Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam bacular nasılsınız?
çok yoğun bir hafta sonundan sonra geldim. cumartesi pazar hep koşuşturma ile geçti.
oğlumun mezuniyet töreni vardı dans gösterisi folklör oynadı diploma aldı kep attı çok güzel bir duyguydu. rabbim herkese yaşatsın.

bu arada durumumuz vahim.dokuzuncu olduk.lmaz:iyice saldık grup olarak galiba sanursam.
çok yoğun bir dönemdeyim diye olmuyor bacular. yenilen içilen paylaşılmıyor paylaşımlar azaldı.ben artık kötü başkan oldum sizi motive edemiyorum sanursammafoldumben
önce sen yaz ne yedin ne iç derseniz valla inanın koşturmaktan ne yedim ne içtim hatırlamıyorum bile.

mesela
cumartesi 8 de kaltım.
kahvaltıda 2 dilim çavdar ekmeği az menemen 1 bardak çay biraz peynir.
kahvaltı hazırla topla evi toparla derken saat 13 de evden bir çıktım annemle sattlerce gezdik pazarı mağazaları ayağımda kaç gündür ağrıyor topallaya topallaya annem tunik istiyordu bulamadı gönlüne göre canım ya.saat 17 olduğunda nevrim döndü 1 bardakçay ve sucuklu kaşarlı simit yedim .eve tam geldim saat 20 idi birde baktım çantamı unutmuşum en son girdiğimiz mağazada. atla dolmuşa geri git.derken 21 de evdeydim. ALLAHtan önceden hazırlayıp bırakmıştım yemeği eşim ateşe koydu gelinceye kadar pişmişti. eşimde salata yapmıştı.hemen oğlumu yıkadım.tüm gün babasıylaydı parktaydı.
neyse yağsız tarifim olan salçalı sarımsaklı tavuk yedim salata yedim.
sonra 2 şeftali bikaç erik.yatarken ortalığı topla ütü yap derken yattığımda saat 1 di.

dün sabah 8 de kalktım.9 da kahvaltı yaptık.
9 da biraz peynir 1 bardak çay biraz ballı ceviz domates salatalık 1/3 simit yedim
sonra ortalığı topla oğlumun pantalonunun paçasını ayarla ütü yap 10.50 evden çıktım kuaföre gittim saçımı kestirip fön çektirdim
12 de kuaförden çıkabildim.eve geldim hazırlandım oğlumu hazırladım 13 de gösteriye yetiştim. birde yağmu başladı bardaktan boşalırcasına.arabadan inip içeri girene kadar ıslandık. saçım bozuldu.
neyse gittim gelmeyen öğrencilerin peşinde koşturdum sınıf annesi olarak öğretmene yardm ettim.çocukları giydir çıkar felan kan ter içinde kaldım.tam izleyemedim diğer sınıflarıda sadece oğlumun gösterilerini izleyebildim.
neyse çıktığımızda 17 idi saat.çok acıkmış susamıştık.oğlum hamurger istedi çok yorulmuştu.
ordan alışveriş merkezine gittik.9 daki kahvaltıdan sonra saat 18 de 5 ızgara köfte el kadar ekmek birde diyet kola.sonra biraz gezdik mağazada gözlük baktım içime sinen olmadı derken
eve geldiğimizde saat 21 olmuştu.oğlumu yıkadım ben yıkandım.eşim kavun istedi kavun kestim bende azcık yedim.
ortalığı topla derken kendimi 23 de yatağa zor attım.tüm gün yediklerim bu.

