iyi akşamlar kızlar geçen hafta kabus gibiydi oğlum kreşten mikrop kapmış ateş kusma isal bi onu götürdük sonra küçük hastalandı yavrum daha 6 aylık serumlar falan derken hafta sonu kabus gibiydi bide ben ankarada tek başımayım ailem falan yok maalesef yardımcı olabilecek arkadaşım da yok öldüm biri kusuyo diğerini gece iğneye götür bittim artık sizlerede haber veremedim diskalifiye olacakmışım az kalsın üzüldüm valla:umursamazüskküütcüm teşekkürler desteğin için semiha canım sen bu hafta iyi vermişsin kutlarım canım ben 1 kilo aldım bu hafta çocukların hastalığı falan derken hepinizi öpyorum
iyi akşamlar kızlar geçen hafta kabus gibiydi oğlum kreşten mikrop kapmış ateş kusma isal bi onu götürdük sonra küçük hastalandı yavrum daha 6 aylık serumlar falan derken hafta sonu kabus gibiydi bide ben ankarada tek başımayım ailem falan yok maalesef yardımcı olabilecek arkadaşım da yok öldüm biri kusuyo diğerini gece iğneye götür bittim artık sizlerede haber veremedim diskalifiye olacakmışım az kalsın üzüldüm valla:umursamazüskküütcüm teşekkürler desteğin için semiha canım sen bu hafta iyi vermişsin kutlarım canım ben 1 kilo aldım bu hafta çocukların hastalığı falan derken hepinizi öpyorum
merhaba arkadaşlar,
kendimi toparlicam toparlicam ama hiç toparlanan bişi yok ama son zamandarda ne uyuduğum belli ne uyanık olduğum çok kafam bozuk ondan herhalde kilo da almıyorum bu yemelere karşın...
menülerinizi gördükçe imreniyorum valla hepiniz süpersiniz. yeni arkadaşlarlada birlikte inşallah bu hafta birinci oluruz gibi geliyor bana ne dersiniz kızlar???
merhaba bu sabah dayanamayıp tartıldım vee 65 olmuşum bu diyette ilk haftam şimdiden 3 kilom gitti acaba hepsi bu kadar çabuk gidecek mi ..??bilmiyorumkismile
tgüll cümm buhafta birinciyizz tabii ben inanıyorum elimden geleni yapıcam hem kendim için hemde grup içinnnn:lepi:
bitanesin sen...
HAYDİ GRUP HAYDİ GRUP HAYDİİİİ
TAM ZAMANI TAM ZAMANI ŞİMDİİİ....
günaydın arkadaşlar teşşekkür edrim çocuklar iyi çok şükür ama bende bittim gece küçük uyyamıyo aglıyo sabaha kadar salla sabah 6 gibi uyuyo bu sefer büyük uyanıyo 2 saatlik uykularla dolandım tabii yememe dikkat etmedim üf ya bu hafta sonu sınavlarım var ders çalışmakta gelmiyo içimden tabii 4 dersten kalınırsa böyle ineklemek zorunda kalınıyokötükedihüsogelelim yediklerime sabah kendime tost yaptım yagsız çay biraz dikkat edersem veririm heralde bu hafta benden ümit yok kızlar artık sizlerden bekliyoruz güzel güzel kilolar verininşallah hepimiz manken gibi oluruz benimki zaten bana 50 kilo ol diyo anam herif beni öldürme niyetinde ben okadar kilolayı nasıl vereyim boyumda 1.68
bacılar selam tekrardan,
candyelif arkadaşımız geldi gruba ama kaç kişiydik biz 12 olduk mu geçmiş sayfalara biraz baktım işin içinden çıkamadık kimkimdik?
bir yazıp toparlayalım mı ne dersiniz?
şimdikiler;
semo
tgull
nes84
burakesfa
tatildekiler;
sılagül
pandomim
littefairy
deva
deneme sürecindeki yeni kızlar;
saysaybitmiyor
ayseher
hatice
atladığım varsa alıntı yapıp eklermisiniz? şimdilik 11 kişi görünüyoruz ve arkadaşımız gelebiliyor ama yanlışlıkla atladığım biri varsa grup dolu. hadi bacılar bir el atın da bilgi verelim elife...
bugunku menum
sabah: cornflaks yedim
ara: 3 kaysi
oglen: tost, yarim domates, bol ye$illik yedim
ara: kiwi
sonra: 3 biskuvi yedim
aksam yemegi yiyemedim
gece yemeyi yedim az once, kizarmis patatesklava:[/QUOT
semooo kızarmış patates mi? hemde geceeee aylardır doğru düzgün kızarmış patates yemedimmm kızzz canjım çektiiiii
bazen krizim tutuya canım çok istiyo ama fırında yapıp yiyorum yağsızzz zaten ne geldiyse başıma o kızarmışş patateslerden geldiiiisositososito
gelde beni dövme demi nes cim???
