Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

arkadaşlar dediğim gibi başkanlık yapabilirim eger aranızdan daha eskilerden kimse yoksa hesaplamayıda sılagülden ögrenirim zaten az kişiyiz bakıyorum gruplara katılmak isteyen çok arkadaşta var kalabalıklaşırızda sizlerde yardım edrseniz iyi bir başkan olabilirim tabii beni daha tanımıyorsunuz güvenemeyebilirsiniz ama grubun kapanmasına da içim elvermiyo sizlerle başlamak için çok heyecanlandım bitmesinide istemiyorum:enbuyukkk:

teşekkürler semocum istersek yaparız ama bir an önce şu yüzdelik nasıl hesaplanır grupça öğrenmemiz lazım. her hafta müsait olan birirnin durumu bildirmeside iyi fikiryerimseniben

burakesfacım sılagül eğer müsaitse burada paylaşsın bence ve herkes öğrenip kendisininkini yazsın kimse kimseye yük olmamış olur ama tabiki işi olan sadece kilosunu yazıp giden olursa aramızda hallederiz. her ne kadar ortak yapmaya çalışsakta bir başkan olması tabiki daha iyi. güveniriz canım niye güvenmeyelim ama bazen oluyorrr hevesli başlanılıp sonra hiç bişi denmeden sır olup gidilebiliyor inşallah sen gitmezsin. listeye eklenip başkan olursun.

sağol nes84 zaten hafta sonu çoğunlukla giren olmuyor hafta içi paylaşımlarımızı güzel yaparız ve en dikkatli olmamız gereken zaman perşembe akşam ve cuma kilo bildirimi. cuma sabah müsait oluyorsan iş yerinde(benimki hiç belli olmuyorda) kiloları takımların kilo bildirimi yaptığı sayfayla paylaşılmasına yardım edebilirsin.

çok isterdim devam etmek ama gruba başarısızlıktan başka bişey getiremem şu an, o yüzden geri dönmek üzere ayrılıyorum
morlim çok bozuk ve yeme içme konusunu şu geçiştirme durumundayım
deme öyle ya littlefairy, asıl bizim için başarısızlık senin gruptan şevkin kırılmış olarak ayrılman. kilo veremesende hatta alsanda gitme lütfen...takımın yarışmadaki sırası o kadarda önemli değil. ipleri bırakma..

benim için sorun değil yardım ederim nereye ne bildireceğim yazarsanız yardımcı olurum size ama bu birlikten kuvvet doğsun arkadaşlar hadi devam yılmayın:lepi:
çok seviniriz arkadaşım. başkanımız tatilde eksiğimiz büyük desteğe ihtiyacımız var.

KIZLAR SİZLERDEN ALDIĞIM GERİBİLDİRİMLERE BAKILIRSA SANIRIM BU İŞİ SIRTLAYABİLECEĞİZ..

yapariz, hallederiz kizlar kimse canini SIKMASIN
ba$kanimiz, tek ba$ina yapabiliyorsa bizde 5-6 ki$i yapariz elbet

Belki buraksefa, ba$kan olur, gruba daha iyi ali$tiktan sonra,
zaten kendini aday olarak ortaya koydu
kaydirigubbakcemile2

bu işi başarıcaz kızlarr valla cuma günleri genelde yoğun olmam iş yerinde ama ne olacağıda belli olmazzzama elimden geleni yarımmm uygun olmassam bir arkadaşa haber veriririm kim uygunsa o yaparr bir süre böle idare ederiz buraksefa alışınca belki o başkan olurrr bence hiç sakıncası olmazzzz

arkadaşlar dediğiniz gibi gruba alışana kadar herşeyi tam ögrenen kadar hep beraber idare ederiz aranızdan biri çıkmazsa başkanlık için beb seve seve yaparım şimdi ortak bi yol bulundu perşembe akşam hesaplamayı yaparız cuma günü bende listeye girecem galiba az kişide olsak idare ederiz ben şimdi hesaplamalara bakacam iyice bi arştırırım

bugün yediklerime gelince sabah müslimi yedim biraz önce akşam köfte yapmıştım yagsız fırında ekmeksiz yedim annem bana acı çehre çayı bıraktı bilmiyorum faydası olurmu bugün bi içeyim tadını beğenirsem bi ara çıkıp alırım . akşamda yoğurtlu kabak çok severimde hafif de oluyo tabiiki 3 kupa yeşil çay bugünkü menüm böyle yemeden duramam ben

Sağlıklı Ama Hızlı mı Kilo Vermek İstiyorsunuz?

