Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sılagül hoşgeldin nasıl gidiyor tatil bu arada tgull sen mi yapcan yine bu hafta bildirimi ben bugün tatrtıldım ama yarına dair ümitlerim var onun için yarın sabah erkenden bildirim yaparım

öğlen yediklerimi yazayım çok az çorba

4 adet köfte ve salata köfte aslında 3 adetti ama sabah kahvaltı yapamadığım için çok aç hissettim yedimm ekmek yemedim yanında limonata

akşam üstü yine çorba ve salata yiyip yürüyüşe çıkıcam tabi bu arada yeşil çay ve form çayı içiyorum

kizlar, benim mesajim'dan alinti tu$una basin, sonra pencere acilinca
benden kopy yapin.

ve kendinize yeni pencere acip yapistirin.
Boyle yapmazsaniz, renkler olmuyor.

***3.TAKIM 161 .ETAP ****
deva89 ( 59.0 / / / %)
littrefairy ( 75.5 / / / %) geri dönmek üzere ayrıldı
NES84 ( 66.5/ / / %)
Semo ( 63.7/63.2 /0.5 / 0.78% )
silagul ( 71.0 / / / %) geri dönmek üzere ayrıldı.
tgull ( 65.0 / / / %)
burakefsa ( 72.0/ / / %)

3.TAKIM TOPLAM KİLO ( / / / %)

selam bacular
nasılsınız görüşmeyeli?
kusura bakmayın size veda bile edemeden aceleden çıktım. ben hazırlanırken eşim bigisayarı toplamıştı.
şimdi internet olan yerdeyim.çarşambaya kadar burdayım.
size bakarım fırsat buldukça.

evet canım size güveniyorum.siz sahip çıkacaksınız grubumuza eminim.

ah canım o eşinin gereksiz kaprisi. sen doğum yapmışın o doğum yapmadı kilosuna bak. her doğum vücudu alt üst ediyor erkekler bunu anlamıyor.
hem çokta göstermezsin boyun var. benim boyum 1.55 kilom 75 den 71 e düştü.sen bakma ona azimle devam canım.

canım olur o kadar gerekli açıklamayı yaptım ben ama lütfen size yazdığım bilgi veren mesajları yeniden dikkatli okuyun.sizin yararınıza canım.Şeniz

canım olsun önemli değil helal olsun siz hakkınızı helal edin.
deva bacumuz tatildeydi ama şimdiye kadar dönmesi gerekirdi merak ettim bende açıkcası.CADIARZU

canım mecidefendi lahana yağını dene. tgull kullandı süper bişi selülit felan hak getire ucuz da.şişesi 15 tl felan.200 ml.spordan önce sür streçle sar hatta topiği bile var bu sitede.oradakileri oku.benim selülitler gitti. üstüne 15 kilo aldım ama çok az var.

aaa nes de gelmiş ama burakesfa gitmiş.
selam kızlar nasılsınız.
semocum yeni üye davet ettim gruba en fazla kaç kişi alınıyor? bir sınır var mı biliyor musun.

canım bilgi mesajlarımda yazılıydı. dikkatli okuyun canlarım.

selam arkadaşlar
daha önce anlattığım kilo hesaplamaları burada.
Kişi hesaplaması bu.
En alttaki mavi yazılı kısımda şöyle . Ilk mavi yazılı kısım 619.3 rakamı tüm yarışmacıların ilk sıradaki kiloları,ikinci mavi rakam 623.2 ise
tüm yarışmacıların 2 ci sütündaki kiloları yani o hafta ki kiloları.

Formül aynı.ilk rakamdan ikinci rakamı çıkarıcaz .çıkan sonuç farkı verecek bize. Yani mavi sütündaki 3 rakamı.

619.3 - 623.2 = - 3.9 fark (buraki - ibaresi unutulmamalı.buna dikkat edilmeli.)
gelelim dördüncü sütuna.buda fark/başlangıç kilosu yani birinci sütundaki kilo x100
-3.9 / 619.3= -0.0062974 x100 = - 0.62974 (bu rakam 4.cü sütunu oluşturacak.yalnız bunda da kural aynı (.) (noktadan)sonraki 2 rakamı yazıyoruz.bundada dikkat edilecek kural şu.(.)(noktadan)
sonraki 3.cü rakam 5 ve üzeri ise (.) (noktadan)sonraki 2.ci rakam bir üst sayıya yuvarlanıyor.yani - 0.62 değil.3.cü rakam 9 olduğu için
- 0.63 olacak.

sonucun başında ( -)işareti çıkarsa bunu yazmayı unutmayın.

