Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhabalar bugun sabah 1 dilim kpk ekmegimle azcik peynir domates salatalik ve 3 zeytin yedim oglen 4 yemek kasigi pilav aksam da kuru fasulye yedim kac gundur hep meyve yiyodum bugun birazcik mideme yemek girsin istedim yarim kilo daha vermisim

Herkese merhaba Bugün yediklerim
Sabah 1 domates, 1 salatalık, peynir, 4 zeytin
Öğle Bir tabak bezelye ve pilav
Ara 1 elma
Akşam 1 kase tarhana çorbası 1 tabak taze fasulye
Bugün çalıştığım için çok aralarda bişey yiyemedim bol bol su ve bitki çayı içtim

Son düzenleme:

semocum kontrol etmek için uğradım ama listeniz henüz tamamlanmamış.. Bir tek senin satır tamamlanmış.. O da doğru zaten..

Yarın bakarım tamamladığınızda.. yerimseniben

cok sukur nes cim, daha ne istiyon kiz
iyi gidiyosun valla, takma o kadar kafana canim

Biraz önce dedim ne yapsam ne yapsam Leslie ile bi 3 mil yaptim. toplam 48 dk sürdü, 3 kiloluk el agirliklariyla.

Sabah da 5 mil yapmistim. Bugün cok bir enerjigim. kaydirigubbakcemile2

vay beee, supersin tek kelimeyle olumunekankayizsmile

bu menu ye ne denirki :lepi:

merhabalar bugun sabah 1 dilim kpk ekmegimle azcik peynir domates salatalik ve 3 zeytin yedim oglen 4 yemek kasigi pilav aksam da kuru fasulye yedim kac gundur hep meyve yiyodum bugun birazcik mideme yemek girsin istedim yarim kilo daha vermisim

vay be ne varsa bizim yeni kizlarda var valla, sizi anlinizdan OPTUM mucuk opuyorumnanaktan

semocum kontrol etmek için uğradım ama listeniz henüz tamamlanmamış.. Bir tek senin satır tamamlanmış.. O da doğru zaten..

Yarın bakarım tamamladığınızda.. yerimseniben

puskuut cum, herkez kendi kilosunu yazip listeyi yeniliyor,
kizlar yarina birakti galiba hesaplamayi.

kizlar kizlar gelemmi yanagizdan öpemmi

lelele ley hihoyyyt

kızlar günaydın canım çok sıkkın dün eve gittim çorba ve salata yedim 1 saat yürüdüm geldim saat sekiz gibi dondurma ve bikaç fındık fıstık yedim dünkü kilom 66,5 bu sabah kaktım 66.8 sinirlerim bozuldu ben kendimi parçalıyorum zayıflıycam diye bide +300 geldim yaaa çok canım sıkıldı ama pes etmiycemmmm

geçen hafta 66.5
bu hafta 66.8

renkler çıkıcakmı bilmiyorum ama böle ben şişkonun biriyim arkadaşlarrr

merhaba semo şaşırtıcı ama sabah 63,600çıktım tartıdasempatiksalakcinni

bu hafta geri dönemek üzere ayrıldı yazalım devaya haftayada gelmezse çıkarırız bence. bilgi vermeden çıkarmayalım...

Günaydin,

kilonun oynamasi cok ama cok normal, vucut su topluyor, sindirim vs... hatta ben regl döneminde yaklasik 1 kg fazla gözüküyorum tartida, regl biter bitmez hepsi ve daha cogu dökülüyor. Bol bol su ic. :)

merhaba arkadaşlar herkese hayırlı cumalar,
hadi bakalım başlayalım bu haftaki listemizeee...
kendi hesabımı yapıyoruum...
65.00-63.600=1.400
1.4/65=0.0215
0.0215x100=2.153--->3 beşten küçük olduğu için ikinci hane değişmiyor sonuç--->2.15

****3.TAKIM 162 .ETAP ****
deva89 ( 59.0 / 59.0 / 0.0 / 0.00 &#37 (geri dönmek üzere ayrıldı)
NES84 ( 66.5 / 66.8 /-0.3 / -0.45%)
Semo ( 63.7 / 63.2 / 0.5 / 0.78% )
tgull ( 65.0 / 63.6 / 1.4/2.15 %)
burakefsa ( 72.0/ / / %)

3.TAKIM TOPLAM KıLO ( 267.2 / / / %)

düzelterek tekrar yapıyorum nescim
66,500-66,800=-0,3
-0,3/66,5 X100=0,451
tamam canım düzelttiim...

Son düzenleme:
****3.TAKIM 162 .ETAP ****
deva89 ( 59.0 / 59.0 / 0.0 / 0.00 &#37 (geri dönmek üzere ayrıldı)
NES84 ( 66.5 / 65.8 /-0.3 / -0.45%)
Semo ( 63.7 / 63.2 / 0.5 / 0.78% )
tgull ( 65.0 / 63.6 / 1.4/2.15 %)
burakefsa ( 72.0/ / / %)

3.TAKIM TOPLAM KıLO ( 267.2 // / %)

toplam kilo bölümünüde deva yok dimi... onu eklemedim toplam kiloya.

Son düzenleme:

65.500 e bölmüşsün canım 66.500 e bölmen gerekti sonuç -0.451 çıkıyor yani -0.45

kız maaşallah 2ayda 6,8kilo vermişin daha ne istiyosun.ben marttan beri burada diyet faaliyetlerindeyim verdiğim ortada 4ayda 7.4 kilo. bunada şükür ama sende şükret kötü bir rakam değil hatta süper senin gibi kilo verebilseem şimdi hedefime ulaşmıştım çoktan...

evet canım aslında doğru söylüyosun zaten ben kendime ramazan bayramını hedef koymuştumm o zamana kadar 63 olmak istiyodum ama yinede insan bir hafta uğraşıp veremeyincee sinir oluyooo :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…