zeytin
Biraz peynir
Maydanoz
Sonrası ara öğün ana öğün karıştı. Zerdecalli 1 dilim ananasli yoğurt
1 küçük kase haşlanmış tavuk
3 kasık kisir
1 ayva tarçınlı
Pizzanin Tuzuna baktım
4 hurma
bu kadar
Yarın listeye dönüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…