Alıntı:
silagul kullanıcısından alıntı

**** 3.takım 146 .etap ****

cabik ( 73.2/73.2/0.0/0.00% )
ebruli016 (58.0/57.3/0.7/1.21%)
figenk24 (57.0/63/-6.0/-10.53) (eski üye)
kalimera (81.0/81.0/0.0/0.00%)( geri dönmek üzere ayrıldı)
memuzin (76.0/75.8/0.2/0.26%)
semo (64.8/64.8/0.0/0.00%)
silagul (69.7/69.5/0.2/0.29%)
pirlanta_a (61.0/60.6/0.4/0.66%)
niloşş (78.6/78.0/0.6/0.76%)

3.takım toplam kilo (619.3 / 623.2 / - 3.9 / -0.63%)

arkadaşlar şimdi size kilo hesaplamasını yazacağım.

Formül şu;
başlangıç kilosu - şuanki kilosu=fark
fark / başlangıç kilosu=çıkan sonuç x 100=(çıkan sayı yüzde hesaplaması oluyor)
yüzde hesaplamasında ( .) dan sonraki 3 cü basamaktaki sayı 5 ve üzeriyse 2.ci basamaktaki sayı bir üst sayıya yuvarlanıyor.

şimdi buna göre birkaç hasaplamayı buraya yazacağım.

Ebruli016
başlangıç kilosu - şuanki kilosu = fark
58.0 - 57.3 = 0,7

0.7 /58.0 =0,01206897 x100 =1,20 6 897 (burada virgülden sonra 2 rakamı alıyoruz.
Virgülden sonraki 3 rakam 5 den büyük olduğu için
yüzdeyi 1.21 sayıyoruz. Yani sıfır 1 üst sayıya yuvarlandı.

Sonuç ebruli016(58/57.3/0.7/1.21%)

figenk24

başlangıç kilosu - şuanki kilosu = fark

57.0 - 63.0 = -6.0

-6.0 / 57.0 = - 0.1052632 x 100 = - 10.52632 (burada virgülden sonra 2 rakamı alıyoruz.
Virgülden sonraki 3 cü rakam 5 den büyük olduğu için
yüzdeyi -10,53 sayıyoruz. Yani iki 1 üst sayıya yuvarlandı.

sonuç figenk24(57/63/-6.0/-10.53)

Alıntı:
silagul kullanıcısından alıntı

yok canım kafan karışıktır bak senin kilonu hesaplayalım.

formül şu;
yüzde hesaplamasında ( .) dan sonraki 3 cü basamaktaki sayı 5 ve üzeriyse 2.ci basamaktaki sayı bir üst sayıya yuvarlanıyor.

bu hafta başlangıç kilon=61
bu hafta şuanki kilon =60.6 formül neydi
61 - 60 .6 =0.4 (bu fark oluyor.)bu tabloda 3 bölmeye yazdığımız rakam
sıra geldi yüzdeyi hesaplamaya

çıkan farkı başlangıç kilona böleceksin. Böldüğünde çıkan rakamı 100 le çarpacaksın.

0.4 / 61 =0.00655738 x 100= 0.655738(buda tabloda en sona yazdığımız yüzde hesaplaması.

