Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

[

canım geri dönmek üzere ayrıldı yazıyorum. ne zaman istersen buyur.canım şimdiden hayırlı olsun nişanın ALLAh tamamına erdirsin.:Saruboceq:iyi tatiller.

tebrik ederim canım.a.s.hadi bakalım. haftaya listeye kaç kiloyla gireceksin.

canım ramazan bayramına kadar kurtulursun inşallah kilolarından.

o sinameki form çayları değilmi beni mahveden. kabızlık için içtim bağırsak yapısını bozmuşum .doktor kızdı.sinameki mahvediyor.lmaz:

slm kizlar,

herkeze iyi hafta sonlari diliyorum,
kendinize iyi bakin, gule gule

semocum ve sılagülcüm güzel dilekleriniz için çoook teşekkür ederim...en kıas sürede aranıza dönmek üzere
hoşçakalııııııııınnn :gitme:

semocum ve sılagülcüm güzel dilekleriniz için çoook teşekkür ederim...en kıas sürede aranıza dönmek üzere
hoşçakalııııııııınnn :gitme:

gule gule cabik, yolun acik olsun, hemen geri gel ama uzun gitme :hulya:

SELAM BACULAR

DÜN GİTTİĞİM ENDOKRİN RANDEVUM PEK İÇ AÇICI DEĞİL.KARACİĞERİMİN DURUMU KÖTÜ. TÜM İLAÇLARI BIRAKTIRDI MİDEM VE BAĞIRSAKLARIM İÇİN OLANLAR.KARACİĞER YETMEZLİĞİNE GİRERSİN BÖYLE GİDERSE DEDİ.ÜST DEĞERİN 5 KATI ÇIKTI SONUÇ.BU SONUÇ BİR AY ÖNCESİNE AİTTİ.BU BİR AYDA BEN İLAÇ KULLANMIŞTIM.ŞİMDİ DEĞERLERİM KAÇ BİLMİYORUM.BİR SÜRE İLAÇ KULLANMAYIP KONTROL TESTİ YAPTIRACAĞIM EĞER İNMİŞSE DEĞERLER ŞEKER HASTASI OLMAMAM İÇİN VERDİĞİ İLAÇLARI KULLANICAM.3-4 AY SONRA KONTROL.
REAKTİF HİPOGLİSEMİ TEŞHİSİ KOYDU.BİR BAŞKA DEĞİŞLE GİZLİ ŞEKER.ÇOK AĞIR BİR DİYETİM VAR ÇAY ,KAHVE, BEYAZ UN,ŞEKER,PEKMEZ,REÇEL,BAL YANİ ŞEKERLİ HİÇ BİRŞEY YOK.KARPUZ ,KAVUN,ÜZÜM,İNCİR,BUNLARDA YOK.
AYRICA İNTÖLERANSIM OLAN İNEKSÜTÜ,SARIMSAK,YUMURTA ,YERFISTIĞI
VE BUNLLARDAN YAPILMIŞ HİÇBİRŞEY.
DAHA BİRSÜRÜ ŞEY.DİYET LİSTEM VAR.ONA UYMAM GEREKİYORMUŞ YOKSA ŞEKER HASTASI OLMAK ÜZEREYMİŞİM.

BACULAR BELKİ BİLİYORSUNUZ BU CUMA TATİLE GİDECEĞİM VE 2 AY YOKUM.YARDIMCI İSTEME ÇAĞRIMA TGULLDAN CEVAP GELDİ SAĞOLSUN.
AMA CANLARIM DURUMUM VAHİM VE BAZI ÖZEL SEBEBLERDE EKLENİNCE İŞİN İÇİNE ÜZGÜNÜM BAŞKANLIĞI BIRAKMAM LAZIM.
ŞİMDİ SİZE SORUYORUM YERİME 3. GRUP BAŞKANLIĞINI KABUL EDİP GRUBU DEVAM ETTİRMEK İSTEYEN VARMI?

YOKSA İNANIN VE ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM BAŞKANLIKTAN AYRILDIĞIM İÇİN GRUP KAPATILACAK.BEN BÖYLE OLMASINI İSTEMEMİYORUM. CUMA GÜNÜ KENDİMİ GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI YAZICAM.BU ARADA ÖLMEZSEM NE ZAMAN DÖNERİM BİLMİYORUM.

