şimdiden yazayım sabah benden önce gelen olur belki.
hepinize hayırlı cumalar diliyorum.
yüce mevlam herkesin kalbindeki güzel duaları kabul eylesin.evlerimizden sağlık,mutluluk ,huzur ve bereketi eksik etmesin.:Saruboceq:
dertlilere deva,hastalara şifa ,borçlulara eda nasip eylesin.:Saruboceq:
başta figenk arkadaşımız ve prenses arkadaşımız olmak üzere tüm hamilelere hayırlı doğumlar sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.emeklerini boşa çıkarmasın.:Saruboceq:
bebek hasretiyle yananlara ceylinnaz arkadaşımıza ,ozgey arkadaşımıza NES84 arkadaşımıza ve tüm bebek isteyenlere en kısa zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eyle yarabbi.:Saruboceq:
tgull bacumuzun eşinede zihin açıklığı versin.sınavda başarılı olsun inşallah. rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.:Saruboceq:
kilo bildirimini unutmayalım lütfen
birde oylama yapmayı öğlene kadar evetmi hayırmı yoksa başka fikriniz varmı yazınız lütfen
http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=13390377&postcount=428
cevaplamamış olanın oyunu evet kabul etmek zorunda kalıcam çünkü en son biz kalmışız.klava:
****3.TAKIM 158 .ETAP ****
cabik ( 73.0 / / / %)
deva89 ( 60.3 / / %)
littrefairy ( 75.0 / / %)
NES84 (68.8 / / %)
ozgey ( 65.0 / / % )
Pandomim ( 58.5 / 58.5 / 0.0 / 0.00 %)
Semo ( 62.6 / / / % )
silagul ( 73.0 / / %)
tgull ( 64.6 / / %)
3.TAKIM TOPLAM KİLO ( 600.8 / / %)
selam arkadaşlar iyisinizdir inş şöylebi bakayım napıyor bizim bacular dedim hepinize şimdiden hayırlı cumalar by
selam..kimse yok bu saatte tebi..bende gidip yatıcam şimdi..
sılagülcüm kilom 72,6
öneriye gelince bende evet diyıorum...veee kaçıyorum..
iyi geceler..
ha ne yedim yazayım:
sabah:
her zamanki kahvaltım
öğle:
3 kaşık kısır
ara ara çayy
akşam:
bir küçük kase tatlandırı ile yapılmış kayısı hoşafı
daha sonra bir dilm karpuz...
şimdilik bukadar..hoşçakalın mutlu kalın...
canım haklı olmasına elbet haklısın.benim nişanıma gelirken hiç bişey getirmediler hiç bişey takmadılar.insan heves eder yahu.sağolsun eşim herşeyi gönlümce yaptı.ona rağmen bizde adettir nişanda hepsine ayrı ayrı bohça yaptık verdik.ben 10 ay nişanlı kaldım 2 bayram geçti 1 mendil bile yollamadılar. olsun dedik annem yine hepsine ayrı ayrı bohça yaptı düğünde.ben kendim verdim hepsine.
keşke sende kendin verseydin.olan olmuş tatlım üzülme anlamıştım kaç gündür halinden.sen büyüklüğünü yapmışsın. anlıcaktır kıymetini sen yuvanda huzura bak ve kimsenin bozmasına izin verme. eşinde ayıp etmiş lakin annesi işte bazen böyle oluyor.sakinleştiği bir zamanda olay soğuyunca haklı olduğunu anlatırsın. bohçayı vermicekse sana geri verebilirdi yada küs olduğu için senin vermeni isteyebilirdi. bunu anlatırsın canım.
rabbim kimseye aile huzursuzluğu vermesin.:Saruboceq:
günaydın sılagülcüğüm benim kaynanam akıl yoksunu olduğu için anlamıyor dün haklı olduğumu bile bile gittim özür diledim olay bitti arkadaşlar konu anlaşıldı ben bundan sonra çok uzağım onlara bana benim eime getirmişsin sen karışamazsın dedi demekki bunca söledikleri laf söz yalandı inanmıyorum kızımızsın ailemizsin lafına eşimde anasından özür diledim diye geliyor yapışıyor barıştık diyor barışmak için bişey yapmadı oysa çok kırgınım herkeze bundan sonra işime bakarım umrumda değiller:sm_confused:
günaydın arkadaşlar geçen haftaki kilom 68.8 bu haftaki kilom 67.9 sonun da 67 li birakam gördüm hırs yaptım bu hafta yediklerimden çok kısmadım ama çok yürüdüm ter attımm onun için haftayaki hedefim 66 lı birakam olucak regli günüm gelmeden güzelce zayıflamalıyım ozaman şişiyorum zatennn
Artık künefemi yityebilirim tabiki azzz olucakkk zorla verdimm o kiloları hiççç geri almak istermiyimmkaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar ve sılagülcüm,
güzel duaların için çok teşekkür ederim.
