Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar çok şükür diyet toparladıda Allahım bu konuda beni çok sınadı yarın kahvaltıya davetliyim yani tam düzene girmişken "olmaz ama "dedim artık yani yarını geçmesini evimde sepze yemeği pişirmek istiyorum artık

insan hafif yemeğe alışinca .ben şahsen salatami yoğurdumu çiğ Bademimi tarçınlı ayvami daha çok seviyorum.

İyi geceler kızlar...
Bugunum gayet güzel geçti..
Kahvaltımda 3 dişm kadar elmek yenişmdir belki omler yerine yumurta salatası yaptım çle kasıkla yedim ohh...
Suyumu içtim 2 lt kadar ...
Sporcolaral sayıomaz ama evi temizledim güzelce ...
YASEMİNCİM canım aynen sana katılıyorum.. Dogumdan sonra dikkat ettim işte kompostuma şeker kattırmadım suyumu bol içtim ... Sıvı cok tükettim öle tatlılara saldırmadım.. Herseyden abartmada yıyorum işte baklagıllerden bile.. Herkes gaz yapar onu yeme bunu yeme.. Hep et suyuna tavuk suyuna bişiler yemekten bayıldum... Emzirirken kan sekerim düştü bu sefer ekmek peynir ne varsa saldırmaya basşadım...
Olmaz böle diyip kendi bunyemi bi dengeye soktum ..
Herseydeb azar azar yiyip yemekten sonra bi çay kasıı toz kımyonu yutuyorum suyla gazını alırms baklagıllerin.. Şükürler olsun öle aman aöan bişimiz olmadı..
Aslında kılo veremesemde almıyayım oda önemli.. Cunku gecen sene kılo vermek için cok ugrastım cok caba harcadım..iyikide bu mucadeleyi vermişim iyili kk yı iyiki sizleri tanıöısım..

Banu abla nasılısn... Senide cok özlemişim ya ohhh.. Zama ne cabuk geçiyo.. Ya ayfer dogum yaptımı.. Watsaptan yazdım ama cvp yazamadı sanırsam

Yasemincim bişi sorcam bn yogurda zencefil zerdecal tarcın katıp yıyodum ya bn onu cok seviyprum böle yemek gibi bişi oldu bnm için şimdi yesem herhangi bişi olmaz dimi sütümü falan kesmez ...:)
Yeşilcay içcektim dedıler sütü kesiyo anlamadım.. Sorayım dedim ya

tatli ruyalar kizlar bugun temizlik yaptim sonrada bebelerimle oynadim eglendim. yarin ilk defa onlardan ayri kalicam durup durup aglyasim geliyo yuzlerine baktikca kizim bide canim annem tatli annem demeyi ogrendi nasil birakip gidicem yaa benim annemde calisirdi sabah onsuz uyanmak nasil koyardi bana simdide mutlaka esimle birlikte kalkarim bazen beni uyandirmaz erkenden cikar onsuz uyanincada ttum gunum keyifsiz gecer cocuklarimda ayni seyleri yasayacak mutsuz olacak diye vazgecmeyi bile dusunuyorum. babalari cocuklar senin calistigini kabullenene kadar krese vermeyelim bikac hafta annemle ben bakariz dedi icim rahat biraz en azindan hic tanimadigi bi ortama girmeyecekler hemen. oyle iste sizde olmasaniz kimseye icimi dokemiyorum adamin kapasini oyle sisirdimki calismak istiyorum diye delikanliliga leke surup bisey diyemiyorum.

dun menu yazmadim dimi gerekte yok bu sefer uzuntuden mutfaga aytmadim kendimi mutlulugu buzdolabinda aramadim dunde bisey yememistim
bugun sabah azciik kavurmali omlet iki dilim ekmek zeytin bir lokma peynir
aksam bir kase sehriye corbasi uc bes catal yogurtlu kozlenmis biber
bolsu bir kupa form cay

sakın ha.zencefil felan ..senin şuan içebilecehin ıhlamur rezene papatya..diğerleri illaki etkiliyor zaten zencefili 2 yaşına kadar bebeklere veremiyorsun.sütünle ne derece gecer bilmiyorum.ama bebeklere verilebilen yukarda saydıklarım.sen içince illaki sütünle gecer. gecen diyetisyen bi hastama rezene vermiş demekki onunda etkisi var.ben her emzirme dönemi aktardan tohum rezene ve kimyon aldım 1 tk rezeneye bi ck kimyon oranını arttırarak demledim içtim cok faydasını gördüm.

mervecim erik cumartesi sezeryan oldu.suyu yüzünden almışlar..

bu arada günaydın kızlarrrr.hadi bakalım bu hafta gazlayalım nerdesiniz..

ilk başta gerçekten çok zor oluyor ben de sene başında oğlumu ağlaya ağlaya bırakıp evden çıktım servise gidene kadar bende ağladım ama sonra alışıyorsun ben şöyle düşünüyorum evladımla hem maddi hem manevi anlamda çok ilgileniyorum işten eve gittiğimde 5 dk oturduğum olmuyor bir tek oğlumla evde yerde oyun oynarken oturuyorum artık bana eskisi gibi ihtiyacı yok oyun çocuğu diyorum kendimi kandırıyorum işte

Günaydın fıstıklarrr nasılsınız
Kaç gündür eşim evde gelemedim bugun sizleyim ev silip süpürcem

Bende 3 gün çiğ beslenmek istiyorum ama aç kalıcam diye korkuyorum biraz daha araştırayımda eksiksiz yapayım

bilgilendikce bizede yaz.bende istiyorum yapmayı.
günaydın ben bu hafta tam gaz burdayım tatili +1 kilo ile tamamladım ama olsun ben hallederim biliyorum kendimi
tatilde bitti.artıları verip bide üstüne eksiye gecsek tadından yenmez.

bende hala emziriyorum bebeğin küçükse bol bol dereotu yemeni tavsiye ederim hem diyetine iyi gelir sütün artması için en önemli şey psikoloji ve su sütüm azalacak diye düşünme hiç bir zaman rezene ve kimyon gaz için birebir

kaptanım günaydın temizlik işini ben dün yaptım canım çıktı malum iş günü kolay gelsin
kaptanım eğer müsaitsen senden bir ricam olacak bizim sıkı yönetime ihtiyacımız var özellikle de benim
karar aldım her gün menümü düzenli paylaşacağım bugün spora da başlıyorum başka neler yapabiliriz

günaydın herkese cuma günü o kararların üstüne eve gittiğim gibi abimler bize geldi hafta sonu onlarla ilgilendim spor kaldı malesef, yemek olarak da hafta sonu kaçtı biraz ama cumaya kadar toparlarım ben inşallah.

canım ya senin adın neydi nikinde zor.

cumartesi menum: kahvaltı 3-4 yk menemen, biraz patates kızartması, peynir, domates
ara: 1 kahve
akşam:1 kase tavuk çorbası, 1 yk bulgur pilavı,1 köfte, biraz patates kızartması,1 bardak ayran
gece 1 bardak kola, 2-3 cips
1,5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…