Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

lightlifecım bakayım topiğe bi unutklarım varsaa, pekiştireyim, belkiii bu şekilde şu gidişata bi son veririim, nasıl yapıyosun incirli mincirli bir tarif et bacım , bayılırım incirie bennnn

biraz vişnem vardı yazdan şişeye koymuştum ondan koydum tencereye sonra 2 tane elma dilimledim 19 tane kuru incir doğradım içine çubuk tarçın koydum bide ceviz içi dövdüm ekledim bunları kısık ateşte koyulaşana dek pişirdim marmelat oldu :) ve accaayyiip hoş oldu kavanoza koyup tatlı krizlerimde yedim. mesela sütün içine kattım içtim meyveli yoğurt niyetine öğün yaptım yedim yada sabah kahvaltısına reçel niyetine.. opuyorumnanaktan

neler yedim
sabah domates, salatalık, az yumurta, peynir
,ara fındıkkk

öğle kabak yemeği yoğurt
ara müsli

yeni kitapta fındık fıstık badem ceviz gibi kuruyemişler ara öğün değil ana öğün olarak yazılmış littlecım. yağ oranları yüksek olduğu için ara değil ana öğünde yiyebiliyoruz ve yumurtayı ara öğün yapabiliyomuşuz :1no2: nasıl olacaksa o benneyaptımki

müsli şu kahvaltılık gevreklerse onlarda cısss :umursamaz: içinde mısır felan var sanırım o yasak olduğu için yada üzüm falan oluyo kuru üzümde yasak olduğu içindi.

valla lightlife cım 15 sene evvveldi hatırlamıyom pek acıp bakayım neymiş diye bi daha
ama ben o dönem çok ceviz, kuru incir yediğimi hatırlıyorummm
hatırlıyorum, cebimd eonlarla dolaşırdımm , canım tatlı çektikçe atardım ağzımaa
alla allaaa

dondurma olayına glirsekk
yağsız süt al bacımm
içine içine şu meşhhur mamelatoından kat buzlukta dondurr

olabileeerrr :1rolleyes:öyle yaparsam meyveli olur ama kakaou yapmak istersem kakao koyarım ozamanda dimi??

Öneri Linki için tıklayınız:
http://www.kadinlarkulubu.com/showpo...&postcount=428

Gelen Cevaplar:
2. Takım : EVET
3. Takım : ?
4. Takım : EVET
5. Takım : EVET
6. Takım : HAYIR (Yeni bir önerisi var)
7. Takım : EVET
8. Takım : HAYIR
13. Takım : HAYIR
14. Takım : ?

Önemli Açıklama: Bir önerinin kabul edilebilmesi için mevcut takım sayımız 9 olduğuna göre 6 takımdan EVET oyu alması gerekiyor. Şu andaki durumda 4 Evet ve 3 Hayır oyumuz var.
Henüz kararını verememiş 3. ve 14. Takımdan gelen oylar kararı belirleyecektir.

Ola ki, yarın olup da hala cevap vermedilerse, genel kararı alana kadar eski sistemde devam ediyoruz.

paylaşım alanında püsküütün son mesajıdır arkadaşlar herkez kendi takımında oylama yaptı sonucu bildirdiler ama maalesef burdan hala ses seda yok. üzgünüm canlarım maalesef paylaşım çok zayıf burada. beni listeye dahile etmeyin canlarım ben başka takım arayışına giriyorum öptüm hepinizi...

tamam canım çok teşekkür ederim.Şeniz

canım yüce mevlam sınavda eşine yardımcı olsun başarılar dilerim ,inşallah istediği sonucu alır sizde hayatınızı düzene koyarsınız.:Saruboceq:

sağol canım Şeniz

sağol canımŞenizkuzum bu sene çok çekti.

sağol canım evet bademcik ameliyatı olacak.
yıl sonu gösterisi 6 haziranda vals yapcaklar teyzesi.inşallah paylaşırım elbet.

