Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar dünkü kaçamağı bugün hafiflettim
sabah= 1 kk peynir, domates salatalık, 5 tane zeytin
ara ögün= 151 kalorilik bir çikolata yine dayanamadım
öğle= 4 kaşık barbunya
ara öğün= biraz cacık
akşam=fasulye yada tavuk olacak menü belli degil:)

Kızlar merhaba bende Şu anda gÜndeyım tabıı Çok yedım halıyle sayamıycamm ÇÜnkıı o kadar Çok yanııı ama Çok gÜzell Şeyler vardı gÜnde kayınvalıdemde onun ıÇın bugÜn kendıme ızın gÜnÜ yapıyorumm ama yarından ıtıbaren yıne sıkı sıkıya ,ılerlıycemm 65 ı gÖrdÜmm bu hafta bakalım nıyetım bı dahakı haftaya 64 lÜ bı rakam gÖrmekk hepınızı ÖptÜm byeee

Günaydın arkadaşlar Gittim geldim Kayseri'ye Düğün köy düğünüydü pek eğlenceli geçtiğini söyleyemeyeceğim Ama Gesi bağlarını gezdim Geçmişten anılar kopup geldi Süperdikaydirigubbakcemile2 Malum pek yediklerime dikkat edemedim Haftasonunu tatil yaptım kendime:kedi:
Hepinizi tebrik ederim Takım olarak birinci olacağımız günler de gelecek inş
Ayseher liptonun limonlu form çayı var tadı hoşuma gidiyor benim Çikolatanın yerini tutamaz ama:1no2:Bir dene istersen
Candy elif tebrik ederim 1. olmuşsun

günaydın kızlar ben size demiştim bu haftada dereceye girecez diye 1,2,3 olan orkadaşları tebrik ediyorumm başarılarının devamını diliyorum bakıyorumda hep yeni arkadaşlar vaalla çok güzel gidiyoruzz grup olarakda 3. olmuşuz onun için yine hepinizi tebrik ediyorum bide kendimi tebrik ediyorum inşallah bu haftada 1 veya 2. oluruzz bende öle böle 65 i gördüm 2 kilom kaldı ama sanırım daha devam edicemmm...
hafta sonu diyete uymadım ama bugün tekrar düzenime geri döndüm artık iş içinde dışarıda arazide geziyorum daha çok hareket ediyorum bide sıcağın etkisiyle daha iyi zayıflıycağımı düşünüyorumm inşallah öle olurrr

selam bacılar herkeslere günaydıın,
hafta sonu girememiştim kk ya pazartesi işe gelir gelmez açtım ve haftaya bu güzel haberle başlamak süper oldu...

günaydınn..
bu sabah ilk önce koca bir bardak sirkeli ve limonlu suyumu içtim ve ardından koca bir bardak suyumuda içtim şuan salatalık yiyorum
sabah zamanım olmadığı için leslie 1 mil yaptım

hafta sonu acentaları gezdik eşimle tatili ayarllamak için... bu sene ramazan ağustosa gelince malum yaz kısaltı fırsatçılara gün doğdu ya her yer ateş pahası....ama ayvalıkta bir otel ayarlayabildik taksitle falan(zati hayatımız taksit oldu)..biir hafta olmayacağım ama sanırsam bu hafta sonu een kötü ihtimal perşembe akşamdan kilomu bildirebilirim.haftaya yokum ondan sonraki hafta aranıza döneceğim inşallah...
inşallah çok kilo almam geçen sene acayip çok kilo almıştım 1haftacık tatilde o yüzden çok korkuyorum zar zor verdiklerimi geri almaktan...aklıma acaba zayıflama hapları varya bitkisel onlardan mı alıp kullansam diye bile geliyor. zaten yaz geldi ideal kiloma ulaşamadım... tatilden dönecem 3hafta sonra ramazan başlayacak... üç haftada taş çatlasa benim vereceğim kilo haftada 500gramdan 1,5 kilo ve tatilde hiiç kilo almasam bile ramazana kadar en az 61,400 olabilrim... ramazandada zaten günler çok uzun günde bir öğün tıka basa sonra gelsiin kilolar.... sanırım başaramadım.
birden bir karamsarlık çöktü ki sormayın... hani benim kardeşler perşembe gitti cuma diyet hayatına geri dönüş yaptım dedimya beceremedim yine cuma iyi güzel geçti akşam eşim sütlü nuriye getirdi ağzıma sahip olamadım yedim. haftasonu çiğköfte yedim dondurma yedim... iyice koptum ilk zamanlarki şevkimden eser kalmadı. bari bitki çaylarımı içim sirkeli su içim ılık su içim diyorum ama sabah yeşil çay yaptım birde yemekten önce sirkeli su içim dedim ama nerde ağzıma alamadım noluyor ya bana...
ağzıma boğazıma mukayet olamasam bile tatile kadar eve gidince 32dakka koşu bandına çıkacam...kaçamak yaptıysam kötü kaçamak yaptıysam ceza bir 20dakka daha çıkacam...birde mekik falan çekmeye çalışacağım...

