Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ya ben aslında öle hemen bir günde iki günde kilo alcağımızı sanmıyorum herhalde biyerde ödem oluşuyor yada yediğimiz bişeyler yüzünden vicudumuz su tutuyor ondan böle bir iki günde değişiklikler oluyor yani pes etmeden devam edince birden bu kilolardan kurtulabiliriz gibi geliyor bana

evet canim, ben katiliyorum.
bir de bildigim kadariyla, 1 - 2 gunde kilo yani yag eritmi$ olmak
mumkun degil, su kaybi oluyor, bizde zayifladik saniyoruz

ben bugün sabah 2dilim ekmek peynir ve 3 tane zeytin yeşilçay kahve öğlen bamya 2 dilim ekmek bir salatalık şimdi beşibiyerde çayım akşam belki bi elma yeşilçay beşibiyerde çayım gece acıkırsamda vişneli soda içerim yerimsenibensizce nasıl iyimidir yoksa fazlamı kaçırıyorum gece 12 de yatıyorum sabahta 6 da kalkıyorum dahada kessem çocuklarla ilgilenemem

evet canim simdi duzelttim kaydirigubbakcemile2
cok tuhaf ya... cildirmamak elde degil valla, bende sinir oluyorum
kilo alinca, inschallah bu hafta iyi veririz. :kedi:

arkadaşlar size nacizane bi önerim var benim sevdiğim bi çayım var mükemmel ödemi azaltıyo yazında ben soğuk içiyorum limonata gibi içiyorum kola falan içmeme gerek kalmıyo 3 elma 1limon bir tk karabiber 1tk karanfil 1 çubuk tarçın 3 lt su kayn atılıyo süzüp şişelere koyun soğuk dolaptan çıkarılıp içildimi çok iyi oluyo

saol canim, yazdim bir kenara, inschallah denicem.
tesekkur ederim opuyorumnanaktan

herkese merhabalarr..evet farkındayım uğrayamadım bu ara ohaoldumsmile ama sbs sınavları başladığı için dersane çok yoğun ama inşallah haftaya bitiyor..bi yandan da nişan hazırlıkları falan.off ne zormuş ya..

sılagülcüm oğluşun ameliyat olmuş sanırım..inşallah iyidir şimdi..çok geçmiş olsun...

şimdilik kaçtım..bi yandan da ders çalışıyorum KPSS :bbo:

nerde bu devlet, nerde bu millet???
kizlar uyudunuzmu yoksam?
kaydirigubbakcemile3

GÖBEĞİ ERİTMENİN YOLLARI
'Eyvah, göbeğim var bikini bile giyemiyorum' diyorsanız aşağıdaki önerilere kulak verin!

siz hâlâ göbeğinizi eritemediğinizi düşünüp, bikini giymeye cesaret edemiyorsunuz. Halbuki şimdi başlayıp uygulayacağınız basit önerilerle, birkaç gün içinde sonuç vermeye başlayacak ve tatil günlerinizde kendinize daha çok güven duyacaksınız.

İşe az yemekten başlayın. Akşam yemeklerini bol mineral alabileceğiniz sebze ağırlıklı mönülerle oluşturun. Böylelikle vücudunuz depoladığınız yağları yakmaya başlar. Sık sık küçük öğünler yiyin. Şekeri mümkün olduğunca kesin. Vücudunuzun şeker ihtiyacını meyvelerle karşılayın. Ancak meyveyi mutlaka bir proteinle birlikte alın ki hemen kana karışıp daha sonra da yağa çevrilmesin!

protein iceren besinler:
Proteinlerin iki kökeni vardır.

-Hayvansal proteinler : Et, şarküteri ürünleri, balık, midye, yumurta, süt, süt ürünler ve peynirde bulunur.

-Bitkisel proteinler : Soya fasulyesi, badem, fındık, tahıl ürünleri ve sebzelerde bulunur

slm ozgey cim, nasil gidiyor??? nasil bir duygu icinde bebis ta$imak ? [/QUOTE]

selam canım şuanlık bişey hissetmyorum açıkcası normal hayatımı sürdürüyorum.

herkeze günaydın bugün adet olacağım galiba karnımm şişti bugün tartılmıştım çok moral bozucu sinirlerim bozuk sitresliyim işe gelmek istemiyorum evde uyumak istiyorum hatta gıcık olduğum bi kaç arkadaşla kavga etmek istiyorumm gerçekten çoookk sinirliyimmmm öffffffff