geçmiş olsun canımcım.adaçayı iç iyi gelir bademciğe hem mikrobunu kırar hemde ağrısını alır.bizimkisi kronik olduğu için fayda etmiyor artık.

selam kızlar

dün çok hastaydım ki halada hastayım dün yaptıklarım
1 elma
öğlen işten izin aldım çıktım akşama kadar hiç bişey yemedim
akşam
fasulye çok az pilav

canımcım sanada geçmiş olsun takım olarak ne oldu bize böyle.

canım bildirim yapmayı ihmal etmediğin için ve annenin güzel yemeklerine rağmen kilo almadığın için teşekkür ediyorum.a.s.annecine selamlar ellerinden öperim.Şeniz

canım kolay gelsin ALLAh yardımcın olsun.canım seni aynı yazarım.izindeyken iyi tatiller bacumŞeniz:gitme:öslicez seni.

canım haklı olmasına elbet haklısın.benim nişanıma gelirken hiç bişey getirmediler hiç bişey takmadılar.insan heves eder yahu.sağolsun eşim herşeyi gönlümce yaptı.ona rağmen bizde adettir nişanda hepsine ayrı ayrı bohça yaptık verdik.ben 10 ay nişanlı kaldım 2 bayram geçti 1 mendil bile yollamadılar. olsun dedik annem yine hepsine ayrı ayrı bohça yaptı düğünde.ben kendim verdim hepsine.

keşke sende kendin verseydin.olan olmuş tatlım üzülme anlamıştım kaç gündür halinden.sen büyüklüğünü yapmışsın. anlıcaktır kıymetini sen yuvanda huzura bak ve kimsenin bozmasına izin verme. eşinde ayıp etmiş lakin annesi işte bazen böyle oluyor.sakinleştiği bir zamanda olay soğuyunca haklı olduğunu anlatırsın. bohçayı vermicekse sana geri verebilirdi yada küs olduğu için senin vermeni isteyebilirdi. bunu anlatırsın canım.
rabbim kimseye aile huzursuzluğu vermesin.:Saruboceq:

canım yarından sonra ye ama dörtte birini anşlaştıkmı canım.bizim takımda kesin kural yok.canın istiyorsa izin gününde tadımlık yicez anlaştıkmı. yerimsenibenkendimizi tutup tutup saldım çayıra mevlam kayıra yapmamak için.

süpper denicem.ellerine sağlık.

bunun için üzgünüm hastalık yoğunluk derken olmadı.
sürekli hatırlatmışsın teşekkür ederim.ama giremediğim için
şimdi görebildim.

canım sen bilirsin. burada bazı arkadaşlarımız izinli zaten mevcudumuz az bende sürekli uğrayamıyorum hastalıktan dolayı ama ilk fırsatta girip cevaplamaya çalışıyorum.

inşallah gönlüne göre bir takım bulur ve istediğin kiloya kavuşursun.Şeniz

Son düzenleme:
canlarım nasılsınız?
giremedim kusuruma bakmayın.çarşamba çok güzeldi süper bir deniz altı projesi yapmışlar deniz altında ne varsa hepsini tek tek yapmışlar ellerine sağlık.
gerçi oğlum pek katılamadı yapımına hep hasta hep evdeydi ama sonuna azcık yetişti. üzüldüm 1-2 resmi vardı o kadar çok şey yapmışlarki.

bugünde karşıya geçtik annemi yiğenine götürdüm çok istedi rahatsızmış sabah erken çıktık.
biraz kaçırdım ama ceza verdim kendime 6 dan sonra bişey yemedim ve 7.km 200 mt yürüdüm bantta 90 dk. makinaya göre 1500 kalori yakmışım ama :sm_confused:

şimdiden yazayım sabah benden önce gelen olur belki.

