kaptanim gulsahin su bikac gun icin ozur diliyorum ise bi basliyim kreside sevdi bebeler bi duzenimi kurayim bireyselde birinci olcam . lakin su ara uykusuzluktan ölüyorum simdi girdim eve kizimin asisi vardi uyuttum ev darma duman camasir yigilmis utu dag gibi yemek yok bir lokma kalkip kizim uyanana kadar halletmem lazim yarinda kocis cocuklara bakarim derse gardolap yenilemem sart hic biseyim yakismiyoo suan birazda hanim hatun biseyler almam lazim kusuruma bakmayin bu haftada mumkunse mesajdan muaf olmak istiyorum ilk hafta egitimde olacakmisim cunku** 3. Takım 399. Etap ***
Ayulduzz: (75,2/74.2/1/%1,33)
Kelebekolacam: (74.8/75,7/-0,9/%-1,20)
Nilyyyaaannn : (79.8/79.4/0.4/%0.50) Tartı değişikliği nedeniyle 4.5 kilo eklendi
Chnnmkiz : (73.8/73,8/0/%0) kilosu sabit
Nar38 : (57.2/57,5/-0,3/%-0,52)
Olvidos : (60/61/-1/%-1,67)
Xpreiaz : (70.5/69,6/0,9/%1,28)
3.Takım ortalaması:%- 0,04
Kızlar artık toparlanmanız lazım böyle olmaz 2. Notayla sarıkart alıyoruz
1 hafta verip diğer hafta geri alınca hiçbir anlamı yokk önemli olana azda olsa düzenli vermek
Menüsünü yazmayanı, aşırı kaçamak yapanı, msj sayısını doldurmayanı diskalifiye edicem artık mazeret istemiyorum
işte benim halimden anlayacak biri oldu.kaptanim gulsahin su bikac gun icin ozur diliyorum ise bi basliyim kreside sevdi bebeler bi duzenimi kurayim bireyselde birinci olcam . lakin su ara uykusuzluktan ölüyorum simdi girdim eve kizimin asisi vardi uyuttum ev darma duman camasir yigilmis utu dag gibi yemek yok bir lokma kalkip kizim uyanana kadar halletmem lazim yarinda kocis cocuklara bakarim derse gardolap yenilemem sart hic biseyim yakismiyoo suan birazda hanim hatun biseyler almam lazim kusuruma bakmayin bu haftada mumkunse mesajdan muaf olmak istiyorum ilk hafta egitimde olacakmisim cunku
bencede gereksiz bi uygulama.hastalar bilinclenmeden hiç birişe yaramaz 3-5 kendini bilmez acili suistimal ediyor diye yüzlerce dr cumartesi asmlere dikilmez.çok iyi etmişsiniz cnm konuyla ilgili biraz bilgim var aile hekimi arkadaşlardan ,saçmalığın daniskası. tutmayın bence de zaten genel olarak tutmuyo kimse diye biliyorum. tez zamanda gerekli yerlerin geri adım atması dileğiyle :) tamam bakalım bu haftaya bomba gibi giriyoruz hafta sonunda da salmak yok bende akşama güzel bi yemek düşüneyim o zaman sebzelisinden
Benimde:) kacgundur annemdeydim geliuodum yemek ortalik topla,bugun gunduz yigenler aksam eltimler,yarin kardesimler gelecek ve haftabasiyla ise donus tekrar isle ev arasi mekik ne yogun karilariz ya:)işte benim halimden anlayacak biri oldu.
anlamammi sekerim 24 saat evdeyken yetismiyo isler simdi 10 saat disarida olucam ne zaman yemek yapicam evimi temizliycem cocuklarimi sevmeye firsat bulabilicemmi cok merak ediyorum en cokta kocisimi ozliycem ama. bu aksam encok neyimi seviyosun diye sordum sevgi dolu olusunu dedi.işte benim halimden anlayacak biri oldu.
