Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

regli oldummm yaaa ama yinede şişlik falan anlamam bu hafta 66 lı birakam görmem gerekkk yaaaaaaaaaa Allahım bana yardım ettttttttttt sabretme gücü ver ya rabbimmm

o kadar kendini SIKMA bence canim, bu hafta 67 ol
hedefin haftaya 66 olsun olmazmi
kaydirigubbakcemile2

Merhaba arkadaşlar. Ben silagul başkanımızada mesaj attım. Geri dönmek üzere gruptan ayrılmak istiyorum. Motivasyonumu kaybettim. Biraz dinlenip geri dönücem. Ve dönüşüm muhteşem olucak.

soz, nisan bitti biraz rahatlamak, diyet dusunmemek
iyi gelicek bencede
kaydirigubbakcemile2
ama uzun gitme haaa, ozleriz lmaz:

o kadar kendini SIKMA bence canim, bu hafta 67 ol
hedefin haftaya 66 olsun olmazmi
kaydirigubbakcemile2

canım zaten 66.00 olamam da hiç olmazsa 66.9 66.8 falan olayımm diyorumm yani 66 lı rakam olunca 67 den kurtulunca daha mutlu hissedeceğim kendimi o açıdann:sm_cool:

canım sana birsürü yemek tarifi verebilirim ama diyet değil ama istersen yağını azaltırsın yada az yersin sana göre diyet olur:kedi:

valla çok iyi olur çok sevinirim pratik özelikle varsa...

kızlar en son öğlen yemeğğimi paylaşmıştım.
akşam canım komşucum lahana çorbası yapmıştı ve hem hafif hem leziz hemde çok severim afiyetle yedim.4kaşıkta makarnayla.
yeşil çayım bitmişti onuda aldım marketten.

ya bacılar cuma akşam akşam arkadaşlarla yemeğe çıkıcaz, ne giyeceğim bilemiyorum
malumumuz eski klasik kıyafetlerim olmuyor ve hiiç o geceye uygun bişim yok nerden alacam nasıl alacam bilemiyorum. ne abartılı ne basit olmalı. bu konudada fikir verirseniz çook sevinirim.

bu akşam okuldan çıkınca mağzaya gittim elbise falan bişi bakmaya bayağı yürüdüm yoruldum. oradanda eve yürüyerek geldim.1.5saat toplam da yürümüş oldum. sonracım lahana çorbamı yiyince lahana yağımı sürünüp streçe sarmalandım. 40dakka yürüdük. iki serseri yüzünden spor aletlerinde çalışamadım. bugün iyi geçti iyi iyi...darısı diğer günlerin başına...
hepiniz kendinize iyi bakın iyii akşamlarr...

merhaba arkadaşlar sizlerle paylaşım yapmak istiyorum ama bana kimse cevap vermedi kendimi anlamsız bir biçimde aranıza girmeye çalışan biri gibi hissetmeye başladım onun için daha yazmamaya karar verdim ben artık tek başıma yola devam edecem hepinize güzel ve sağlıklı kilo vermeler ben bu sitede kendimi çok yanlız hissettim herkesin bi arkadaşı var ve onu gruplara dahil ediliyo bende artık üyeliğimi iptal edecem galiba

canım zaten 66.00 olamam da hiç olmazsa 66.9 66.8 falan olayımm diyorumm yani 66 lı rakam olunca 67 den kurtulunca daha mutlu hissedeceğim kendimi o açıdann:sm_cool:

hahaha tamam canim, pardon yanli$ anladim. inschallah verirsin, hadi bakalim.

ay canim benim, valla bu aralar kizlar cok me$gul,
baskanimizin bebis ameliyat olucakti bugun, oda biraz me$gul...
sana vakit ayiramadi kimse galiba, oyle soyleme canim kendini yanliz hissetme,
gercekten bu ara herkez cok mesgul, bi arkadasin sinavlari var,
diyeri nisanlandi, bir sure aramizdan ayrilmak istiyor...
gitme ya, arkadas olalim

ay tgull cum yaa, yemek deme bana valla
gecen hafta kizlar la kumpir yedik,
dun yemege ciktik,
bugun misafirlige gittim
cumartesi misafir davet ettim....
bende diyetimi bozuyorum durmadan, social ya$antim kilo vermeme engel oluyor
bilmiyorumkismile
naptin buldunmu uygun kiyafet?

o zaman sana hemen bikaç tane yazayım ama diyet değil yani ben severek yiyorum çalıştığım içinde işten gelince pratik oluyor..