yeni kilomu bildiriyorum.
eski kilom 64,600--->yeni kilom 64,000..... yine göremedim 63leri yaaaa ama 100gram kaldı 63lere... buna da şüküüür...
sağol canım sanada hayırlı cumalar dön artıkım özledik seniŞeniz
cevabın için teşekkürler canım.hadi bakalım yarış kilomuz aynı hodri meydan diyorum sana varmısın?
konunun kapandığına sevindim canım boşver onları sen mutlu olmana bak.Şenizopuyorumnanaktan
hadi maşallahbaşaracaksın inanıyorum ben size. artıkım künefeyi hakettin.
ama acak bu kadar tamammı canımcım.
maşallah63 de neki canım sen iste 53 leri bile görürsün.a.s
tamam canım çok teşekkür ederim.Şeniz
canım yüce mevlam sınavda eşine yardımcı olsun başarılar dilerim ,inşallah istediği sonucu alır sizde hayatınızı düzene koyarsınız.:Saruboceq:
sağol canım Şeniz
sağol canımŞenizkuzum bu sene çok çekti.
sağol canım evet bademcik ameliyatı olacak.
yıl sonu gösterisi 6 haziranda vals yapcaklar teyzesi.inşallah paylaşırım elbet.
geçmiş olsun canımcım.adaçayı iç iyi gelir bademciğe hem mikrobunu kırar hemde ağrısını alır.bizimkisi kronik olduğu için fayda etmiyor artık.
canımcım sanada geçmiş olsun takım olarak ne oldu bize böyle.
canım bildirim yapmayı ihmal etmediğin için ve annenin güzel yemeklerine rağmen kilo almadığın için teşekkür ediyorum.a.s.annecine selamlar ellerinden öperim.Şeniz
canım kolay gelsin ALLAh yardımcın olsun.canım seni aynı yazarım.izindeyken iyi tatiller bacumŞeniz:gitme:öslicez seni.
canım haklı olmasına elbet haklısın.benim nişanıma gelirken hiç bişey getirmediler hiç bişey takmadılar.insan heves eder yahu.sağolsun eşim herşeyi gönlümce yaptı.ona rağmen bizde adettir nişanda hepsine ayrı ayrı bohça yaptık verdik.ben 10 ay nişanlı kaldım 2 bayram geçti 1 mendil bile yollamadılar. olsun dedik annem yine hepsine ayrı ayrı bohça yaptı düğünde.ben kendim verdim hepsine.
keşke sende kendin verseydin.olan olmuş tatlım üzülme anlamıştım kaç gündür halinden.sen büyüklüğünü yapmışsın. anlıcaktır kıymetini sen yuvanda huzura bak ve kimsenin bozmasına izin verme. eşinde ayıp etmiş lakin annesi işte bazen böyle oluyor.sakinleştiği bir zamanda olay soğuyunca haklı olduğunu anlatırsın. bohçayı vermicekse sana geri verebilirdi yada küs olduğu için senin vermeni isteyebilirdi. bunu anlatırsın canım.
rabbim kimseye aile huzursuzluğu vermesin.:Saruboceq:
canım yarından sonra ye ama dörtte birini anşlaştıkmı canım.bizim takımda kesin kural yok.canın istiyorsa izin gününde tadımlık yicez anlaştıkmı. yerimsenibenkendimizi tutup tutup saldım çayıra mevlam kayıra yapmamak için.
süpper denicem.ellerine sağlık.
bunun için üzgünüm hastalık yoğunluk derken olmadı.
sürekli hatırlatmışsın teşekkür ederim.ama giremediğim için
şimdi görebildim.
canım sen bilirsin. burada bazı arkadaşlarımız izinli zaten mevcudumuz az bende sürekli uğrayamıyorum hastalıktan dolayı ama ilk fırsatta girip cevaplamaya çalışıyorum.
inşallah gönlüne göre bir takım bulur ve istediğin kiloya kavuşursun.Şeniz
pardoonnnn..
günaydınn herkesee
eski kilom:60.3
yeni kilom:59
ayyyyyyyy teşekkür ederimmm sılagülcüm evett okadarcık yiycemm bende zatenn bu arada bende evet diyorumm:sm_cool:
sılacım benden evet
oooh ne güzel kilolar verilmiş ben yerimde sayar tüühhhhhhh
ama regl olcem galiba her yerim ağrıyooo
bide bi sinir bi sinirrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?