Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

dünkü menum: kahvaltı: 3yk mıhlama, domates, 1dilim sucuk,1 dilim ekmek
ara: 1 türk kahvesi
akşam: 1 lahmacun,ayran

dünkü menum: kahvaltı: 3yk mıhlama, domates, 1dilim sucuk,1 dilim ekmek
ara: 1 türk kahvesi
akşam: 1 lahmacun,ayran

kola cips patates kızartması oy oyyyyyy.kuzum diyeti bıraktım sağlığın..yahu aslında beni üzende böyle şeylerle işim olmaz 1 tabak fazla yemek yiyim hemen artıya geciyom.ne bünye varmıs bende yaaa.
bu arada adını paylaşmıştın sanırım ama balık gibi oldum bu ara ??

evet cuma o gazdan sonra bunlar hiç olmadı ama artıya çıkmamışım çok şükür hatta 200 gr gitmiş bu yemeye abimler bizdeydi ya işte sabah 5 e kadar oturduk okey falan oynadık sohbet muhabbet gitsin kolalar gelsin cipsler çekirdekler falan ben bikaç tadımlık almayla yırttım ancak. diyorum ya az yedikten sonra her türlü veriyorum ne yesem de ama tabi belki yemesem daha fazla verirdim.ama bacaklarım çok gevşek gelmeye başladı spor yapamamak beni daha üzüyo. abimler de gitti artık bahanem kalmadı bu akşam inşallah koşu bandına geçicem. yengem ilk bakışta farketti 1,5 aydır görüşmüyoduk ne kadar kilo vermişsin falan dedi.. adım melike canım.

melikecim bu yaşların kıymetini bil canım ben o saydıklarını koklasam en az artı 500gr.bir zamanlar birileri böyle dediğinde tuhaf geliyordu cidden yaşla beraber kilo vermek cok zorlasıyor.

Akşam misafir geliyor çaya hazırlık yapmam lazımmm

Hadi kızlar artık menüleri eksiksiz istiyorum mesajlarıda sayıcam
Ayçam sağolsun bana yardım rdicek kaptan yarımcısı olarak bide bi yardımcı daha istiyorum xpreiaZ canım ne dersin müsait bi zaman da iş bölümü yapatız
Menü kontrol,spor takibi vs vs bi sürü şey

olur canım elimden geldiğince yardımcı olurum ben , sen bana görevi söyle sık sık girme imkanım var zaten

hazirlaniyyoruz gidicez birazdan canim insallah severler . nasil tartiymis o yaw bes kilo birden atmis az cikaranindan bulamadinmi ben avvm de buyuk tartidsa tartildim bir kilo az gosterdi

ahh sorma aysemm yaktı beni bu tartı ama olsun şimdi kendimi o kiloda düşündüğüm için hedefime daha hızlı yaklasıcam

tamam bu akşam herkeslere de benden söz 1 saat koşu bandında hızlı yürüyüşe start veriyorum yeniden akşam gelen açlık krizlerine de direnicem.

Kesinlikle haklısın canım. Bahane üretip duruyoruz. Bu haftaya bomba gibi olalım. Bende iş dolayısıyla çok ypgundum ama gecede olsa sporumu yapıcam. Şimdi hala işteyim. Saat 9 gb spora gitmeyi planlıyorum. Yaza az kaldı . ve verilecek çokk kilo varr. istyelim yaparız.

Kolay gelsin canım. Nasıl işin peki sen alışabildin mi?

ben biraz geç okudum mesajları ailemin yanında aydındaydım ama yinede hatrlatma olsun.

Vayyy eşinin cevabıda baya güzel gelmiş

Hoşgeldin mervecimm..

hemen gelmen cok guzel oldu. Insallah bebiş buyumeden eskı fıt halıne donuceksın.

Evet canım. Hiç göstermiyosun cunku 60 larda gibisin karnın baya düzleşmişş Maşallahhh

Ben 6 ayda 24 kilo aldım. Veris hızımdan daha hızlı kilo aldım ama benim hatam cok yogun spor yaparken oturdugum yerden yemeye içmeye baslamıstım ve sporu tamamen hayatımdan cıkarmıstım. Herzaman azcık dıkkat ile almasın merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…