0.655738 yalnız bu çıkan yüzde sayısının noktadan sonraki 2 rakamı alıyoruz.noktadan sonraki 2 rakamdan sonra yani noktadan sonraki 3. Cü rakam 5 ve üzeri ise noktadan sonraki 2. Ci rakam bir üst sayıya yuvarlanıyor.
Mesela senin 0.655 noktadan sonraki 3 rakamın 5 o zaman noktadan sonraki 2 rakamı bir üst sayı yazacağız.0.65 değil 0.66 olacak buda tablodaki son rakam yüzde rakamı.

pirlanta_a (61.0/60.6/0.4/0.66%) sonuç bu

hepinize çok teşekkür ederim . gönlüm şimdi rahat. ben size hesaplamaları anlattım. takıldığınız sormak istediğiniz bişey olursa yazın.
o zaman

1-perşembe akşamı ilk kilo hesaplaması yapacak olan bacumuz cuma yarışması sonuçları topiğinden adres burası http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...teleri-30.html (CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri)
en son kilo bildirim listesini alsın. yani bir önceki haftanınkini.kopyalasın buraya yapıştırsın.
tüm yarışmacıların ilk sütundaki kilolarını silsin(çünkü onlar geçen haftaya başlangıç kilosuya ondan)ikinci sütundaki kilolar kalsın onlar bildirim yapacak oldukları haftanın başlangıç kilosu olacak. fark ve %yanındaki rakamlarıda silsin.

mesela şöyle
****3.TAKIM 160 .ETAP **** 1.TAKIMLA BİRLİKTE ETAP 7.

cabik ( 72.4 / / / %) geri dönmek üzere ayrıldı
deva89 ( 59.0 /59.0 / 0.0/ 0.00 %)
littrefairy ( 75.0 / 75.5 / - 0.5 / - 0.67%)
NES84 ( 67.6 / 67.2 / 0.4 / 0.59 %)
Pandomim ( 60.5 / / / %) geri dönmek üzere ayrıldı
Semo ( 62.7 / 62.7 / 0.0 / 0.00 % )
silagul ( 72.0 / 71.0 / 1.0 / 1.39 %)
tgull ( 64.2 / 63.5 / 0.7 / 1.09 %)

3.TAKIM TOPLAM KİLO ( 400.5 / 398.9 / 1.6 / 0.40 %)

bu kopyaladığım.

****3.TAKIM 161 .ETAP ****

littrefairy ( 75.5 / / / %)
NES84 ( 67.2 / / / %)
Semo ( 62.7 / / / % )
silagul ( 71.0 / / / %)
tgull ( 63.5 / / / %)

3.TAKIM TOPLAM KİLO ( 398.9 / / / %)

buda düzeltme yaptığım liste.burada yaptıklarım.
A-önce etap numarasını değiştirdim.160. etap 161 etap oldu
B-GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILAN ARKADAŞLARIMIZI ÇIKARDIM LİSTEDEN.
C-mavi sütunuda düzenledim.
D- DEVA89 BACUMU AYNI YAZDIM İZİNDE KENDİSİ.kısa süreli izne gidenleri aynı yazıyorum eğer kk ya giremeyecek olursa.listeden çıkar ekle olayı olmasın diye.
E-geri dönmek üzere ayrılanlar-eski üye olup geri dönenler-diskalifiye olanlar ve yeni üye olanlar mutlaka kilo hesaplamasının yanında kırmızı yazı ile durumu belirtilen not yazılacak .püsküüt not alsın diye.

2- heskes hesaplamayı öğreniyor.ve perşembe akşamı kendi hesaplamasını yapıyor.(aslında doğrusu buydu ama ben bu zamana kadar idare ettim)

3-herkes hazırlanan listeyi alıp kendi hesaplamasını yapıp baştaki ve sondaki Qu ile başlayan yazıyı silip mesajı öyle yolluyor. o zaman mesaj alıntı olarak değil kendi mesajı gibi çıkıyor.yada mesajına bir önceki bacumuzun yaptığı listeyi kopyalayıp yapıştırsın.hangisi kolayınıza gelirse.

4- tüm bacular bildirimi hesaplamalarını yaptıktan sonra en sona kalan bacumuz mavi sütunun hesaplamasınıda yapsın.ve tüm listeyi kopyalayıp
cuma zayıflama yarışması üyelerinin paylaşım alanına http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...-alani-60.html (CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı) en son hangi grup paylaşım yaptıysa o arkadaşın mesajını alıntı yapıp baştaki ve sondaki Qu ile başlayan alıntı yazılarını silip listedeki sıramıza bizim listeyi yapıştırsın. böylelikle her grup kendi sırasına yapıştırmış oluyor.liste sıralanmış oluyor.