çok sinirli konuştum sabah sabah galiba kimse korkudan bişeeyy yazamadıı:jeyyar:

ben burdayıım,
5dakka kadar sürem var. evrak bekliyorum.
dün sabah
1haşlama yumurta,yarım dilim kepek ekmek, 1çay kaşığı bal,bitki çayı,
arada 1kayısı

öğlen, yarım pirinç pilavı, 1porsiyon nohut,1cacık..

akşam 16.30 gibi
4,5kaşık kuru fasülye,
1,30 saat sonra canım komşucum sarma yapmış. ama ne zeytin yağlı ne kıymalı... 6tane falan. 1dilimde, bisküviyle pudingle yapılmış ince yaş pasta. 7gibi yedim başkada bişi yemedim.
40dakikada spor yaptım. ama lahana yağımı sürmemiştim. biliyorsunuz marmara tarafı çok yağmurlu üşüdüm süremedim. az kaldı ama yağ... tam bitsin ölçülerime tekrar bakacağım.hafta sonu kardeşlerim gelecek yanıma, illaki onlara güzel güzel yemekler yapacağım.inşallah bende onlarla fazla kaçırmam. ama bol bol gezeceğiz yürüyüş yapacağız basket oynayacağız. zaten erkek kardeşim benimle boğuşmaya bayılır boğuşurken nasıl kan ter içinde kalıyoruz anlatamam.

bu arada sabah, 2domates ve 1yumurta ile menemen yaptım yağsız. yarım dilim kepek ekmekle yedim.

meyvenin yanında birşey yemeyi bende duyduum. ablam varya bahsetmiştim şeker hastası, araöğünü 1porsiyon meyve ve doktor meyveyi kesinlikle tek başına yememesini yanında en az yarım dilim ekmek yemesi gerektiğini yoksa meyvenin birden kan şekerini yükselteceğini söylemiş. tabi şeker hastası şeker yükselince bizimki gibi yağa dönüşmüyor kana karışıyor mahfediyor.

ah demekki buldugum yazi dogru, sende tastikledin doktor onerisiyle.
ama meyve nin yaninda ekmek veya findik yemekte tuhaf geliyor
kaydirigubbakcemile2

ayyyy nes cim, sakin ol canim, aman ha birini doversin edersin, basina bela alma.
guzel seyler dusun, tatil dusun, deniz kumsal gunes oohhhh
opuyorumnanaktan

selam canım şuanlık bişey hissetmyorum açıkcası normal hayatımı sürdürüyorum.

kilo durumun nasil ozgey cim? ben cok korkuyorum hamile kalip cok kilo
almaktan...
:kedi:

Silagul ugramamis daha, bebis nasil acaba? boshayallersmile

semo evet tatil deniz güneşş ve vereceğim kiloları düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum şimdilik ama dışarda çok felaket yamurlu bir hava var

Merhaba arkadaşlar. Ben silagul başkanımızada mesaj attım. Geri dönmek üzere gruptan ayrılmak istiyorum. Motivasyonumu kaybettim. Biraz dinlenip geri dönücem. Ve dönüşüm muhteşem olucak.

selam bacılar,
iğrenç bir öğle yemeği vardı.
tavuk(yarı yarıya deri ve yağda yüzüyordu), makarna:bbo: ve helva...aklıma geldikçe miğdem kalkıyor ya.
tavukun iyi parçalarını ayırdım ve kuşbaşı büyüklüğünde 4,5 parça yedim. 4-5kaşık kadarda makarna. artıkın helvadanda 1çay çaığı kadar bir parça.
zorunlu diyet yaptırdı bana bu gün yemekhane.

ay sıkıldım ya her akşam ne yesem ne yicem demekten. bana diyet yemek tarifleri versenize kızlar. zaten pek anlamam yemek falan yapmaktan makarna yumurta kızartma bilirdim evlenirken gerisini anlamazdım. şimdi az az çorba yada bakliyat türü yapıyorum ama yine de çok geriyim yemek konusunda. hadi varsa bildiğiniz diyet ama kolay tarif paylaşın benimle nooolurr?

canım sana birsürü yemek tarifi verebilirim ama diyet değil ama istersen yağını azaltırsın yada az yersin sana göre diyet olur:kedi:

regli oldummm yaaa ama yinede şişlik falan anlamam bu hafta 66 lı birakam görmem gerekkk yaaaaaaaaaa Allahım bana yardım ettttttttttt sabretme gücü ver ya rabbimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…