hepinize hayırlı cumalar diliyorum.
yüce mevlam herkesin kalbindeki güzel duaları kabul eylesin.evlerimizden sağlık,mutluluk ,huzur ve bereketi eksik etmesin.:Saruboceq:
dertlilere deva,hastalara şifa ,borçlulara eda nasip eylesin.:Saruboceq:
başta figenk arkadaşımız ve prenses arkadaşımız olmak üzere tüm hamilelere hayırlı doğumlar sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.emeklerini boşa çıkarmasın.:Saruboceq:

bebek hasretiyle yananlara ceylinnaz arkadaşımıza ,ozgey arkadaşımıza NES84 arkadaşımıza ve tüm bebek isteyenlere en kısa zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eyle yarabbi.:Saruboceq:

tgull bacumuzun eşinede zihin açıklığı versin.sınavda başarılı olsun inşallah. rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.:Saruboceq:

kilo bildirimini unutmayalım lütfen

birde oylama yapmayı öğlene kadar evetmi hayırmı yoksa başka fikriniz varmı yazınız lütfen

http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=13390377&postcount=428

cevaplamamış olanın oyunu evet kabul etmek zorunda kalıcam çünkü en son biz kalmışız.klava:

****3.TAKIM 158 .ETAP ****

cabik ( 73.0 / / / &#37
deva89 ( 60.3 / / %)
littrefairy ( 75.0 / / %)
NES84 (68.8 / / %)
ozgey ( 65.0 / / % )
Pandomim ( 58.5 / 58.5 / 0.0 / 0.00 %)
Semo ( 62.6 / / / % )
silagul ( 73.0 / / %)
tgull ( 64.6 / / %)

3.TAKIM TOPLAM KıLO ( 600.8 / / %)

selam..kimse yok bu saatte tebi..bende gidip yatıcam şimdi..
sılagülcüm kilom 72,6
öneriye gelince bende evet diyıorum...veee kaçıyorum..
iyi geceler..
ha ne yedim yazayım:
sabah:
her zamanki kahvaltım
öğle:
3 kaşık kısır
ara ara çayy
akşam:
bir küçük kase tatlandırı ile yapılmış kayısı hoşafı
daha sonra bir dilm karpuz...
şimdilik bukadar..hoşçakalın mutlu kalın...

günaydın herkeze

kilom değişmedi 65 kiloyum hala ben öneriye evet diyorum sorun yok bunda bence

canım haklı olmasına elbet haklısın.benim nişanıma gelirken hiç bişey getirmediler hiç bişey takmadılar.insan heves eder yahu.sağolsun eşim herşeyi gönlümce yaptı.ona rağmen bizde adettir nişanda hepsine ayrı ayrı bohça yaptık verdik.ben 10 ay nişanlı kaldım 2 bayram geçti 1 mendil bile yollamadılar. olsun dedik annem yine hepsine ayrı ayrı bohça yaptı düğünde.ben kendim verdim hepsine.

keşke sende kendin verseydin.olan olmuş tatlım üzülme anlamıştım kaç gündür halinden.sen büyüklüğünü yapmışsın. anlıcaktır kıymetini sen yuvanda huzura bak ve kimsenin bozmasına izin verme. eşinde ayıp etmiş lakin annesi işte bazen böyle oluyor.sakinleştiği bir zamanda olay soğuyunca haklı olduğunu anlatırsın. bohçayı vermicekse sana geri verebilirdi yada küs olduğu için senin vermeni isteyebilirdi. bunu anlatırsın canım.
rabbim kimseye aile huzursuzluğu vermesin.:Saruboceq:

günaydın sılagülcüğüm benim kaynanam akıl yoksunu olduğu için anlamıyor dün haklı olduğumu bile bile gittim özür diledim olay bitti arkadaşlar konu anlaşıldı ben bundan sonra çok uzağım onlara bana benim eime getirmişsin sen karışamazsın dedi demekki bunca söledikleri laf söz yalandı inanmıyorum kızımızsın ailemizsin lafına eşimde anasından özür diledim diye geliyor yapışıyor barıştık diyor barışmak için bişey yapmadı oysa çok kırgınım herkeze bundan sonra işime bakarım umrumda değiller:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…