Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selam kızlar 1 saat karın ve kalça sıkılaştırıcı egzersizler yaptım bu sabah. İnanılmaz motive oldum. Mutfaktaki masada tatlı duruyor girip çıkıp bakıyorum ama size yazacağım diye yemiyorum. Aferin bana:))

1saat mi maşşallah...
bende bir ara lahana yağı ile çok yaptım gerçekten çok işe yarıyor en kısa zamanda tekrar yapmaya başlayacağım. bu arada selülit problemi varsa kesinlikle öneririm lahana yağını süper bişi bende hiç bişi kalmadı...

Evet selülit oluştu bacaklarımda. Egzersiz şart! Yağla birlikte daha iyi oluyorsa hemen alayım bu lahana yağından Yalnız ben böyle krem, yağ vs.uzun vadede kullanmaya biraz üşeniyorum.

Merhaba,

Kontrol ettim.. Son listeniz doğru. Bendeki excel dosyasına göre ben de verileri girip listeyi çıkarttım.

Kilosu belli olan arkadaşlarımıza göre lise şu şekilde..

3. TAKIM
semo ( 63,7 / 63,2 / 0,5 / 0,78% )
NES84 ( 66,5 / 66,8 / -0,3 / -0,45% )
tgull ( 65,0 / 63,6 / 1,4 / 2,15% )
deva89 ( Geri dönmek üzere ayrıldı. Son kilosu: 59 ) Önemli Not: Kiloyu toplama dahil etmiyoruz. Bilgi satırı yazıyoruz.
3. TAKIM TOPLAM KıLO ( 195,2 / 193,6 / 1,6 / 0,82% )

Son hale geldiğinde tekrar bakarım.. Çıktıysam da girince hemen takımınıza gelirim.

Arkadaşlar böyle bir sistem oturtmanız süper olmuş.. :lepi: herkesin elinin taşın altına sokması demek herkesin kurallardan haberdar olması demek oluyor ki böylece kişiye bağımlılık kalkıyor.. kaptanın yükü azalıyor.. Bunun için de hepinizi tebrik ediyorum.

Formülümüz çok basit:

Son kilo - ılk kilo : Verilen kilo

Verilen kilo / ilk kilo : x

daha sonra da bu x değerini 100 le çarpıp, kesir kısmından ilk iki sayıyı alarak yazıyoruz. Kesirli hanenin 3. rakamı 5 ten büyükse bir üste yuvarlanıyor.

Örnek:
1, 64 : 1,644 (4, 5 den küçüktür aynı kalır.)
1, 65 : 1,655 (5, 5 le eşitttir aynı kalır)
1, 66 : 1,656 (6, 5 den büyüktür)

Kolay gelsin.. a.s.

kızlar listeyi çok beğendim bir an önce katılmak için sabırsızlanıyorum:hulya:
bu günkü menüüü
sabah= haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 1 dilim kepek ekmek , 3 yeşil zeytin, domates salatalık
öğle 5 kaşık yoğurtlu makarna 4 kaşık patlıcan salatası( dayanamadım ama değdi lezzeti on numara=)
akşam= salata ve haşlanmış tavuk var

ara öğün veremiyorum bu gün çünkü geç kalktım bugün öğleyide yeni yedim zaten annem sürekli yemek yiyorsun alacaksın kilo dio ama veriyorum çoook mutluyum kızlarr

semo, nes84 burakesfadan hala haber yok ve bir süredir de paylaşımdada bulunmadı en son çocuklarının hasta olduğunu söylemişti ne yapsak ki. diskalifiye olmasını hiç istemiyorum iyi kızdı noldu acaba?

ya evet onada geri dönmek üzere ayrıldı yazalımmı çünki bayağ hırslıydı isteyerek terk etmez burayı kesin bişey çıkmıştır inşallah kötü bişey yokturrr

bu arada tgull ben şimdi başka bi takıma gidip pisboğaz şişkonun biriyim yazacam değilmiii ayyy çok kötü bi duyguuu hafta bunun acısını çıkartıcammmmmmm

semo, nes84 burakesfadan hala haber yok ve bir süredir de paylaşımdada bulunmadı en son çocuklarının hasta olduğunu söylemişti ne yapsak ki. diskalifiye olmasını hiç istemiyorum iyi kızdı noldu acaba?

