Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yaa kızlar benim bi derdim var diyetimi aksatmadan yapıorum hatta spor bile yapıorum ama bu 3. gün ve hala 104 neden durdu yaa ne yapmalıyım birden 103 olmak istemiorum ama en azından 103.5 olaydım gram bile vermemişim:S

Vücudun bir zaman sonra alisiyor yediklerine ve sporuna ve kilo verme yavasliyor bu durumda yediklerini veya sporunu degistiriyorsun. Mesela protein agirlikli bir diyet uygularsan bundan cok cabuk kurtulabilirsin. Spora gelince de cardio calis, agirlik vs.

Ayrica regl olabilirsin veya olacaksindir bu yüzden kilo kaybin tartida gözükmeyebilir.

Bir diger uyari 1200 calorinin altinda yeme. Hatta kilona bakinca bundan daha fazla yemelisin ki spor da yapiyorsun. Cünkü sok diyetin bir sonucudur kilo vermenin ani olmasi (ki cogu su kaybi) ve sonra durmasi.

uff ya başta hızlı gitmişti bende diorum saglıklı besleniyorum sporumu yapıorum yetmiyor demekki bünyeme göre az besleniyormuşum diyet programımda protein agırlıgı vericem sagol canım

Merhaba kızlar ben izinliyim işe gidemedim internet evde yok alt kattan koaförden giriyorun nete yani bu iki gün yokum kilom bugün itibari ile 66.1 hesaplama şuanda yapamıyorum lütfen beni affedinn kızlar bu seferlik ama yarın 12 ye kadar hesaplayabilirsem bildiririm
geçen hafta kilom 66.8
bu hafta kilom 66.1

tgull semoo kızmayın banaaa

kızlar bugünkü listeyi bildiriyorum
sabah= 1 dilim kepek ekmeği, 1 kk peynir, 3 zeytin domates salatalık
ara öğün= 1 dilim karpuz
öğle= 1 dilim kepek ekmeği, 1 tabak menemen
ara ögün= eti form limonlu biskivü
akşam= 1 kepçe mercimek çorbası, 1 dilim ekmek salata
ara ögün = karpuz yada erik yicem kızlar
kızlar bu sabah tartıldığımda 104 kiloydum öyle yazılırım listeye yarın sabah girebilirmiyim bilmiyorum bi düşme olursa haber veririm

01.07.2010

Spor - 45 dk el ve ayak agirlikli tempolu yürüyüs

Sabah - bir dilim beyaz ekmek, bir tane kücük sebzeli tavuk köfte

Ara - tek sekerli kahve

Öglen - cornflakes

Ara -
muzlu yogurt

Aksam -
karpuz, beyaz peynir

hatice ve saysaybitmiyor, arkadaslar kilonuzu yarin oglen 12 den once yazin lutfen,
kilo hesaplama formulunu yazayim, hesaplayin tamami

Formül şu;
başlangıç kilosu - şuanki kilosu=fark
fark / başlangıç kilosu=çıkan sonuç x 100=(çıkan sayı yüzde hesaplaması oluyor)
yüzde hesaplamasında ( .) dan sonraki 3 cü basamaktaki sayı 5 ve üzeriyse 2.ci basamaktaki sayı bir üst sayıya yuvarlanıyor.

***3. TAKIM 163.ETAP***

semo ( 63,2/ 64/ -0.8/ -1.27%)
NES84 ( 66,8/ 66.1/ 0.7/ 1.05%)
tgull ( 63,6/ / / %)
deva89 ( 59/ 59/0,00/0,00%)
burakefsa ( 72,0/ / / %)
hatice_84 ( / / / %) yeni üye
ayseher ( / / / %) yeni üye
saysaybitmiyor ( / / / %) yeni üye

