- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
Ben 36 beden giydim mi hatırlamıyorummayy 36 beden giymeyi özledim ama belki benim için uzun süre daha imkansız olcak
valla bazılarıda hemen veriyo sanırım bünyeyle alakalı herşey sonucta bir arkadasım 1 ay önce dogum yaptı sezeryanla 18 kilo almıştı 12 kiloyu coktan verdi çıtır çıtır geziyo ortalarda
Babane yakınsa ohhh daha ne olsun. Kreşe verdin ama dimi babaneye sadece arada gönderiyosun dimi ?kizlar bebeleri babaanneye gonderdim aylik utumu yapicam siz neyapiyosunuz bakim
Günaydın fıstıklarrr nasılsınız
Kaç gündür eşim evde gelemedim bugun sizleyim ev silip süpürcem
Bende 3 gün çiğ beslenmek istiyorum ama aç kalıcam diye korkuyorum biraz daha araştırayımda eksiksiz yapayım
olur canım elimden geldiğince yardımcı olurum ben , sen bana görevi söyle sık sık girme imkanım var zaten
evet evet birlik olun bizi ince eleyin sık dokuyun
Sağol canımEvet canım. Hiç göstermiyosun cunku 60 larda gibisin karnın baya düzleşmişş Maşallahhh
Kızlar koşu bandıyla bakışıyoruz bi gaz verin bana nolur
ınan melıkecıgım suan bebelr ben kosubandına cıkınca onlarında arkama cıkma tehlıkesı olmasa buyuk bı keyıfle yururdum acardım tv dızımı omıs 45 dakka yuru verdıgı mutluluk harıka bısey sporun.bu hafts hepımız sınırları zorlıyacaz ona goreKızlar koşu bandıyla bakışıyoruz bi gaz verin bana nolur
suan kı butun yarısmalara sınır oluyorum helede bu tarz benımestar tv de benzemez kimse sana var izliyormusunuz..dizilerden daha keyifli huysuzun esprileri bayıyo biraz ama adam hep öyle biri.
canım sartlar bıze uymuyasa bız sartlara uyacaz artık ben bugun baktım spora vaktım yok bu sıra ıse yuruyerek gıttım daha erken cıkıp evdenCanım dünyanın lafını yazdım ama eve gittiğimde memleketten abim yengem yeğenim geldi spor yalan oldu resmenhafta sonu yine gitti
benımde kol bacaklar kalın bel karın bolgem ınceSağol canım daha yolum vardediğim gibi basenle bel arasındakı bölge kalın o bölgeyi eritmeliyim
gecmıs gecmıste kaldı artık onumuze bakacez bacımmerhaba bayanlar sonunda geldim tabi beni takımdan atmadıysanız
15 gündür evde değildim ve 15 gündür diyet yapmadım ilk defa bugün güzel beslendim kaçamaksız
hiç giremedim nolur kusura bakmayın bebekle başkasının evinde çok zor birde sürekli gezmece tozmaca
bütün gün temizlik yaptım ölüyorum yorgunluktan şimdi şekersiz bir kahveyi hakkettim
merve kız yanına gelıp sohbet etmek ısterdım pencere onunde senınlen ama ben kahve alayımKızlar günaydınn nasılsınız bakalım... Uyumayınnn kızlaaare.... Kalkın kalkın..
Aaaaaa erken kalkan yol alır dimii ama:)))
Bacılar güzel bi kahvaltı yapıcam inş ohh omletti yeşillkti acık cayımdı zeytinim peynirimm ımmmm ....
Pekmezimde var ... Ay bn nu iki kasık yogurtla yedim aç karna.. Bi iyi geldi .....
Kahvaltıdan sonra bi ıhlamur denlerim miss kokulu... İçerim gecer pencertenin önüne..
Efser canım gercekmi ben ilk zayıflamıs resmini görünce dedim 20 li yaslarda yeni evlwnmiş heralde dedim.. Öle tahmin yani ......35 yas derken yani 20 li düşündügüm için öle dedim.. Yoksa yanlış anlasılmasın...
Ama gercekten süper bi degişim
@sahgull canım cok saol... İnş durmak yok....
dur bende soruyum kocama merak ettım neyımı sevıyordı ..ben sorarım neremı neremıı oda derse her yerını bı opucugu hakkettıaynen
Bende sordum gülüşünü tatlı oluşunu dedi
yaptık. ..umarım ise yarar ben nöbet tutmak istesem uzmanlık yapardim
ay sorma yaa.cunartesi 2 Dr 9 hemşire ve sayısını bilmediğim çocuk ağırladım pazarda 2 eltim 1 görünce ve 10 çocuk. Öldüm resmen.borekler pizzalar cheescakeler sarmak kuru dolma daha nelerle mücadele ettim.ayy uzun süre misafir düşünmüyorum. Çok zor oluyor diyet.
kesınlıkle az yemek kadar keyıflı bısey varmı ya hafıf toklugun ustune ıcılen bı kahve vazgecılmez favorımÖyle yaa bu ara çok yemeği geri çevirdim artık yemek tahi görmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?