****3.TAKIM ****

deva89 =
littrefairy =
NES84 =
Semo =
silagul =GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI
tgull =

CANLARIM SİZDE NE YAPMAK İSTİYORSANIZ İSMİNİZİN KARŞISINA YAZIN LÜTFEN.DEVACIM YOK İNŞALLAH İZİNDEYKEN GİRER GÖRÜR.

EĞER BAŞKANLIĞI KABUL EDEN OLMAZSA GRUP KAPANIRSA BAŞKA GRUPLARA KATILIP ORADAN YARIŞMAYA DEVAM EDEBİLİRSİNİZ.

CEVAPLARINIZI EN KISA ZAMANDA BEKLİYORUM .CEVAPLARINIZA GÖRE DİĞER TAKIMLARLA VE PÜSKÜÜTLE DURUMU PAYLAŞICAM.

BURAKEFSA ARKADAŞIM BU DURUM İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM.BÖYLE OLMASINI İSTEMEZDİM.İNŞALLAH BURADA BİR BACUMUZ BAŞKANLIĞI KABUL EDER VE GRUBA BURADA DEVAM EDERSİN.

BU HİÇ İSTEMEDİĞİM DURUM İÇİN HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM.senağlamaYILLARDIR BU GRUPTAYDIM İNŞALLAH KAPANMAK ZORUNDA KALMAZ.
HEPİNİZİ GÖRMESEMDE ÇOK SEVDİM ,ŞenizHEPİNİZ BENİM BACULARIMSINIZ.olumunekankayizsmile

sılagül hastalığın için çok üzüldüm inan Allah acil şifalar versin inşallah.bu arada seni anlıyorum başkanlığı bırakma isteğini bir süre git tatil yap rahatla bakalım bu arada inşallah grup kapanmaz ben isterim başkan olmak ama işleriğm yoğun internet sadace iş yerimde var onun için o hesaplamaları yapamam ayrıca forumu dikkatlice takip edemeyebilirim evde net olmadığı için inşallah bu işi yapıcak bir arkadaş çıkarda grup kapanmazz bende hepinizi görmesemde çok sevdim çok cana yakın yardımsever arkadaşlarımız var bu grupta inşallah kapanmazzz yaaa...

benimde kullandığım diyet çaylarının içinde bunlar var fakat hani 3kilo verdirmesi belki şöyle mümkün olur, vücutta ödem çoksa çayla ödemler atılır 3kilo gider ama 3kilo yağ bir haftada gitmez...

Sılacım çok üzüldüm, allah bir an önce şifa versin, ama sevindim en azından işler kötüye gitmeden hemen tedaviye başlıyacaksın
. yalnız araştırınca neler çıkıyo, araştırmayıp bişey yokmuş gibi devam etseydin kimbilir neler olacaktıı,tebrik ediyorum seni valla, sağlık herşeyden önemlii, bunun bilincindesin, ben olsam umursamazdım, kolestrolüm yüksek bayağ ama kalkıp doktora bile gitmiyorum
Ben maalesef başkanlık edemem, zaten uzun zamandırda hevesim kalmadı, başarısız oldukça
belli bir süre kendi halime bırakıcam kendimi , 1 ay sonra yeniden dönmeyi planlıyorum, şu sınavıma gireyim, bazı maddi sorunları halaldebileyim, tam konsantrasyonla inşallah dönicem, o zaman grup hala yerinde duruyosa burdan olmadı başka gruptan devam ederim

hepinize sağlıklı kilo vermeler arkadaşlar, umarım herkes hedefine ulaşır, sağlığına kavuşur
bebelerde sağlıkla kucağınıza gelir inşallahh
isteyen tüm arkadaşlarımızın da kucakları boş kalmasın

