Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

herkeze günaydın

dün akşam yediklerimi yazayım canım çok sosis istedi bir kaç aydır yememiştim biraz ketcaplı sosis yedim yanında beyaz peynir ve limonata sonra bitki çayımı içtim hıı bide çilekli ve kakaolu 2 top dondurma....

sabah kahvaltı yapamadım geç kaldım iki gündür geç kalıyorum kendimi kaldıramıyorum bi türlü çok halsiz ve bitkinim öff işler yoğun hiç bişey yapamıyorum kızlar bu arada bildirim işini ben yapmayım ne olur heasplama falan tamamda listeyide oluşturabilirim ama bildirimi nasıl yapacağımı bilmiyorum zaten bu bilgisayar işlerinden pek anlamam yanlışlık yapmaktan ve benim yüzümden grubun zarar görmesinden korkuyorumm ayrıca kiloları bugün bildircekmiyiz yarın mı bildircezz sanırım bugünn birazz bunalımdayım herşeyi sorun ediyorummm :kedi:

nes cim, burdaki bizim listemizi al ve etap numarasini degistir,
kendi kilonu hesaplayarak basla kaydirigubbakcemile2

Formül şu;
başlangıç kilosu - şuanki kilosu=fark
fark / başlangıç kilosu=çıkan sonuç x 100=(çıkan sayı yüzde hesaplaması oluyor)
yüzde hesaplamasında ( .) dan sonraki 3 cü basamaktaki sayı 5 ve üzeriyse 2.ci basamaktaki sayı bir üst sayıya yuvarlanıyor.

şimdi buna göre birkaç hasaplamayı buraya yazacağım.

Ebruli016
başlangıç kilosu - şuanki kilosu = fark
58.0 - 57.3 = 0,7

fark / başlangıç kilosu=çıkan sonuç x 100=(çıkan sayı yüzde hesaplaması oluyor)
0.7 /58.0 =0,01206897 x100 =1,20 6 897 (burada virgülden sonra 2 rakamı alıyoruz.
Virgülden sonraki 3 rakam 5 den büyük olduğu için
yüzdeyi 1.21 sayıyoruz. Yani sıfır 1 üst sayıya yuvarlandı.

Sonuç ebruli016(58/57.3/0.7/1.21%)

günaydın kızlar bugün hiç iyi değilim çocuklar hasta ikisininde ateşi çok yuksek sabaha kadar hiç uyumadım başlarında bekledim büyüğü bugün babası doktora götürecek bakalım ne çıkacak iyice korkmaya başladım bebeişim hele ateşten artık uykuda inliyo üf canım çok sıkılyo çocuklar hasta oluncasenağlamabenimde bugün tadım yok midem bulanıyo enfeksiyon kaptık belli uykum çok geliyo hastayımda ama işte çocuk olunca uykuya hasret kalıyo insanmirmirmirmirgelelim kiloma maalesef bu haftada yarım kio vermişim 71.500 oldum ama dün gittim kendime pantolan alayım dedim diyete başlamadan öncekine göre 1 beden küçülmüşüm demekki yagdan gitmiş:teytey:

****3.TAKIM 162 .ETAP
deva89 ( 0.0 / 0.0 / 0.0 / 0.00 &#37
littrefairy ( / / / %) geri dönmek üzere ayrıldı
NES84 ( 66.5 / 66.5 / 0.0 / 0.00%)
Semo ( 00.0 / 00.0 / 0.0 / 0.00 % )
silagul ( 71.0 / / / %) geri dönmek üzere ayrıldı.
tgull ( 00.0 / 00.0 / 0.0 / 0.0 %)
burakefsa ( 00.0 / 00.0 / 0.0 / 0.00 %)

3.TAKIM TOPLAM KıLO ( 00.0/ 000.0 /0.0/ 0.00%)

kendi kilomu düzelttim bugün itibari ile ,çünki kimse bildirim yapmadı onun için 0 yazdım onları sonra düzenlerim oldumu bilmiyorum bişeyler yapmaya çalıştım...

