Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

***3. TAKIM 163.ETAP***

semo ( 63,2/ 64/ -0.8/ -1.27%)
NES84 ( 66,8/ 65.8/ 1.0/ 1.50%)
tgull ( 63,6/ 62,9/ 0,7/1,08 %)
burakefsa ( 72,0/ 72.0/ 0.0 / 0.00%)
hatice_84 ( 65.0/ 64.0/ 1.0 / %1.56) yeni üye
ayseher ( 105,0/103,0 / 2,0 / 1,90%) yeni üye
saysaybitmiyor ( 65.5/65.4/0,1/0,15) yeni üye
candyelif( 68,0/65,0/3,0 /4,41 %)yeni üye

3.TAKIM TOPLAM KILO ( 569,1/ 562.1/ 7/ 1.23 %)

tgull cum, toplama bi bakarmisin dogrumu?

burdayııım hastayıım....gittim ve geldim. şimdi yine gidicem ama en fazla yarım saatte bir bakarım.

Gecmis olsun tgull cum, allah sifa versin canim. olumunekankayizsmile

evi ney goturuyo??? kaydirigubbakcemile3
tgull cum bildirim en gec 4bucukta yapilmali,
benmi yapayim senmi?

simdi cikiyorum saat 3 gibi girecegim,
eger cevap yazmadiysan ben bildirim yaparim optum canim tekrar gecmis olsun
kendine iyi bak

tamam semo hemen bakıyorum
eline sağlık semocum
bende aynı sonuçları buldum...
takımın paylaşımını yapalım mı?:1hug:

teşekkür ederim semo, evi pislik götürüyor. şimdi halıların hepsini topladım halı yıkamayı aradım gelip alacaklar bende herşeyi alt üst ettim süpürüp siliyorum falan uğraşıyorum ev pis olunca dahada hasta oluyorum ben...
sen bilirsin istersen sen yap daha önce iki kez de sen yaptın ya daha iyi biliyorsun hata yapma oranın benden daha az tabi müsait olursan yük olmayacaksa sana... saat 15:30 da girerim yine bakarım sen yapmadıysan ben yaparım olur mu?

oo nes cim supersin valla, senin kilonu dun hesapladim ama bugun dahada vermi$sin
tebrik ederim opuyorumnanaktan

canım sağolun yaa bu hafta sizede yük oldum baya evet dün tartıldım 66,1 di bugün 65,8 olmuşş benim biraz midemde sorun varya wc ile pek görüşemiyoz yani günden güne kilom hemen değişebiliyorr

Kızlar haftasonu şehir dışına gidiyorum. Düğün var Kayseri'de. 2 gün yokum. Hepimize bol şans ve iyi hafta sonları diliyorum. Pazartesi görüşürüz. Bugün çok açtım cokacimcoook ve
Sabah: 3 kurabiyeklava:
Ara: 1 muz
Öğle: 1 avuç kuruyemiş
Akşam: tavuklu pilav ve cacıkklava:
Leslie Sansone ile 3 mil

bugün galiba her ewde temizlik vardı :hulya: bu gün spor yapmadım bol bol temizlik yaptım salon oturma odası avizeler birazdan banyoyada dalacam acayip yoruldum
bugünkü menü
sabah= patatesli yumurta yedim yakkaşık tavanın 1/4 ü kadar, 1 kk peynir domates salatalık
ara öğün= 5 tane erik
öğle=kıymalı makarna , yogurt , 1 dilim ekmek
ara öğün= beyaz üzüm bir salkım
akşam= mercimek çorbası salata 1 dilim ekmek

yolun açık olsun tatlım bizim yerimizede dal halaya

semocan bildirimi yaptım paylaşım alanına...
fırsatın olursa bir bak hata falan varmı doğru yapmışmıyım... birde sadece paylaşım alanına yazıyoruz dimi başka bir yere de yazmıyoruz...

semocan bildirimi yaptım paylaşım alanına...
fırsatın olursa bir bak hata falan varmı doğru yapmışmıyım... birde sadece paylaşım alanına yazıyoruz dimi başka bir yere de yazmıyoruz...

hemen bakiyorum baskan

ellerine saglik canim, dogru olmu$
ben deva yi cikardim listeden.

kolay gelsin tgull cum, bayram temizligi'mi yapiyon zemuszemus

ellerine saglik canim, dogru olmu$
ben deva yi cikardim listeden.

kolay gelsin tgull cum, bayram temizligi'mi yapiyon zemuszemus

tamam arkadaşım..
temizlik devam ediyom az mola verdim yine devam edecem. deliye hergün bayramkaydirigubbakcemile3
evde çocuklar vardı ya hiç içime sindiği gibi güzel temizlik yapamadım üç haftadır... birdeee haftaya becerebilirsem rapor alacam tatile çıkacağız hafta içi işteyimya şimdi yapıyorum tatil temizliğini...

02.07.2010

Spor - 45 dk el ve ayak agirlikli tempolu yürüyüs

Sabah - cornflakes

Ara - cafe latte

Öglen - bir dilim cevizli kek

Aksam - bir adet tavuk gögsü, 2 kasik pilav

Haftanin 1. candyelif'i tebrik ederim :1hug:a.s.:lepi:

bu arada sonuc listesine 4. takimdan diye yazilmissin ama 3. yani bizim takimdansin degil mi? kafam karisti. :hulya:

Kizlar bizim takimin ilk 3

1. candelif :hooray::hooray::hooray:
2. ayseher :hooray::hooray::hooray:
3. hatice_84 :hooray::hooray::hooray:

Butun takimlarin ilk 3te, birinci sirada
1. candelif :hooray::hooray::hooray:

Takim olarak
3. olmu$uz :hooray::hooray::hooray:

Valla bizim yeni kizlari tebrik ediyorum!!! olumunekankayizsmile
Herkeze iyi hafta sonlari diliyorum, kendinize iyi bakin opuyorumnanaktan

kızlar bugün yemeği biraz fazla kaçırdım akşam telafi edicem inşş
sabah= 1 tane haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, domates salatalık, 1 dilim kepek ekmeği
ara ögün= 1 salkım üzüm
öğle= 1 koca tabak barbunya ( abarttım baya ya çok sefiomda=)
ara öğün= eti form limonlu bisküvi
akşam=salata bol 1 dilim kepek ekmeği
birazdan leslie ile 3 mile başlıcam
bu gün 2 bardar ot çayı içtim hayatımdan sogudum tadı pastaya benzeyen ot çayları çıksın istiyorumm

Barbunyaya ben de asla hayir demem.

03.07.2010

Spor - 15 dk pilatesimsi bi seyler yapmaya calistim ama o kadar sicak ki yapabilirsem hava serinleyince bir 45 dk tempolu agirlikli yürüyüs

Sabah - bir dilim kepek ekmek, 2 light hindi salam

Öglen - 1 kücük brownie kaydirigubbakcemile3 bir dilim kepek ekmek, bi adet hindi köfte

Aksam - su an bir sey yiyece halim yok. Icimden de gelmiyor bir sey yemek. Sevdicege kizgin olabilirim evet. Hatta kizginim resmen. Offffffff offffffffffffffffffffffffffffffff

Haftanin 1. candyelif'i tebrik ederim :1hug:a.s.:lepi:

bu arada sonuc listesine 4. takimdan diye yazilmissin ama 3. yani bizim takimdansin degil mi? kafam karisti. :hulya:

saol canımcım benim inşallah bu haftada aynı hızda kilo veririm..

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt ay ne güzel en büyük 3.takımmm hihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…