Canım 170 yakınım yani 1 69 felan ondan canım birde çitden ben o konuda biraz şanslıyım kilomu söylediğim zaman kimse inanmiyor galiba kemik yapım çok farklı herkes 60 lı kilolarda olduğumu zannediyor,bende ona bağlıyorumvalla supersin efsercin ayni kilodayiz bende boyle fit gorunuyomuyum acaba boy kacti senin ben 1.65 im halaaynaya baktigimda onbes kilo fazla goruyorum
allah bagislasin canim hosgeldin bende ayse 30 yasindayim kasimda 86 ile basladim suan 73 um takimim sayesinde tam gaz devam ama buara azcik azcik gidiyo kilolar hatta hic gitmedi gecen hafta dah yeni annesin gider kilolar sen bebisi sutsuz birakma sakinSlm kızlar ben merve...)
Takıöın eski yarısmacılarından..... Toplam 1 sene gibi bir sürede yaklasık 20 kılo verdim... Kk ve geuptakı arkadaslarımın sayesinde... Suan 73 kıloyum kılo almakta problem yasmaam vermekte oldukca sorunlu bi vucuduö var.. Suan 40 ımız cıkmadı yeni doguö yaptım..
Buraya eskı günlerdeki gbi gulerek eglenerek gaz vererek menüleri eleştirerek kılo vermeye geldim...kız gülsah kaptanım cıgerim komsumun tartıı bi kılo eksık tartıyomıs vay arkadas neyse 73 kıloyum o zaman yani... Hedefim 65 olöak ilk önce... Ama kendme haftalık hedeflerde belirlicem.. İn elimden geleni yapcam.... Anammm veled zırluyorrr ben şimdilk topuklar... Öpüyorum sizlerizzz
benim iki sezeryanim var iki yil arayla hemde vucut bir yilda anca toparliyo kendini gobegi takma dicem ama sezeryan gobegide takilmiycak gibi degil 12 kilo verdim gobekten sadece 3 cm gitti gecen ayca kaya soyluyodu tatli sut yapmaz diye yemek zorunda hissetme hissetme kendini ben beceremiyorm ama 6 ay sonra mekik ve platesin faydasi olur sakin dikisleri zorlama derim daha once benim hamilelik kilolarimdan gram gitmedi kendi kendine hep ugrasarak verdim insallah seninkiler kendiliginden gider hadi bakalim aynui sikletteniz bi rakip daha geldi banaEwwttt küccük oglanı emzirdim cuuğpp buraya !!!!....
Kızlar aklımdaki program su.. Diyet adına bişi yapamam malum ...
Saglıklı beslenmem lazım..kalorisi yüksek olmak zorunda..
Kendimi sıvıda sınırlamıcam .. Bol sıvı almam gerekıyo..
40. Im cıktıktan sonra leslie 15 dk yani 1 mîlden baslıcam..
Su: 3 lt içmeye calısıcam
Sıvı: rezene papatya kusburnu işte sekersiz kompostu kahve(türk)
Ihlamur gün içinde tüketiceklerşm..
Tatlı olarak sütlü tatlı arada sırada
Egzersiz yapabilirmiyim bilmiyorum.. Mekik falan yapamam heralde ilk6 ay sonrasımalesef
Şimdilk aklımdaki bunlar..
Sizleri tanımıyorum aranıZda sezeryan tecrübesi olan varmı ...
Bnm karnm indi ama basenler ve bel aldı basını gidiyo tam armutum...
160 boy 73 kılo
İdeal kılo hes:53 ama bn 60 olsam yeter yanı..ilk hedef:65
1 seneye yaydım zayıflma süresini.. Hayırlıı inş..
Yeni bi baslangı olsun varsın...
Yapabilirim yapmak istiyorum..kendim için saglıgım için güzellik için....
Cocuklarım için.. Onlarla kostırurlen nefes nefese kalmak istemiyorum...kızıma örnek olmak istiyorum. Böle işte.. Sporu kk sayesınde hayatıma soktum.. İyikide sokmusum.. Havalar iyi olsun sabahlar bnm.. Aksamlar bnm.. Yürü merve yürü...
banada oyle diyolar ama yemezler tartida gormem lazim 60 lari ay pisikolojim bosuldu yaw odum patliyo yine kilo alirim diye ise basliycamya onceki isimde 6 yil masa basinda 20 kilo aldim canina yandigim bunye her lokmayi yaga cevirmek icin bekliyo sankiCanım 170 yakınım yani 1 69 felan ondan canım birde çitden ben o konuda biraz şanslıyım kilomu söylediğim zaman kimse inanmiyor galiba kemik yapım çok farklı herkes 60 lı kilolarda olduğumu zannediyor,bende ona bağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?