Selam kızlar 1 saat karın ve kalça sıkılaştırıcı egzersizler yaptım bu sabah. ınanılmaz motive oldum. Mutfaktaki masada tatlı duruyor girip çıkıp bakıyorum ama size yazacağım diye yemiyorum. Aferin bana:))
1saat mi maşşallah...
bende bir ara lahana yağı ile çok yaptım gerçekten çok işe yarıyor en kısa zamanda tekrar yapmaya başlayacağım. bu arada selülit problemi varsa kesinlikle öneririm lahana yağını süper bişi bende hiç bişi kalmadı...
semo, nes84 burakesfadan hala haber yok ve bir süredir de paylaşımdada bulunmadı en son çocuklarının hasta olduğunu söylemişti ne yapsak ki. diskalifiye olmasını hiç istemiyorum iyi kızdı noldu acaba?
merhaba semo şaşırtıcı ama sabah 63,600çıktım tartıdasempatiksalakcinni
bu hafta geri dönemek üzere ayrıldı yazalım devaya haftayada gelmezse çıkarırız bence. bilgi vermeden çıkarmayalım...
semo, nes84 burakesfadan hala haber yok ve bir süredir de paylaşımdada bulunmadı en son çocuklarının hasta olduğunu söylemişti ne yapsak ki. diskalifiye olmasını hiç istemiyorum iyi kızdı noldu acaba?
Semocum.. bana ihtiyacınız yok gibi görünüyor..
Akşam 19:30 civarı uğrayacağım tekrar.. Bi'şey olursa yazarsınız benim dikkatime..
semooo naberr yaaaaa biliyomusun bennn şişkonun biriyimmmmm(ama merak etme hafta zayıflıycammm)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?