Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım doğadanın sade form çayını denedinmii ben çok etkisini görüyorummm yaaa tadıda fena değil içinde senle benden başka hertürlü bitki de varsempatiksalakcinni

arkadaşlar bu leslie ile 3 mil falan ne bu yaa biri bana anlatsınnnn evde yapıyosunuz koşu bandındamı koşuyosunuz anlamadım kii

arkadaşlar bu leslie ile 3 mil falan ne bu yaa biri bana anlatsınnnn evde yapıyosunuz koşu bandındamı koşuyosunuz anlamadım kii

ewde yürüyüş yapıoz canım leslie ile 3 mile sende zayıfla yaz çıkan ilk siteye tıkla sendezayıfla ya orda istediğin mile leslie indir baya hareketli bir yürüyüş oluo tavsiye ederim

Selam kızlar
Spor: 2 mil Leslie
30 dk pilates
Sabah: Domates, peynir, zeytin
Ara: 2 tane çokoprensmafoldumben ve biraz çikolata (onsuz yaşanmıyor)klava:
Öğle:1 kase mercimek çorbası
Ara: 1 muz
Akşam:5 kaşık makarna, 3 kaşık kabak yemeği

valla tgull cum hic karamsar olma, cok guzel gidiyosun, arada kilo alsanda
cizelgen guzel gorunuyor.

belcika'da tatilmi??? kaydirigubbakcemile3 burasi turkiye gibi degilki,
turkiye bam ba$ka yaaa olumunekankayizsmile

kayseri, antalya, eskisehir, istanbul yapcaz kaydirigubbakcemile2
4gozle bekliyorum valla 22 sini opuyorumnanaktan

halami, amcami, dedemi ozledim opuyorumnanaktan

hatice cim, bu leslie nasil yapiyosun canim? :kedi:

selam kızlar ben bayagı asmıştım diyet işini ama bi kaç gündür 6dan sonra benim dükkan kapanıyo bu sabah yarım saat yürüyüş yaptım sonra eve gelip kahvaltımı yaptım ve zayıflama ilacına başladım 3 gündür içiyorum çok su içiyorum reglim yaklaştı şişkinlik var bakalım yoksa kilo almışım bana şişkinlik gibi geliyo CADIARZU eczacı tanıdık bu ilaçla ilgili güzel şeyler söyledi bu sefer olur inşallah

merhaba tuba cim, nasilsin, cocuklar nasil iyi oldularmi?
senmi astin diyeti yoksa benmi astim diyeti sempatiksalakcinni

hatice cim, bu leslie nasil yapiyosun canim? :kedi:[/QUOTE]

Günaydın kızlar oğlum beni erkenden uyandırıyor ya...
Semo bu Leslie Sansone denilen bayan basenli falan ama iyi yürüyor Hem yürüyor hem de konuşabiliyor Ben de yeni keşfettim bir yürüyüş programı hazırlamış evde yapılabilmesi için olduğun yerde yürüyorsun step hareketleri de var üst ekstremite hareketleri de yürüyüş biraz daha eğlenceli oluyor Benim gibi dışarı çıkamayan çocuklu bayanlar ve evinde koşu bandı olmayanlar için güzel bir program 1 mil yaklaşık 1, 6 kmye denk geliyor 1 mil, 2 mil, 3 mil... aşamalı olarak ayırmış İnternetten bulabilirsin

hatice cim, bu leslie nasil yapiyosun canim? :kedi:

Günaydın kızlar oğlum beni erkenden uyandırıyor ya...
Semo bu Leslie Sansone denilen bayan basenli falan ama iyi yürüyor Hem yürüyor hem de konuşabiliyor Ben de yeni keşfettim bir yürüyüş programı hazırlamış evde yapılabilmesi için olduğun yerde yürüyorsun step hareketleri de var üst ekstremite hareketleri de yürüyüş biraz daha eğlenceli oluyor Benim gibi dışarı çıkamayan çocuklu bayanlar ve evinde koşu bandı olmayanlar için güzel bir program 1 mil yaklaşık 1, 6 kmye denk geliyor 1 mil, 2 mil, 3 mil... aşamalı olarak ayırmış İnternetten bulabilirsin[/QUOTE]

günaydın hatice valla bende vede yapmak istiyorum şimdi havalar ço sıcak daha önceden 6 da çıkıp yürüyodum şimdi güneş oluyor ve kışında yürüyemiycem onun için evde yapılan hareketlerden istiyorum nette buldum bu dediğin şeyi ama sen nasıl indirdin iş yerindeyim hani fazla veri indirince ek ücret falan olursa başıma patlar internet acaba sen nasıl indirdin bi sorun oldumu internetin kotasında falan ???kafamçokkarıştı

günaydın hatice valla bende vede yapmak istiyorum şimdi havalar ço sıcak daha önceden 6 da çıkıp yürüyodum şimdi güneş oluyor ve kışında yürüyemiycem onun için evde yapılan hareketlerden istiyorum nette buldum bu dediğin şeyi ama sen nasıl indirdin iş yerindeyim hani fazla veri indirince ek ücret falan olursa başıma patlar internet acaba sen nasıl indirdin bi sorun oldumu internetin kotasında falan ???kafamçokkarıştı[/QUOTE]

