merhabalar...
sılagül farkındasındır buaralar pek uğrayamıyrum...canım ben biraz daha müsadenizi istemek durumundayım..inan artık fırsat bulamıyorum nete girmeye..boşuna grupta yer işgaal etmeyeyim..istersen izinli yaz ama ne zaman dönerim bilmiyorum..sen daha iyisini bilirsin..bu hafta sonu bolu'ya gidiyorum..ordada giremem..geldiğimdede nişanım olcak inşallah..bayaa bi süre daha yoğunum yani...şimdili hoşçakalın..ama beni unutmayın..ben sizi özledikçe gelicem..
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
tebrik ederim canım.a.s.hadi bakalım. haftaya listeye kaç kiloyla gireceksin.başkanım anlamış bulunmaktayım bugün tartıldım yarım kilo vermişim şuan itibariyle 72.500 benim için çok güzel bi duygu ben pazartesinde itibaren vermiş oldum haftaya inşallah dahada iyi veririm akşam bir kase kiraz yedim sora olan oldu kendimi tutamadım form çikolatayı yuttum artık yarin telafi edrim kendime çok kızıyorum kötükedihüsobukadar dayandım bu saatte yedim diye
evet canım 66 yı görme hayallerim haftaya kadıı gerçi bişey itiraf edeyimmi ben hedefimi ramazan bayramına kadar bu kiloya ineceğim diye koymuştum yani şu aşamada gayet iyi ama kilo verdikçe insan heves ediyor dahada çabuk gitsin istiyor...hihoyyyt
yazdığın karışımın içindeki bitkiler limın yağı hariç zaten form çaylarının içinde bulunuyor ve ben devamlı içiyorum gerçekten şişlikleri indirmede çok faydalı ama haftada 3 kilo ben veremedim hiç şahsen hemde spor yapmama rağmenn
semocum ve sılagülcüm güzel dilekleriniz için çoook teşekkür ederim...en kıas sürede aranıza dönmek üzere
hoşçakalııııııııınnn :gitme:
SELAM BACULAR
DÜN GİTTİĞİM ENDOKRİN RANDEVUM PEK İÇ AÇICI DEĞİL.KARACİĞERİMİN DURUMU KÖTÜ. TÜM İLAÇLARI BIRAKTIRDI MİDEM VE BAĞIRSAKLARIM İÇİN OLANLAR.KARACİĞER YETMEZLİĞİNE GİRERSİN BÖYLE GİDERSE DEDİ.ÜST DEĞERİN 5 KATI ÇIKTI SONUÇ.BU SONUÇ BİR AY ÖNCESİNE AİTTİ.BU BİR AYDA BEN İLAÇ KULLANMIŞTIM.ŞİMDİ DEĞERLERİM KAÇ BİLMİYORUM.BİR SÜRE İLAÇ KULLANMAYIP KONTROL TESTİ YAPTIRACAĞIM EĞER İNMİŞSE DEĞERLER ŞEKER HASTASI OLMAMAM İÇİN VERDİĞİ İLAÇLARI KULLANICAM.3-4 AY SONRA KONTROL.
REAKTİF HİPOGLİSEMİ TEŞHİSİ KOYDU.BİR BAŞKA DEĞİŞLE GİZLİ ŞEKER.ÇOK AĞIR BİR DİYETİM VAR ÇAY ,KAHVE, BEYAZ UN,ŞEKER,PEKMEZ,REÇEL,BAL YANİ ŞEKERLİ HİÇ BİRŞEY YOK.KARPUZ ,KAVUN,ÜZÜM,İNCİR,BUNLARDA YOK.
AYRICA İNTÖLERANSIM OLAN İNEKSÜTÜ,SARIMSAK,YUMURTA ,YERFISTIĞI
VE BUNLLARDAN YAPILMIŞ HİÇBİRŞEY.
DAHA BİRSÜRÜ ŞEY.DİYET LİSTEM VAR.ONA UYMAM GEREKİYORMUŞ YOKSA ŞEKER HASTASI OLMAK ÜZEREYMİŞİM.
BACULAR BELKİ BİLİYORSUNUZ BU CUMA TATİLE GİDECEĞİM VE 2 AY YOKUM.YARDIMCI İSTEME ÇAĞRIMA TGULLDAN CEVAP GELDİ SAĞOLSUN.
AMA CANLARIM DURUMUM VAHİM VE BAZI ÖZEL SEBEBLERDE EKLENİNCE İŞİN İÇİNE ÜZGÜNÜM BAŞKANLIĞI BIRAKMAM LAZIM.