YAAAAAAAA NOLUR KAPANMASIIN...
SILAGÜL İNŞALLAH 2AYLIK TATİL SONUNDA SAĞLIKLI VE İYİ BİR ŞEKİLDE DÖNERSİN. ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN.
BENDE BAŞKAN YARDIMCILIĞI YAPARIM AMA BAŞKANLIK BANA ZOR DAHA DOĞRUSU BİLİYORSUNUZ OKULDAYIM TOPLANTI FALAN NE ÇIKACAĞI BELLİ OLMAZ YAPAMAM GRUBU ZOR DURUMDA BIRAKMAK İSTEMEM VE ZATEN BACILAR MAALESEF 2HAFTA SONRA BENDE TATİLE ÇIKIYORUM. ÖNCE MEMLEKETE GİDİCEM SONRA AŞKIMLA TATİLE DERKEN TEMMUZ SON HAFTAYA ANCAK GERİ DÖNECEM YANİ YAPMAYA ÇALIŞSAMDA 2HAFTA DAN SONRA BENDE YOKUM...
AMA BURA KAPANIRSA ALDIĞIMIDA VERİRİM GERÇEKTEN HEPP HEP HAYALİNİ KURUP VEREMEDİĞİM KİLOYU BEN BURADA VERMEYE BAŞLADIM VE UZUN YILLARDIR GÖREMEDİĞİM KİLOLARI GÖRDÜM.VE SADECE KİLO VERMEDE DEĞİL ÇOK GÜZEL PAYLAŞIMLARIMIZ OLDU GÜZEL ARKADAŞLIKLAR KURDUK BİTERSE GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLÜRÜM.
EĞER BAŞKAN BULAMAZSAK KIZLAR ŞÖYLE BİR YOL DENEYELİM Mİ?
1) BURADA ARKADAŞLARCA PERŞEMBE AKŞAMDAN HANİ GEÇEN HAFTAKİ KİLOLARI SONRA YANINA O HAFTAKİ KİLOMUZU , NE KADAR KİLO VERDİĞİMİZİ YAZSAK. BİR LİSTE YAPARIZ HERKES ALINTI YAPIP KENDİSİNİ YAZAR.
2) YÜZDESİNİ ALMAYI BİLEN VARSA YÜZDESİNİDE ALIR YAZAR.BİLMEYENİNKİNİDE BİLEN BİRİ YAPAR..
3) CUMA 11E KADAR ÜYELER LİSTE TAM OLUNCA KİM MÜSAİT OLUP GİREBİLDİYSE TEK BİR KİŞİNİN OLMADAN SORUMLULUK LİSTEYİ PAYLAŞSA
4) BU ARADA YÜZDELER NASIL HESAPLANIR ? ONUDA BİLEN BİR ARKADAŞ PAYLAŞSIN.

EĞER DİKKAT EDERSEK BİR SÜRE BAŞKAN BULANA KADAR YADA BAŞKANIMIZ DÖNENE KADAR BÖYLE İDARE EDEBİLİRİZ. HERKES BİRBİRİNE DESTEK OLUR CEVAP VERİR. HEM HERKES KENDİNİN VE HERKES BİRBİRİNİN BAŞKANI OLMUŞ OLUR?

BİRAZ KARIŞIK AMA NE DERSİNİZ BÖYLE YÜRÜTEBİLİR MİYİZ.
BEN GERÇEKTEN HİİÇ İSTEMİYORUM KAPANMASINI:a015:

sağolasın canım ama sağlık en önemlisi. bakalım nasıl toparlayacağım sende ihmal etme kendini.
canım şimdi seni geri dönmek üzere ayrıldımı yazıcam anlamadım?:uhm:

CANIM NE KADAR ÜZGÜNÜM BİR BİLSEN BURASI BENİM İLK GÖZ AĞRIM. YILLAR OLDU BURADAYIM VE GRUP BİR ARA DAĞILMIŞTI BEN TOPARLADIM KAPANMASIN DİYE TANIDIKLARIMI CEPTEN ARADIM ÖZELDEN YAZDIM DÖNSÜNLER DİYE.
CANIM BİLEMİYORUM SUNDUĞUN ŞIKLARI KABUL EDEN OLURMU?

