Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selam kızlar
Sabah: 1 avuç ceviz
Ara: 1 lokum
Öğle: 1 tabak pilav ve türlü
Ara: 1 kaşık dondurma bir parça çikolata
Akşam: Bir kase bamya, biraz patlıcan yemeği

Kızlar bugün iş yerinde biraz fazla kaçırdım Arkadaşlar dondurma almışlar bir de lokum vardı Ya ben ikramları geri çeviremiyorum Şişkoyum klava:

ikram edilen geri cevrilmez, bende oyle biliyorum kaydirigubbakcemile3
1 lokumdan sisko olmazsin, ama lokum sana yaramasin

valla canım 56 kiloydum 36 beden geniş oluyodu üf ya çok güzeldim aman napayım 58 falan iyidir

herkeslere günaydın kızlar,
nasılsınız bakem...
cumaya az kalmışken yeni bacılar ;
saysaybitmiyor
ayseher
hatice

verdiğimiz kiloların yüzdeliğini hesaplamayı biliyor musunuz. herkes kendi hesaplıyor... bilmeyen yada nasıl yapıldığını okuyupta anlamayan varsa söylesin seve seve grupça yardımcı oluruz ama erken söyleyin olur mu?

evet haklısın bende mezun olmayı düşünüyorum bide bişey söyliycem ben şimdi hedef kilomu 63 yazdım ya bunu düşürüp mesela 60 a gruptan devam edebilirmiyim acaba yoksa mezun olu yeniden mi başlıycammm(Ayy çok fenayım sanki 63 e indim de 60 ı kaldı)

kızlar bu arada hava yamurlu olduğundan bir kaç gündür yürüyüşe gidemiyorum ama çok güzel kalça ve başen eritme hareketleri buldum evde onları yapıyorum ve müzik açıp oynuyorum iyce terleyene kadar inanın yürüyüşten yorucu zaten vicudumun üst kısmındaki karın ve göbek yağlarım eridi yürüyüş yapmama rağmen kalçamm hala büyük şimdi orası üzerinde çalışacağımm...
bu arada dün akşamki menu sanırım biraz ağır oldu ..
çok az domates çorba
3 ızgara köfte az patases püresi
yoğurtlu semizotu salatası
gözüme yemekler çok gibi geldi ekmek yemedim
sonra gece birki çaylarımı içtim
zaten gece yatarken karnımdan sesler gelmeye başladı
yani aç yattım böyle olunca diyetim daha etkili oluyorr
bakalım cumaya ne olucak...

sanırım mezun olup tekrar 3kilo için başlayabilirsin problem olacağını sanmıyorum.. inersin canıım 63ede inersiin, 60a da inersiin...

sanırım mezun olup tekrar 3kilo için başlayabilirsin problem olacağını sanmıyorum.. inersin canıım 63ede inersiin, 60a da inersiin...

Günaydin kizlar. Nasilsiniz? Umarim her sey yolundadir. :) Nisanlimin askerden dagitima gelmesine 35 gün kaldi :dance:

30.06.2010

Spor -
45 dk el agirlikli tempolu yürüyüs

Sabah - bir dilim kepekli ekmek, 3 zeytin, beyaz peynir, 1 cay kasigi nutella

Ara -
seftali

Öglen - karpuz, beyaz peynir

Ara - 5 badem

Aksam - 1 tavuk gögsü, 2 kasik pirinc pilavi

gözün aydıın... benim eşimde 5 ay sonra iiinşalllaahhh... gidecek..
ah o da bir an önce gitsede gün saysam bendee sayılı gün gidince biterde gitmeyince kalesi bitmiyor...

kızlar ben leslie ile yürüyüşe başladım 3 mile olana süper ewde yürüyüşün keyfini çıkarıyorum hem basen eritmem lazım tavsiye ederim eğlenceli bayakaydirigubbakcemile2
bugünkü listeee:hulya:
sabah=1 tane haşlanmış yumurta,1 kk peynir, domates salatalık
öğle= 2 tane köfte ve salata
akşam=bezelye ve yoğurt
kızlar bu arada dün gece kendimi tutamadım ve makarnaya daldım ama 5 kaşık ve yogurtluydu :gitme:

gözün aydıın... benim eşimde 5 ay sonra iiinşalllaahhh... gidecek..
ah o da bir an önce gitsede gün saysam bendee sayılı gün gidince biterde gitmeyince kalesi bitmiyor...

canim simdiden Allah kavustursun. Asker yolu beklemek cok zor ama dedigin gibi sayili gün geciyor bir sekilde. Bizim safak daha 380.

öğlen ki menüm kayın validemem gitmiştim yine döktürmüşş
az çorba
az kuru-pilav
4 adet sarma
ekmeksizz

nes cim, sen ne kadar zayiflamak isiyorsan zayifla, gruba cikip geri girmen gerekmiyor.
bende bazen hedef kilomu degistiriyorum, cizelgemde olumunekankayizsmile

Selam herkese
Bugün;
Sabah: domates, salatalık, peynir, zeytin
Ara: 1 elma
Öğle: 1 tabak karışık sebze yemeği
Ara: Biraz badem
Akşam: Haşlanmış tavuk ve salata yedim.

30-35 dk step-aerobik yaptım.

tgull yüzdelerin nasıl hesaplandığını anladım. Verdiğimiz kilonun başlangıç kilomuzun yüzde kaçı olduğunu buluyoruz. Kilo almışsak eksi olarak ifade ediliyor.

***3. TAKIM 163.ETAP***

semo ( 63,2/ / / %)
NES84 ( 66,8/ / / %)
tgull ( 63,6/ / / %)
deva89 ( 59/ 59/0,00/0,00%)
burakefsa ( 72,0/ / / %)
hatice_84 ( / / / %) yeni üye
ayseher ( / / / %) yeni üye
saysaybitmiyor ( / / / %) yeni üye

3. TAKIM TOPLAM KİLO ( / / / %)

slm kizlar, bu haftaki listemiz boyle,
tgull cum elif vardi, onu yazalimmi? yoksa deneme surecindemi?

tüm takımların en geç saat 16.:30 'a kadar bildirim yapmalarını ...
vede derece sıralamalarınında saat 21:00'e kadar yapılmasını
onayınıza sunuyorum efem ..

kizlar, cuma zayiflama yarismasinin paylasim alanin'da bu bildirimi buldum.
kabul ediyomuyuz takim olarak? bende bizim takim adina evet diyimi???

yaa kızlar benim bi derdim var diyetimi aksatmadan yapıorum hatta spor bile yapıorum ama bu 3. gün ve hala 104 neden durdu yaa ne yapmalıyım birden 103 olmak istemiorum ama en azından 103.5 olaydım gram bile vermemişim:S

ewet kızlar ne oldu kabul edildim mi..?? bu konuda cevap verilmediği için paylaşımda bile bulunamıyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…