ŞİMDİ SİZE SORUYORUM YERİME 3. GRUP BAŞKANLIĞINI KABUL EDİP GRUBU DEVAM ETTİRMEK İSTEYEN VARMI?
YOKSA İNANIN VE ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM BAŞKANLIKTAN AYRILDIĞIM İÇİN GRUP KAPATILACAK.BEN BÖYLE OLMASINI İSTEMEMİYORUM. CUMA GÜNÜ KENDİMİ GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI YAZICAM.BU ARADA ÖLMEZSEM NE ZAMAN DÖNERİM BİLMİYORUM.
****3.TAKIM ****
deva89 =
littrefairy =
NES84 =
Semo =
silagul =GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI
tgull =
CANLARIM SİZDE NE YAPMAK İSTİYORSANIZ İSMİNİZİN KARŞISINA YAZIN LÜTFEN.DEVACIM YOK İNŞALLAH İZİNDEYKEN GİRER GÖRÜR.
EĞER BAŞKANLIĞI KABUL EDEN OLMAZSA GRUP KAPANIRSA BAŞKA GRUPLARA KATILIP ORADAN YARIŞMAYA DEVAM EDEBİLİRSİNİZ.
CEVAPLARINIZI EN KISA ZAMANDA BEKLİYORUM .CEVAPLARINIZA GÖRE DİĞER TAKIMLARLA VE PÜSKÜÜTLE DURUMU PAYLAŞICAM.
BURAKEFSA ARKADAŞIM BU DURUM İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM.BÖYLE OLMASINI İSTEMEZDİM.İNŞALLAH BURADA BİR BACUMUZ BAŞKANLIĞI KABUL EDER VE GRUBA BURADA DEVAM EDERSİN.
BU HİÇ İSTEMEDİĞİM DURUM İÇİN HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM.senağlamaYILLARDIR BU GRUPTAYDIM İNŞALLAH KAPANMAK ZORUNDA KALMAZ.
HEPİNİZİ GÖRMESEMDE ÇOK SEVDİM ,ŞenizHEPİNİZ BENİM BACULARIMSINIZ.olumunekankayizsmile
yazdığın karışımın içindeki bitkiler limın yağı hariç zaten form çaylarının içinde bulunuyor ve ben devamlı içiyorum gerçekten şişlikleri indirmede çok faydalı ama haftada 3 kilo ben veremedim hiç şahsen hemde spor yapmama rağmenn
SELAM BACULAR
DÜN GİTTİĞİM ENDOKRİN RANDEVUM PEK İÇ AÇICI DEĞİL.KARACİĞERİMİN DURUMU KÖTÜ. TÜM İLAÇLARI BIRAKTIRDI MİDEM VE BAĞIRSAKLARIM İÇİN OLANLAR.KARACİĞER YETMEZLİĞİNE GİRERSİN BÖYLE GİDERSE DEDİ.ÜST DEĞERİN 5 KATI ÇIKTI SONUÇ.BU SONUÇ BİR AY ÖNCESİNE AİTTİ.BU BİR AYDA BEN İLAÇ KULLANMIŞTIM.ŞİMDİ DEĞERLERİM KAÇ BİLMİYORUM.BİR SÜRE İLAÇ KULLANMAYIP KONTROL TESTİ YAPTIRACAĞIM EĞER İNMİŞSE DEĞERLER ŞEKER HASTASI OLMAMAM İÇİN VERDİĞİ İLAÇLARI KULLANICAM.3-4 AY SONRA KONTROL.
REAKTİF HİPOGLİSEMİ TEŞHİSİ KOYDU.BİR BAŞKA DEĞİŞLE GİZLİ ŞEKER.ÇOK AĞIR BİR DİYETİM VAR ÇAY ,KAHVE, BEYAZ UN,ŞEKER,PEKMEZ,REÇEL,BAL YANİ ŞEKERLİ HİÇ BİRŞEY YOK.KARPUZ ,KAVUN,ÜZÜM,İNCİR,BUNLARDA YOK.
DAHA BİRSÜRÜ ŞEY.DİYET LİSTEM VAR.ONA UYMAM GEREKİYORMUŞ YOKSA ŞEKER HASTASI OLMAK ÜZEREYMİŞİM.