5- olduki ilk siz bildirim yapıcaksınız o zaman

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 161. ETAP
(11HAZİRAN - 18 HAZİRAN)

gibi etap o haftaki etap numarası ve etap başlangıç ve etap bitiş tarihlerini yazan başlık atıp altına listenizi yapıştırın.sizden sonra gelenler sizden alıntı yapıp devam edecekler.

6- tüm grup üyeleri cuma yarışması üyeleri paylaşım alanını
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...-alani-60.html (CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı) sürekli takip etsin okusun.çünkü kurallar ve bildirimler orada yayınlanıyor .kaçırmamış olursunuz.

7-birde gruba yeni üye davetleri http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...yenler-20.html (CUMA Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler)
bu adresten yapılıyor. bu adrese gruplara girmek isteyenler yazıyor. oradaki istediğiniz üyeyi gruba davet edebilirsiniz.

gruplar en fazla 12 kişilik oluyor. bana 1 kişilik yer ayırmayı unutmayın oldumu.mafoldumben
grup kurallarımız bunlardı yeni gelen bacular için

ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR TAKIM KAPTANINIZ SESLENİYOR.

3. TAKIM KURALLARI

1 - DÜZENLİ PAYLAŞIM ŞART

(GÜN İÇİNDE YEDİĞİN İÇTİĞİN,SPORUN BAŞTA OLMAK ÜZERE EĞER İSTERSEN VE VARSA DERDİN TASAN BİZ BİR AİLEYİZ)

2 - 3 GÜN ÜST ÜSTE HABER VERMEKSİZİN PAYLAŞIMDA BULUNMAYAN DİSKALİFİYE OLUR. CUMA YARIŞMASI KURALLARINA GÖRE DİSKALİFİYE OLAN YARIŞMACI BAŞKA HİÇ BİR TAKIMDA DA OLSA YARIŞMA YA KATILAMAZ.(ayrıca bu cuma yarışması kuralıdır.)

3 - LİSTEDEKİ YARIŞMACILAR İÇİNDE BULUNDUĞU HAFTA İÇERİSİNDE KİLO VEREMEDİ VEYA ALDI İSE GRUBUMUZ KURALLARI GEREĞİ DİĞER YARIŞMA GRUBLARINA GİRİP KENDİNİ TANITIP MİSAL BEN 3. GRUPTAN SILAGUL BU HAFTA KİLO VEREMEDİM(YADA KİLO ALDIM) GİBİ DURUMUNU BELİRTİP BEN PİS BOĞAZ ŞİŞKONUN TEKİYİM YAZACAK.

4 - ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLARIN 3. TAKIM YARIŞMA LİSTESİNE GİRİP ASIL YARIŞMACI OLABİLMELERİ İÇİN 1 HAFTA DENEME SÜRELERİ VARDIR. BU 1 HAFTA İÇERİSİNDE DÜZENLİ PAYLAŞIMDA BULUNUYORMU YEDİKLERİNE DİKKAT EDİYORMU AZİMLİMİ BUNA BAKILACAK. 2-3 GÜN SONRA YAZMAYIP GİDENLER YANİ GERÇEKTEN KİLO VERMEYE NİYETLİ OLMAYANLARDA GELİP YAZIYOR O YÜZDEN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ KOYULDU. LİSTEYE HEMEN ALIP SONRA SİLMEK OLAYINI ENGELLEMEK ADINA.

5 -1 HAFTA İÇERİSİNDE DÜZENLİ PAYLAŞIMDA BULUNANLAR GRUBA GİRMEYE HAK KAZANANLAR BENİM TARAFIMDAN BİLDİRİLECEK .ADLARI SöYLENEN YARIŞMACILAR CUMA ÖĞLEN 12 YE KADAR KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNACAK LİSTEYE BİLDİRDİĞİ KİLO BAŞLANGIÇ KİLOSU OLARAK EKLENECEK.

6- KİLO BİLDİRİMLERİ CUMA ÖĞLEN 12 YE KADARDIR.GEÇİKECEK YADA O GÜN BİLDİRİM YAPAMAYACAKLAR PERŞEMBE AKŞAMINDAN KİLOSUNU GRUBUMUZA BİLDİRECEKTİR.