günaydınn..
bu sabah ilk önce koca bir bardak sirkeli ve limonlu suyumu içtim ve ardından koca bir bardak suyumuda içtim şuan salatalık yiyorum
sabah zamanım olmadığı için leslie 1 mil yaptım

Elma sirkesi mi ya ben de denedim bir kez tadı çok iğrenç nasıl içiyorsun onu

Ben de bazen senin gibi hissediyorum Yedikten sonra da öyle bir pişmanlık duyuyorum ki anlatamam Ama hiç moralini bozma hem 3 haftada istesen 1.5 kilodan daha fazla verirsin asıl iş ramazanda o zaman çok dikkat etmemiz gerek Hepbirlikte bunun da üstesinden geleceğiz endişelenme Gidecek bu kilolaropuyorumnanaktan

inşallah arkadaşım inşallah bazen oluyor işte bitki çaylarından maydonozdan light süt, yoğurttan, haşlamadan açken içiken sirkeli limonlu sulardan ılık sulardan bıkıyor insan. normalde boy kilo hesaplamasına göre normal çıkan kilom 61 ama biraz eşime gıcıklık biraz artık zayıf diye anılmak için hedefim 59 dedim ama en azından 61e ulaşmayı çok istiyorum ve gittikçe dahada zorlaşıyor kilo verme işi...
acaba ramazanda kilo almamak mümkün müdür? ben geçen sene iftarda çok yemedim ama sabah zor dayanıyorum ölü gibi geziyorum diye sahurda ağır yerdim(doğrusu çok yiyincede farketmiyordu yine öğleden sonra düşüyordum gözlerim ölü balık gibi bakıyordu...) bu hafta spora verecem kendimi... tatildede bol bol yesemde bol bol yüzecem...kilo almadan dönmek bile benim içinyeterli...sonuçta yüzme insanı çok sıkılaştırıyor forma sokuyor... ben bir ara sahilde bir ilçede görev yaptım çok giderdim yüzmeye ve kiloma kimse inanamazdı vücut taş gibiydi sıkıydı çünkü...

tgull cüm evet bende bu aralar bi rehavete girdim ilk zamanki şevkim yok hani birazda kilo verdimya şimdi göbek falan rahatsız etmiyo kıyafetler falan bol gelincee sanki kendimi incecik sanıyorum ama hala hedef kiloma ulaşamadım az kaldı biraz daha sıkarsak kendimizi başarırız yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, ayrca ramazan için benim kio verme planlarım var ben kilo almıyorum fazla ramazanda sahura kalkmıyorum,akşamda az yiyorum gece yatmadan öncee yine ekmeğide az yersem sanırım başarırım sen sanırım yazın tatilsin ben çalıştığım için ayakta olucam ramazanda sürekli onun için kendimden ümitliyimm rahazanda düzenli beslenim zayıflıycam

canım bende sade içemiyorum elma sirkesi koyuyorum 1 çorba kaşığı üzerinede limon suyu koyuyorum ılık suyla içiyorum üzerine de ılık su içiyorum malum asit var sirkede zayıflıcam derken dişlerden olmayalım dimi..yerimseniben

senin şimdi farkettimde çok az kalmış hedef kilona süper yaa...istediğim zamanda hedef kiloma ulaşamadığım için üzülüyorum. ben yaza hani en geç temmuz başı bu dönemlere bu işi bitirmek istiyordum ama zamanı tutturamasamda kiloyu tutturacam aralarda bozulsada diyet sonuca ulaşana kadar devam ister üç ay ister bir yıl...tatilde alırsamda ramazana kadar üç hafta devam. ramazanda alsamda sonrasınra devam... artık ne kadar sürerse ama gidecek kaçarı yok...