BACULAR BELKİ BİLİYORSUNUZ BU CUMA TATİLE GİDECEĞİM VE 2 AY YOKUM.YARDIMCI İSTEME ÇAĞRIMA TGULLDAN CEVAP GELDİ SAĞOLSUN.
AMA CANLARIM DURUMUM VAHİM VE BAZI ÖZEL SEBEBLERDE EKLENİNCE İŞİN İÇİNE ÜZGÜNÜM BAŞKANLIĞI BIRAKMAM LAZIM.
ŞİMDİ SİZE SORUYORUM YERİME 3. GRUP BAŞKANLIĞINI KABUL EDİP GRUBU DEVAM ETTİRMEK İSTEYEN VARMI?
YOKSA İNANIN VE ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM BAŞKANLIKTAN AYRILDIĞIM İÇİN GRUP KAPATILACAK.BEN BÖYLE OLMASINI İSTEMEMİYORUM. CUMA GÜNÜ KENDİMİ GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI YAZICAM.BU ARADA ÖLMEZSEM NE ZAMAN DÖNERİM BİLMİYORUM.
****3.TAKIM ****
deva89 =
littrefairy =GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI
NES84 =
Semo =
tgull =
CANLARIM SİZDE NE YAPMAK İSTİYORSANIZ İSMİNİZİN KARŞISINA YAZIN LÜTFEN.DEVACIM YOK İNŞALLAH İZİNDEYKEN GİRER GÖRÜR.
EĞER BAŞKANLIĞI KABUL EDEN OLMAZSA GRUP KAPANIRSA BAŞKA GRUPLARA KATILIP ORADAN YARIŞMAYA DEVAM EDEBİLİRSİNİZ.
CEVAPLARINIZI EN KISA ZAMANDA BEKLİYORUM .CEVAPLARINIZA GÖRE DİĞER TAKIMLARLA VE PÜSKÜÜTLE DURUMU PAYLAŞICAM.
BURAKEFSA ARKADAŞIM BU DURUM İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM.BÖYLE OLMASINI İSTEMEZDİM.İNŞALLAH BURADA BİR BACUMUZ BAŞKANLIĞI KABUL EDER VE GRUBA BURADA DEVAM EDERSİN.
BU HİÇ İSTEMEDİĞİM DURUM İÇİN HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM.senağlamaYILLARDIR BU GRUPTAYDIM İNŞALLAH KAPANMAK ZORUNDA KALMAZ.
HEPİNİZİ GÖRMESEMDE ÇOK SEVDİM ,ŞenizHEPİNİZ BENİM BACULARIMSINIZ.olumunekankayizsmile
SELAM BACULAR
****3.TAKIM ****
deva89 =
littrefairy =
NES84 =
Semo =
tgull =
Sılacım çok üzüldüm, allah bir an önce şifa versin, ama sevindim en azından işler kötüye gitmeden hemen tedaviye başlıyacaksın
. yalnız araştırınca neler çıkıyo, araştırmayıp bişey yokmuş gibi devam etseydin kimbilir neler olacaktıı,tebrik ediyorum seni valla, sağlık herşeyden önemlii, bunun bilincindesin, ben olsam umursamazdım, kolestrolüm yüksek bayağ ama kalkıp doktora bile gitmiyorum
Ben maalesef başkanlık edemem, zaten uzun zamandırda hevesim kalmadı, başarısız oldukça
belli bir süre kendi halime bırakıcam kendimi , 1 ay sonra yeniden dönmeyi planlıyorum, şu sınavıma gireyim, bazı maddi sorunları halaldebileyim, tam konsantrasyonla inşallah dönicem, o zaman grup hala yerinde duruyosa burdan olmadı başka gruptan devam ederim
hepinize sağlıklı kilo vermeler arkadaşlar, umarım herkes hedefine ulaşır, sağlığına kavuşur
bebelerde sağlıkla kucağınıza gelir inşallahh
isteyen tüm arkadaşlarımızın da kucakları boş kalmasın
YAAAAAAAA NOLUR KAPANMASIIN...
SILAGÜL İNŞALLAH 2AYLIK TATİL SONUNDA SAĞLIKLI VE İYİ BİR ŞEKİLDE DÖNERSİN. ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN.
