Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın burakesfa,
çok geçmiş olsun. en son çocuklar hasta diyince tahmin etmiştim aslında çocuklarla ilgili bir durum olduğundan giremediğini. inşallah çocuklar iyi olmuştur. senin kiloyu aynı yazdık sen gelemeyince. çocuklar iyi olsunda veririsin yine üzülme.

çookk geçmiş olsun burakefsa bizde seni merak etmiştikk,inşallah geçmiştir çocukların hastalığıı..

merhaba arkadaşlar,
kendimi toparlicam toparlicam ama hiç toparlanan bişi yok ama son zamandarda ne uyuduğum belli ne uyanık olduğum çok kafam bozuk ondan herhalde kilo da almıyorum bu yemelere karşın...
menülerinizi gördükçe imreniyorum valla hepiniz süpersiniz. yeni arkadaşlarlada birlikte inşallah bu hafta birinci oluruz gibi geliyor bana ne dersiniz kızlar???

merhaba bu sabah dayanamayıp tartıldım vee 65 olmuşum bu diyette ilk haftam şimdiden 3 kilom gitti acaba hepsi bu kadar çabuk gidecek mi ..??bilmiyorumkismile

tgüll cümm buhafta birinciyizz tabii ben inanıyorum elimden geleni yapıcam hem kendim için hemde grup içinnnn:lepi:

merhaba bu sabah dayanamayıp tartıldım vee 65 olmuşum bu diyette ilk haftam şimdiden 3 kilom gitti acaba hepsi bu kadar çabuk gidecek mi ..??bilmiyorumkismile

ilk haftadan 3kilo süpersin valla... arkadaşım gruptaki arkadaşları bir sayim yeni gelenler tatilden dönecekleri falan eğer 12 olmadıysak biliyorsun grupta en fazla 12 kişi oluyor gruba girmeni grubumuzda senin gibi kararlı arkadaşlarımızın olmasını isterim.

bitanesin sen...

HAYDİ GRUP HAYDİ GRUP HAYDİİİİ
TAM ZAMANI TAM ZAMANI ŞİMDİİİ....

VERMEYE VERMEYE VERMEYE GELDİK FAZLA KİLOLARI VERMEYE GELDİKKKK

LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY OOOO 3. TAAAKIIIMMMM

(Allahım ne olur yüzümüzü kara çıkartma Ya Rabbim Cuma günü amacına ulaşıp güzelce kilo veren kullarından eyle hepimizi bizlere dayanma gücü verrr Aminnnn)

günaydın arkadaşlar teşşekkür edrim çocuklar iyi çok şükür ama bende bittim gece küçük uyyamıyo aglıyo sabaha kadar salla sabah 6 gibi uyuyo bu sefer büyük uyanıyo 2 saatlik uykularla dolandım tabii yememe dikkat etmedim üf ya bu hafta sonu sınavlarım var ders çalışmakta gelmiyo içimden tabii 4 dersten kalınırsa böyle ineklemek zorunda kalınıyokötükedihüsogelelim yediklerime sabah kendime tost yaptım yagsız çay biraz dikkat edersem veririm heralde bu hafta benden ümit yok kızlar artık sizlerden bekliyoruz güzel güzel kilolar verin inşallah hepimiz manken gibi oluruz benimki zaten bana 50 kilo ol diyo anam herif beni öldürme niyetinde ben okadar kilolayı nasıl vereyim boyumda 1.68

bacılar selam tekrardan,
candyelif arkadaşımız geldi gruba ama kaç kişiydik biz 12 olduk mu geçmiş sayfalara biraz baktım işin içinden çıkamadık kimkimdik?
bir yazıp toparlayalım mı ne dersiniz?
şimdikiler;
semo
tgull
nes84
burakesfa
tatildekiler;
sılagül
pandomim
littefairy
deva
deneme sürecindeki yeni kızlar;
saysaybitmiyor
ayseher
hatice

atladığım varsa alıntı yapıp eklermisiniz? şimdilik 11 kişi görünüyoruz ve arkadaşımız gelebiliyor ama yanlışlıkla atladığım biri varsa grup dolu. hadi bacılar bir el atın da bilgi verelim elife...

nee 50 kilo mu napcak kız seni çalı gibi... bende 1,70 im boyumuz aynı hemen hemen ama kendimi hiiç 50 kilo düşünemiyorum... boşver bacı sen verde zaten eminim 60altına düşünce 57-58 i göründe kendi der sana yeter iyisin diye... önceden bebekler yokken kaç kiloydun çok mu zayıftın?

