lightlifecım bakayım topiğe bi unutklarım varsaa, pekiştireyim, belkiii bu şekilde şu gidişata bi son veririim, nasıl yapıyosun incirli mincirli bir tarif et bacım , bayılırım incirie bennnn
canlar slm napıyonuz yarına liste hazırlıcam oyunuzu ne zmn kullanırsınız
neler yedim
sabah domates, salatalık, az yumurta, peynir
,ara fındıkkk
öğle kabak yemeği yoğurt
ara müsli
saol lightlife cım deneyeyim bendeee pek bi güzel olmuşturrrrrrrrrrrrr
saol tarif için
valla lightlife cım 15 sene evvveldi hatırlamıyom pek acıp bakayım neymiş diye bi daha
ama ben o dönem çok ceviz, kuru incir yediğimi hatırlıyorummm
hatırlıyorum, cebimd eonlarla dolaşırdımm , canım tatlı çektikçe atardım ağzımaa
alla allaaa
dondurma olayına glirsekk
yağsız süt al bacımm
içine içine şu meşhhur mamelatoından kat buzlukta dondurr
sılagülcüm daha önce hani bizim yüzümüzden geç kalınca ben sana "bir fikrim var ama şimdi yazacak zamanım yok sonra anlatırım demiştim ya" fikrim senin dediğin şeydi aslında. kurallara aykırı olmazsa sana bir yardımcı seçelim yardımcıya da yardımcı seçelim. sen olmazsa yardımcın o olmazsa onun yardımcısı yapar işi kimse işinden olmaz diyecektim. şu anda çalışıyorum okullar haziran sonuna kapanacak. okulda aksilik toplantımın olduğu zamana falan denk gelir hakkıyla yapamayabilrim yardımcılığı daha zor durumda bırakmak istemem. ama yardımcı yardımcısı olabilirim. hani mesela perşembe akşamından bana dersen yarın işim var ve benimde görünürde işim yoksa neden olmazsın yaparım. ama iki yardımcı olalım olur mu?
selam kızlar tekrardan
önce
hafta sonu eşimin gireceği sınav için hepinizin dualarını bekliyorum.
sınavları verirse okul bitecek ve askere gidecek ve artık sonunda hayatımız düzene girecek ve benim çok çok çok istediğim birşey olacak bebek çalışmalarına başlicaz anne olacam. o yüzden bu sınav çok önemli unutmayın dua ederken bizi...
sonracım da en son dün öğlenden bahsetmştim. akşam biber soğan ve domates güya kızarttım ama damla yağ yok haşlama oldu. birde patlıcan bir kaşık yap ile kızartıp domates sosla yaptım. birer tabak yedim bunlardan hafif zaten diye. bir de kızlar adetim yanaştıya tatlı krizi başladı 1tane revani yedim.inşallah bu adet döneminide kilo almadan atlatırım.
sabah 1yumurta haşladım.
bal tereyağ sürdüm çeyrek kepek ekmeğe yedim.ve tabikiii 5ibir yerde çayım ve sirkeli suyumla....
bu arada tereyağ falan çok kalorili ama ben bayılıyorum kızarmış ekmeğe tereyağ bal sürüp yemeye birde kendimi en zor tuttuğum öğün kahvaltı diyebilirim. diğer öğünlerde kızartmaya tosta hayır diyebiliyorum ama kahvaltıda fil oturya masaya yiyecem. kahvaltıda çok zararlı olmaz ama diimiii:kedi:
kuzucuğuna geçmiş olsun tatlım bende küçükken bademciklerime elveda demiştim :) çok hastalanıyordum hiç nefes alamıyordum en sonunda aldırdık gitti :)
yürüyüş yapmak bana iyi geliyo ya ama bende kilo veremedim nedense :) fakat acayip zinde ve hafif hissediyom kendimi. sanki sıkılaşıyom gibime geliyo.. ama elbet tartıya yansıcak inatlaşalım şu tartıyla sılacım ya. direne direne nereye kaadr direnecekki elbet inecek
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
takım üyeleri duymuyor sanırsam seni kaydirigubbakcemile3
sağol canımŞenizkuzum bu sene çok çekti.herkese selam
sılagülcüm senin yakışıklıya çook geçmiş olsun..bademcik zor yaa..o küçüğüm nasıl dayanıyor..en kısa zaamnda iyileşir inşallah..yardımcı meselesine gelirsek.canm biliyorsun çok fazla gelemiyorum..kilo hesabınıda benm kafa almadı bir türlü zaten...
ne yedim bugün
sabah:
her zamnki kahvaltım
öğle:
---
akşam:
1 yeşil elma 3 kayısı
2 çatal makarna
2 kaşık sebze yemeği
bukadar..hoşçakalıın mutlu kalınnn opuyorumnanaktan
Gecmis olsun silagul cum, hayirdir neresinden ameliyat olucak? Bademcik mi?
ooo gosterisi var demek, veliler onunde gosterimi yapicak cocuklar?
eger oyleyse fotograflarini cek, bizde gorelim opuyorumnanaktan
ayyy canim kofte cekti simdi bak hele, oh oh afiyet olsun canim.
vicdan azabi cekmeye gerek yok canim, fazla SIKMA kendini,
5 kofte den bi sey olmaaaz hemde oglen, hic bir sey olmaz
slm kizlar
dunku yediklerim:
sabah: 1 kase cornflaks
ara: 1 dilim kepek ekmek surme light peynirli
oglen: 1 tabak ha$lanmi$ sebze
ara: 3 kiwi
aksam: etli patlican yemegi, firinda.
sonra: 5 minik biskuvi yedim, napim dayanamadim.