BENDE BAŞKAN YARDIMCILIĞI YAPARIM AMA BAŞKANLIK BANA ZOR DAHA DOĞRUSU BİLİYORSUNUZ OKULDAYIM TOPLANTI FALAN NE ÇIKACAĞI BELLİ OLMAZ YAPAMAM GRUBU ZOR DURUMDA BIRAKMAK İSTEMEM VE ZATEN BACILAR MAALESEF 2HAFTA SONRA BENDE TATİLE ÇIKIYORUM. ÖNCE MEMLEKETE GİDİCEM SONRA AŞKIMLA TATİLE DERKEN TEMMUZ SON HAFTAYA ANCAK GERİ DÖNECEM YANİ YAPMAYA ÇALIŞSAMDA 2HAFTA DAN SONRA BENDE YOKUM...
AMA BURA KAPANIRSA ALDIĞIMIDA VERİRİM GERÇEKTEN HEPP HEP HAYALİNİ KURUP VEREMEDİĞİM KİLOYU BEN BURADA VERMEYE BAŞLADIM VE UZUN YILLARDIR GÖREMEDİĞİM KİLOLARI GÖRDÜM.VE SADECE KİLO VERMEDE DEĞİL ÇOK GÜZEL PAYLAŞIMLARIMIZ OLDU GÜZEL ARKADAŞLIKLAR KURDUK BİTERSE GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLÜRÜM.
EĞER BAŞKAN BULAMAZSAK KIZLAR ŞÖYLE BİR YOL DENEYELİM Mİ?
1) BURADA ARKADAŞLARCA PERŞEMBE AKŞAMDAN HANİ GEÇEN HAFTAKİ KİLOLARI SONRA YANINA O HAFTAKİ KİLOMUZU , NE KADAR KİLO VERDİĞİMİZİ YAZSAK. BİR LİSTE YAPARIZ HERKES ALINTI YAPIP KENDİSİNİ YAZAR.
2) YÜZDESİNİ ALMAYI BİLEN VARSA YÜZDESİNİDE ALIR YAZAR.BİLMEYENİNKİNİDE BİLEN BİRİ YAPAR..
3) CUMA 11E KADAR ÜYELER LİSTE TAM OLUNCA KİM MÜSAİT OLUP GİREBİLDİYSE TEK BİR KİŞİNİN OLMADAN SORUMLULUK LİSTEYİ PAYLAŞSA
4) BU ARADA YÜZDELER NASIL HESAPLANIR ? ONUDA BİLEN BİR ARKADAŞ PAYLAŞSIN.
EĞER DİKKAT EDERSEK BİR SÜRE BAŞKAN BULANA KADAR YADA BAŞKANIMIZ DÖNENE KADAR BÖYLE İDARE EDEBİLİRİZ. HERKES BİRBİRİNE DESTEK OLUR CEVAP VERİR. HEM HERKES KENDİNİN VE HERKES BİRBİRİNİN BAŞKANI OLMUŞ OLUR?
BİRAZ KARIŞIK AMA NE DERSİNİZ BÖYLE YÜRÜTEBİLİR MİYİZ.
BEN GERÇEKTEN HİİÇ İSTEMİYORUM KAPANMASINI:a015:
günaydın arkadaşlar sılagül çok üzüldüm canım keşeke gruba daha önce kabul edilmiş olsaydım ben başkanlık yapmak isterdim çünkü iki çocuk var ama gündüzleri sürekli bakabiliyorum geceleri de çocukları uyuttuktan sonrada bakabilirim sürekli takip ederim eger olabilecek bir durumsa yapabilirim :enbuyukkk:
3.TAKIM
deva89
littrefairy geri dönmek üzere ayrıldı
NES84
Semo
burakesfa(YENİ)
arkadaşlar izinli olanlar hariç şimdiki grupta olanlar ve burakesfa var yeni katılmak isteyen, ozgeycim var bebişiyle bizi izleyen.hadi herkes cevabını yazsın bir karar verelim ya dağılalım başka gruplara yada benim dediğim şekilde bir kişi başkanlığında değil herkesin yardımıyla sürdürmeye çalışalım.
ozgeycim eğer senin için zor olmayacaksa ve kural dışı değilse cuma günü grubun kilosunu bildirmede bize yardımcı olursan çok seviniriz. az kişiyiz ya...
HADİ KIZLAR BUNDAN ALINTI YAPIP ADINIZIN YANINA GÖRÜŞÜNÜZÜ YAZIN KARAR VERELİM...
