Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

herkese keyifli haftasonları galiba herkes bugün gezmeye gitti malum havada güzell neyse bende atıcam kendimi sokaklara artık :d

kızlar herkes nerde
ben bugünkü menümü yazıyım
sabah= 1 dilim ekmek ,1 kk peynir, 3 zeytin, 1 yumurta, domates salatalık
ara öğün= yarım halley( çikolata krizine girdimde)
öğle= 4 kaşık tavuklu pilav, 3 kaşık yoğurt
ara öğün= 1 tane şeftali
akşam= 4 kaşık bezelye yemeği , ve yoğurt

Ben pis boğaz şişkonun tekiyim galiba. Korkunç bişey yaptım bugün. Öğle yemeğini biraz fazla kaçırdımm. Döner yedim dışarıda. Ceza olarak akşam bişey yemeyeceğim( Vicdan azabından ölüyorum(kedi:

Eger arada bir kendimizi ödüllendirmezsek olmaz ki. Iyi ki de yemisim demeli. Ben de bugün disarida cikolatali pasta yedim.

Spor - 30 dk yürüyüs

Sabah - 1 yumurtali omlet, yarim dilim kepekli ekmek, 2 havuclu, patatesli vejeteryan köfte

Öglen - Cikolatali Pasta :/

Aksam - Yarim muz ve yarim seftalili yogurt

Ara - Cafe Latte

18 haziran - 25 haziran 162. Etap

takım sıralaması ...

1. 13 TAKIM .....alkisalkisalkis
2. 7. TAKIM .....alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5
3. 3. TAKIM .....:lepi:a.s.

tgull cum, 3. olmu$uz gercekten kaydirigubbakcemile3

silagul bizimle gurur duyacak hihoyyyt

günaydın kızlar nasılsınız bakalım nasıl geçti hafta sonu benim güzeldi ama şu anda hastayım işteyim izin alıp eve gitmek istiyorummm inşallah başarırımmm

Geçmiş olsun NES Umarım izin alabilirsin Ben de spor yapacağım şimdi bugün evdeyim Bu haftasonu düğüne gideceğim Hepimize bol kilo vermeli güzel haftalarhihoyyyt

günaydın kızlar
çok güzel yoğun bir hafta sonu geçirdim.cumartesi dağa çıktık sonra piknik sonnra ata binmeye gittik,
pazar günüde aqua parka gittik bol bol yüzdüm. çok yesemde çok hareketli bir hafta sonuydu. eğer hafta içi çok kaçırmazsam yemek işini bu cumadan ümitliyim. ya zaten şu 63barajına bir takımdım hesapladımda 1aydır neredeyse 63ü bir görüyorum bir gidiyor kilo alıyorum ama altına düşemiyorum oof of... bu hafta 62yi görmek istiyoruuummm....

Tebrik ederim. :)

26.06.2010

Spor - El agirli ile tempolu yürüyüs (45 dk)

Sabah - Special K kahvaltilik gevrek, 3 yesil zeytin

Ara - Seftali

Öglen - Muzlu yogurt

Aksam - meksika usülü barbunya 3 kasik

merhaba sporun çok güzel ama şu special k kahvaltılıkla ilgili birşey söylemek istiyorum. ben kullandım 1hafta ama bağırsak düzenim mahfoldu bıraktım . benim komşu kullanmış çok da iyi gelmiş güzel kilo vermiş ama daha sonra miğdesi rahatsızlanmış ve şu anda ne bir diyet yapıyor çünkü çiğ sebze meyve yasak aç kalmak yasak...ne de o zamandan beri oruç tutabiliyor...dikkatli olmanı öneriririm...