1 bucuk litre su ve 6bardak cay.
Bugunku yediklerim:
sabah 1 dilim kepek ekmek
oglen: diyet biskuvi
aksam: yarim tabak, etli patates yemegi.
bugun hastayim biraz bademciklerim $i$ti, hic i$tahim yoktu.
selam kızlar
dün çok hastaydım ki halada hastayım dün yaptıklarım
1 elma
öğlen işten izin aldım çıktım akşama kadar hiç bişey yemedim
akşam
fasulye çok az pilav
günaydınnnnlarrr
annemdeydim, o yüzdende giremedim,dikkat etmeye çalıştım ama, sürekli misafir ağırlandığı için pek mümkün olmadı
sılacımmm kilom aynııı 75( çok şükürrr yani bunadaaa bu kadarrr kaçırmayaaa) ama çok yürüüdüm belki ondandır
nerdeyse 1.5 ay olcak ben vere vere 2.5 kilo verdim yaaa
of offff
slm kızlarr!
2 gündür ev telaşesindeyim.ev taşıyoruz sanırsam 2 güne kadar internat bağlantımız da kesilecek.sonrada memlekete gideceğiz ordada bi 15-20 gün kalırız yani bir süre aranızda olamayacağım canlarım.
cuma gününe internet bağlantmz kesilmemş olursa kilo bildirimimi yaparm sılagülcüm.ama memlekettede imkan buldukça ziyaret etmeye,bildirimlerimi yapmaya çalışacağm.
inşallah en kısa zamanda aranıza dönmek ümidiyle byyy!:gitme:
selam kızlar
canım çok sıkkın kayınvalidemle telefonda kavga ettik eşime açıp anlatmış olayı eşimde özür dile boşanırız dedi bende diledim haklıyım ama akşam gidip gene kayınvalidemden özür dileyeceğim. çok kötüyüm kaç gündür mutsuzum
haklısın inanılmaz ügünüm kaç gündür haklı olduğum yerde haksız durumuna düştüm konuda özetle şu benim eşimin dedesine ve amcasına verilmek üzere hazırladığım bohçaları eşimin dedesi ve amcasının hanımıyla küs olduğu için açıp başkalarına dağıtması benden habersiz başkalarına dağıtması:çok üzgünüm:
ayyy yaaa canımm künefe istiyorr azcık yiycem bunu kafama koydum ama bugün olmamalı çünki yarın tartılcammm ayyy yarın akşamı beklemeliyimmm çok istedi canım gerçektennn yaaaaaaa kızlar biliyorumm bunu yememeliyim ama diğer yemeklerimden kısıp bunu yiycemmm bu seferlik affedinnn yaaabilmiyorumkismile
biraz vişnem vardı yazdan şişeye koymuştum ondan koydum tencereye sonra 2 tane elma dilimledim 19 tane kuru incir doğradım içine çubuk tarçın koydum bide ceviz içi dövdüm ekledim bunları kısık ateşte koyulaşana dek pişirdim marmelat oldu :) ve accaayyiip hoş oldu kavanoza koyup tatlı krizlerimde yedim. mesela sütün içine kattım içtim meyveli yoğurt niyetine öğün yaptım yedim yada sabah kahvaltısına reçel niyetine.. opuyorumnanaktan
Öneri Linki için tıklayınız:
http://www.kadinlarkulubu.com/showpo...&postcount=428
Gelen Cevaplar:
2. Takım : EVET
3. Takım : ?
4. Takım : EVET
5. Takım : EVET
6. Takım : HAYIR (Yeni bir önerisi var)
7. Takım : EVET
8. Takım : HAYIR
13. Takım : HAYIR
14. Takım : ?
Önemli Açıklama: Bir önerinin kabul edilebilmesi için mevcut takım sayımız 9 olduğuna göre 6 takımdan EVET oyu alması gerekiyor. Şu andaki durumda 4 Evet ve 3 Hayır oyumuz var.
Henüz kararını verememiş 3. ve 14. Takımdan gelen oylar kararı belirleyecektir.
Ola ki, yarın olup da hala cevap vermedilerse, genel kararı alana kadar eski sistemde devam ediyoruz.
paylaşım alanında püsküütün son mesajıdır arkadaşlar herkez kendi takımında oylama yaptı sonucu bildirdiler ama maalesef burdan hala ses seda yok. üzgünüm canlarım maalesef paylaşım çok zayıf burada. beni listeye dahile etmeyin canlarım ben başka takım arayışına giriyorum öptüm hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?