teşekkürler semocum istersek yaparız ama bir an önce şu yüzdelik nasıl hesaplanır grupça öğrenmemiz lazım. her hafta müsait olan birirnin durumu bildirmeside iyi fikiryerimsenibenslm tgull cum, bence bu iyi bir fikir olur, hesaplamayi gruptaki herkez ogrenip persembe aksam yazarsa kendi kilosunu ve hesaplamasini, cuma sabah ta aramizda anla$ir, her hafta bir kisi kilo bildirim listemizi yazar.
Sonra bakariz iste, belki gonullu baskan cikar aramizdan ne dersin???
semo: ben varim tgull cum
arkadaşlar dediğim gibi başkanlık yapabilirim eger aranızdan daha eskilerden kimse yoksa hesaplamayıda sılagülden ögrenirim zaten az kişiyiz bakıyorum gruplara katılmak isteyen çok arkadaşta var kalabalıklaşırızda sizlerde yardım edrseniz iyi bir başkan olabilirim tabii beni daha tanımıyorsunuz güvenemeyebilirsiniz ama grubun kapanmasına da içim elvermiyo sizlerle başlamak için çok heyecanlandım bitmesinide istemiyorum:enbuyukkk:
Bende elimden geldiğince yardım ederim tabi şuan ne yapmam gerektiğini, bilmiyorumm zaten birkaç ay sonra iş yoğunluğum biter daha çok ilgilenebilirim ama akşamları ve cumartesi pazar ilgilenemem bende buranın sayesinde veriyorum zaten kilolarımı kapanmasını istemiyorumm üzerime düşeni yapmaya çalışırımm ama sürekli bir başkanlık yapamam
deme öyle ya littlefairy, asıl bizim için başarısızlık senin gruptan şevkin kırılmış olarak ayrılman. kilo veremesende hatta alsanda gitme lütfen...takımın yarışmadaki sırası o kadarda önemli değil. ipleri bırakma..çok isterdim devam etmek ama gruba başarısızlıktan başka bişey getiremem şu an, o yüzden geri dönmek üzere ayrılıyorum
morlim çok bozuk ve yeme içme konusunu şu geçiştirme durumundayım
çok seviniriz arkadaşım. başkanımız tatilde eksiğimiz büyük desteğe ihtiyacımız var.benim için sorun değil yardım ederim nereye ne bildireceğim yazarsanız yardımcı olurum size ama bu birlikten kuvvet doğsun arkadaşlar hadi devam yılmayın:lepi:
teşekkürler semocum istersek yaparız ama bir an önce şu yüzdelik nasıl hesaplanır grupça öğrenmemiz lazım. her hafta müsait olan birirnin durumu bildirmeside iyi fikiryerimseniben
burakesfacım sılagül eğer müsaitse burada paylaşsın bence ve herkes öğrenip kendisininkini yazsın kimse kimseye yük olmamış olur ama tabiki işi olan sadece kilosunu yazıp giden olursa aramızda hallederiz. her ne kadar ortak yapmaya çalışsakta bir başkan olması tabiki daha iyi. güveniriz canım niye güvenmeyelim ama bazen oluyorrr hevesli başlanılıp sonra hiç bişi denmeden sır olup gidilebiliyor inşallah sen gitmezsin. listeye eklenip başkan olursun.
sağol nes84 zaten hafta sonu çoğunlukla giren olmuyor hafta içi paylaşımlarımızı güzel yaparız ve en dikkatli olmamız gereken zaman perşembe akşam ve cuma kilo bildirimi. cuma sabah müsait oluyorsan iş yerinde(benimki hiç belli olmuyorda) kiloları takımların kilo bildirimi yaptığı sayfayla paylaşılmasına yardım edebilirsin.
deme öyle ya littlefairy, asıl bizim için başarısızlık senin gruptan şevkin kırılmış olarak ayrılman. kilo veremesende hatta alsanda gitme lütfen...takımın yarışmadaki sırası o kadarda önemli değil. ipleri bırakma..
çok seviniriz arkadaşım. başkanımız tatilde eksiğimiz büyük desteğe ihtiyacımız var.
KIZLAR SİZLERDEN ALDIĞIM GERİBİLDİRİMLERE BAKILIRSA SANIRIM BU İŞİ SIRTLAYABİLECEĞİZ..