Geçmiş olsun NES Umarım izin alabilirsin Ben de spor yapacağım şimdi bugün evdeyim Bu haftasonu düğüne gideceğim Hepimize bol kilo vermeli güzel haftalarhihoyyyt

merhaba hatice sağol çok işim vardı izin alamadım oruçtutacaktım bugün onuda tutamadım başım ağrıyor uykum var sanırım spor da yapamıycam bugün eve gidip uyuycamm belki uyanınca hareket yaparım bu arada buhafta kararlıyım 65 li bir sayı görücemmmm

Sabah: 1 bardak form çayı, 2 dilim kepek ekmeği ile beyaz peynirli tost, domates, salatalık, 4 zeytin
Ara: 1 elma
Öğle: 1 kase tarhana çorbası, ton balıklı salata
Ara: 3 erik, 2 kayısı
Akşam: Fırında sebzeli güveç, salata
Bir de çok az irmik tatlısı yemek istiyorum izin verirseniz.
Spor: 20 dk germe egzersizleri, karın kası kuvvetlendirme
20 dk step aerobik
Kızlar ben daha fazla yiyordum Son günlerde yediklerimi azalttım ama kiloma pek etki etmiyor 64-65 arası yer değiştiriyor Sanırım daha az yemeliyim

Canim uyari icin sagol ama ben sevdigim icin arada yiyorum ya da acelem oldugunda. Yoksa special k diyetinde falan degilim. :)

28.06.2010

Spor - 30 dk tempolu yürüyüs

Sabah -
3 yesil zeytin, 1 dilim light kasar peynir, 1 dilim kepekli ekmek

Ara - seftali

Öglen - Ton balikli sandvic (yarim yiyebildim), cafe latte

Ara -
4 badem

Aksam -
bu aksam pek istahim yok. halsizim. bir dilim karpuz, beyaz peynir ile gecistirecegim.

iyi akşamlar kızlar geçen hafta kabus gibiydi oğlum kreşten mikrop kapmış ateş kusma isal bi onu götürdük sonra küçük hastalandı yavrum daha 6 aylık serumlar falan derken hafta sonu kabus gibiydi bide ben ankarada tek başımayım ailem falan yok maalesef yardımcı olabilecek arkadaşım da yok öldüm biri kusuyo diğerini gece iğneye götür bittim artık sizlerede haber veremedim diskalifiye olacakmışım az kalsın üzüldüm valla:umursamazüskküütcüm teşekkürler desteğin için semiha canım sen bu hafta iyi vermişsin kutlarım canım ben 1 kilo aldım bu hafta çocukların hastalığı falan derken hepinizi öpyorum

günaydın kızlar nasılsınız bakalım nasıl geçti hafta sonu benim güzeldi ama şu anda hastayım işteyim izin alıp eve gitmek istiyorummm inşallah başarırımmm

hafta sonum cok guzel ve yogun gecti, bu sicak havalarda hic bir i$ yapasim
gelmiyor yaa... gecmis olsun canim, allah sifa versin.

ooo baya harektli gecmis senin hafta sonu kaydirigubbakcemile2
inschallah 62 yi gorursun canim.

menun cok guzel olmus canim, tebrik ederim.

bugunku menum

sabah: cornflaks yedim
ara: 3 kaysi
oglen: tost, yarim domates, bol ye$illik yedim
ara: kiwi
sonra: 3 biskuvi yedim
aksam yemegi yiyemedim
gece yemeyi yedim az once, kizarmis patates klava:

Herkeze gÜnaydın dÜn hastaydım ya kızlar canım Çokkk yemek ıstedı ve yedımm Şıdı daha ıyıyım cumaya kadar telefı ederım ınŞallah bugÜn baŞıma neler geldı bır ıkı ay Önce bı pantolan almıŞtım onu gıydım aldıĞımda dar gelıyordu belı falan Şımdı ÜstÜmden dÜŞcek deĞıŞıklık olsun dıye gıydım ama bacakları falan Çokk boll oldu yaa Şımdı hÇ ıÇıme sınmedı yanıı zayıfladıĞıma mı sevınsem yoksa pantolonun yakıŞmadıĞına mı ÜzÜlsem anlayamadımm ....

Günaydin kizlar :)

29.06.2010

spor - 45 dk el agirlikli tempolu yürüyüs

sabah - cornflakes, 2 yesil zeytin

ara - 4 badem

öglen - karpuz, peynir

ara - muzlu yogurt

aksam - bu aksam barbekü var, 3 kücük tavuk sosis, 1 dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…