Fark Etmeden Diyet Beslenme ve Eğitim Danışmanlığı olarak bilimsel bilgilerle hazırladığım “Hızlı Kilo Vermenin Pratik Formülleri” ile bambaşka olabileceksiniz. Değişen yaşam koşulları, sağlıklı besin bulabilme kargaşası ve her kafadan çıkan diyet önerilerine son vermek istiyorsanız bu önerilerle kilo vermek çok kolay.

Son bilimsel veriler kilo yönetiminde çok önemli değişikliklerin bireylerde daha fazla kilo kaybettiğini keşfetmeye devam ediyorum. Fark Etmeden Diyet Beslenme Eğitim Sisteminde de uyguladığımız ve çok önemli sonuçlar aldığımız bilimsel tüyolarla kendinizi yenileyecek, beslenme sanatını bedeninizde uygulayıp değişiklikleri hızla hissedeceksiniz.

Unutmayın hayatımızda en güçlü hissettiğimiz his açlıktır ve açlık birçok hastalığın da başlangıcıdır. Ve aç kalarak da asla kilo verilemeyeceğidir…

Hızlı değil yavaş tempoda yürüyün: Kilo verirken birçok kişinin yaptığı en büyük hata hızlı tempoda yürüyüşler yapmaktır. Zayıflamak isterken kilo veriminizin durmamasını istiyor ve daha ince görünmek istiyorsanız yavaş tempoda yürüyüşü tercih edin. Yavaş tempolu uzun yürüyüş ile normal yaptığınız bir egzersize göre % 70 daha fazla yağ yakarsınız. Size önerim yürüyüş bandında minimum 4.0 maksimum 5.2 düzeyde en az 70 dk haftada 4 kere yapacağınız fiziksel aktivite ile basen, karın ve kalçada biriken yağlardan sağlıklı beslenme düzeninizin yardımı ile kolayca kurtulacaksınız.

Oksijeni iyi kullan ve daha çok kilo ver: Egzersiz yaparken daha fazla yağ kitlenizin yanmasını istiyorsanız mutlaka bol oksijen kullanımı sağlayacak bir teknik geliştirmeniz gerekecektir. Bunun en kolay yolu egzersiz süresince sadece burundan nefes alıp vermek en doğru tekniktir. Çünkü vücuttaki yağ dokusu enerji için kullanılabilmesi için, kas ve karbonhidrat depolarına göre daha fazla oksijene ihtiyaç duyarlar. Sizde düzenli yaptığınız bu egzersizin kalitesini vücutta oksijenli bir ortam yaratarak verdiğiniz kilodan daha fazla ince görünme şansına sahip olabilirsiniz. Burada egzersiz süresince her 20 dk da bir 250 mL su içmek de egzersizi daha uzun süre yapabilme kapasitesini sağlayacaktır. Unutmayın bolsu ve burundan nefes alıp vermek yeterli…

Hızlı kilo vermek için 3 ana 1 ara öğün yeterlidir: genelde bireylerin duyduğu ve uygulamaya çalıştığı kilo vermek için 6 öğün kuralıdır. Sağlıklı bireylerin hiçbir zaman 6 öğüne ihtiyaçları bulunmamaktadır. Çünkü sık yemek bazı hormonları özellikle tokluk sağlayıcı hormon olan leptini, baskılar ve vücut insülin dengesinde sıra dışı bir dengesizlik yaratarak yemek yeme dürtüsünü açığa çıkarır. Hızlı kilo kaybı için dengeli diyetin öğün sayısı 4’dür. Kahvaltı, öğle, ikindi ve akşam yemeği düzeni ile hızlı kilo kaybedersiniz. Eğer öğün aralarını da en az 3 saat en fazla 6 saat zaman dilimi ile yemeğe özen gösterirseniz metabolizmanız düzenlenir ve vücut enerji dengesini kurarak kilo kaybını hızlandırır.

