Sağol ablaçığım teşekkürlerİyi pazarlar kardeş takımcımmm
Efser cim maşallah kuzum zamanı tersine çevirmişsin resmennn tebrik ederim cnm
Mervecimmm hoşgeldin cnmmmpaşamızı öp yerime
insan hafif yemeğe alışinca .ben şahsen salatami yoğurdumu çiğ Bademimi tarçınlı ayvami daha çok seviyorum.Kızlar çok şükür diyet toparladıda Allahım bu konuda beni çok sınadı yarın kahvaltıya davetliyim yani tam düzene girmişken "olmaz ama "dedim artık yani yarını geçmesini evimde sepze yemeği pişirmek istiyorum artık
Öyle yaa bu ara çok yemeği geri çevirdim artık yemek tahi görmek istemiyoruminsan hafif yemeğe alışinca .ben şahsen salatami yoğurdumu çiğ Bademimi tarçınlı ayvami daha çok seviyorum.
sakın ha.zencefil felan ..senin şuan içebilecehin ıhlamur rezene papatya..diğerleri illaki etkiliyor zaten zencefili 2 yaşına kadar bebeklere veremiyorsun.sütünle ne derece gecer bilmiyorum.ama bebeklere verilebilen yukarda saydıklarım.sen içince illaki sütünle gecer. gecen diyetisyen bi hastama rezene vermiş demekki onunda etkisi var.ben her emzirme dönemi aktardan tohum rezene ve kimyon aldım 1 tk rezeneye bi ck kimyon oranını arttırarak demledim içtim cok faydasını gördüm.Yasemincim bişi sorcam bn yogurda zencefil zerdecal tarcın katıp yıyodum ya bn onu cok seviyprum böle yemek gibi bişi oldu bnm için şimdi yesem herhangi bişi olmaz dimi sütümü falan kesmez ...:)
Yeşilcay içcektim dedıler sütü kesiyo anlamadım.. Sorayım dedim ya
ilk başta gerçekten çok zor oluyor ben de sene başında oğlumu ağlaya ağlaya bırakıp evden çıktım servise gidene kadar bende ağladım ama sonra alışıyorsun ben şöyle düşünüyorum evladımla hem maddi hem manevi anlamda çok ilgileniyorum işten eve gittiğimde 5 dk oturduğum olmuyor bir tek oğlumla evde yerde oyun oynarken oturuyorum artık bana eskisi gibi ihtiyacı yok oyun çocuğu diyorum kendimi kandırıyorum iştetatli ruyalar kizlar bugun temizlik yaptim sonrada bebelerimle oynadim eglendim. yarin ilk defa onlardan ayri kalicam durup durup aglyasim geliyo yuzlerine baktikca kizim bide canim annem tatli annem demeyi ogrendi nasil birakip gidicem yaa benim annemde calisirdi sabah onsuz uyanmak nasil koyardi bana simdide mutlaka esimle birlikte kalkarim bazen beni uyandirmaz erkenden cikar onsuz uyanincada ttum gunum keyifsiz gecer cocuklarimda ayni seyleri yasayacak mutsuz olacak diye vazgecmeyi bile dusunuyorum. babalari cocuklar senin calistigini kabullenene kadar krese vermeyelim bikac hafta annemle ben bakariz dedi icim rahat biraz en azindan hic tanimadigi bi ortama girmeyecekler hemen. oyle iste sizde olmasaniz kimseye icimi dokemiyorum adamin kapasini oyle sisirdimki calismak istiyorum diye delikanliliga leke surup bisey diyemiyorum.
günaydın ben bu hafta tam gaz burdayım tatili +1 kilo ile tamamladım ama olsun ben hallederim biliyorum kendimibu arada günaydın kızlarrrr.hadi bakalım bu hafta gazlayalım nerdesiniz..
bilgilendikce bizede yaz.bende istiyorum yapmayı.Günaydın fıstıklarrr nasılsınız
Kaç gündür eşim evde gelemedim bugun sizleyim ev silip süpürcem
Bende 3 gün çiğ beslenmek istiyorum ama aç kalıcam diye korkuyorum biraz daha araştırayımda eksiksiz yapayım
tatilde bitti.artıları verip bide üstüne eksiye gecsek tadından yenmez.günaydın ben bu hafta tam gaz burdayım tatili +1 kilo ile tamamladım ama olsun ben hallederim biliyorum kendimi
bende hala emziriyorum bebeğin küçükse bol bol dereotu yemeni tavsiye ederim hem diyetine iyi gelir sütün artması için en önemli şey psikoloji ve su sütüm azalacak diye düşünme hiç bir zaman rezene ve kimyon gaz için birebirYasemincim bişi sorcam bn yogurda zencefil zerdecal tarcın katıp yıyodum ya bn onu cok seviyprum böle yemek gibi bişi oldu bnm için şimdi yesem herhangi bişi olmaz dimi sütümü falan kesmez ...:)
Yeşilcay içcektim dedıler sütü kesiyo anlamadım.. Sorayım dedim ya
kaptanım günaydın temizlik işini ben dün yaptım canım çıktı malum iş günü kolay gelsinGünaydın fıstıklarrr nasılsınız
Kaç gündür eşim evde gelemedim bugun sizleyim ev silip süpürcem
Bende 3 gün çiğ beslenmek istiyorum ama aç kalıcam diye korkuyorum biraz daha araştırayımda eksiksiz yapayım
canım ya senin adın neydi nikinde zor.kaptanım günaydın temizlik işini ben dün yaptım canım çıktı malum iş günü kolay gelsin
kaptanım eğer müsaitsen senden bir ricam olacak bizim sıkı yönetime ihtiyacımız var özellikle de benim
karar aldım her gün menümü düzenli paylaşacağım bugün spora da başlıyorum başka neler yapabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?