**** 3.takım 146 .etap ****
cabik ( 73.2/73.2/0.0/0.00% )
ebruli016 (58.0/57.3/0.7/1.21%)
figenk24 (57.0/63/-6.0/-10.53) (eski üye)
kalimera (81.0/81.0/0.0/0.00%)( geri dönmek üzere ayrıldı)
memuzin (76.0/75.8/0.2/0.26%)
semo (64.8/64.8/0.0/0.00%)
silagul (69.7/69.5/0.2/0.29%)
pirlanta_a (61.0/60.6/0.4/0.66%)
niloşş (78.6/78.0/0.6/0.76%)
3.takım toplam kilo (619.3 / 623.2 / - 3.9 / -0.63%)
arkadaşlar şimdi size kilo hesaplamasını yazacağım.
Formül şu;
başlangıç kilosu - şuanki kilosu=fark
fark / başlangıç kilosu=çıkan sonuç x 100=(çıkan sayı yüzde hesaplaması oluyor)
yüzde hesaplamasında ( .) dan sonraki 3 cü basamaktaki sayı 5 ve üzeriyse 2.ci basamaktaki sayı bir üst sayıya yuvarlanıyor.
şimdi buna göre birkaç hasaplamayı buraya yazacağım.
Ebruli016
başlangıç kilosu - şuanki kilosu = fark
58.0 - 57.3 = 0,7
0.7 /58.0 =0,01206897 x100 =1,20 6 897 (burada virgülden sonra 2 rakamı alıyoruz.
Virgülden sonraki 3 rakam 5 den büyük olduğu için
yüzdeyi 1.21 sayıyoruz. Yani sıfır 1 üst sayıya yuvarlandı.
Sonuç ebruli016(58/57.3/0.7/1.21%)
figenk24
başlangıç kilosu - şuanki kilosu = fark
57.0 - 63.0 = -6.0
-6.0 / 57.0 = - 0.1052632 x 100 = - 10.52632 (burada virgülden sonra 2 rakamı alıyoruz.
Virgülden sonraki 3 cü rakam 5 den büyük olduğu için
yüzdeyi -10,53 sayıyoruz. Yani iki 1 üst sayıya yuvarlandı.
sonuç figenk24(57/63/-6.0/-10.53)
yok canım kafan karışıktır bak senin kilonu hesaplayalım.
formül şu;
yüzde hesaplamasında ( .) dan sonraki 3 cü basamaktaki sayı 5 ve üzeriyse 2.ci basamaktaki sayı bir üst sayıya yuvarlanıyor.
bu hafta başlangıç kilon=61
bu hafta şuanki kilon =60.6 formül neydi
61 - 60 .6 =0.4 (bu fark oluyor.)bu tabloda 3 bölmeye yazdığımız rakam
sıra geldi yüzdeyi hesaplamaya
çıkan farkı başlangıç kilona böleceksin. Böldüğünde çıkan rakamı 100 le çarpacaksın.
0.4 / 61 =0.00655738 x 100= 0.655738(buda tabloda en sona yazdığımız yüzde hesaplaması.
0.655738 yalnız bu çıkan yüzde sayısının noktadan sonraki 2 rakamı alıyoruz.noktadan sonraki 2 rakamdan sonra yani noktadan sonraki 3. Cü rakam 5 ve üzeri ise noktadan sonraki 2. Ci rakam bir üst sayıya yuvarlanıyor.
Mesela senin 0.655 noktadan sonraki 3 rakamın 5 o zaman noktadan sonraki 2 rakamı bir üst sayı yazacağız.0.65 değil 0.66 olacak buda tablodaki son rakam yüzde rakamı.
pirlanta_a (61.0/60.6/0.4/0.66%) sonuç bu
canım anladığım kadarıyla kimsenin itirazı yok bu hafta seni listeye ekleyeyim tamammı.günaydın arkadaşlar sılagül çok üzüldüm canım keşeke gruba daha önce kabul edilmiş olsaydım ben başkanlık yapmak isterdim çünkü iki çocuk var ama gündüzleri sürekli bakabiliyorum geceleri de çocukları uyuttuktan sonrada bakabilirim sürekli takip ederim eger olabilecek bir durumsa yapabilirim :enbuyukkk:
sılagülcüğüm çok geçmiş olsun canım Allah sağlık sıhat versin sensiz bu grup olmaz 2 ay dinlenirsen benlki yürütebilirsin ben şuan grupda değilim ama hergün sizi takip ediyorum size istediğiniz kadar yardımcı olurum tabi böle bişey kabul edilirmi neticede bebiş doğup kendini topladıktan sonra yine burda yine sizinle olmak istiyorum
3.TAKIM
deva89
littrefairy
NES84
Semo
burakesfa(YENı)
arkadaşlar izinli olanlar hariç şimdiki grupta olanlar ve burakesfa var yeni katılmak isteyen, ozgeycim var bebişiyle bizi izleyen.hadi herkes cevabını yazsın bir karar verelim ya dağılalım başka gruplara yada benim dediğim şekilde bir kişi başkanlığında değil herkesin yardımıyla sürdürmeye çalışalım.
ozgeycim eğer senin için zor olmayacaksa ve kural dışı değilse cuma günü grubun kilosunu bildirmede bize yardımcı olursan çok seviniriz. az kişiyiz ya...