15 âdeti geçmeyecek şekilde Antep fıstığı yiyin. Ara öğünlerde ne yenildiği kilo vermenizde önem kazanmaktadır. Yapılacak 1 ara öğünde içerdiği bakır ve manganez ile mükemmel kaynak olan Antep fıstığı bu kadar az yeme ile bile doyuma kolaylıkla ulaştıran nadir besinlerdendir. Fenolik bileşenleri içermesi ise yüksek antioksidan kapasitesi ile vücut bağışıklık sistemini dengeleyerek kilo veriminde oluşan oksidatif stresi de ortadan kaldırılmasına yardımcı olabilmektedir. İçerdiği lutein ve zeaksantin adlı kimyasal bileşikleri ile gözde oluşan maküler dejeneratif bozukluğu engellemekte ve bu soruna bağlı körlük oluşumunu önlemektedir. Hızlı kilo verebilmek için ikindi öğününe en sağlıklı alternatif olduğunu da unutmamanızı tavsiye ederim.

Haftanın 2 gününde akşam öğününüze Fark Etmeden Diyetin Metabolizma Hızlandırıcı Çorbası için. Öğünlerimizde sağlıklı çorba içmek kilo yönetimimizde oluşacak duraksamaları hızla düzene sokmaktadır. İşte bu durumu yaşamak istemiyorsanız kendi bilimsel deneyimlerimizle hazırladığımız ve bireylerde % 100 sonuçlar aldığımız Metabolizma Hızlandırıcı Çorbamızdan haftada 2 gün akşam öğünlerinizde 1 dilim ekmek ile beraber içmeniz. İçerdiği farklı renkteki sebzelerin birbiri ile olan lezzetli etkileşimi sizin kaygılarınızı da ortadan kaldırarak kilo vermenizi sağlayacaktır. Metabolizma Hızlandırıcı Çorbamızın tarifi: 2 orta boy kabak, 1 orta boy domates, 1 orta boy tatlı kırmızıbiber, 1 küçük boy kuru soğan, ½ demet maydanoz ve 1 yemek kaşığı sıvı yağı sevdiğiniz kıvama göre su ile düdüklü tencerede pişirin. Soğumaya yakın ½ demet taze nane ile blender dan geçirerek hazırladığınız bu nefis kokulu çorbayı ilecek de içebileceğinizi unutmayın.

Çok fazla su veya sıvı içince çok kilo verilmez. Sürekli duyduğunuz bir diyet yalanını daha size açıklamak isterim. Kilolu bireyin günde litrelerce su içmesi sağlıklı beslense dahi kilo verdirmez. Su içmenin amacı vücut su dengesini korumak ve vücudunuzun çalışması için gerekli olan ortamın optimum devamlılığını sağlamaktır. Su içimi günde 8 su bardağı olarak içmek yeterlidir. Ancak kilo vermek değil yağ yakışını arttırmak istiyorsanız en az 13 su bardağı kadar içmenizi öneririm. İçerdiği tianin amino asidinden dolayı hem bağışıklık sisteminizi arttırmak kilo verirken vücut direncinizi düşürmemek için maksimum 2 çay fincanı siyah çay, metabolik hareketlerimizin devamlılığı için de maksimum 5 fincan yeşil çay içmenizi öneririm. İşte kilit nokta daha, kahve içmeyin diyenlere inanmayın. Günde 4 fincana kadar filtre edilmiş kahve içmeniz kilo veriminizi hızlandıracaktır. İçerdiği kafeol ve kafestol denilen maddeler sizin sağlıklı kilo vermenize yardımcı olacaktır. Öneri bu içecekleri öğünden en az 1 saat sonra içmeniz.

Hızlı kilo vermenin en iyi yollarından biri kahvaltınıza 1 su bardağı taze sıkılmış meyve suyu içmektir. Güne zinde başlamak iyi kilo vermek için gereklidir. Eğer gün içerisindeki performansınızda düşüklük yaşarsanız bu sizin kilo verme yeteneğinizi de azaltır. İşte hızlı kilo vermek için kahvaltınızdan önce yapmanızı önerdiğim Fark Etmeden Diyetin Volumetrik İçeceği. Katı meyve sıkacağına ¼ adet taze ananas, 1 adet armut ve 1 kâse yaban mersinini koyup suyunu çıkarın. Bu içeceğin kalorisi yaklaşık 42 kcal’dir. Sabahları içeceğiniz bu bromelin denilen enzimden zengin karışımla vitamin dopingi yaparak, sindirim güçlüğü sorunu yaşamanızı da engelleyerek kiloların hızla gittiğini göreceksiniz.

