kızalar yanlız ben bu hafta kilo bildiriminde bulunacakmıyım yoksa deneme süresi falan varmış grup kuralları nasıl pek bilmiyorum ben bugün sabah kızıma yumurta kaynatmıştım sadece sarısını bir dilim ekmekle yedim birde çay şimdi fırında çok az yağlı göğüs sebze eşliğinde akşamda elma yerim arada yeşilçay ve beşibiyerde çayım inşallah bu hafta 72 görürümyerimsenibenpandomim özelden maalesef yazamıyorum desteğin için teşekkürler sende toparlan ve gel
herkeze günaydın sanırım bunalıma girdim ben bu hafta kilo veremiycem galiba elimden geleni yapıyorum iki gündür akşamları nerdeyse bişey yemiyorum yürüyüşümü yapıyorum ama yinede bi değişiklik yok oturup alıycam nerdeyse çok üzgünümm ve inanın artık canım yemek yemek bile istemiyorrr sanki kendimi boşa çabalıyor gibi hiç kilo veremiycek gibi hissediyorumm yarın kilo bildirimi yapıcaz ve ben kendimi çok kötü hissediyorummmmmm
selam, kendini sakın bırakma devam et bol bol su iç yeşil çay iç yemek yemeği bırakırsan metebolizman durur kilo vermende durur vücudun şuanda direnç gösteriyor zayıflamamak için ama eninde sonunda zafer senin olacak :lepi:
tgull boyun kaçtı senin bende sözzz veriyorum bu hafta regli olmama rağmen 66 lı bir rakammm göreceğimmm çok sıkıldım iki haftadır 67 dennn
canım boyum 1.70. Inşallah sende 66ları görürsün. Sayı düştükçe insançok mutlu oluyor. Mesela ben 65.900 den 65.00a düşünce seviniyorum. 65,00dan 64,900e düşsem 100gram dahi olsa verdiğim bir hane daha azalmış oluyor ya havalara uçuyorum. Zaten öle ölede zayıflamış oluyoruz...
inşallah ama bu hafta umudum yok gibi aslında elimden geleni yaptım ama bilmiyorum bu arada senin boyun uzunmuşş bu halinle bile bence gayet iyi bir fiziğin vardır benim boyum 1.60 ideal kilomu hesaplasam herhalde 55 falan ama okadar istemiyorum ben çünki hem kısa boylu hem zayıf olunca biraz cılız görünüyorumm gibi bide açıkcası kendime o kadar güvenmiyorum 10 kg daha veremem herhalde bugün çokkk umutsuzummm
bazen insan umutsuzluğa düşebiliyor ama kendini bırakma yinede burada olunca insan öyle yada böyle veriyor. evet boyum uzun şimdi göbek popo falan kötü durmuyor ama hazır burada hep beraber azar azarda olsa kilo verebiliyorken verebildiğim kadar vermeye çalışacağım. uzun boyun kötü tarafı kilolu olunca hem enine hem boyuna olduğum zaman "vay be at gibi vuracan kırbacı vuracan kırbacı" , "balina gibisin beyaz giyince" gibi laflara hedef oluyordum ve iğrenç bir duyguu
fırsatım olunca bir ara fotografımı koymak istiyorum bir eski bir yeni fotografımı...[/QUO
evet uzun boyda bazen dezavantaj(buda böle mi yazılıyodu bitürlü yazamadım) oluyor ama bende de boy kısa olunca şey derlerdi karşıdan yuvarlak bişey geliyoo aa şimdi yuvarlanmaya başlıycak falan gerçi şimdi biraz kilo vreince daha uzun görünüyorum çünki baldır ve kalça kısmım vardı şimdi gidiyorr gittikçe bacaklar uzun görünüyorr yaa bende tabiki pes etmiycemm 100 grm dahi olsada vermek güzell belki bi sene sürse bile bu şekilde devam ettem ama yinede bazen insanın umutsuzluğa düştüğü oluyor iştee:kedi:
herkese günaydın kızlar ben yeni kahvaltımı yaptım 2 dilim arasına peynir koyup kendime yagsız tost yaptım ve çay yanlız bi şey soracam ben bu hafta kilo bildirimi yapacakmıyım kuralları bilmiyorumda[/QUOT
günaydın canım sen kilo bildirimini yap bakalım bu hafta olmasad haftaya listeye girebilirsin çünki bende öle yapmıştım birhafta deneme süresinden sonra listeye girdim...
