merve senin yasemin di değil micanım ya senin adın neydi nikinde zor.
evet canım benim yasemin.demek mervemizde 2 tane oldu.çok memnun oldu mervecimmerve senin yasemin di değil mi
cumartesi menum: kahvaltı 3-4 yk menemen, biraz patates kızartması, peynir, domates
ara: 1 kahve
akşam:1 kase tavuk çorbası, 1 yk bulgur pilavı,1 köfte, biraz patates kızartması,1 bardak ayran
gece 1 bardak kola, 2-3 cips
1,5 lt su
dünkü menum: kahvaltı: 3yk mıhlama, domates, 1dilim sucuk,1 dilim ekmek
ara: 1 türk kahvesi
akşam: 1 lahmacun,ayran
evet cuma o gazdan sonra bunlar hiç olmadı ama artıya çıkmamışım çok şükür
kola cips patates kızartması oy oyyyyyy.kuzum diyeti bıraktım sağlığın..yahu aslında beni üzende böyle şeylerle işim olmaz 1 tabak fazla yemek yiyim hemen artıya geciyom.ne bünye varmıs bende yaaa.
bu arada adını paylaşmıştın sanırım ama balık gibi oldum bu ara ??
hadi hayırlı olsun.selam kizlr is basi yaptim veee sabah tartildiim tammmm 72. 5 olmusum iki gunde suzulmusum yaww
olur canım elimden geldiğince yardımcı olurum ben , sen bana görevi söyle sık sık girme imkanım var zatenAkşam misafir geliyor çaya hazırlık yapmam lazımmm
Hadi kızlar artık menüleri eksiksiz istiyorum mesajlarıda sayıcam
Ayçam sağolsun bana yardım rdicek kaptan yarımcısı olarak bide bi yardımcı daha istiyorumxpreiaZ canım ne dersin müsait bi zaman da iş bölümü yapatız
Menü kontrol,spor takibi vs vs bi sürü şey
hazirlaniyyoruz gidicez birazdan canim insallah severler . nasil tartiymis o yaw bes kilo birden atmis az cikaranindan bulamadinmi ben avvm de buyuk tartidsa tartildim bir kilo az gosterdi
evet toplanalım artık, spora da başlayalım en azından haftanın 4 günü falan yapalım. imkanları kendimiz oluşturabiliriz. valla ben heyecanla, girdiğim ilk haftalardaki atmosferin yeniden oluşmasını bekliyorum herkesten. artık bahanelerin arkasına saklanmayalım kendimden de farkediyorum o kadar çok bahane üretiyorum ki kendime kızıyorum. sırt sırta verelim atalım kiloları havalar güzelleşmeye başladı yaza az kaldı kızlarrr.. yazın giyilecek kıyafetleri düşünelim. alacağımız 38 beden ve belki de 36 kıyafetleri düşünelim..
tamam bu akşam herkeslere de benden söz 1 saat koşu bandında hızlı yürüyüşe start veriyorum yeniden akşam gelen açlık krizlerine de direnicem.
kaptanim gulsahin su bikac gun icin ozur diliyorum ise bi basliyim kreside sevdi bebeler bi duzenimi kurayim bireyselde birinci olcam . lakin su ara uykusuzluktan ölüyorum simdi girdim eve kizimin asisi vardi uyuttum ev darma duman camasir yigilmis utu dag gibi yemek yok bir lokma kalkip kizim uyanana kadar halletmem lazim yarinda kocis cocuklara bakarim derse gardolap yenilemem sart hic biseyim yakismiyoo suan birazda hanim hatun biseyler almam lazim kusuruma bakmayin bu haftada mumkunse mesajdan muaf olmak istiyorum ilk hafta egitimde olacakmisim cunku
Selam kizlar bbugun misafur vardi hic ugrayanadim gene cuvalladik bu hafta ama olsun bu bizim aynik omcesi son zifiri karanligimiz olsun ..bu hafta kendimiz icin takimimiz icin yapabildigimizin en iyisini yapmaya hazirmiyiz biliyorumki istersek 1.oluruz cunku biz iyi bi takimiz
anlamammi sekerim 24 saat evdeyken yetismiyo isler simdi 10 saat disarida olucam ne zaman yemek yapicam evimi temizliycem cocuklarimi sevmeye firsat bulabilicemmi cok merak ediyorum en cokta kocisimi ozliycem ama. bu aksam encok neyimi seviyosun diye sordum sevgi dolu olusunu dedi.
Eki Görüntüle 1404680
Buda size benden gelsin üzerimdeki eşortman 94 kiloyken giydiğim çok sıkıydı artık baya şalvar olmuş
valla supersin efsercin ayni kilodayiz bende boyle fit gorunuyomuyum acaba boy kacti senin ben 1.65 im halaaynaya baktigimda onbes kilo fazla goruyorum
Slm kızlar ben merve...)
Takıöın eski yarısmacılarından..... Toplam 1 sene gibi bir sürede yaklasık 20 kılo verdim... Kk ve geuptakı arkadaslarımın sayesinde... Suan 73 kıloyum kılo almakta problem yasmaam vermekte oldukca sorunlu bi vucuduö var.. Suan 40 ımız cıkmadı yeni doguö yaptım..
Buraya eskı günlerdeki gbi gulerek eglenerek gaz vererek menüleri eleştirerek kılo vermeye geldim...kız gülsah kaptanım cıgerim komsumun tartıı bi kılo eksık tartıyomıs vay arkadas neyse 73 kıloyum o zaman yani... Hedefim 65 olöak ilk önce... Ama kendme haftalık hedeflerde belirlicem.. İn elimden geleni yapcam.... Anammm veled zırluyorrr ben şimdilk topuklar... Öpüyorum sizlerizzz
Canım 170 yakınım yani 1 69 felan ondan canım birde çitden ben o konuda biraz şanslıyım kilomu söylediğim zaman kimse inanmiyor galiba kemik yapım çok farklı herkes 60 lı kilolarda olduğumu zannediyor,bende ona bağlıyorum
banada oyle diyolar ama yemezler tartida gormem lazim 60 lari ay pisikolojim bosuldu yaw odum patliyo yine kilo alirim diye ise basliycamya onceki isimde 6 yil masa basinda 20 kilo aldim canina yandigim bunye her lokmayi yaga cevirmek icin bekliyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?