Kilo kaybında etkin diğer bir önerim de tuzu azaltın. Ülkemizde de yapılan en önemli beslenme hatalarından biri yüksek tuzlu tüketmektir. Bireyler sanılanın aksine tuz ihtiyaçlarının geldiğini düşünerek besinlere tuz eklemektedirler. Aslında besinlerle birlikte günlük tuz alımınızı karşılamış olursunuz. Ekstradan kattığınız tuz ise vücudunuzda gereksiz su tutumuna ve fazla tuz tüketimi de kemik yoğunluğunuzun azalmasına neden olmaktadır. Unutmayın 1 gram tuz vücutta yaklaşık 200-250 mL su tutar.

Öğlen sebze akşam yüksek proteinli yemeniz kilo kaybınızı hızlandırır. Kilo veren bireylere baktığımızda genelde ya hem öğlen hem akşam sebze yer, çoğunlukla ise proteinden zengin iki öğün yiyerek başarıya ulaşmaya çalışırlar. Ancak 2 yöntemin sonunda sizi bekleyen tehlikelerden habersiz kilo verme çabası içerisinde olursunuz. Eğer iki öğünde sebze yerseniz kısa bir süre sonra halsizlik, saç ve kaşlarda dökülme, dikkatte azalma görülürken kilo verme süreci 3-5 hafta sonra duraksamaya girmektedir. İki öğünü proteinden zengin besin olan sadece et ve çeşitleri ile yerseniz kilo kaybınız sebzeye göre biraz daha fazla olacaktır ancak hedefe yaklaşırken geceleri tatlı krizlerine girerek diyetiniz bozulacak ve hızla kilo almaya başlayacaksınız. O zaman ne yapmalı; öğle öğününde sebze, yoğurt ekmek ve salata, akşam öğününde ise avuç içi kadar ızgara balık veya tavuk ve ekmek yiyerek yeterli bir öğün düzeni ile vücut işlerliliğinin devamını sağlayarak kilo veriminizi hızlandırır ve duraksamasını da önlemiş olursunuz.

Kahvaltıda her gün farklı yiyecek yemek kilonuzun hızını arttırır. Yapılan çalışmalarda farklı besinleri yemek hem bireyde tek düzeliği kaldırmakta hem de sevilen tüm yiyeceklerin yenilmesine olanak sağlamaktadır. Ancak değişik yiyecekleri bu iki duygu durumunun ötesinde farklı yararları olduğunu çalışmacılar kanıtlamıştır. Her zaman aynı besinleri tüketmek maalesef kilo verdirmemektedir. Sadece bir öğünde bile yapacağınız bu çeşitlilik kiloyu hızlı vermenizde kilit rol oynayacaktır.

selahattin dönmez sitesinden alıntıdır

selam arkadaşlar
daha önce anlattığım kilo hesaplamaları burada.
Kişi hesaplaması bu.
En alttaki mavi yazılı kısımda şöyle . Ilk mavi yazılı kısım 619.3 rakamı tüm yarışmacıların ilk sıradaki kiloları,ikinci mavi rakam 623.2 ise
tüm yarışmacıların 2 ci sütündaki kiloları yani o hafta ki kiloları.

Formül aynı.ilk rakamdan ikinci rakamı çıkarıcaz .çıkan sonuç farkı verecek bize. Yani mavi sütündaki 3 rakamı.

619.3 - 623.2 = - 3.9 fark (buraki - ibaresi unutulmamalı.buna dikkat edilmeli.)
gelelim dördüncü sütuna.buda fark/başlangıç kilosu yani birinci sütundaki kilo x100
-3.9 / 619.3= -0.0062974 x100 = - 0.62974 (bu rakam 4.cü sütunu oluşturacak.yalnız bunda da kural aynı (.) (noktadan)sonraki 2 rakamı yazıyoruz.bundada dikkat edilecek kural şu.(.)(noktadan)
sonraki 3.cü rakam 5 ve üzeri ise (.) (noktadan)sonraki 2.ci rakam bir üst sayıya yuvarlanıyor.yani - 0.62 değil.3.cü rakam 9 olduğu için
- 0.63 olacak.

sonucun başında ( -)işareti çıkarsa bunu yazmayı unutmayın.

