semo kız acıkmıyomusun öglen yemeği yok valla ben bu listeleri gördükçe niye haftada yarım kilo verdiğimi anladım ay ben çok yiyiyorum bu aralar hergün bi albeni götürüyorum sopalığım demiklava:
Merhaba arkadaşlar Ben yeni üye oldum. Takımınıza katılmak istiyorum. 10 kilo fazlalığım var hamilelikten kalan. Oğlum yaşına girecek ben daha kiloları veremedim. Burda yarışma falan güzel şeyler oluyor galiba. Beni de aranıza alır mısınız?
gelelim bugun yediklerime
sabah: cornflaks yedim
ara: 2 tane kuru kaysi
oglen: yarim salatalik
ara: 5 tane minik biskuvi yedim
aksam: pilav ve fasulye yemegi
1litre su ictim
hayirli aksamlaarr
annem mucize yemekler yapmasın diye onuda soktum diyete
kızzlar bu sabah 106yı gördüm çokkk mutluyum gidiyor kilolar
kaybettiğim kilolarımı çok sefiom
Selam Tgull Sizleri tanıdığıma çok sevindim. Bu site çok güzelmiş yeni keşfediyorum. İsmim Hatice yaşım 26, boyum 1.60 kilom 65Hamilelikten önce 52-55 arasında değişiyordu kilom Şimdi 65Te sabitlendi gibi hissediyorum. Ne çıkıyor ne iniyor. Yediklerime dikkat ediyorum ama tatlıdan vazgeçemiyorum. Kuralları okudum Bu şekilde kilo vermek çok eğlenceli Aslında çok hırslıyım ama bir başlangıca ihtiyacım var.
bide kızlar ben buhafta bildirim yapabilirim demiştim ama yarın perşembe ben daha hiç bişey bilmiyorumm işten fırsat bulup okuyamıyorumda malum evdede internet yokkk şimdiii işleerimm yoğun akşama doğru azalırsaa bakıcamm nasıl yapmam gerektiğine ama yinede kenin yapabilirim dyemiyorummm
semo kız acıkmıyomusun öglen yemeği yok valla ben bu listeleri gördükçe niye haftada yarım kilo verdiğimi anladım ay ben çok yiyiyorum bu aralar hergün bi albeni götürüyorum sopalığım demiklava:
günaydın arkadaşlar,
nasılsınız.
ben geldim işe dedim bir açıp bakayım kim var kim yok.şimdilik burakesfa var. naber burakesfa?
kızlar kardeşlerim gelince korktuğum başıma geldi bozuldu diyet toparlayamıyorum, geçen hafta 1.5kilo aldım bu haftadanda çok korkuyorum. kardeşlerimin biri çok tombul ama çok iştahlı ve kilo vermek istesede bunun için parmağını oynatmaz bol bol güzel yemekler yapar tabi bol kalorili olanlarından. diğer kardeşimde çereze kolaya tatlıya çikolataya çok düşkün, incecik zayıf ama evden eksik etmiyor bu sevdiklerini. bir tarafta mutfakta kızaran patates yapılan hamurişleri yaşpastalar sarmalar bir tarafta kola, çikolata, fıstık bende ortaya kaynadıım gittim. tabi diyet açısından olumlu bir yanıda oldu kardeşlerimin sürekli aktifiz, ya basket oynuyoruz ya fuybol maçı yapıyoruz yağmur yağdı evde kaldıysak açıyoruz müziği halaydan girip kolbastı horon pop müzikten hoşlaya hoplaya çıkıyoruz. aah ah şu boğazımı tutsam ne güzel kilo veririm bu hareketlilikle.
semoo hiç bişi yemiyorsun sen olmazki böyle
yemelisin ye ki vücuduna benzin al nasıl yakılacak yağlar yerimseniben
salatalık bir tanesinde 11 kalori neden yarısını yiyorsunki?
öğlenle akşam yemeğini yerdeğiştirebilirsin tatlım hem öğlen yediğini yakarsın
az kilo kalmış hedefine ulaşman için şimdi düzenli beslen ki kybettiin kiloları
koruyasın sengözlerimebaksanab sen bilirsin tabi benden sana küçük bir öneri tatlım
annem mucize yemekler yapmasın diye onuda soktum diyete
kızzlar bu sabah 106yı gördüm çokkk mutluyum gidiyor kilolar
kaybettiğim kilolarımı çok sefiom
Selam Tgull Sizleri tanıdığıma çok sevindim. Bu site çok güzelmiş yeni keşfediyorum. İsmim Hatice yaşım 26, boyum 1.60 kilom 65Hamilelikten önce 52-55 arasında değişiyordu kilom Şimdi 65Te sabitlendi gibi hissediyorum. Ne çıkıyor ne iniyor. Yediklerime dikkat ediyorum ama tatlıdan vazgeçemiyorum. Kuralları okudum Bu şekilde kilo vermek çok eğlenceli Aslında çok hırslıyım ama bir başlangıca ihtiyacım var.
kızlar menümü paylaşıyorum
sabah=1 dilim kepek ekmeği, 1 kk yagsız peynir, 3 adet yeşil zeytin, domates salatalık
ara öğün=2 adet kayısı
öğle= yarım konserve ton balık , 1 dilim kepek ekmeği, domates salatalık
akşam= 5 kaşık taze fasulye ve yoğurt
kızlar ewdeki en küçük tabağı buldum annem yeğenimin yemeklerini ona koyuyordu kaydirigubbakcemile2onu kullanıyorum tabağım dolu midem boş ama açlığı çok hissetmiyorum midem küçülüyor galiba
merhaba arkadaşlar ben dün çok hırs yapmışım hafta sonu evde olmadığım için bikaçyüz grm fazla geldim demi,ştim yaa çok hızlı ve hırslı yürümüşüm dün sabah yattım kaldım işe gidemedim,ama aslını isterseniz deydi ben kilo aldığımı sanırken meğer mide problemim varmış tuvalete çıktım ve daha sonra tartıldımm kilo falan almamışım yani şu an itibariyle geçen haftaki kilomdayım ama vermemişimde ee bugünle yarında sıkı yürürsemm belki birazz veririm alan almayımmda yavaşta olsa veriyorumm...
bide kızlar ben buhafta bildirim yapabilirim demiştim ama yarın perşembe ben daha hiç bişey bilmiyorumm işten fırsat bulup okuyamıyorumda malum evdede internet yokkk şimdiii işleerimm yoğun akşama doğru azalırsaa bakıcamm nasıl yapmam gerektiğine ama yinede kenin yapabilirim dyemiyorummm
gelelim bugunku yediklerimeee
sabah: arkadasta kahvalti ya davetliydim, SIKI kahvalti yaptim
ara: kiwi
oglen: el kadar ekmek, ton balik ve mayonezli
ara: 1 nectarin ve domates
aksam: mercimek corbasi
ve 1 bucuk litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?