mesela mercimek çorba köz kararı mercimek tuz ve azcık sızı yağı tencereye koy bi yarım saat kaynayınca blendırdan geçir limon sıkarak çorban hazır.

fırında tavuk butları şu küçük butlar varya onları yıkayıp bi kabın içinde baharatlar ve bir yemek kaşığı sıvı yağ ile karıştır sonra fının poşetine koyum iyice kızarana kadar pişir vaktin varsa önce haşlayabilirsin...

fırında patates ben patates kızartmasını çok severim ama şimdi yemiyorum onun yerine şöle yapıyorum patatesleri elma dili şeklinde doğrayıp yine çok az sıvı yağ ve baharatla karıştırıp yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisinde15-20 dk pişirince harika oluyorrr

yemeğe gitmek içinde bence şu yazlık cıvıl cıvıl elbiselerden al ve altına uygun bir babetle pullu olanlar falan var yaz akşamı için çok güzel olur hem normaldede giyersinnn

umarım yardımcı olmuşumdurrrrr canımmm:lepi:

öyle düşünme bende ilk geldiğimde bir hafta biraz böle oldu sana cevap yazılmıyosa bu kasten yapılan bişey değildir çünki burdaki arkadaşların hepsi çok duyarlı yani hemen kaynaşıyorlar insanla onun için bence biraz sabretmelisin zaten bugünlerde çok yoğun değil burası yani sen biraz sesiz halimize denk geldin bence ayrılmasan iyi çünki bak en zaından bu mesajına birkaç kişi cevap verdi

Yok arkadaşım ya bulamadım bişi. hani sonuçta öğretmen arkadaşlarla yarı resmi bir ortam çok afilli açık giyemem. diz altı kısa kol baktım ama kocakarı işi denilen türden var hiiç genç işi az edepli bişi bulamadım. bu akşamda bakacam...
sosyal ortam işinde çok haklısın, az insan içine giriyorum benimde diyet yerle bir oluyor...

ya aslında öyle bir elbisem var çok ta cici ama oraya gitmez gibi geldi. tecrübeli hani daha önce okulda bu yemeklere katılan bir arkadaşa dedim böyle böyle bir elbisem var giysem nasıl olur diye hafif olur daha önce hiç öle giyen görmedim dedi. ooof of of...
yemek tarifleri iinde çok teşekkür ederim.

deme öyle be arkadaşım. bak normalde hepimiz sıcak insanlarız ama grupun kaderimi desem çoğunlukla çok yoğun insanlardan oluşuyoruz. başkanımız sılagülümüz Allah şifa versin kendi ve çocuğu çok fazla sağlık problemi yaşıyor kızcağız hastanelerden çıkamıyor yoksa biz ihmal etsek bile o kesinlikle geri dönerdi ihmal etmezdi. inan şu an yanımda birlikte çalışma yaptığımız arkadaş wc ye gitti o arada yazıyorum yok yani zaman yok. doğru diyorsun burası sessiz sakin ama napalım işten güçten emin ol ben dahil kimse sana kasıtlı olarak cevap yazmamazlık yapmamıştır.
üzdüysek özür dileriz...eğer daha canlı canlı çok yoğun paylaşımın sohbetin bol olduğu bir yer istiyorsan sen bilirsin öyle takımlar illaki vardır ama kırıldım önemsenmedim ondan gidiyorum diyorsan anlattım kırılma gitmede gel yaz yediklerini illa sana cevap yazılmasını bekleme herkese herzaman cevap yazılamayabiliniyor sende yaz birilerine cevap merak etme kimse daha yeni geldi işime karışıyor bana yorum yapıyor demez...
barıştık mı?

tgull nedesem boş bende spor giyinen biriyim hiç öle ağır günlerde giyecek bişeyim yoktur ygiyinemem de zaten öle kendimi biblo gibihissederim bence kendini nasıl rahat hissediyosann öle bişey giyyy canımmm

tgull nedesem boş bende spor giyinen biriyim hiç öle ağır günlerde giyecek bişeyim yoktur ygiyinemem de zaten öle kendimi biblo gibihissederim bence kendini nasıl rahat hissediyosann öle bişey giyyy canımmm

ooy oy bende aynen ama sanırım alışmam lazım böle şeylere ve bir iki az resmi bişiler olmalı demek dolabımda.

bu aradaa
BU HAFTA 63Ü KESİN GÖRECEĞİİİİMMMMMMMMM....
hesaplamalarda ideal kilom 61 çıkıyor ve temmuzda memlekete giderken 61li killolarda olacağıım...

selam bacular nasılsınız?