canım anladığım kadarıyla kimsenin itirazı yok bu hafta seni listeye ekleyeyim tamammı.

sağol canımcım çok sevindim.duygulandırıyorsunuz beni.:gitme:Şeniz

canım benim çok teşekkürler.grubun kapanmaması için elinden geleni yapıyorsun.Şeniz

çok isterdim devam etmek ama gruba başarısızlıktan başka bişey getiremem şu an, o yüzden geri dönmek üzere ayrılıyorum
morlim çok bozuk ve yeme içme konusunu şu geçiştirme durumundayım

canım bırakma kendini. gruptan çıkarsan tek başına inan daha zor.ama illada ayrılıcam dersen sen bilirsin. ama tecrübeyle sabit grup dışında verdiğinide alırsın.

benim için sorun değil yardım ederim nereye ne bildireceğim yazarsanız yardımcı olurum size ama bu birlikten kuvvet doğsun arkadaşlar hadi devam yılmayın:lepi:
Şeniz

Şeniz

canım başkanlık adaylığın için teşekkürler.bunu bir sorayım yeni üye olduğun için olurmu diye?

hepinize çok teşekkür ederim . gönlüm şimdi rahat. ben size hesaplamaları anlattım. takıldığınız sormak istediğiniz bişey olursa yazın.
o zaman

1-perşembe akşamı ilk kilo hesaplaması yapacak olan bacumuz cuma yarışması sonuçları topiğinden adres burası http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-30.html
en son kilo bildirim listesini alsın. yani bir önceki haftanınkini.kopyalasın buraya yapıştırsın.
tüm yarışmacıların ilk sütundaki kilolarını silsin(çünkü onlar geçen haftaya başlangıç kilosuya ondan)ikinci sütundaki kilolar kalsın onlar bildirim yapacak oldukları haftanın başlangıç kilosu olacak. fark ve %yanındaki rakamlarıda silsin.

mesela şöyle
****3.TAKIM 160 .ETAP **** 1.TAKIMLA BıRLıKTE ETAP 7.

cabik ( 72.4 / / / %) geri dönmek üzere ayrıldı
deva89 ( 59.0 /59.0 / 0.0/ 0.00 %)
littrefairy ( 75.0 / 75.5 / - 0.5 / - 0.67%)
NES84 ( 67.6 / 67.2 / 0.4 / 0.59 %)
Pandomim ( 60.5 / / / %) geri dönmek üzere ayrıldı
Semo ( 62.7 / 62.7 / 0.0 / 0.00 % )
silagul ( 72.0 / 71.0 / 1.0 / 1.39 %)
tgull ( 64.2 / 63.5 / 0.7 / 1.09 %)

3.TAKIM TOPLAM KıLO ( 400.5 / 398.9 / 1.6 / 0.40 %)

bu kopyaladığım.

****3.TAKIM 161 .ETAP ****

deva89 ( 59.0 /59.0 / 0.0/ 0.00 %)
littrefairy ( 75.5 / / / %)
NES84 ( 67.2 / / / %)
Semo ( 62.7 / / / % )
silagul ( 71.0 / / / %)
tgull ( 63.5 / / / %)

3.TAKIM TOPLAM KıLO ( 398.9 / / / %)

buda düzeltme yaptığım liste.burada yaptıklarım.
A-önce etap numarasını değiştirdim.160. etap 161 etap oldu
B-GERı DÖNMEK ÜZERE AYRILAN ARKADAŞLARIMIZI ÇIKARDIM LıSTEDEN.
C-mavi sütunuda düzenledim.
D- DEVA89 BACUMU AYNI YAZDIM ıZıNDE KENDıSı.kısa süreli izne gidenleri aynı yazıyorum eğer kk ya giremeyecek olursa.listeden çıkar ekle olayı olmasın diye.
E-geri dönmek üzere ayrılanlar-eski üye olup geri dönenler-diskalifiye olanlar ve yeni üye olanlar mutlaka kilo hesaplamasının yanında kırmızı yazı ile durumu belirtilen not yazılacak .püsküüt not alsın diye.

