Selam kızlar
Sabah: 1 avuç ceviz
Ara: 1 lokum
Öğle: 1 tabak pilav ve türlü
Ara: 1 kaşık dondurma bir parça çikolata
Akşam: Bir kase bamya, biraz patlıcan yemeği
Kızlar bugün iş yerinde biraz fazla kaçırdım Arkadaşlar dondurma almışlar bir de lokum vardı Ya ben ikramları geri çeviremiyorum Şişkoyumklava:
nee 50 kilo mu napcak kız seni çalı gibi... bende 1,70 im boyumuz aynı hemen hemen ama kendimi hiiç 50 kilo düşünemiyorum... boşver bacı sen verde zaten eminim 60altına düşünce 57-58 i göründe kendi der sana yeter iyisin diye... önceden bebekler yokken kaç kiloydun çok mu zayıftın?
valla canım 56 kiloydum 36 beden geniş oluyodu üf ya çok güzeldim aman napayım 58 falan iyidir
benim aklıma geldi ozgey ama hamilelik süt zamanı derken bebişini sağlıklı şekilde kucağına alıp geri dönmesi 1yılı bulur ve 1yıla mezun veririz diye düşündüm.... en azından ben bir yıla mezun olmayı düşünüyorum.
evet haklısın bende mezun olmayı düşünüyorum bide bişey söyliycem ben şimdi hedef kilomu 63 yazdım ya bunu düşürüp mesela 60 a gruptan devam edebilirmiyim acaba yoksa mezun olu yeniden mi başlıycammm(Ayy çok fenayım sanki 63 e indim de 60 ı kaldı)
evet haklısın bende mezun olmayı düşünüyorum bide bişey söyliycem ben şimdi hedef kilomu 63 yazdım ya bunu düşürüp mesela 60 a gruptan devam edebilirmiyim acaba yoksa mezun olu yeniden mi başlıycammm(Ayy çok fenayım sanki 63 e indim de 60 ı kaldı)
Günaydin kizlar. Nasilsiniz? Umarim her sey yolundadir. :) Nisanlimin askerden dagitima gelmesine 35 gün kaldi :dance:
30.06.2010
Spor - 45 dk el agirlikli tempolu yürüyüs
Sabah - bir dilim kepekli ekmek, 3 zeytin, beyaz peynir, 1 cay kasigi nutella
Ara - seftali
Öglen - karpuz, beyaz peynir
Ara - 5 badem
Aksam - 1 tavuk gögsü, 2 kasik pirinc pilavi
gözün aydıın... benim eşimde 5 ay sonra iiinşalllaahhh... gidecek..
ah o da bir an önce gitsede gün saysam bendee sayılı gün gidince biterde gitmeyince kalesi bitmiyor...
***3. TAKIM 163.ETAP***
semo ( 63,2/ / / %)
NES84 ( 66,8/ / / %)
tgull ( 63,6/ / / %)
deva89 ( 59/ 59/0,00/0,00%)
burakefsa ( 72,0/ / / %)
hatice_84 ( / / / %) yeni üye
ayseher ( / / / %) yeni üye
saysaybitmiyor ( / / / %) yeni üye
3. TAKIM TOPLAM KİLO ( / / / %)
slm kizlar, bu haftaki listemiz boyle,
tgull cum elif vardi, onu yazalimmi? yoksa deneme surecindemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?