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler. oğlum iyi şükür. narkozdan uyanırken zor oluyor çırpınıyor ağlıyor ama şükür iyi şimdi. inşallah bu son olur. kuzum kaç kez narkoz aldı bu yaşında. ruhum yoruldu artık.

canım özeldende yazdım .gel buyur canım kararlı düzenli paylaşımda bulunacak arkadaşklara her zaman kapımız açık.Şeniz

belki grubunuza üye değilim ama oğluşun inşallah çok çabuk iyileşir rabbim bol şifa veriri inşallah

çak teşekkür ederim canım.amin cümlesine inşallah.

selam kızlar ha gayret paylaşımlarda azaldı ben burda sizi izliyorum :)

sorma canım ya üzülüyorum artık. iyi başkanlık yapamıyorum diye.sen nasılsın ?canım bebiş nasıl?

canım anlıyorum. kolay gelsin.

ah evet, yarin ayin 8i, inschallah ameliyat iyi gecer canim.
ALLAH in izniylen cabucak toparlar minik kuzucuk.

Dua larimiz sizinle
:Saruboceq:

sağol canım.

sağol canım.

sağol canım kolay gelsin ihmal etme buraları.

şimdi iyi şükür sağol canım.

Merhaba arkadaşlar. Ben silagul başkanımızada mesaj attım. Geri dönmek üzere gruptan ayrılmak istiyorum. Motivasyonumu kaybettim. Biraz dinlenip geri dönücem. Ve dönüşüm muhteşem olucak.

tamam ama arayı uzatma oldumu.a.s

hadi inşallah canım.inşallah gönlüne göre bir kıyafet bulursun.fikir vermek isterdim ama kafam allak bullak .

canım bacularım da anlatmış durumu sana kasıtlı yapılan bir hareket değil.ben hastalıkla uğraşıyorum elimden geldiği kadar paylaşımda bulunmaya çalışıyorum. diğer bacularında yoğun zamanı sanırım.aramıza katılmak istersen seviniriz. ama ben yazayım hemen cevap gelsin böyle bir grup arıyorsan biz her zaman denk gelemiyoruz. herkes farklı zamanlarda giriyor ve mesajları cevaplıyor.burası çok paylaşımda bulunamasakta sıcak bir grup. karar senin canım. aramızada devam etmek istersen seviniriz.

kk da yalnız hissetme konusunda bende ilk zamanlar senin gibi hissettim. zamanla kaynaşıyorsun. mesala ben 3. gruba katıldım bir sürü arkadaşım oldu. ben 2 yıldır bu gruptayım kimler geldi gitti. ben buradayım :mymeka:buranın demirbaşı oldum. başkanımız canım nam ablamdı o gitti başkanlığı bana devretti.
biraz zaman canım.kk yalnızlığıma arkadaş oldu. gel aramıza bizde sana arkadaş olalım.Şeniz

tgull boyun kaçtı senin bende sözzz veriyorum bu hafta regli olmama rağmen 66 lı bir rakammm göreceğimmm çok sıkıldım iki haftadır 67 dennn

kızlar şu an okadar mutlu oldum ki anlatamam:teytey:çok teşekkür edrim bana yazdıklarınız için önemsenmek çok mutluluk verici benide aranıza aldınız daha ne isteyeyim sılagül zaman ayırdığın için sağol hastalıklarka uğraşıyorsun allah yardımcın olsun biliyorum evlat hiçbişeye değişilmiyo onun bi canını acısı insanı mahvediyo inşallah iyi olacak bizde bi söz vardır dar günün ömrü olmaz diye bizzat yaşanmıştır bende çok kötü hastalıklar yaşadım ameliyatlar ama çok şükür iyiyim eminim seninde hayatın düzene girecek çaresi olan şeyler çok şükür

kızalar yanlız ben bu hafta kilo bildiriminde bulunacakmıyım yoksa deneme süresi falan varmış grup kuralları nasıl pek bilmiyorum ben bugün sabah kızıma yumurta kaynatmıştım sadece sarısını bir dilim ekmekle yedim birde çay şimdi fırında çok az yağlı göğüs sebze eşliğinde akşamda elma yerim arada yeşilçay ve beşibiyerde çayım inşallah bu hafta 72 görürümyerimsenibenpandomim özelden maalesef yazamıyorum desteğin için teşekkürler sende toparlan ve gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…