2- heskes hesaplamayı öğreniyor.ve perşembe akşamı kendi hesaplamasını yapıyor.(aslında doğrusu buydu ama ben bu zamana kadar idare ettim)

3-herkes hazırlanan listeyi alıp kendi hesaplamasını yapıp baştaki ve sondaki Qu ile başlayan yazıyı silip mesajı öyle yolluyor. o zaman mesaj alıntı olarak değil kendi mesajı gibi çıkıyor.yada mesajına bir önceki bacumuzun yaptığı listeyi kopyalayıp yapıştırsın.hangisi kolayınıza gelirse.

4- tüm bacular bildirimi hesaplamalarını yaptıktan sonra en sona kalan bacumuz mavi sütunun hesaplamasınıda yapsın.ve tüm listeyi kopyalayıp
cuma zayıflama yarışması üyelerinin paylaşım alanına http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-60.html en son hangi grup paylaşım yaptıysa o arkadaşın mesajını alıntı yapıp baştaki ve sondaki Qu ile başlayan alıntı yazılarını silip listedeki sıramıza bizim listeyi yapıştırsın. böylelikle her grup kendi sırasına yapıştırmış oluyor.liste sıralanmış oluyor.

5- olduki ilk siz bildirim yapıcaksınız o zaman

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 161. ETAP
(11HAZıRAN - 18 HAZıRAN)

gibi etap o haftaki etap numarası ve etap başlangıç ve etap bitiş tarihlerini yazan başlık atıp altına listenizi yapıştırın.sizden sonra gelenler sizden alıntı yapıp devam edecekler.

6- tüm grup üyeleri cuma yarışması üyeleri paylaşım alanını
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-60.html sürekli takip etsin okusun.çünkü kurallar ve bildirimler orada yayınlanıyor .kaçırmamış olursunuz.

7-birde gruba yeni üye davetleri http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...flama-yarismasina-katilmak-isteyenler-20.html
bu adresten yapılıyor. bu adrese gruplara girmek isteyenler yazıyor. oradaki istediğiniz üyeyi gruba davet edebilirsiniz.

gruplar en fazla 12 kişilik oluyor. bana 1 kişilik yer ayırmayı unutmayın oldumu.mafoldumben
grup kurallarımız bunlardı yeni gelen bacular için

ARAMIZA YENı KATILAN ARKADAŞLAR TAKIM KAPTANINIZ SESLENıYOR.

3. TAKIM KURALLARI

1 - DÜZENLı PAYLAŞIM ŞART

(GÜN ıÇıNDE YEDıĞıN ıÇTıĞıN,SPORUN BAŞTA OLMAK ÜZERE EĞER ıSTERSEN VE VARSA DERDıN TASAN BıZ BıR AıLEYıZ)

2 - 3 GÜN ÜST ÜSTE HABER VERMEKSıZıN PAYLAŞIMDA BULUNMAYAN DıSKALıFıYE OLUR. CUMA YARIŞMASI KURALLARINA GÖRE DıSKALıFıYE OLAN YARIŞMACI BAŞKA HıÇ BıR TAKIMDA DA OLSA YARIŞMA YA KATILAMAZ.(ayrıca bu cuma yarışması kuralıdır.)

3 - LıSTEDEKı YARIŞMACILAR ıÇıNDE BULUNDUĞU HAFTA ıÇERıSıNDE KıLO VEREMEDı VEYA ALDI ıSE GRUBUMUZ KURALLARI GEREĞı DıĞER YARIŞMA GRUBLARINA GıRıP KENDıNı TANITIP MıSAL BEN 3. GRUPTAN SILAGUL BU HAFTA KıLO VEREMEDıM(YADA KıLO ALDIM) GıBı DURUMUNU BELıRTıP BEN PıS BOĞAZ ŞıŞKONUN TEKıYıM YAZACAK.

4 - ARAMIZA YENı KATILAN ARKADAŞLARIN 3. TAKIM YARIŞMA LıSTESıNE GıRıP ASIL YARIŞMACI OLABıLMELERı ıÇıN 1 HAFTA DENEME SÜRELERı VARDIR. BU 1 HAFTA ıÇERıSıNDE DÜZENLı PAYLAŞIMDA BULUNUYORMU YEDıKLERıNE DıKKAT EDıYORMU AZıMLıMı BUNA BAKILACAK. 2-3 GÜN SONRA YAZMAYIP GıDENLER YANı GERÇEKTEN KıLO VERMEYE NıYETLı OLMAYANLARDA GELıP YAZIYOR O YÜZDEN 1 HAFTA DENEME SÜRESı KOYULDU. LıSTEYE HEMEN ALIP SONRA SıLMEK OLAYINI ENGELLEMEK ADINA.