****3.TAKIM 159 .ETAP **** DOKUZUNCUSU

cabik ( 72.6 / 72.4 / 0.2 / 0.28 %)
deva89 ( 59.0 /59.0 / 0.0/ 0.00 %)
littrefairy ( 75.0 / 75.0 / 0.0 / 0.00%)
NES84 ( 67.9 / 67.6/ 0.3 / 0.44 %)
ozgey ( 65.0 ) kilo almaya karar verdi çünkü hamile :CüvCüv:
Pandomim ( 58.5 / 60.5 /- 2.0 / - 3.42 %)
Semo ( 61.4 / 62.7 / - 1.3 / -2.12 % )
silagul ( 72.7 / 72.0 / 0.7 / 0.96 %)
tgull ( 64.0 / 64.2 / - 0.2 / - 0.31 %)

3.TAKIM TOPLAM KİLO ( 531.1 / 533.4 / - 2.3 / - 0.43 %)

****3.TAKIM 159 .ETAP ****

silagul ( 72.7 / 72.0 / 0.7 / 0.96 %) GRUP BİRİNCİSİ:hooray:a.s.alkisalkisalkis
NES84 ( 67.9 / 67.6/ 0.3 / 0.44 %) GRUP İKİNCİSİ:hooray:a.s.alkisalkisalkis
cabik ( 72.6 / 72.4 / 0.2 / 0.28 %) GRUP ÜÇÜNCÜSÜ:hooray:a.s.alkisalkisalkis

KİLO ALANLAR VE VEREMEYENLER GRUP KURALIMIZI YANİ CEZANIZI YERİNE GETİRMENİZİ İSTİYORUM.BU KURALDA SALLANIYOR ARTIK.alsanaalsanasmile

sabah kahvaltım

yağda yumurta biraz peynir 1 çay
domates salatalık 1/4 simit

saat 12 de bir kahve

şimdi gidiyorum kimsede yok .gidip evi temizleyeyim
yarın sabah 7 de hastanede olacağız. oğlumun bademcik ameliyatı olacak.
hani uğrayan olursa oğlum için dua ederseniz sevinirim.

merhaba arkadaşlar grup arkadaşlarınızdan birisinin hamile olduğunu okudum acaba benide grubunuza alabilirmisiniz gerçekten zayıflamak istiyorum ev hayatım çok hareketli haftada 1 kiloyu rahat veririm bulunduğum yerde yakın hiç arkadaşım yok çocuklardan ve işlerden kalan vakitlerim pc başında geçiyor takımınıza hareket getirebilirim şu an 73 kiloyum sizlerden cevap bekliyorum

belki grubunuza üye değilim ama oğluşun inşallah çok çabuk iyileşir rabbim bol şifa veriri inşallah

kızlar ben hafta sonu birazz abarttımm cumartesi piknik gerçi hep ızgara yedim piknikte tırmanış ve yürüyüş yaptımm ondan bişey olmamıştır ama dünde gün vardı pilav fv yemek yapmışlar ve şerbetli tatlılar az yemeye çelıştım ama kendimi tam diyete alıştırmışken böle pilav gibi katı şeyler yeyince bana iyi gelmiyor şişkinlik yapıyor bugün biraz şiş gibiyim bu hafta daha iyi olcam ama gezmeye gitmiycem kendi yemeklerimi yiycem ama hava yamurlu böle giderse yürüyüş yapamayabilirim inşallah benim yürüyüş saatimde yağmaz çünki ancak yürüyüş yaparsam kilo veriyorumbu hafta en az 600 gr vercemm ennnazz aslında 1 kg vermem gerek yaa yavaşladımm çok yaaa belki ilerleyen zamanlarda hedefimide düşürürüm 63 den atmışa yani bii 63 e insem 4 kg kadar kaldı öfffff