nes84 canım benim kilom 105.5 başlangıç kilom olsun
bugünde yarım kilo vermişim hızlı gidiyorum kaydirigubbakcemile2

nes84 canım benim kilom 105.5 başlangıç kilom olsun
bugünde yarım kilo vermişim hızlı gidiyorum kaydirigubbakcemile2

canm sen bu hafta geldin değilmi o yüzden bu cuma sizin kilolarınızı listeye eklemiycez bir hafta deneme süresi eğer bu süre içerisinde düzenli paylaşımda bulunursan daha sonra listeye ekleneksin ama tebrik ederim verdiğin kilolar için devam et pess etmee gitsin kilolar

tamam canım aklımdan çıkmış pardonn eline saglık bu arada liste güzel olmuşalkisalkisalkis

SEMO ,TGULL kızlar siz bu işte daha iyisiniz bi bakın bakalım olmuşmu

****3.TAKIM 161 .ETAP ****
deva89 ( 59.0 / 59.0 / 0.0 / 0.00 %)
littrefairy ( 75.5 / / / %) geri dönmek üzere ayrıldı
NES84 ( 67.2 / 66.5 / 0.7 / 1.04%)
Semo ( 62.7 / 63.7 / -1.0 / -1.59 % )
tgull ( 63.5 / 65.0 / -1.5 / -2.36 %)
burakefsa ( 72.5 / 72.0 / 0.5 / 0.69 %) yeni üye

3.TAKIM TOPLAM KİLO ( 324.9/ 326.2 / -1.3 / -0.40%)

Nes cim, liste bu renklerde olmali.
renkler boyle olmazsa, kabul edilmiyor, yada firca yiyoruz
:kedi:

simdi bu gecen haftanin ki, gecen haftanin kilo larini silme, onlari bi onceki siraya yapistir

canim tesekkur ediyorum sana ilgilendigin icin benim diyet gunlugum var buraya da yazarim tabii ki hepimiz basaricaz :içelim:

merhaba purelave
nasılsın?
başkanımız tatilde ben başkan yardımcısı tgull. gruplar en fazla 12 kişiden oluşuyor kurallara göre.bir an acaba kontejan doldu mu diye tereddüt ettim ama dolmamış seninle birlikte 11kişiyiz. düzenli paylaşımda bulunursan 1 hafta deneme süreci sonunda takımdasın. aramıza hoşgeldin...a.s.

Merhaba kizlar,

24.06.2010

spor - Leslie Sansone ile 5 mil (toplam 68 dk) canim cikti ama degdi. yerimseniben

bugünün menüsü

sabah - 1 dilim kepekli ekmek, yarim dilim cheddar peynir, 2 dilim light hindi salam

ara - tek seker kahve (sekersiz icemiyorum, umarim tek sekerden bir sey olmaz )

öglen - 1 kase mantar corbasi, 1 dilim kepekli ekmek

ara - 1 havuc

aksam - buna daha karar veremedim, bir ara söylerim. :)

selam kızlar en son paylaştığımız liste bu şekildeydi
****3.TAKIM 161 .ETAP ****
deva89 ( 59.0 / 59.0 / 0.0 / 0.00 &#37
NES84 ( 67.2 / 66.5 / 0.7 / 1.04%)
Semo ( 62.7 / 63.7 / -1.0 / -1.59 % )
tgull ( 63.5 / 65.0 / -1.5 / -2.36 %)
burakefsa ( 72.5 / 72.0 / 0.5 / 0.69 %) yeni üye

3.TAKIM TOPLAM KıLO ( 324.9/ 326.2 / -1.3 / -0.40%)

sanırım bu hafta liste şöyle başlayacak;
bu arada geri dönmek üzere ayrılanlar yine bu haftada görünecekler mi? eğer görüneceklerseee şöyle olacak dimi...

***3.TAKIM 161 .ETAP ****
deva89 ( 59.0 / / / %)
NES84 ( 66.5/ / / %)
Semo ( 63.7/ / / % )
tgull ( 65.0 / / / %)
burakefsa ( 72.0/ / / %)

3.TAKIM TOPLAM KıLO ( / / / %)

ama sanırım geri dönecek arkadaşların gelmesine bayağı var yada ne zaman dönecekleri belli değil onları listeden çıkarıp sonra tekrar ekleniyor olabilir. kurallarda bunla ilgili bişi farkettiniz mi hiç.

Son düzenleme:
evet bacılar yeni bacılarımız;
saysaybitmiyor,
ayseher
hatice 84
purelove

kızlar herkes alıntı yapıp isminin yanına kilosunu yazabilir mi?
birde kuralları tekrar paylaşayım...