Yanılmıyorsam ya dün ya da bir önceki akşam gördüm ben burakefsayı.. Hatta kilo çizelgesi nasıl yapılır? başlığı gibi kamış aklımda..

Profiline bakıp anlarız hemen..

Ben yanlış anlamışım tgullcum.. Senin bahsettiğin mesajı zaten dün yazmış..
Kilo bildirim süresi için son saati belirlemiş miydiniz?
Eğer belli ise o saate kadar bekleyin..
Hala gelmediyse, kilosunu aynı olarak gösteren..
Önümüzdeki etaba kadar nasıl olsa ses çıkacaktır..

Diskalifiye için çok hızlı karar vermiş olursunuz..
Neticede dün girmiş üye ve sorunundan bahsetmiş (Acil şifalar dilerim bu arada)

Diskalifiye için de bir süre belirleyebilirsiniz.. Mesela bir hafta, sebepsiz yere ortadan kaybolmak için iyi bir süre diskalifiye için.. Ama tabii bu konular sizin takım olarak vereceğiniz kararlar..

merhaba semo şaşırtıcı ama sabah 63,600çıktım tartıdasempatiksalakcinni

waw super tgull cum, tebrik ederim

bu hafta geri dönemek üzere ayrıldı yazalım devaya haftayada gelmezse çıkarırız bence. bilgi vermeden çıkarmayalım...

tm deva tatilde galiba, haftaya gelir inschallah.

onun cocuklari hastaydi, ondan giremiyor galiba, aksama kadar gelmezse kilosu ayni
kalsin listede.

3. TAKIM
semo ( 63,7 / 63,2 / 0,5 / 0,78% )
NES84 ( 66,5 / 66,8 / -0,3 / -0,45% )
tgull ( 65,0 / 63,6 / 1,4 / 2,15% )
deva89 ( Geri dönmek üzere ayrıldı. Son kilosu: 59 )
3. TAKIM TOPLAM KİLO ( 195,2 / 193,6 / 1,6 / 0,82% )

Semocum.. bana ihtiyacınız yok gibi görünüyor..
Akşam 19:30 civarı uğrayacağım tekrar.. Bi'şey olursa yazarsınız benim dikkatime..

semooo naberr yaaaaa biliyomusun bennn şişkonun biriyimmmmm(ama merak etme hafta zayıflıycammm)))

***3. TAKIM 162.ETAP***

semo (63,7/ 63,2/ 0,5/ 0,78%)
NES84 (66,5/ 66,8/ -0,3/ -0,45%)
tgull (65,0/ 63,6/ 1,4/ 2,15%)
deva89 (Geri dönmek üzere ayrıldı. Son kilosu: 59)
burakefsa (72,0/ / / )

3. TAKIM TOPLAM KİLO(195,2/ 193,6/ 1,6/ 0,82%)

kizlar listemizin son hali, burakefsa gelirse ekleyelim, gelmezse ayni kilo yazalim.
bildirimi kim yapicak? paylasim alanina? saat 8.15 te yapilmazsa ben yapicam,
i$ten sonra. opuyorumnanaktan

semooo naberr yaaaaa biliyomusun bennn şişkonun biriyimmmmm(ama merak etme hafta zayıflıycammm)))

takma o kadar kafana canim ya... manken olucaksan inschallah yakinda
hep beraber, amiiiiiin kaydirigubbakcemile3

Sabah 1 bardak form çayı
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1 adet haşlanmış yumurta
1 domates
6-7 zeytin
Ara 1 küçük kase yoğurt
Öğle 1 tabak az yağlı barbunya yeeği
Ara 1 dilim karpuz
Akşam Somon kızartma, salata, 1 dilim beyaz ekmek
6 bardak su içtim.
Diyet yapmak zor iş(

merhaba semo
eve yeni geldi dışarıda işlerim vardı da...akşam eşim erken gelecek yemek yapıyorum bende her an gelebilir paylaşımı sen yapar mısın ben aceleye getirmim.

kızlar herkeze iyi hafta sonlarıııı bu hafta sonu temizlik varrr çookkk işim var yaniiiii pazatesi görüşmek üzere hepinizi öpüyorummm byeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…