1. POLEN VıTAMıNLER VE MıNERALLER DEPOSUDUR
  2. Polende tüm vitaminler ve diğer cevhelerin insan yaşamı için en ideal oranlarda bulunması başka üstün bir özelliktir.
  3. Başka pek çok besinde bulunabilen vitaminler az,üreme ,gelişme,düşünme,güç verme ve uzun ömür sağlaması gibi en önemli görevleri yerine getirmeyi sağlayan ve seçkin,az besinlerde bulunan vitamin ve diğerleri kat kat fazladır.
  4. A ve C vitaminleri az,B vitaminleri çok yüksek orandadır.
  5. B vitaminleri ,bilindiği gibi "uzun ömür vitaminleri" dir.
  6. Dış etkenlere karşı hücreyi,bağışıklık sistemini uyararak korur,sürekli hücre yeniler,hemoglobini çoğaltarak hücreye bol oksijen gelmesini sağlar.
  7. Polen araştırmanlarından bilim adamı Alain Callas'ın bir analizi şöyle:
  8. 100 gram karışık çiçek polenin de 500-900 mg. B1 ve 2760 mg. B5 vitaminleri vardır.
  9. Yani, günde alınacak 1 gram polen,insana yeterli B vitaminlerini sağlıyor demektir.
  10. Polenlerde ortalama olarak %20-30 protein %45 serbest amino asitler,%25-30 doğal şekerler ve selüloz bulunmaktadır.
  11. Hiç bir bitkide bulunmayan süt şekeri LAKTOZ,polende bulunmaktadır.
  12. Sindirim fermentleri olan nişasta ve fosforu ,büyümeyi sağlayan ve hızlandıran ,hücre bolizmasını uyaran yararlı hormonları,nükleik asitleri taşımaktadır.
  13. Tam 22 çeşit amino asit bulunan polene karşı bu çeşit ,temel besinimiz olan sütte 17'dir.
  14. Polendeki tüm vitaminler ,A,.B,1-2-3-4-5-6-7-8-9-12,C,D,E,H,P,PP'dir.
  15. Polende 22 çeşit amoni asit ,27 çeşit madensel tuz,doğal hormon, enzim, coenzim, pigment, karbonitrat ve fermentler vardır.
  16. Polendeki H vitaminin varlığı,Rus araştırıcı deviatrin ve Joirich tarfından açıklanmıştır.
  17. bu vitamin gelişmeyi kolaylaştırır.
  18. Deri ve göz iltihaplarını önler.
  19. Polende rutinde vardır.
  20. Ayrıca kara buğday ,sedef otu ve frenk üzümünde rutin tesbit edilmişti.
  21. Rutin ,kılcal damarları etkileyerek fazla kanamaya engel olur.
  22. Kalp kasının çalışmasını güçlendirir.
  23. Chauvin ve Lenormand'ın araştırmalarıyla polenin antibiotikler içerdiğide gün ışığına çıkarılmıştır.
  24. grecean ve Enciu'nun bu konuda yaptığı çalışmalar sonunda polenin ,Staphylocoscus,Salmonella,Ecoli ve Bacillus anthracis'e karşı etkili olduğu ve bunların üremelerinin engellediği tespit edilmiştir.
  25. Prof.Dr.M.Mihri Memoğlu ve Dr.Kadriye Sorkun'a göre polen ,Metbolizmamız için çok değerli temel maddeleri içerir.
  26. Organizmamız için çok değerli temel maddeleri içerir.
  27. Organizmamızı zinde tutmak ve dengeli beslenmek için vücudun ihtiyacı olan eksik maddeleri tamamlamak ve korumak açılarından yaşamsal önem taşımaktadır.
  28. Polende bulunan başlıca amino asitler Cystine,Histidin,Trytoptan ,Methionin ,Phenylalanin,Thereonin,Arginin,ızoleucin,Leuoin,L ysin,Valin,Glutamin'dir.
  29. Polende bulunan başlıca asitler ,Pantethenic ,Linoleik,Ascorbik ve Arachidonik'di .
  30. Demir, bakır, kalsiyum, sodyum,magnezyum ,silisyum ise polende varlığı tespit edilen elementlerden bazılarıdır.
  31. Polende bununan iz elementler,alimünyum,nikel,titanyum ve çinkodur.
  32. Uzun yaşam vitaminleri olan B'lere gelince:1 Gram (Dörtte bir çay kaşığı) polendeki 8 mg.B1 vitamini şu besinler sağlayabilir.
  33. 70 Gr.Bira mayası ,3 Kg. Karaciğer ,8 tam kepekli ekmek ,40 beyaz ekmek ,20 kg.Ema veya domates.
  34. 1 Gr.polendeki 5 Mg. B2 vitaminini şu besinler sağlayabilir.
  35. 50 Gr. Bira mayası,15 kepekli Ekmek,74 beyaz ekmek ,6 Kg. Portakal,12 Kg. Domates ,16 Kg.Elma
  36. 1 Gram polendeki 27 Mg.B5 vitamini (Pantotenik asit) şu besinler bulundurur.
  37. 35 Gram Bira mayası ,13 Kg. Sığır eti,25 Kg.kabuklu buğday ,95 Litre Süt
  38. bu polen ne kadar değerli bir besin kaynağıymışakannehir