ŞİMDİLİK AKLIMA GELENLER BUNLAR. HEPİMİZ ZAYIFLAR İSTEDİĞİMİZ KİLOYA EN YAKIN ZAMANDA KAVUŞURUZ İNŞALLAH.a.s.

eklemek ve değiştirmek istediğiniz varsa söyleyin bacular

bacular bildiklerimi anlattım buraya kadar yazdığım şıklar kabulmü?eklemek istedikleriniz varmı?yada sormak istediğiniz birşey?

Alıntı:
tgull kullanıcısından alıntı

[/B]****3.TAKIM 161 .ETAP ****

littrefairy ( 75.5 / / / %)
NES84 ( 67.2 /66.500 / 0.7 / 1.04%)
Semo ( 62.7 /63.7 / -1 / -1.59 % )
silagul ( 71.0 / / / %) geri dönmek üzere ayrıldı...
tgull ( 63.5 / 65/ -1.5/ -2,36 %)

3.TAKIM TOPLAM KİLO ( 398.9 / / / %)

canım burada alıntı yaptığını belirten parantez içindeki (Qu ) ile başlayan yazıları silmen gerekiyordu..

Alıntı:
Semo kullanıcısından alıntı

valla oyle ozgey cim, aynen oyle buralar biraz sessiz bu aralar,
herkezin cok i$i var, inschallah duzelir.zemuszemus

arkadaşlar eminmisiniz. bildirimi sizlerin yapacağını yazacağım.ama bildirim yapılmazsa grup kapanır.

ama isterseniz ben dönene kadar geçici grup kapatma yapabiliriz.döndüğümde grubu açar kaldığımız yerden devam ederiz.

kararınızı bildirin. yarın erkenden çıkıcam geç gelebilirim.kim en son hesaplamaları yapacak bildirimi kim yapacak bunu karalaştırdınızmı?en son kalan mı yapacak benim dün yazdığım yazıdaki gibi.

Alıntı:

sılagül bilmiyorum bu gün gireecek misin ama. bir şey sormam lazım, littlefairy en son kısa süre ayrılmak istemişti şimdi sende gidiyorsun sizlerin kilonuzuda grubun geçen haftaki toplam kilosunda yazacak mıyız ve geçen hafta toplam kiloda yazacaksak bu haftaki kilo bildiriminde aynı olarak mı alırız... birde burakesfa yeni arkadaşya onunda geçen haftaki kilosu bu haftaki kilosu hesaplaması falan olacak mı yoksa bu haftaki kilosu mu yazılacak sadece yeni girdiği için?

geldim canım.ayrılanların kiloları toplama alınmıyor.yeni üyelerin toplama alınıyor canım.

Alıntı:

sılagül bildirimi yaptığın sitenin linkini yazar mısın...birde en son sorduğum soruların cevabını alırsam galiba anlarım bu işi. sanırım kızlar devam etmek istiyor benim gibi, senden sonra paylaşım yapmayıp giden olursa sonradan cayan olursa napalım yeni üye davet ederiz fırsat buldukça. haftaya yoğunluğum azalacak. 2hafta sonrada tatilim vardı ama iptal ettiler 10temmuza kadar buradayım...elimden geldiğince götürmeye çalışacağım.

tamam canım o zaman buralar sizlere emanet.
internet yok gittiğim yerde ancak önümüzdeki cumada bakabilirim sanırım ama sonra izmire geçicem internet şimdilik yok bağlanırsa bakar yardımcı olurum.

