Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın arkadaşlar geçen haftaki kilom 68.8 bu haftakikilom 67.9 sonun da 67 li birakam gördüm hırs yaptım bu hafta yediklerimden çok kısmadım ama çok yürüdüm ter attımm onun için haftayaki hedefim 66 lı birakam olucak regli günüm gelmeden güzelce zayıflamalıyım ozaman şişiyorum zatennn
Artık künefemi yityebilirim tabiki azzz olucakkk zorla verdimm o kiloları hiççç geri almak istermiyimmkaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar ve sılagülcüm,
güzel duaların için çok teşekkür ederim.
yeni kilomu bildiriyorum.
eski kilom 64,600--->yeni kilom 64,000..... yine göremedim 63leri yaaaa ama 100gram kaldı 63lere... buna da şüküüür...

selam arkadaşlar iyisinizdir inş şöylebi bakayım napıyor bizim bacular dedim hepinize şimdiden hayırlı cumalar by

sağol canım sanada hayırlı cumalar dön artıkım özledik seniŞeniz

cevabın için teşekkürler canım.hadi bakalım yarış kilomuz aynı hodri meydan diyorum sana varmısın?

konunun kapandığına sevindim canım boşver onları sen mutlu olmana bak.Şenizopuyorumnanaktan

hadi maşallahbaşaracaksın inanıyorum ben size. artıkım künefeyi hakettin.

ama acak bu kadar tamammı canımcım.

maşallah 63 de neki canım sen iste 53 leri bile görürsün.a.s

****3.TAKIM 158 .ETAP ****

cabik ( 73.0 / / / %)
deva89 ( 60.3 / / %)
littrefairy ( 75.0 / / %)
NES84 (68.8 / / %)
ozgey ( 65.0 / / % )
Pandomim ( 58.5 / 58.5 / 0.0 / 0.00 %)
Semo ( 62.6 / / / % )
silagul ( 73.0 / / %)
tgull ( 64.6 / / %)

3.TAKIM TOPLAM KİLO ( 600.8 / / %)

birde oylama yapmayı öğlene kadar evetmi hayırmı yoksa başka fikriniz varmı yazınız lütfen

http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=13390377&postcount=428

cevaplamamış olanın oyunu evet kabul etmek zorunda kalıcam çünkü en son biz kalmışız.klava:

****3.TAKIM oyama sonuçları ****

cabik = evet
deva89 =
littrefairy =
NES84 =
ozgey =
evet
Pandomim =
Semo =
silagul =
evet
tgull =

ayyyyyyyy teşekkür ederimmm sılagülcüm evett okadarcık yiycemm bende zatenn bu arada bende evet diyorumm:sm_cool:

teşekkür ederim sılacım
Şeniz

kızlar bu sefer künefemi kendim yapıcamm bende çok heycanlıyım yeni şeyler denemek hoşuma gidiyor büyük bi tepsi yapıp konuyo komşuya dağıtırım güzel olursa bakalımm yoksa çok yerimm yanii en iyisi bir an önce evden uzaklaştırmakkkkaydirigubbakcemile3

günaydınn herkesee
eski kilom:60.3
yeni kilom:59

canım bildirimin için teşekkürler . Şenizama tatlım oylama için bişey dememişsin. o yüzden mecburen senide evet kabul etmek zorundayım.

ayyyyyyyy teşekkür ederimmm sılagülcüm evett okadarcık yiycemm bende zatenn bu arada bende evet diyorumm:sm_cool:

afiyet olsun canım .oylama cevabın için teşekkürlerŞeniz

****3.TAKIM 158 .ETAP ****

cabik ( 73.0 / / / &#37
deva89 ( 60.3 / / %)
littrefairy ( 75.0 / / %)
NES84 (68.8 / / %)
ozgey ( 65.0 / / % )
Pandomim ( 58.5 / 58.5 / 0.0 / 0.00 %)
Semo ( 62.6 / / / % )
silagul ( 73.0 / / %)
tgull ( 64.6 / / %)

3.TAKIM TOPLAM KıLO ( 600.8 / / %)

birde oylama yapmayı öğlene kadar evetmi hayırmı yoksa başka fikriniz varmı yazınız lütfen

http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=13390377&postcount=428

cevaplamamış olanın oyunu evet kabul etmek zorunda kalıcam çünkü en son biz kalmışız.klava:

****3.TAKIM oyama sonuçları ****

cabik = evet
deva89 =
evet ( cevap vermediği için mecburen evet saydım)
littrefairy = evet
NES84 =evet
ozgey =evet
Pandomim =izinde
Semo =
silagul =
evet
tgull =evet(cevap vermediği için evet yazdım)

sılacım benden evet

tamam canım teşekkürlerŞeniz

oooh ne güzel kilolar verilmiş ben yerimde sayar tüühhhhhhh
ama regl olcem galiba her yerim ağrıyooo
bide bi sinir bi sinirrrrr

canım bende aynen 2 -3 gün kaldı gelmesine ama idare ediyorum şişim bir görseniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…