Kizlar bizim takimin ilk 3
1. candelif :hooray::hooray::hooray:
2. ayseher :hooray::hooray::hooray:
3. hatice_84 :hooray::hooray::hooray:
Butun takimlarin ilk 3te, birinci sirada
Takim olarak
3. olmu$uz :hooray::hooray::hooray:
Valla bizim yeni kizlari tebrik ediyorum!!! olumunekankayizsmile
Herkeze iyi hafta sonlari diliyorum, kendinize iyi bakin opuyorumnanaktan
Kizlar bizim takimin ilk 3
2. ayseher :hooray::hooray::hooray:
3. hatice_84 :hooray::hooray::hooray:
Butun takimlarin ilk 3te, birinci sirada
Takim olarak
3. olmu$uz :hooray::hooray::hooray:
Valla bizim yeni kizlari tebrik ediyorum!!! olumunekankayizsmile
Herkeze iyi hafta sonlari diliyorum, kendinize iyi bakin opuyorumnanaktan
günaydınn..
bu sabah ilk önce koca bir bardak sirkeli ve limonlu suyumu içtim ve ardından koca bir bardak suyumuda içtim şuan salatalık yiyorum
sabah zamanım olmadığı için leslie 1 mil yaptım
hafta sonu acentaları gezdik eşimle tatili ayarllamak için... bu sene ramazan ağustosa gelince malum yaz kısaltı fırsatçılara gün doğdu ya her yer ateş pahası....ama ayvalıkta bir otel ayarlayabildik taksitle falan(zati hayatımız taksit oldu)..biir hafta olmayacağım ama sanırsam bu hafta sonu een kötü ihtimal perşembe akşamdan kilomu bildirebilirim.haftaya yokum ondan sonraki hafta aranıza döneceğim inşallah...
inşallah çok kilo almam geçen sene acayip çok kilo almıştım 1haftacık tatilde o yüzden çok korkuyorum zar zor verdiklerimi geri almaktan...aklıma acaba zayıflama hapları varya bitkisel onlardan mı alıp kullansam diye bile geliyor. zaten yaz geldi ideal kiloma ulaşamadım... tatilden dönecem 3hafta sonra ramazan başlayacak... üç haftada taş çatlasa benim vereceğim kilo haftada 500gramdan 1,5 kilo ve tatilde hiiç kilo almasam bile ramazana kadar en az 61,400 olabilrim... ramazandada zaten günler çok uzun günde bir öğün tıka basa sonra gelsiin kilolar.... sanırım başaramadım.
birden bir karamsarlık çöktü ki sormayın... hani benim kardeşler perşembe gitti cuma diyet hayatına geri dönüş yaptım dedimya beceremedim yine cuma iyi güzel geçti akşam eşim sütlü nuriye getirdi ağzıma sahip olamadım yedim. haftasonu çiğköfte yedim dondurma yedim... iyice koptum ilk zamanlarki şevkimden eser kalmadı. bari bitki çaylarımı içim sirkeli su içim ılık su içim diyorum ama sabah yeşil çay yaptım birde yemekten önce sirkeli su içim dedim ama nerde ağzıma alamadım noluyor ya bana...
ağzıma boğazıma mukayet olamasam bile tatile kadar eve gidince 32dakka koşu bandına çıkacam...kaçamak yaptıysam kötü kaçamak yaptıysam ceza bir 20dakka daha çıkacam...birde mekik falan çekmeye çalışacağım...
Ben de bazen senin gibi hissediyorum Yedikten sonra da öyle bir pişmanlık duyuyorum ki anlatamam Ama hiç moralini bozma hem 3 haftada istesen 1.5 kilodan daha fazla verirsin asıl iş ramazanda o zaman çok dikkat etmemiz gerek Hepbirlikte bunun da üstesinden geleceğiz endişelenme Gidecek bu kilolaropuyorumnanaktan
inşallah arkadaşım inşallah bazen oluyor işte bitki çaylarından maydonozdan light süt, yoğurttan, haşlamadan açken içiken sirkeli limonlu sulardan ılık sulardan bıkıyor insan. normalde boy kilo hesaplamasına göre normal çıkan kilom 61 ama biraz eşime gıcıklık biraz artık zayıf diye anılmak için hedefim 59 dedim ama en azından 61e ulaşmayı çok istiyorum ve gittikçe dahada zorlaşıyor kilo verme işi...
acaba ramazanda kilo almamak mümkün müdür? ben geçen sene iftarda çok yemedim ama sabah zor dayanıyorum ölü gibi geziyorum diye sahurda ağır yerdim(doğrusu çok yiyincede farketmiyordu yine öğleden sonra düşüyordum gözlerim ölü balık gibi bakıyordu...) bu hafta spora verecem kendimi... tatildede bol bol yesemde bol bol yüzecem...kilo almadan dönmek bile benim içinyeterli...sonuçta yüzme insanı çok sıkılaştırıyor forma sokuyor... ben bir ara sahilde bir ilçede görev yaptım çok giderdim yüzmeye ve kiloma kimse inanamazdı vücut taş gibiydi sıkıydı çünkü...