HADı KIZLAR BUNDAN ALINTI YAPIP ADINIZIN YANINA GÖRÜŞÜNÜZÜ YAZIN KARAR VERELıM...
çok isterdim devam etmek ama gruba başarısızlıktan başka bişey getiremem şu an, o yüzden geri dönmek üzere ayrılıyorum
morlim çok bozuk ve yeme içme konusunu şu geçiştirme durumundayım
Şenizbenim için sorun değil yardım ederim nereye ne bildireceğim yazarsanız yardımcı olurum size ama bu birlikten kuvvet doğsun arkadaşlar hadi devam yılmayın:lepi:
Bende elimden geldiğince yardım ederim tabi şuan ne yapmam gerektiğini, bilmiyorumm zaten birkaç ay sonra iş yoğunluğum biter daha çok ilgilenebilirim ama akşamları ve cumartesi pazar ilgilenemem bende buranın sayesinde veriyorum zaten kilolarımı kapanmasını istemiyorumm üzerime düşeni yapmaya çalışırımm ama sürekli bir başkanlık yapamam
arkadaşlar dediğim gibi başkanlık yapabilirim eger aranızdan daha eskilerden kimse yoksa hesaplamayıda sılagülden ögrenirim zaten az kişiyiz bakıyorum gruplara katılmak isteyen çok arkadaşta var kalabalıklaşırızda sizlerde yardım edrseniz iyi bir başkan olabilirim tabii beni daha tanımıyorsunuz güvenemeyebilirsiniz ama grubun kapanmasına da içim elvermiyo sizlerle başlamak için çok heyecanlandım bitmesinide istemiyorum:enbuyukkk:
arkadaşlar dediğiniz gibi gruba alışana kadar herşeyi tam ögrenen kadar hep beraber idare ederiz aranızdan biri çıkmazsa başkanlık için beb seve seve yaparım şimdi ortak bi yol bulundu perşembe akşam hesaplamayı yaparız cuma günü bende listeye girecem galiba az kişide olsak idare ederiz ben şimdi hesaplamalara bakacam iyice bi arştırırım
merhaba kızlar
günaydın hepinize
benden kötü haberlerle geldim. isyanlardayım tepem çok atık... kilom 65 inanamadım tartıya çıkınca, tamam 1haftadır diyet yapmadım ama bir haftada 1kiloda alınmazki ama bu kadar da olacağı hiç aklıma gelmezdi.kilo almak bu kadar kolayken bu insanlar nasıl zayıf kalıyorlar anlamıyorum. 1.5 kilo ya... 1.5 kiloyu verme için en az 3hafta uğraşıyorum ben çok moralim bozuk şevkim kırık. hatta aktara gidip hap almak var aklımda ama pekte inanamıyorum hapla zayıflama meselesine boğazı tutmayınca ne kadar işe yarayabilir ki... bu arada kabızlık devam aç karnıma karpuz yiyorum kayısı yiyorum, kiraz yiyorum hatta gece yatmadan sarımsakta yuttum ama yok çıkamıyorum wc ye.
evet ilk denememi yapim yüzdelik hesaplama konusunda..
başlangıç kilo-şuanki kilo=fark ---->63.5-65.0= -1.5
-1.5/63.5=-0.0236x100=-2,362 ama virgülden sonraki ilk iki rakam yazılcak ve 3.rakam 5den büyük olmadığı için bişi yapılmayacak veee sonuç -2,36 :kedi:
noolur bir yol gösterin diyeti bıraktığım yerde geri dönecem..
tgull bugünmü bilfdirim yapıcazz kendimizmi hesaplıycazz nasıl olcak şimdi buuuu ben hiç bişey bilmiyorum işler yoğun ilgilenemedimmm
öle arası tartıldım hemen 66.500 geldimm
yinede bu hafta için güzel hesaplamamıda kendim yapayım o zaman
67.200-66.500=0.7
0.7/67.200=1.041666
1 beşten küçük olunca yuvarlamıyoruz yani 1.04
tgull yinede bi kontrol et bakalım
doğrumu bu arada ben yarın gezmeye gitcem ankaraya o yüzden yarın ve hafta sonu yokum görüşmekkk üzere herkezeeeee hayırlı kandiller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?