3. TAKIM TOPLAM KİLO ( / / / %)

buyrun kizlar burdan devam edin, benim mesajimi koplayalayin,
pencere acilinca benim ismimi ve quote yazisini silin, normalde ayni liste cikmali.
yeni arkadaslara kolay gelsin, yanlislik olursa duzeltirim canikler olumunekankayizsmile

canin sagolsun nes cim, hesapladim bile kaydirigubbakcemile2
iyi gidiyosun yaa, machallah!!!

ben geri aldim bu hafta, hic dikkat etmiyorum,
edemiyorum :kedi:

canim iyi gidiyosun, menun yine cok guzel,
tebrik ederim valla, baya azimlisin, sakin pes etme a.s. :asigim:

tgull cum nerde yaa, bugun ugramami$ :sinifsinif:

Günaydin kizlar,

Herkeze hayirli cumalar,
cumamuz mubarek olsun...

Yüce Allahim herkezi kotuluklerden korusun,
ve butun munslumanlarin yardimcisi olsun...

Dertli'lere deva, hastalara $ifa versin Rabbim...
:Saruboceq:

Hayırlı cumalar arkadaşlar Ya dün giremedim İşteydim akşam da misafir geldi gittiklerinde çok uykum gelmişti hemen yattım Şimdi bu cuma biz yeni üyelerin kilosu da dahil oluyor mu Ya bizim evdeki baskül gr olarak tartmıyor Şimdi tartıldım 64 gösteriyor Hafta boyunca 1 kilo verebilmişim Bu hafta daha iyi olacak söz veriyorum
Başlangıç kilom 65
Şu anki kilom 64
Fark 1 kg
%1.5625

***3. TAKIM 163.ETAP***

semo ( 63,2/ 64/ -0.8/ -1.27%)
tgull ( 63,6/ / / %)
burakefsa ( 72,0/ / / %)
hatice_84 ( 65/ 64/ 1 / %1.56) yeni üye
ayseher ( / / / %) yeni üye
saysaybitmiyor ( / / / %) yeni üye

3. TAKIM TOPLAM KİLO ( / / / %)

Günaydin herkese a.s. cok tesekkür ederim, Semo :1hug:

Bu hafta ne yazik ki pek kilo veremedim her seyi dogru yapmama ragmen cünkü regl döneminde benim hep durur. Haftaya tartida iyi bir düsüs bekliyorum ama. :1rolleyes:

***3. TAKIM 163.ETAP***

semo ( 63,2/ 64/ -0.8/ -1.27&#37
tgull ( 63,6/ / / %)
burakefsa ( 72,0/ / / %)
hatice_84 ( / / / %)
ayseher ( / / / %)
saysaybitmiyor (65.5/65.4/0,1/0,15)

umarim hesaplamam dogrudur.

Son düzenleme:
kızlar tartıldım ve 103 şişkinlik varmış galiba:) bu hafta 2 kilo verdim ama yeni üye olduğum için başlangıç kilom yazılacak dimi semo yoksa yaptım hesaplama mı
105 / 103 / 2 / 1.90%

selam kızlar
semo cum kusura bakma çarşamba akşam perşembe şehir dışına çıkma meselesi oldu ve eşim evdeydi girip bilgi veremedim. ve perşembede paylaşımda bulunamadım.
ama şimdi buradayım geldim.
rahatsızım rapor aldım okula gitmedim. misafirlerimi dün yolcu ettim evi b.k götürüyor pisliğin içinde hiç yatamam. şimdi geldim hastaneden, hemen girim bir bakim dedim dün de girmedim ya merak ettim, arada bir uğrayıp bakacağım, evi temizlemeye başlamam lazım.

bence cumartesinden beri burada azimlide görünüyor bu hafta ekleyelim derim.

bence sorun yok diyebilirsin grup adına...klava:

evvet kim kim eksikmiş. benimki yook, burakesfa yookk, ayseherinki yok ve saysaybitmiyorun ki de yook... hadi kızlar geç kalmayalım tamamlayalım rahatlayalım paylaşalım...

candyelif hadi sende doldur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…