kızlarrr ben de katılabır mıyım sızee yaklasık 10 gundur diyetteyim 3.5 kilo verdiim azimliyim sımdı de yesil çayımı yudumluyorum hepimize kolay gelsin kızlar öpücükler
canım şuanda başkanımız sılagül tatilde gün gün paylaşımda bulun inşallah davet edilirsin
herkeze günaydın
dün akşam yediklerimi yazayım canım çok sosis istedi bir kaç aydır yememiştim biraz ketcaplı sosis yedim yanında beyaz peynir ve limonata sonra bitki çayımı içtim hıı bide çilekli ve kakaolu 2 top dondurma....
sabah kahvaltı yapamadım geç kaldım iki gündür geç kalıyorum kendimi kaldıramıyorum bi türlü çok halsiz ve bitkinim öff işler yoğun hiç bişey yapamıyorum kızlar bu arada bildirim işini ben yapmayım ne olur heasplama falan tamamda listeyide oluşturabilirim ama bildirimi nasıl yapacağımı bilmiyorum zaten bu bilgisayar işlerinden pek anlamam yanlışlık yapmaktan ve benim yüzümden grubun zarar görmesinden korkuyorumm ayrıca kiloları bugün bildircekmiyiz yarın mı bildircezz sanırım bugünn birazz bunalımdayım herşeyi sorun ediyorummm :kedi:
nes84 canım benim kilom 105.5 başlangıç kilom olsun
bugünde yarım kilo vermişim hızlı gidiyorum kaydirigubbakcemile2
canm sen bu hafta geldin değilmi o yüzden bu cuma sizin kilolarınızı listeye eklemiycez bir hafta deneme süresi eğer bu süre içerisinde düzenli paylaşımda bulunursan daha sonra listeye ekleneksin ama tebrik ederim verdiğin kilolar için devam et pess etmee gitsin kilolar
SEMO ,TGULL kızlar siz bu işte daha iyisiniz bi bakın bakalım olmuşmu
canim tesekkur ediyorum sana ilgilendigin icin benim diyet gunlugum var buraya da yazarim tabii ki hepimiz basaricaz :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?