ben patates gibi olacagim eger kizarmis patates yemeye devam edersem kaydirigubbakcemile
gecmis olsun canim, biz seni diskalifiye edermiyiz hic kuzum olumunekankayizsmile
tahmin ettik cocuklar yuzunden giremedigini kaydirigubbakcemile2
VERMEYE VERMEYE VERMEYE GELDİK FAZLA KİLOLARI VERMEYE GELDİKKKK
LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY OOOO 3. TAAAKIIIMMMM
(Allahım ne olur yüzümüzü kara çıkartma Ya Rabbim Cuma günü amacına ulaşıp güzelce kilo veren kullarından eyle hepimizi bizlere dayanma gücü verrr Aminnnn)
hahaha inschallah oluruz 1ci, allah buyuk kaydirigubbakcemile3
bacılar selam tekrardan,
candyelif arkadaşımız geldi gruba ama kaç kişiydik biz 12 olduk mu geçmiş sayfalara biraz baktım işin içinden çıkamadık kimkimdik?
şimdikiler;
semo
tgull
nes84
burakesfa
tatildekiler;
sılagül
pandomim
littefairy
deva
saysaybitmiyor
ayseher
hatice
atladığım varsa alıntı yapıp eklermisiniz? şimdilik 11 kişi görünüyoruz ve arkadaşımız gelebiliyor ama yanlışlıkla atladığım biri varsa grup dolu. hadi bacılar bir el atın da bilgi verelim elife...
valla tgull cum, listen dogru gibi gorunuyor,
günaydın arkadaşlar teşşekkür edrim çocuklar iyi çok şükür ama bende bittim gece küçük uyyamıyo aglıyo sabaha kadar salla sabah 6 gibi uyuyo bu sefer büyük uyanıyo 2 saatlik uykularla dolandım tabii yememe dikkat etmedim üf ya bu hafta sonu sınavlarım var ders çalışmakta gelmiyo içimden tabii 4 dersten kalınırsa böyle ineklemek zorunda kalınıyokötükedihüsogelelim yediklerime sabah kendime tost yaptım yagsız çay biraz dikkat edersem veririm heralde bu hafta benden ümit yok kızlar artık sizlerden bekliyoruz güzel güzel kilolar verininşallah hepimiz manken gibi oluruz benimki zaten bana 50 kilo ol diyo anam herif beni öldürme niyetinde ben okadar kilolayı nasıl vereyim boyumda 1.68
ay canim ya, allah yardimcin olsun, 1tanede degil 2 bebe
inschallah sinavlarin iyi gecer, SIKMA canini :kedi:
hahaha 50 kilo, cok zayif yaa, o zaman tutulacak bir sey kalmaz opuyorumnanaktan
gelde beni dövme demi nes cim???
ben patates gibi olacagim eger kizarmis patates yemeye devam edersem kaydirigubbakcemile
gecmis olsun canim, biz seni diskalifiye edermiyiz hic kuzum olumunekankayizsmile
tahmin ettik cocuklar yuzunden giremedigini kaydirigubbakcemile2
hahaha inschallah oluruz 1ci, allah buyuk kaydirigubbakcemile3
valla tgull cum, listen dogru gibi gorunuyor,
ay canim ya, allah yardimcin olsun, 1tanede degil 2 bebe
inschallah sinavlarin iyi gecer, SIKMA canini :kedi:
hahaha 50 kilo, cok zayif yaa, o zaman tutulacak bir sey kalmaz
opuyorumnanaktan
ayyy semoo valla sen beni güldürdün Allahta seni güldürsünn emiii tutulcak bişey kalmazzz doğru bu erkeklerde bi tuhaf hiç bişeyden memnun olmuyolar benimkide bana 45 olman lazım demişti bi ara tövbe tövbee evet 45 kilo olup hayatımın geri kalanını tek hücreli canlı olarak geçireyim barrriiiii ayyyçokkk komikk yaaadelikafadulden(valla zayıf arkadaşlar alınmasında her şeyinde bi kararı var yani dimi)
ayyy semoo valla sen beni güldürdün Allahta seni güldürsünn emiii tutulcak bişey kalmazzz doğru bu erkeklerde bi tuhaf hiç bişeyden memnun olmuyolar benimkide bana 45 olman lazım demişti bi ara tövbe tövbee evet 45 kilo olup hayatımın geri kalanını tek hücreli canlı olarak geçireyim barrriiiii ayyyçokkk komikk yaaadelikafadulden(valla zayıf arkadaşlar alınmasında her şeyinde bi kararı var yani dimi)
yani mankenler bile 45 degil napmış seninkibana biri dese 45 olcan dese yarsa ikiye yinede olamamkaydirigubbakcemile3
özgey tamamen ayrıldımı sonra tekrar döncekmi hamiş yaa arada giriyordu ama ne oldu bilmiyorum doğumda sonra girerim diyordu.....
bacılar selam tekrardan,
şimdikiler;
semo
tgull
nes84
burakesfa
tatildekiler;
sılagül
pandomim
littefairy
deva
saysaybitmiyor
ayseher
hatice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?