5 -1 HAFTA ıÇERıSıNDE DÜZENLı PAYLAŞIMDA BULUNANLAR GRUBA GıRMEYE HAK KAZANANLAR BENıM TARAFIMDAN BıLDıRıLECEK .ADLARI SöYLENEN YARIŞMACILAR CUMA ÖĞLEN 12 YE KADAR KıLO BıLDıRıMıNDE BULUNACAK LıSTEYE BıLDıRDıĞı KıLO BAŞLANGIÇ KıLOSU OLARAK EKLENECEK.

6- KıLO BıLDıRıMLERı CUMA ÖĞLEN 12 YE KADARDIR.GEÇıKECEK YADA O GÜN BıLDıRıM YAPAMAYACAKLAR PERŞEMBE AKŞAMINDAN KıLOSUNU GRUBUMUZA BıLDıRECEKTıR.

ŞıMDıLıK AKLIMA GELENLER BUNLAR. HEPıMıZ ZAYIFLAR ıSTEDıĞıMıZ KıLOYA EN YAKIN ZAMANDA KAVUŞURUZ ıNŞALLAH.a.s.

eklemek ve değiştirmek istediğiniz varsa söyleyin bacular

bacular bildiklerimi anlattım buraya kadar yazdığım şıklar kabulmü?eklemek istedikleriniz varmı?yada sormak istediğiniz birşey?

Son düzenleme:
sılagülcüm eline sağlık,
anladım sanırım. artık yönetimden püsküt bacımızdan rica edelim ilk hafta acemiliğimiz ufak tefek hatamız olursa kusura bakmasın. zor değil hesaplama falan ama bir çok kişi olunca kolayda değil eline emeğine sağlık şimdiye kadar bizi hiç yormadın hep sen yaptın yorduk seni...iyi tatiller tatilin sağlığın gönlün kadar güzel olsun hakkını helal et ama özletme kendini çok iki ay sonra bekliyoruz seni tamam mı?

bu hafta çok yoğunum bacılar hep grubun kapanmaması neler yapabilirizle ilgili sıkışık zamanlarda birşeyler yazdım ama hiç ne yediğimi yazacak vakit olmadı genel olarak yediğim haltları anlatim.
hani kardeşlerim gelecek memleketten demiştim ya geldiler geçen cuma ve tombiş bir bacım var 74kilo, kilolarımız onla birdi son kurban bayramında ikimizde 71dik o almaya devam etti ben verdim. aslında karar vermiştik o yanıma gelince diyet yapacak spor yapacak verecektik ama kardeşler toplanınca beceremedik. geçen cumadan beri yemeğim kalmadı. tatlısından pastasından sarmasına, dondurmadan pizzaya normal üstü aştım diyeti.sanırım bu hafta almış olarak geleceğim bir an önce toparlamak istiyorum kendimi ama ne çare beceremedim. ama iyi birşeyde var hepimiz sporu çok seviyoruz akşam 6yı geçerken alıyoruz futbol basketbol toplarını 9a kadar dışarıda basket ve futbol maçı yapıyoruz çok hareketliyiz anlayacağınız ama yediklerimizi yakma için yeterli olacağını hiç sanmıyorum.

birde ne yediğimizi yazmamanın çok büyük etkisi olduğunu anladım yazmadıkça kaçamak artıyor.
hadi toparlanıp ne yediklerimizi yazmaya devam edelim.
ben bu günden başlim.
sabah yarım kepek ekmek 1haşlanmış yumurta az peynir.
arada 2kayısı
öğlen nohut yemeği, bulgur pilavı ve 1bardak kayısı hoşafı(bu olmamalıydı ama kabızlık çekiyorum belki gider diye içtim)
akşamda marinaya gitmeyi düşünüyoruz balık yeriz sanırsam. işte bu kadarr ve tabiki en az 1.5 saat maç yapacağız.