BEN SİZE NASIL HESAPLANICANI YAZARIM.
AMA KİMSE BİLDİRİM YAPMAZSA MAZERET BİLDİRİRSENİZ O HAFTA YARIŞMADA OLAMAZSINIZ.BU İKİ KERE OLURSA GRUP KAPANIR.AMA MAZERET BİLDİRMEDEN BİLDİRİM YAPILMAZSA İLK HAFTA KAPATILIR GRUP. 9. TAKIMA OLDUĞU GİBİ.
HEPİNİZİN KARARINI BEKLİYORUM.senağlama

günaydın arkadaşlar sılagül çok üzüldüm canım keşeke gruba daha önce kabul edilmiş olsaydım ben başkanlık yapmak isterdim çünkü iki çocuk var ama gündüzleri sürekli bakabiliyorum geceleri de çocukları uyuttuktan sonrada bakabilirim sürekli takip ederim eger olabilecek bir durumsa yapabilirim :enbuyukkk:

sılagülcüğüm çok geçmiş olsun canım Allah sağlık sıhat versin sensiz bu grup olmaz 2 ay dinlenirsen benlki yürütebilirsin ben şuan grupda değilim ama hergün sizi takip ediyorum size istediğiniz kadar yardımcı olurum tabi böle bişey kabul edilirmi neticede bebiş doğup kendini topladıktan sonra yine burda yine sizinle olmak istiyorum

3.TAKIM

deva89
littrefairy
NES84
Semo
burakesfa(YENİ)

arkadaşlar izinli olanlar hariç şimdiki grupta olanlar ve burakesfa var yeni katılmak isteyen, ozgeycim var bebişiyle bizi izleyen.hadi herkes cevabını yazsın bir karar verelim ya dağılalım başka gruplara yada benim dediğim şekilde bir kişi başkanlığında değil herkesin yardımıyla sürdürmeye çalışalım.
ozgeycim eğer senin için zor olmayacaksa ve kural dışı değilse cuma günü grubun kilosunu bildirmede bize yardımcı olursan çok seviniriz. az kişiyiz ya...

HADİ KIZLAR BUNDAN ALINTI YAPIP ADINIZIN YANINA GÖRÜŞÜNÜZÜ YAZIN KARAR VERELİM...

gönüllü olmana çok sevindim. bu hafta seni listeye yazsak sanırım bir haftadır varsın dimi? haftaya sende bu işi ele alırsın ama takibi herkes yardım ederse bu iş en rahat şekilde yürür.

çok isterdim devam etmek ama gruba başarısızlıktan başka bişey getiremem şu an, o yüzden geri dönmek üzere ayrılıyorum
morlim çok bozuk ve yeme içme konusunu şu geçiştirme durumundayım

benim için sorun değil yardım ederim nereye ne bildireceğim yazarsanız yardımcı olurum size ama bu birlikten kuvvet doğsun arkadaşlar hadi devam yılmayın:lepi:

çok isterdim devam etmek ama gruba başarısızlıktan başka bişey getiremem şu an, o yüzden geri dönmek üzere ayrılıyorum
morlim çok bozuk ve yeme içme konusunu şu geçiştirme durumundayım

bence ayrılma bir kere pes edersen bir daha yapamazsın çok zormu 3-5 fazlalıktan kurtulmak hadi canım dayan vazgeçme havada güzel sırf meyve yemek bile doyururu insanı pes etmeeeeeeeee sakın başaracaksııııııııııııınnnnnnnnnnn:enbuyukkk:a.s.:1hug:

Bende elimden geldiğince yardım ederim tabi şuan ne yapmam gerektiğini, bilmiyorumm zaten birkaç ay sonra iş yoğunluğum biter daha çok ilgilenebilirim ama akşamları ve cumartesi pazar ilgilenemem bende buranın sayesinde veriyorum zaten kilolarımı kapanmasını istemiyorumm üzerime düşeni yapmaya çalışırımm ama sürekli bir başkanlık yapamam

slm tgull cum, bence bu iyi bir fikir olur, hesaplamayi gruptaki herkez ogrenip persembe aksam yazarsa kendi kilosunu ve hesaplamasini, cuma sabah ta aramizda anla$ir, her hafta bir kisi kilo bildirim listemizi yazar.

Sonra bakariz iste, belki gonullu baskan cikar aramizdan ne dersin???

semo: ben varim tgull cum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…