Alıntı:
burakefsa kullanıcısından alıntı

kızlar sizlere yadığım zamanki kilom 75.3oo bugünkü kilom 72 her hafta yarım kilo veriyorum maalesef sılagül canım maalesef bana ne yazdığını göremedim körmüyüm neyin kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

canım sadece sana yazdığım değildi genel olarak yaptığım açıklama yazısından bahsettim.

burayada bakabilirsiniz .
Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca - Tek Mesaj görüntüleme - CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı

Alıntı:
Semo kullanıcısından alıntı

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...listeleri.html (CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri)

tgull cum, bildirim buraya yapilacak galiba

hesaplamalar buraya yapılacak
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...-alani-60.html (CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı)

Alıntı:

kaçta yapılacak bildirim sılagül yapacak mı bu gün yaaa kimse yok panik olduum..

canım en geç akşam 7 ye kadar felan çünkü o hafta genel listeyi hazırlayacak arkadaşa zaman kalmalı 21 de liste hazır olmalı çünkü

Alıntı:

littrefairy ( 75.5 / 75.5 /0 / 0%) geri dönmek üzere ayrıldı
NES84 ( 67.2 / 66.5 / 0.7 / 1.04%)
Semo ( 62.7 /63.7 / -1 / -1.59 % )
silagul ( 71.0 / 0/ / 0 %) geri dönmek üzere ayrıldı.
tgull ( 63.5 / 65.0 / -1.5 / -2,36 %)
burakefsa ( 75.3oo/ 72/3,3 / 4,38%) yeni üye
3.TAKIM TOPLAM KİLO ( 474,2/ 472,7 / 1,5/ 0,32 %)

sanırım bölye yapılan bildirimlere göre
ya kızlar niye kimse yok beni yanlız bıraktınız
inşallah doğrudur..

canım yalnışlık var.düzeltiyorum şimdi. hesaplamaya beni ve littrefairy ekleme.geri dönmek üzere ayrıldığımız için bildirime katma.birde kardeş takımımız 14. takım onlardan yardım isteyebilirsiniz. birde onlarda bildirim yapmışmı diye her zaman kontrol edin sorumluyuz birbirimizden.

littrefairy ( 75.5 / 75.5 /0 / 0%) geri dönmek üzere ayrıldı (0 yalnız yazmayın 0.00 olsun)
Semo ( 62.7 /63.7 / -1 / -1.59 % ) (-1 yalnız olmasın -1.0 yazmalısın canım)
silagul ( 71.0 / 0/ / 0 %) geri dönmek üzere ayrıldı.
(0 yalnız yazmayın 0.00 olsun)
tgull ( 63.5 / 65.0 / -1.5 / -2.36 %)
burakefsa ( 75.3oo/ 72/3,3 / 4,38%) yeni üye(75.300 değil 75.3 0lacak.72 yalnız olmasın 72.0 olsun canım.
birde burakefsanın başlangıç kilosu 72.5 olmayacakmı?
3.TAKIM TOPLAM KİLO ( 474,2/ 472,7 / 1,5/ 0,32 %)
deva89 ( 59.0 / 59.0 / 0.0 / 0.00 %)
Semo ( 62.7 / 63.7 / -1.0 / -1.59 % )
tgull ( 63.5 / 65.0 / -1.5 / -2.36 %)
burakefsa ( 72.5 / 72.0 / 0.5 / 0.69 %) yeni üye

3.TAKIM TOPLAM KİLO ( 324.9/ 326.2 / -1.3 / -0.40%)
olacak düzeltiyorum haberiniz olsun listeyi

TÜM MESAJLARI KOPYALADIM LÜTFEN DİKKATLİCE TÜM ÜYELER YENİDEN OKUSUN GEREKLİ TÜM BİLGİLER VAR.

tgull bi cevap yazsana canım yaa bildirimi senmi yapacaksın kilomu yarın sabah bildirsem olur muuu ???

***3.TAKIM 161 .ETAP ****
deva89 ( 59.0 / / / %)
NES84 ( 66.5/ / / %)
tgull ( 65.0 / / / %)
burakefsa ( 72.0/ / / %)

3.TAKIM TOPLAM KİLO ( / / / %)

tgull cum, zayifladinmi kiz bu hafta? korkuyodun ya, merak ettim simdi kaydirigubbakcemile2

Silagul cum,

gecen hafta cuma, 14cu takimdan yardim istedim kimse gelmedi.
bu hafta puskuut ten yardim istedim, aksam girecek, listemize bakicak dogrumu diye.

bizim kardes takim, karde$ degil, üvey karde
$ kaydirigubbakcemile3

canım arka sayfadaki mesajımı dikkatli oku orada anlattım. geri dönmek üzere ayrılan yarışmacılar o hafta hesaplamaya katılmıyor. sonraki hafta listeden çıkarılıyor.

aaa sılagül burada nbr sılagül nasıl gidiyor tatil?

naber silagul cum? nasilsin? baskan baskan cok ya$a

iyiyim şükür bacular siz nasılsınız?tatil şimdilik iyi. inşallah sonuna kadar böyle gider

canım burada önceki sayfadaki tüm bilgi mesajlarımı okuyun o zaman şaşırmaz zorlanmazsınız.