herkese günaydın kızlar ben yeni kahvaltımı yaptım 2 dilim arasına peynir koyup kendime yagsız tost yaptım ve çay yanlız bi şey soracam ben bu hafta kilo bildirimi yapacakmıyım kuralları bilmiyorumda
kızlar şu an okadar mutlu oldum ki anlatamam:teytey:çok teşekkür edrim bana yazdıklarınız için önemsenmek çok mutluluk verici benide aranıza aldınız daha ne isteyeyim sılagül zaman ayırdığın için sağol hastalıklarka uğraşıyorsun allah yardımcın olsun biliyorum evlat hiçbişeye değişilmiyo onun bi canını acısı insanı mahvediyo inşallah iyi olacak bizde bi söz vardır dar günün ömrü olmaz diye bizzat yaşanmıştır bende çok kötü hastalıklar yaşadım ameliyatlar ama çok şükür iyiyim eminim seninde hayatın düzene girecek çaresi olan şeyler çok şükür
kızalar yanlız ben bu hafta kilo bildiriminde bulunacakmıyım yoksa deneme süresi falan varmış grup kuralları nasıl pek bilmiyorum ben bugün sabah kızıma yumurta kaynatmıştım sadece sarısını bir dilim ekmekle yedim birde çay şimdi fırında çok az yağlı göğüs sebze eşliğinde akşamda elma yerim arada yeşilçay ve beşibiyerde çayım inşallah bu hafta 72 görürümyerimsenibenpandomim özelden maalesef yazamıyorum desteğin için teşekkürler sende toparlan ve gel
ooohhh ba$kanimiz ho$geldin,
sensiz buralarin tadi olmuyor yaaa
en buyuk ba$kan, bizim ba$kan :teytey:
cok sukur bunuda atlattin hayirlisiyla, allah sifa versin bebi$e a.s
kızlar miğdem bulanıyor hiç birşey yiyemiyorum sadece tuzlu şeyler tatlıdan nefret ettim çok sevdiğim kazan dibi bile dolapda duruyor çorbalar felan yiyorum bide haşlanmış mısır taneleri açım ama yiyemiyorum
selamlar fıstıklarrr
bendeniz geri geldimmm,tekirdağdaydım. ayyyy yağmur yağmur, ne deniz ne bişey evin içine tıkıldık kaldık, tıkılıp kalıncada, gelsin hamur işleri, gitsin hamurişleri, kayınvlidem sağolsun, günde 3 öğün yeseler bıkmıcaklar sankiii, geç kahvaltı ederler gece 11 de akşam yemeği yerler, öğleden sonra 5 gibi falan öğle yemeği yeniyor ne edeyim ben de o saatten sonra bişey yememeye çalıştım ama, resmen metobolizma kendini şaşırdı, delirdim delirdim resmen, ühüühühüühühüüüüüüü 1.5 kilo fazla gösteriyom tartıdaaa, :(((((((((((((((((((
ozgeycim bu arada tebrik ederim canım, allah sağlıkla kucağına aalmayı nasip etsin, sağlık, sıhhatle, bi avazda kurtarsın inşallah.
allah bütün isteyenlere versin, kimsenin kucağını boş bırakmasın
inşallah caımmm yaa sabretmeye çalışıyorum okadar uğraşıp hafta sonunda 300-500 grm vermek sinir ediyor beniiiimafoldumben
kızlar herkeslere günaydıın...
ben kilo bildirimimi garanti olsun diye bu günden söylüyorum yarın toplantımız varmış sabah fırsatım olmayabilir. eğer fırsatım olursa yarınkini yazarsın sılagül arkadaşım ama tahmin ettiğim gibi fırsatım olup kilo bildirimi yapamazsam bugün yazdığımı yazıverirsin olur mu?
eski kilooommm....64.200:umursamaz:
yeni kilommmm.....63,500hihoyyyt:teytey::dance:
inşallah ama bu hafta umudum yok gibi aslında elimden geleni yaptım ama bilmiyorum bu arada senin boyun uzunmuşş bu halinle bile bence gayet iyi bir fiziğin vardır benim boyum 1.60 ideal kilomu hesaplasam herhalde 55 falan ama okadar istemiyorum ben çünki hem kısa boylu hem zayıf olunca biraz cılız görünüyorumm gibi bide açıkcası kendime o kadar güvenmiyorum 10 kg daha veremem herhalde bugün çokkk umutsuzummm
bazen insan umutsuzluğa düşebiliyor ama kendini bırakma yinede burada olunca insan öyle yada böyle veriyor. evet boyum uzun şimdi göbek popo falan kötü durmuyor ama hazır burada hep beraber azar azarda olsa kilo verebiliyorken verebildiğim kadar vermeye çalışacağım. uzun boyun kötü tarafı kilolu olunca hem enine hem boyuna olduğum zaman "vay be at gibi vuracan kırbacı vuracan kırbacı" , "balina gibisin beyaz giyince" gibi laflara hedef oluyordum ve iğrenç bir duyguu
fırsatım olunca bir ara fotografımı koymak istiyorum bir eski bir yeni fotografımı...
herkese günaydın kızlar ben yeni kahvaltımı yaptım 2 dilim arasına peynir koyup kendime yagsız tost yaptım ve çay yanlız bi şey soracam ben bu hafta kilo bildirimi yapacakmıyım kuralları bilmiyorumda
evet uzun boyda bazen dezavantaj(buda böle mi yazılıyodu bitürlü yazamadım) oluyor ama bende de boy kısa olunca şey derlerdi karşıdan yuvarlak bişey geliyoo aa şimdi yuvarlanmaya başlıycak falan gerçi şimdi biraz kilo vreince daha uzun görünüyorum çünki baldır ve kalça kısmım vardı şimdi gidiyorr gittikçe bacaklar uzun görünüyorr yaa bende tabiki pes etmiycemm 100 grm dahi olsada vermek güzell belki bi sene sürse bile bu şekilde devam ettem ama yinede bazen insanın umutsuzluğa düştüğü oluyor iştee:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?