akşam balkon sefası yapıyoruz ve çocuklar olduğu için hep yanında bişiler çıkarıyorum ve bende yiyiorum ah ah dayak bana dayak çok tehlikeliiiklava:klava:klava:

tgull evet ya benimde ablamlar vardı bu hafta bende abarttımmm bakalım ne olacak ama yürüyüşümü aksatmıyorum bu arada bugün dayanamayıp yarım ekmek döner yedim ve çikolatalı dondurma çok kötüü oldu biliyorumama akşam sade salata yiyiyp yürüyüş yapıcam umarımm dengelerimm

günaydın herkeze kızlar ben dün akşam saat 22 de menemen yedm ama bugün oruç tutacaktım onun için şimdi orucummm umarım kolay geçer hava çokk sıcakk, bu arada herkezin kandili mübarek olsun hepinizin duaları kabul günahları af olunsun inşallahh

merhaba kızlar
günaydın hepinize
benden kötü haberlerle geldim. isyanlardayım tepem çok atık... kilom 65 inanamadım tartıya çıkınca, tamam 1haftadır diyet yapmadım ama bir haftada 1kiloda alınmazki ama bu kadar da olacağı hiç aklıma gelmezdi.kilo almak bu kadar kolayken bu insanlar nasıl zayıf kalıyorlar anlamıyorum. 1.5 kilo ya... 1.5 kiloyu verme için en az 3hafta uğraşıyorum ben çok moralim bozuk şevkim kırık. hatta aktara gidip hap almak var aklımda ama pekte inanamıyorum hapla zayıflama meselesine boğazı tutmayınca ne kadar işe yarayabilir ki... bu arada kabızlık devam aç karnıma karpuz yiyorum kayısı yiyorum, kiraz yiyorum hatta gece yatmadan sarımsakta yuttum ama yok çıkamıyorum wc ye.
evet ilk denememi yapim yüzdelik hesaplama konusunda..
başlangıç kilo-şuanki kilo=fark ---->63.5-65.0= -1.5
fark / başlangıç kilosu=çıkan sonuç x 100=(çıkan sayı yüzde hesaplaması oluyor)
-1.5/63.5=-0.0236x100=-2,362 ama virgülden sonraki ilk iki rakam yazılcak ve 3.rakam 5den büyük olmadığı için bişi yapılmayacak veee sonuç -2,36 :kedi:

noolur bir yol gösterin diyeti bıraktığım yerde geri dönecem..

hemen cezamıda yazayım.
BEN PıS BOĞAZ ŞıŞKONUN TEKıYıM YAZACAK. oburum şişkoyum bi boğazımı tutamıyorum kötüyüm brn kötüyüm kötüyüm, yer yer yer şişerim...sonra şikayet ederim dayak bana dayak dayak...klava:klava:klava:...klava:klava:klavaklava:klava:klava:...klava:klava:klava:

diğer gruplara yarın yazim..

tgull bugünmü bilfdirim yapıcazz kendimizmi hesaplıycazz nasıl olcak şimdi buuuu ben hiç bişey bilmiyorum işler yoğun ilgilenemedimmm

tgull bugünmü bilfdirim yapıcazz kendimizmi hesaplıycazz nasıl olcak şimdi buuuu ben hiç bişey bilmiyorum işler yoğun ilgilenemedimmm

nescim sen geçen haftaki kilonu ve bu haftak, kilonu yaz ben hesaplarım. normalde sılagül cuma sabah alıyordu kilo bildirimlerimizi ama acemiyizya son ana kalıp bir aksilik olmasın erkenden halledelim.

öle arası tartıldım hemen 66.500 geldimm
yinede bu hafta için güzel hesaplamamıda kendim yapayım o zaman

67.200-66.500=0.7
0.7/67.200=1.041666
1 beşten küçük olunca yuvarlamıyoruz yani 1.04

tgull yinede bi kontrol et bakalım
doğrumu bu arada ben yarın gezmeye gitcem ankaraya o yüzden yarın ve hafta sonu yokum görüşmekkk üzere herkezeeeee hayırlı kandiller.

bu arada bu kızların yarısı nerde bugün hemyardım edelim dedik hepimiz kimseden ses çıkmadı

sanırım doğru arkadaşım eline sağlık. iyi haftasonlar.

birde doğru diyorsun nerede bizim kızlar.
KIZLAAARRR GRUBU YANLIZ BIRAKMAYALIM GELİİNNNN....
EN AZINDAN BİR MERHABA DİYİP DE GİDİİN.

SON ANA KALMASIN HADİ YAVAŞ YAVAŞ BAŞLAYALIM KİLO BİLDİRİMLERİNE..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…