TGULL, canini hic sIkma, bünye bir müddet sonra yeter diyor tabii, en kisa zamanda yine dengeyi kurarsin, oluyor öyle arada ne yazik ki. yerimseniben

05.07.2010

Spor - Leslie Sansone ile 5 mil

Sabah - yarim dilim kepek ekmegi, 3 light hindi salam, bir tane kücücük cikolata :/

Ara - tek sekerli kahve

Öglen - Brokoli corbasi

Aksam - Brokoli corbasi

yediklerime haddinden fazla dikkat etmem gerek, agustos'a kadar 5 kilo nasil vericem ya! Nisanlim Agustos'ta dagitim iznine geliyor. bilmiyorumkismile

evet canım az kaldı ama dediğim gibi bende bırakmıycamm ben başlarken ümitsizdim biraz veremem gibi geliyodu 10 kg ama şimdi 60 olmak istiyorumm bi 63 oluyumda,bende devam edicem yürüyüş yapıyorum şimdi kışında devam etcemm kışı kilo almadan geçirisem bu çok güzel olur, bide bişey söliycem ya biz hani çok yedik diyoruz ya aslında öle olmuyor şimdi az yemeye ve bazı şeyleri yememeye alıştık ya azcık fazla yiyince çok yedik sanıyoruz mesela ben bazen çok yediğimi düşünüyorum ama kilo vermeden önceki yediğim yemeğin yarısı kadar yiyorum yani az yemek artık alışkanlık oldu biraz kaçırınca çokk çokk yediğimi sanıyorum..Ama çok güzel bişeyy az yemek yiyebilmekk

çok doğru söylüyorsun aslında. şimdi 5,6 sarma yiyorum çok yedim çok yedim ama önceden bir tabağı devirirdimde yine yiyesim gelirdi, yada yaş pasta şimdi ince bir dilim yesem üf diyorum önceden en büyük kesilen dilim benimdi... haftasonu sabah tartıldım eşimde yanımda tartıda 62,600çıktı demez mi "ya o kadarda yedirdim tatlı kola dondurma aldım hala kilo almıyorsun." o yüz ifadesi ve sözleri bana kilo aldırmaya çalıştığını çok güzel ortaya serdi... onun oyunlarına gelmeyeceğim...
gaza geldim valla
iyiki varsınız kızlar...
otlu motlu karışımlardan bu iyi süper dediğiniz varsa verinde yapim eve gidince bişilerle destekleyince daha iyi diyet yapıyorum.(zayıflama için o iğrenç şeyi içtiim şimdi bunu yersem onu içmemin ne önemi kaldı diye kendimi durduruyorum)

off tgull'um ya, ben oldugum yerde sayiyorum. Sen yine iyisin, verdiklerini almiyorsun!
ben 1 senedir, 3 kilo veriyorum 2kilo
aliyorum, 2 kilo veriyorum 3 kilo aliyorum. bende biktim artik.
Zayifladigim an bana bir rahatlik geliyor, rahatlik gelince aliyorum tekrar.

22 sinde bende tatile gidiyorum, bakalim nolucak, inschallah kilo almadan dönerim

bende elma sirkesini bir ara ictim, 3 haftalik kur yaptim, sonra tekrar baslamadim
ilk hafta cok igrenc oluyor tadi, ama ben biraz bal koyuyorum icine tadi biraz daha
iyi oluyor, kendini 2-3 gun zorla sonra ali$irsin

kızlar bu gün rejimi deldim ama telafi etcem
sabah= 1 dilim kepek ekmeği, 1 kk peynir, 4 tane yeşil zeytin, 4 çatal patates kızartması
ara öğün= 1 halley ve bir dilim kavun
öğle= 1 tabak yogurtlu makarna
akşam= 4 kaşık taze fasulye yiyip kapatıcam ağzımı
103 le 104 arasında kilom galiba vermemişim hatta yarım kilo artmış olabilerem yinede cuma sabahından umutluyum o güne kadar sıkı tutucam leslie 3 mile yapıcam her gün burda söz veriyorum herkese ekmeğide kesiyorum artık zaten aramıyorum onun yerine leziz şeyler yicem zaten tadı yok bişiyi yok

demek kilo verememede tıkanmada tek değilim herkesin başına gelebilirmiş. neyse arasıra karamsarlığa düşsekte süre uzasada verecz... en azından sağlıklı beslenmiş oluyoz ama demi?
ne güzel sen nereye gidiyorsun tatile? türkiyeye gelecek misin yada bulunduğun yerde var mı tatil yapılan yerler(belçikayı hiiç bilmiim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…