özgey tamamen ayrıldımı sonra tekrar döncekmi hamiş yaa arada giriyordu ama ne oldu bilmiyorum doğumda sonra girerim diyordu.....

kızlar merhaba dün giremedim ya ksura bakmayın bugünkü menüy yazıyorum
sabah=biraz omlet , 1 kk peynir, domates salatalık
öğle=mevsim salatası , 4 tane ızgara köfte
ara öğün = meyva
akşam= semizotu 4 kaşık
dünde bozmadım diyeti ve kızlar bugün tartıldım 104 çıktı çok mutluyum kilo veriyorum oleyyy

yani mankenler bile 45 degil napmış seninki bana biri dese 45 olcan dese yarsa ikiye yinede olamamkaydirigubbakcemile3

yani mankenler bile 45 degil napmış seninki bana biri dese 45 olcan dese yarsa ikiye yinede olamamkaydirigubbakcemile3

bunları nişanlıyken söylüyodu 60 kiloydm boyum 1.60 şimdi kilo aldım bu seferde sana yakışıyo iyi böle diyooo dedimya bi acayip bu erkek milletiii ama az kaldı eski kiloma ineceğimmm :lepi:

özgey tamamen ayrıldımı sonra tekrar döncekmi hamiş yaa arada giriyordu ama ne oldu bilmiyorum doğumda sonra girerim diyordu.....

benim aklıma geldi ozgey ama hamilelik süt zamanı derken bebişini sağlıklı şekilde kucağına alıp geri dönmesi 1yılı bulur ve 1yıla mezun veririz diye düşündüm.... en azından ben bir yıla mezun olmayı düşünüyorum.

kızlar sanırım başka kimse yok unuttuğum. ozgey gelene kadarda mezun veririz ona yer açılır.
gördüğüm kadarıyla deneme sürecindeki arkadaşlar bayağı kararlı düzenli paylaşım yapıyor. cumaya inşallah ekleniyorsunuz listeye...

buarada candyelif cumartesi paylaşım yapmaya başlamış.bu hafta listeye eklesek mi bir gün için bir hafta daha deneme sürecinde beklemese. kurallara aykırı ve diğer deneme sürecindeki arkadaşlara ayıp olur mu 1gün eksik yapsa deneme sürecini? bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…