ARKADAŞLAR BAŞKANIMIZ SILAGÜLÜN TATıLE GıTMEDEN BıZLERLE PAYLAŞTIĞI YAZI LÜTFEN OKUYUN...

tüm grup üyeleri cuma yarışması üyeleri paylaşım alanını
Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca Sayfa Bulunamadı (CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı) sürekli takip etsin okusun.çünkü kurallar ve bildirimler orada yayınlanıyor .kaçırmamış olursunuz.

ARAMIZA YENı KATILAN ARKADAŞLAR TAKIM KAPTANINIZ SESLENıYOR.

3. TAKIM KURALLARI

1 - DÜZENLı PAYLAŞIM ŞART

(GÜN ıÇıNDE YEDıĞıN ıÇTıĞıN,SPORUN BAŞTA OLMAK ÜZERE EĞER ıSTERSEN VE VARSA DERDıN TASAN BıZ BıR AıLEYıZ)

2 - 3 GÜN ÜST ÜSTE HABER VERMEKSıZıN PAYLAŞIMDA BULUNMAYAN DıSKALıFıYE OLUR. CUMA YARIŞMASI KURALLARINA GÖRE DıSKALıFıYE OLAN YARIŞMACI BAŞKA HıÇ BıR TAKIMDA DA OLSA YARIŞMA YA KATILAMAZ.(ayrıca bu cuma yarışması kuralıdır.)

3 - LıSTEDEKı YARIŞMACILAR ıÇıNDE BULUNDUĞU HAFTA ıÇERıSıNDE KıLO VEREMEDı VEYA ALDI ıSE GRUBUMUZ KURALLARI GEREĞı DıĞER YARIŞMA GRUBLARINA GıRıP KENDıNı TANITIP MıSAL BEN 3. GRUPTAN SILAGUL BU HAFTA KıLO VEREMEDıM(YADA KıLO ALDIM) GıBı DURUMUNU BELıRTıP BEN PıS BOĞAZ ŞıŞKONUN TEKıYıM YAZACAK.

4 - ARAMIZA YENı KATILAN ARKADAŞLARIN 3. TAKIM YARIŞMA LıSTESıNE GıRıP ASIL YARIŞMACI OLABıLMELERı ıÇıN 1 HAFTA DENEME SÜRELERı VARDIR. BU 1 HAFTA ıÇERıSıNDE DÜZENLı PAYLAŞIMDA BULUNUYORMU YEDıKLERıNE DıKKAT EDıYORMU AZıMLıMı BUNA BAKILACAK. 2-3 GÜN SONRA YAZMAYIP GıDENLER YANı GERÇEKTEN KıLO VERMEYE NıYETLı OLMAYANLARDA GELıP YAZIYOR O YÜZDEN 1 HAFTA DENEME SÜRESı KOYULDU. LıSTEYE HEMEN ALIP SONRA SıLMEK OLAYINI ENGELLEMEK ADINA.

5 -1 HAFTA ıÇERıSıNDE DÜZENLı PAYLAŞIMDA BULUNANLAR GRUBA GıRMEYE HAK KAZANANLAR BENıM TARAFIMDAN BıLDıRıLECEK .ADLARI SöYLENEN YARIŞMACILAR CUMA ÖĞLEN 12 YE KADAR KıLO BıLDıRıMıNDE BULUNACAK LıSTEYE BıLDıRDıĞı KıLO BAŞLANGIÇ KıLOSU OLARAK EKLENECEK.

6- KıLO BıLDıRıMLERı CUMA ÖĞLEN 12 YE KADARDIR.GEÇıKECEK YADA O GÜN BıLDıRıM YAPAMAYACAKLAR PERŞEMBE AKŞAMINDAN KıLOSUNU GRUBUMUZA BıLDıRECEKTıR.

ŞıMDıLıK AKLIMA GELENLER BUNLAR. HEPıMıZ ZAYIFLAR ıSTEDıĞıMıZ KıLOYA EN YAKIN ZAMANDA KAVUŞURUZ ıNŞALLAH.

arkadaşlar kaptanımız tatilde olduğu için ve bizimde henüz acemiliğimizin tam geçmediği için lütfen kilo bildirimlerini geciktirmeyelim. yarın işim olabilir geç kalabilirim diyenler bugünden yapsın kilo bildirimini...tabi hesaplamasınıda yapmayı unutmasııın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…