3.TAKIM
deva89
littrefairy
NES84
Semo
burakesfa(YENİ)
arkadaşlar izinli olanlar hariç şimdiki grupta olanlar ve burakesfa var yeni katılmak isteyen, ozgeycim var bebişiyle bizi izleyen.hadi herkes cevabını yazsın bir karar verelim ya dağılalım başka gruplara yada benim dediğim şekilde bir kişi başkanlığında değil herkesin yardımıyla sürdürmeye çalışalım.
ozgeycim eğer senin için zor olmayacaksa ve kural dışı değilse cuma günü grubun kilosunu bildirmede bize yardımcı olursan çok seviniriz. az kişiyiz ya...
HADİ KIZLAR BUNDAN ALINTI YAPIP ADINIZIN YANINA GÖRÜŞÜNÜZÜ YAZIN KARAR VERELİM...
çok isterdim devam etmek ama gruba başarısızlıktan başka bişey getiremem şu an, o yüzden geri dönmek üzere ayrılıyorum
morlim çok bozuk ve yeme içme konusunu şu geçiştirme durumundayım
3.TAKIM
deva89
littrefairy
NES84
Semo
burakesfa(YENİ)
YAAAAAAAA NOLUR KAPANMASIIN...
SILAGÜL İNŞALLAH 2AYLIK TATİL SONUNDA SAĞLIKLI VE İYİ BİR ŞEKİLDE DÖNERSİN. ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN.
BENDE BAŞKAN YARDIMCILIĞI YAPARIM AMA BAŞKANLIK BANA ZOR DAHA DOĞRUSU BİLİYORSUNUZ OKULDAYIM TOPLANTI FALAN NE ÇIKACAĞI BELLİ OLMAZ YAPAMAM GRUBU ZOR DURUMDA BIRAKMAK İSTEMEM VE ZATEN BACILAR MAALESEF 2HAFTA SONRA BENDE TATİLE ÇIKIYORUM. ÖNCE MEMLEKETE GİDİCEM SONRA AŞKIMLA TATİLE DERKEN TEMMUZ SON HAFTAYA ANCAK GERİ DÖNECEM YANİ YAPMAYA ÇALIŞSAMDA 2HAFTA DAN SONRA BENDE YOKUM...
AMA BURA KAPANIRSA ALDIĞIMIDA VERİRİM GERÇEKTEN HEPP HEP HAYALİNİ KURUP VEREMEDİĞİM KİLOYU BEN BURADA VERMEYE BAŞLADIM VE UZUN YILLARDIR GÖREMEDİĞİM KİLOLARI GÖRDÜM.VE SADECE KİLO VERMEDE DEĞİL ÇOK GÜZEL PAYLAŞIMLARIMIZ OLDU GÜZEL ARKADAŞLIKLAR KURDUK BİTERSE GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLÜRÜM.
EĞER BAŞKAN BULAMAZSAK KIZLAR ŞÖYLE BİR YOL DENEYELİM Mİ?
1) BURADA ARKADAŞLARCA PERŞEMBE AKŞAMDAN HANİ GEÇEN HAFTAKİ KİLOLARI SONRA YANINA O HAFTAKİ KİLOMUZU , NE KADAR KİLO VERDİĞİMİZİ YAZSAK. BİR LİSTE YAPARIZ HERKES ALINTI YAPIP KENDİSİNİ YAZAR.
2) YÜZDESİNİ ALMAYI BİLEN VARSA YÜZDESİNİDE ALIR YAZAR.BİLMEYENİNKİNİDE BİLEN BİRİ YAPAR..
3) CUMA 11E KADAR ÜYELER LİSTE TAM OLUNCA KİM MÜSAİT OLUP GİREBİLDİYSE TEK BİR KİŞİNİN OLMADAN SORUMLULUK LİSTEYİ PAYLAŞSA
4) BU ARADA YÜZDELER NASIL HESAPLANIR ? ONUDA BİLEN BİR ARKADAŞ PAYLAŞSIN.
EĞER DİKKAT EDERSEK BİR SÜRE BAŞKAN BULANA KADAR YADA BAŞKANIMIZ DÖNENE KADAR BÖYLE İDARE EDEBİLİRİZ. HERKES BİRBİRİNE DESTEK OLUR CEVAP VERİR. HEM HERKES KENDİNİN VE HERKES BİRBİRİNİN BAŞKANI OLMUŞ OLUR?
BİRAZ KARIŞIK AMA NE DERSİNİZ BÖYLE YÜRÜTEBİLİR MİYİZ.
BEN GERÇEKTEN HİİÇ İSTEMİYORUM KAPANMASINI:a015:
3.TAKIM
deva89
littrefairy
NES84
Semo
burakesfa(YENİ)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?