evet canim simdi duzelttim kaydirigubbakcemile2
cok tuhaf ya... cildirmamak elde degil valla, bende sinir oluyorum
kilo alinca, inschallah bu hafta iyi veririz. :kedi:
arkadaşlar size nacizane bi önerim var benim sevdiğim bi çayım var mükemmel ödemi azaltıyo yazında ben soğuk içiyorum limonata gibi içiyorum kola falan içmeme gerek kalmıyo 3 elma 1limon bir tk karabiber 1tk karanfil 1 çubuk tarçın 3 lt su kayn atılıyo süzüp şişelere koyun soğuk dolaptan çıkarılıp içildimi çok iyi oluyo
GÖBEĞİ ERİTMENİN YOLLARI
'Eyvah, göbeğim var bikini bile giyemiyorum' diyorsanız aşağıdaki önerilere kulak verin!
siz hâlâ göbeğinizi eritemediğinizi düşünüp, bikini giymeye cesaret edemiyorsunuz. Halbuki şimdi başlayıp uygulayacağınız basit önerilerle, birkaç gün içinde sonuç vermeye başlayacak ve tatil günlerinizde kendinize daha çok güven duyacaksınız.
İşe az yemekten başlayın. Akşam yemeklerini bol mineral alabileceğiniz sebze ağırlıklı mönülerle oluşturun. Böylelikle vücudunuz depoladığınız yağları yakmaya başlar. Sık sık küçük öğünler yiyin. Şekeri mümkün olduğunca kesin. Vücudunuzun şeker ihtiyacını meyvelerle karşılayın. Ancak meyveyi mutlaka bir proteinle birlikte alın ki hemen kana karışıp daha sonra da yağa çevrilmesin!
protein iceren besinler:
Proteinlerin iki kökeni vardır.
-Hayvansal proteinler : Et, şarküteri ürünleri, balık, midye, yumurta, süt, süt ürünler ve peynirde bulunur.
-Bitkisel proteinler : Soya fasulyesi, badem, fındık, tahıl ürünleri ve sebzelerde bulunur
meyvenin yanında birşey yemeyi bende duyduum. ablam varya bahsetmiştim şeker hastası, araöğünü 1porsiyon meyve ve doktor meyveyi kesinlikle tek başına yememesini yanında en az yarım dilim ekmek yemesi gerektiğini yoksa meyvenin birden kan şekerini yükselteceğini söylemiş. tabi şeker hastası şeker yükselince bizimki gibi yağa dönüşmüyor kana karışıyor mahfediyor.
herkeze günaydın bugün adet olacağım galiba karnımm şişti bugün tartılmıştım çok moral bozucu sinirlerim bozuk sitresliyim işe gelmek istemiyorum evde uyumak istiyorum hatta gıcık olduğum bi kaç arkadaşla kavga etmek istiyorumm gerçekten çoookk sinirliyimmmm öffffffff
selam canım şuanlık bişey hissetmyorum açıkcası normal hayatımı sürdürüyorum.
selam bacılar,
iğrenç bir öğle yemeği vardı.
tavuk(yarı yarıya deri ve yağda yüzüyordu), makarna:bbo: ve helva...aklıma geldikçe miğdem kalkıyor ya.
tavukun iyi parçalarını ayırdım ve kuşbaşı büyüklüğünde 4,5 parça yedim. 4-5kaşık kadarda makarna. artıkın helvadanda 1çay çaığı kadar bir parça.
zorunlu diyet yaptırdı bana bu gün yemekhane.
ay sıkıldım ya her akşam ne yesem ne yicem demekten. bana diyet yemek tarifleri versenize kızlar. zaten pek anlamam yemek falan yapmaktan makarna yumurta kızartma bilirdim evlenirken gerisini anlamazdım. şimdi az az çorba yada bakliyat türü yapıyorum ama yine de çok geriyim yemek konusunda. hadi varsa bildiğiniz diyet ama kolay tarif paylaşın benimle nooolurr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?