Canım dünyanın lafını yazdım ama eve gittiğimde memleketten abim yengem yeğenim geldi spor yalan oldu resmenBenimde:) kacgundur annemdeydim geliuodum yemek ortalik topla,bugun gunduz yigenler aksam eltimler,yarin kardesimler gelecek ve haftabasiyla ise donus tekrar isle ev arasi mekik ne yogun karilariz ya:)
Maşallah size canım yaparsın inş çalışıyoken insan daha programlı oluyo yapacaksın eminim çocuk kısmını bilemiyorum ama ev işi yemek olayını hiç dert etme hafta sonu temizlik yapar işten gelince de pratik yemekler hazırlarsınanlamammi sekerim 24 saat evdeyken yetismiyo isler simdi 10 saat disarida olucam ne zaman yemek yapicam evimi temizliycem cocuklarimi sevmeye firsat bulabilicemmi cok merak ediyorum en cokta kocisimi ozliycem ama. bu aksam encok neyimi seviyosun diye sordum sevgi dolu olusunu dedi.
Canım süper görünüyosun senin boyun kaç çünkü ben boydaysan ancak 55 kilo derim ben bu halineEki Görüntüle 1404680
Buda size benden gelsin üzerimdeki eşortman 94 kiloyken giydiğim çok sıkıydı artık baya şalvar olmuş
Bugün mücize filimine gittimEfser ciddi olamassın... Masaallah ya ne güzel olmus... Yanii inanamıyorum
Sağol canım daha yolum varvavv gercekten daha zayıf gorunuyon super ya
Canım boyum 1 70 1 69 arası her gittiğim diyetisyen ayrı söylüyorCanım süper görünüyosun senin boyun kaç çünkü ben boydaysan ancak 55 kilo derim ben bu haline
Ahh çok mutavazi bile oldun benim vücut yaşım 42 çıkmıştıBen inş elimden geleni yapıcam.
Efser kılolu halınde vucut yasın 35 gibi falan arkadasım bana kızma.. Ben biraz böle patavatsızmıyıö neyim...
Bende öleydim 80 küsür kıloylen dogruya dogru..
Zayof halınde en fazla 20 cıtır bi kız gibisib.. Masaalah boy avantaja dönüşmüş
Azmine hayran kaldım.. Gerxekten istemek önmli.. Bikezdaha anladım
Canım yok hiç yanlış anlamadımKızlar günaydınn nasılsınız bakalım... Uyumayınnn kızlaaare.... Kalkın kalkın..
Aaaaaa erken kalkan yol alır dimii ama:)))
Bacılar güzel bi kahvaltı yapıcam inş ohh omletti yeşillkti acık cayımdı zeytinim peynirimm ımmmm ....
Pekmezimde var ... Ay bn nu iki kasık yogurtla yedim aç karna.. Bi iyi geldi .....
Kahvaltıdan sonra bi ıhlamur denlerim miss kokulu... İçerim gecer pencertenin önüne..
Efser canım gercekmi ben ilk zayıflamıs resmini görünce dedim 20 li yaslarda yeni evlwnmiş heralde dedim.. Öle tahmin yani ......35 yas derken yani 20 li düşündügüm için öle dedim.. Yoksa yanlış anlasılmasın...
Ama gercekten süper bi degişim
sahgull canım cok saol... İnş durmak yok....
aynen:) kilo muhabbeti yapanlar zayifsa bende sinir oluyorum ama uzgun uzgun kiloluyum muhabbeti yapanlara yardimci olmak istiyorum zaten kilo verdigimi gorenler ayy nasil verdin anlatsana diyolar bende sizlerden bahsediyorum .
Bende sordum gülüşünü tatlı oluşunu dedineyimi sevmiyosun dedim çenemi öptü :)
yaptık. ..umarım ise yarar ben nöbet tutmak istesem uzmanlık yapardimiyi yapıyorsunuz edin protestonuzu..
ay sorma yaa.cunartesi 2 Dr 9 hemşire ve sayısını bilmediğim çocuk ağırladım pazarda 2 eltim 1 görünce ve 10 çocuk. Öldüm resmen.borekler pizzalar cheescakeler sarmak kuru dolma daha nelerle mücadele ettim.ayy uzun süre misafir düşünmüyorum. Çok zor oluyor diyet.kizlar bebeleri babaanneye gonderdim aylik utumu yapicam siz neyapiyosunuz bakim
Evet canım öyle insan geriye baktığında keşke daha önceden başlasaydım diyor.hayırlısı böyleymiş diyelim...Efsercim kilolu halini yüz yok ama sorsalar 40 yaş üstü deriz.kilo insanı nasıl değiştiriyor. Zerafet gibisi var mı. Tebrikler canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?