Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

valla bazılarıda hemen veriyo sanırım bünyeyle alakalı herşey sonucta bir arkadasım 1 ay önce dogum yaptı sezeryanla 18 kilo almıştı 12 kiloyu coktan verdi çıtır çıtır geziyo ortalarda

Ayy benimde ev arkadaşlarım var Artık kilo alamıyorlar bu yüzden çorba için 1 bardak su çip ustune yasasınn 1 kilo aldık sevinci yasıyolar

Bende kaptan. benim yemeklern bitmesine az kalmış. Temizlikcı tutucaz ınsallah eve yarım günlük haftada 2 kere kadın yemeklerinizide yaparım dedi. ' gün o sekılde beslenip 3 gun cıg beslensem nasılda guzell olur

Kızlar ben geçtiğimiz haftalar cok yogundum aylardır ugrastım projeyi bitirdim. Bu hafta yogunlugum tam azaldı derken müdürümüz toplantı yaptı ve biraz mesai yapıcagımızdan bahsetti. Olsun sağlık olsun yaparım mesaide yaparım sporda yaparım takımada yardımcı olurum diyorum ve kollarımı sıvıyorum. Bu hafta tartı değişikligi nedeniyle + 4.5 kilo arttı kilom bu benı daha cok gaza getirdi. Ve bu hafta cok sıkı davranıcam. Ayrıca takımımızı kapansın istemiyorum. Bu yüzden nolurr güzel kilolar verelim sarı kart almadan sildirelim su notaları.Be derim ki işleri yazalım sonrada bölüşelim.

İşler;

--> menü paylaşımı
--> Spor takip cizelgesi
--> Hedef listesi ( tamamlanmasından sorumlu ve cuma günü hedef tuturma kritikliği yapılması)
--> Mesaj sayısı ( cuma günü sarı kart alanların takibide yapılacak)
--> Aylık kilo takibi listesi

Kaptanım benim aklıma gelenler bunlar başkada var mıdır?

selam kızlar sıkı yonetım basladıgına gore ılk menumu yazayım
kahvaltı klasık 2 dılım ekmel cavdar,peynır maydonoz zeytın 1 t.k tereyag bal
ogle 2 yumurta ılen azıcık sucuk 1 dılım ekmek peynır
ara turk kahvesı sutlu 1 avuc kuruyemıs
aksam yogurtlu kerevız ,kırmız lahana ,1 tane tavuk bud
belkı neskafe
2 lt su 2 buyuk bardak lımonlu yesıl cay,spor olarakta ıse yuruyurek gıttım yarım saat dıyelım

Kızlar koşu bandıyla bakışıyoruz bi gaz verin bana nolur
ınan melıkecıgım suan bebelr ben kosubandına cıkınca onlarında arkama cıkma tehlıkesı olmasa buyuk bı keyıfle yururdum acardım tv dızımı omıs 45 dakka yuru verdıgı mutluluk harıka bısey sporun.bu hafts hepımız sınırları zorlıyacaz ona gore

star tv de benzemez kimse sana var izliyormusunuz..dizilerden daha keyifli huysuzun esprileri bayıyo biraz ama adam hep öyle biri.
suan kı butun yarısmalara sınır oluyorum helede bu tarz benıme

Canım dünyanın lafını yazdım ama eve gittiğimde memleketten abim yengem yeğenim geldi spor yalan oldu resmen hafta sonu yine gitti
canım sartlar bıze uymuyasa bız sartlara uyacaz artık ben bugun baktım spora vaktım yok bu sıra ıse yuruyerek gıttım daha erken cıkıp evden

gecmıs gecmıste kaldı artık onumuze bakacez bacım

merve kız yanına gelıp sohbet etmek ısterdım pencere onunde senınlen ama ben kahve alayım

dur bende soruyum kocama merak ettım neyımı sevıyordı ..ben sorarım neremı neremıı oda derse her yerını bı opucugu hakkettı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…