merhaba sılagül,
çok haklısın başta ben saldık. çok özür diliyorum ben cezamı yerine getiremedim. artık okul aşırı yoğun inan sabahtan beri başım ağrıyor işler yetişmiyorr. cuma o yüzden işte yazamadım. artıkım eşimmde dersaneye gitmiyor ve buradaki üyeliğimi bilmiyor ve onun yanında burayı açıp bakamıyorum. bu gün yaparım dedim ama yine olmadı. şimdi iki ara bir derede açtım baktım. ama ilk fırsatta cezamı çekecem ve şu işler bir azalsın düzenli güzel paylaşımlarımıda yapacağım. valla ihmalkarlığım değil aşırı yoğunum. bu arada diyet kötü geçiyor akşama kadar çok yoğun olduğum için akşam eve baygın gibi gibiyor hazır bişiler yiyor ve spor falan yapamadan koltukta uyuyakalıyorum. ama 5i bir yerde çayıma sirkeli suyuma dikkat ediyorum. akşam yemek yapacak halim kalmadığı için bir iki kez ekmek peynir zeytin falan yedim ama dediğim gibi toparlamaya çalışacağım kendimi...

burada yazim cezamı açmışken.
BEN ŞıŞKO OBURUN TEKıYıM. 64.00 DAN 64,200 OLDUM 200GRAM ALDIIIM.

ah evet, yarin ayin 8i, inschallah ameliyat iyi gecer canim.
ALLAH in izniylen cabucak toparlar minik kuzucuk.

Dua larimiz sizinle
:Saruboceq:

kızlar kendi adıma sölüyorum resmen rezillik 300 gr vermişim terlesem zaten o kadar giderdii öfff yaaa söz sizee buhafta dönüşüm muhteşem olucak bu arada sılagüll oğlun için dua edicem inşallah ameliyatı kolay geçer şimdiden geçmiş olsunnn

slm canim, duzenli paylasimda bulunursan yediklerini ictiklerini, yaptigin spor
veya aktiviteleri paylas. inschallah silagul seni davet eder aramiza
kaydirigubbakcemile2

selam kızlar ha gayret paylaşımlarda azaldı ben burda sizi izliyorum :)

slm ozgey cim, nasil gidiyor??? nasil bir duygu icinde bebis ta$imak ?

semocum merhaba canım bu arada senin kilo çizelgende bişey dikkatimi çekti 66 dan 61 e düşmüşün 8 kg vermişin öle yazıyoo çok acayip benmi yanlış görüyorumm

Evet kizlar, hafta sonu bitti...
hafta ba$ladi, diyetler ve popo lar SIKILA$SIN dimi
kaydirigubbakcemile3
Kendimize gelelim, cuma ya zayiflayalim inschallah

ve payla$imlara dikkat edelim, tekrar cogaltalim klava:

semocum merhaba canım bu arada senin kilo çizelgende bişey dikkatimi çekti 66 dan 61 e düşmüşün 8 kg vermişin öle yazıyoo çok acayip benmi yanlış görüyorumm

slm nes cim, evet 66 dan 61e du$tum. 5 kilo
ama gecen hafta 1 kilo aldim geri, yani suan 62 kilo yum ben
:gitme:

nes cim, cizelgem kafayi yemis benim yaaa... kaydirigubbakcemile3

şimdi düzeldi işte çizelgenn ya bende de bi tuhaflık var canım cuma tartıldım 67.6 cumartesi tartıldım 67.3 pazar tartıldım 67.6 geldim çıldırcam geçen haftadan beri bu böle karnımda şişlik var acaba ondan mı geçen hafta cumartesi günüde 67.3 gelmiştim ama cuma günü 67.6 geldimm geçen haftadan beri böle yaaa çok sinir oldumm hani bi önceki hafta 67.9 dum allahtan kilo falan almadım ama takıldım bi 300 oluyor bide 600

kiloma nazar degdi valla, onceki hafta 61.4
ve gecen hafta, schok oldum 62.7
insan 1 hafta da 1 kilo 300 gram alirmi yaaa???
inschallah bu hafta vericem, o aldigim kilo yu.

bugun yediklerim
sabah: 3 minik kizarmis ekmek
oglen: 2 dilim kek
ara: 1 elma
aksam: sebze corbasi ve tost

evet canim simdi duzelttim kaydirigubbakcemile2
cok tuhaf ya... cildirmamak elde degil valla, bende sinir oluyorum
kilo alinca, inschallah bu hafta iyi veririz. :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…