Elma sirkesi mi ya ben de denedim bir kez tadı çok iğrenç nasıl içiyorsun onu
tgull cüm evet bende bu aralar bi rehavete girdim ilk zamanki şevkim yok hani birazda kilo verdimya şimdi göbek falan rahatsız etmiyo kıyafetler falan bol gelincee sanki kendimi incecik sanıyorum ama hala hedef kiloma ulaşamadım az kaldı biraz daha sıkarsak kendimizi başarırız yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, ayrca ramazan için benim kio verme planlarım var ben kilo almıyorum fazla ramazanda sahura kalkmıyorum,akşamda az yiyorum gece yatmadan öncee yine ekmeğide az yersem sanırım başarırım sen sanırım yazın tatilsin ben çalıştığım için ayakta olucam ramazanda sürekli onun için kendimden ümitliyimm rahazanda düzenli beslenim zayıflıycam
senin şimdi farkettimde çok az kalmış hedef kilona süper yaa...istediğim zamanda hedef kiloma ulaşamadığım için üzülüyorum. ben yaza hani en geç temmuz başı bu dönemlere bu işi bitirmek istiyordum ama zamanı tutturamasamda kiloyu tutturacam aralarda bozulsada diyet sonuca ulaşana kadar devam ister üç ay ister bir yıl...tatilde alırsamda ramazana kadar üç hafta devam. ramazanda alsamda sonrasınra devam... artık ne kadar sürerse ama gidecek kaçarı yok...
evet canım az kaldı ama dediğim gibi bende bırakmıycamm ben başlarken ümitsizdim biraz veremem gibi geliyodu 10 kg ama şimdi 60 olmak istiyorumm bi 63 oluyumda,bende devam edicem yürüyüş yapıyorum şimdi kışında devam etcemm kışı kilo almadan geçirisem bu çok güzel olur, bide bişey söliycem ya biz hani çok yedik diyoruz ya aslında öle olmuyor şimdi az yemeye ve bazı şeyleri yememeye alıştık ya azcık fazla yiyince çok yedik sanıyoruz mesela ben bazen çok yediğimi düşünüyorum ama kilo vermeden önceki yediğim yemeğin yarısı kadar yiyorum yani az yemek artık alışkanlık oldu biraz kaçırınca çokk çokk yediğimi sanıyorum..Ama çok güzel bişeyy az yemek yiyebilmekk
hafta sonu acentaları gezdik eşimle tatili ayarllamak için... bu sene ramazan ağustosa gelince malum yaz kısaltı fırsatçılara gün doğdu ya her yer ateş pahası....ama ayvalıkta bir otel ayarlayabildik taksitle falan(zati hayatımız taksit oldu)..biir hafta olmayacağım ama sanırsam bu hafta sonu een kötü ihtimal perşembe akşamdan kilomu bildirebilirim.haftaya yokum ondan sonraki hafta aranıza döneceğim inşallah...
inşallah çok kilo almam geçen sene acayip çok kilo almıştım 1haftacık tatilde o yüzden çok korkuyorum zar zor verdiklerimi geri almaktan...aklıma acaba zayıflama hapları varya bitkisel onlardan mı alıp kullansam diye bile geliyor. zaten yaz geldi ideal kiloma ulaşamadım... tatilden dönecem 3hafta sonra ramazan başlayacak... üç haftada taş çatlasa benim vereceğim kilo haftada 500gramdan 1,5 kilo ve tatilde hiiç kilo almasam bile ramazana kadar en az 61,400 olabilrim... ramazandada zaten günler çok uzun günde bir öğün tıka basa sonra gelsiin kilolar.... sanırım başaramadım.
birden bir karamsarlık çöktü ki sormayın... hani benim kardeşler perşembe gitti cuma diyet hayatına geri dönüş yaptım dedimya beceremedim yine cuma iyi güzel geçti akşam eşim sütlü nuriye getirdi ağzıma sahip olamadım yedim. haftasonu çiğköfte yedim dondurma yedim... iyice koptum ilk zamanlarki şevkimden eser kalmadı. bari bitki çaylarımı içim sirkeli su içim ılık su içim diyorum ama sabah yeşil çay yaptım birde yemekten önce sirkeli su içim dedim ama nerde ağzıma alamadım noluyor ya bana...
ağzıma boğazıma mukayet olamasam bile tatile kadar eve gidince 32dakka koşu bandına çıkacam...kaçamak yaptıysam kötü kaçamak yaptıysam ceza bir 20dakka daha çıkacam...birde mekik falan çekmeye çalışacağım...
Elma sirkesi mi ya ben de denedim bir kez tadı çok iğrenç nasıl içiyorsun onu
off tgull'um ya, ben oldugum yerde sayiyorum. Sen yine iyisin, verdiklerini almiyorsun!
ben 1 senedir, 3 kilo veriyorum 2kilo
aliyorum, 2 kilo veriyorum 3 kilo aliyorum. bende biktim artik.
Zayifladigim an bana bir rahatlik geliyor, rahatlik gelince aliyorum tekrar.
22 sinde bende tatile gidiyorum, bakalim nolucak, inschallah kilo almadan dönerim
bende elma sirkesini bir ara ictim, 3 haftalik kur yaptim, sonra tekrar baslamadim
ilk hafta cok igrenc oluyor tadi, ama ben biraz bal koyuyorum icine tadi biraz daha
iyi oluyor, kendini 2-3 gun zorla sonra ali$irsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?