***3.TAKIM 161 .ETAP ****(etap numarası değişmemiş. 162. etap olacak değilmi bu hafta)
deva89 ( 59.0 / / / %) (nacizane fikrim devacım ın tatili uzadı sanırım bilgide alamadık geri dönmek üzere ayrıldı diye dönünceye kadar listeden çıkarabilirsiniz.)
littrefairy ( 75.5 / / / %) geri dönmek üzere ayrıldı (listeden silinecek)
NES84 ( 66.5/ / / %)
(listeden silinecek)
tgull ( 65.0 / / / %)
burakefsa ( 72.0/ / / %)

3.TAKIM TOPLAM KıLO ( / / / %)

düzeltmeleri yapalmış hali

****3.TAKIM 162 .ETAP ****
deva89 ( 59.0 / 59.0 / 0.0 / 0.00 %) (burada karar sizin)
NES84 ( 66.5 / / / %)
Semo ( 63.7 / 63.2 / 0.5 / 0.78% )
tgull ( 65.0 / / / %)
burakefsa ( 72.0/ / / %)

3.TAKIM TOPLAM KıLO ( 326.2 / / / %)

Son düzenleme:
Silagul cum,

gecen hafta cuma, 14cu takimdan yardim istedim kimse gelmedi.
bu hafta puskuut ten yardim istedim, aksam girecek, listemize bakicak dogrumu diye.

bizim kardes takim, karde$ degil, üvey karde
$ kaydirigubbakcemile3

canım bu sıkıntımızıda anlattım cuma yarışmacıları paylaşım alanında.püsküüt size yardımcı olmak istemiş cevap verilmemiş. sağolsun oda bakacak ilgelenecek sizinle.bende bakarım yarın. bu hafta merak etmeyin buralardayım ama haftaya yokum artık. iyice öğrenin yazdıklarımı iyice okuyun ki şaşırmayın canım.

düzeltmeleri yapalmış hali

****3.TAKIM 162 .ETAP ****
deva89 ( 59.0 / 59.0 / 0.0 / 0.00 %) (burada karar sizin)
NES84 ( 66.5 / / / %)
Semo ( 63.7 / 63.2 / 0.5 / 0.78% )
tgull ( 65.0 / / / %)
burakefsa ( 72.0/ / / %)

3.TAKIM TOPLAM KİLO ( 326.2 / / / %)

tgull cum, bu listenin son hali, silagul cum yapti sag olsun
deva yi listeden cikaralim, sonra geri yazariz olurmu?

bu sıralarda çok yavaşım kızlar yaaa iki ayda 8 kg vermem gerekirken 6.8 kg verdim 1 kilo 200 grm gerideyim hesapladığıma göre öff 63 olsam bi az kaldı ama bende sıkılmaya başladımm yürüyüşten sonra çok bitkin oluyorum zaten gün boyu iş sonra evdeki işleri yapamıyorumm gece yarısı yatıyorum sabah kalkamıyorumm yaa canımmm sıkıldıı

Biraz önce dedim ne yapsam ne yapsam Leslie ile bi 3 mil yaptim. toplam 48 dk sürdü, 3 kiloluk el agirliklariyla.

Sabah da 5 mil yapmistim. Bugün cok bir enerjigim. kaydirigubbakcemile2

kızlar bugünkü menümü paylaşıyorum
sabah= 1 kk peynir, 1 haşlanmış yumurta, domates salatalık, 1 dilim kepek ekmeği
öğle= 5 kaşık taze fasulye, kıvırcık
ara öğün= ananas suyu bir bardak( bidaha içmem hiç begenmedim)
akşam= 1 kepçe mercimek çorbası kıvırcık salatası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…