Canım ben 2 gün çalışıyorum diğer günler evdeyim evdeki internetim sınırsız google'a Leslie Sansone yaz video sonuçları çıkıyor ya orda indirmeden izleyebileceğin videolar var bir kaç tane İş yerindeki adsl sınırlı ise kotası çabuk doluyor o zaman ek ücret ödemek gerekebilir ama sınırsız ise belli bir limiti var onu aşınca sadece hızda azalma oluyor Sanmıyorum sınırlı adsl kullandıklarını genelde iş yerlerinde hep sınırsız oluyor onu bir öğren istersen o zaman indirebilirsin
Bu arada ben fizyoterapistim egzersiz konusunda merak ettikleriniz olursa seve seve yardımcı olurum arkadaşlar

Canım ben 2 gün çalışıyorum diğer günler evdeyim evdeki internetim sınırsız google'a Leslie Sansone yaz video sonuçları çıkıyor ya orda indirmeden izleyebileceğin videolar var bir kaç tane İş yerindeki adsl sınırlı ise kotası çabuk doluyor o zaman ek ücret ödemek gerekebilir ama sınırsız ise belli bir limiti var onu aşınca sadece hızda azalma oluyor Sanmıyorum sınırlı adsl kullandıklarını genelde iş yerlerinde hep sınırsız oluyor onu bir öğren istersen o zaman indirebilirsin
Bu arada ben fizyoterapistim egzersiz konusunda merak ettikleriniz olursa seve seve yardımcı olurum arkadaşlar[/QUOTE]

ya bizim işyerinde sınırlı internet onun için ben indirmeyim bari zaten işyerinde izlesemde hareketleri yapamıycam,ya senin bi önerin varmı benim sorunun kalça ve basenn üst bacak yürüyüş yapıyorum ama oralar incelmedi vicudumun üst kısmı inceldisositososito

gurbette olan için en güzel tatil sevdiklerini görebilmek, demek belçikada tatile yer yok, benim coğrafya bayağı zayıflamış bir atlas alıp bakim neredeymiş bu belçika...oooh kayseriden gir istanbuldan çıık gönlünce olur inşallah tatilin tüüm sevdiklerini görürsün inşallah...kilo çizelgesi şimdiye kadar yavaş yavaşta olsa sağa kaydı ama 62yi halüsünasyon gibi görüyorum bir görünüyor bir kayboluyor stres mi yaptım ne 61i görmeyi çok istiyorum.
bu arada hani haftasonu gidiyorum ya tatile geçen seferki tatil kıyafetlerim mayo bikini falan çıkardım ay hiç biri olmuyor zamanda parada az kaldı nasıl yetiştirecem bilemedim yaa... dün üç saat gezdim kafama göre bir şık pareo bulamadım(ama süper spor oldu 3saat zayıflama için yürim desem yürüyemezdim alışverişte nasılda yürünüyorkaydirigubbakcemile3)

Bu arada ben fizyoterapistim egzersiz konusunda merak ettikleriniz olursa seve seve yardımcı olurum arkadaşlar[/QUOTE]

aaa insan baştan söyler kız fizyoterapist olduğunu ne güzel grubumuzda bir fizyoterapist var.... doktorcum ben bel inceltme için hareket yaparken hemen bir acı giriyor dalak şişmesi kramp girmesi gibi bişi neden dir yanlış mı yapıyorum ki?

herkese günaydınlar kızlar nasılsınız?

günaydınn canımmm iyiyimm ama hava sıcak ben haritacıyım hani görmüşsünüzdür şu ellerinde kamera gibi aletlerle ölçüm yapanlar varya ondan dışarda çaışmam gerekk onun için sıkılıyorum şu sıralarda.... Bide işlerim çok gıcıkkkkdelikafadulden

aaa gerçekten mi... yere üç bacaklı bişi koyup ev falan yapılacak alana bakıp sonradan elindeki kağıda bişi yazıyorlar, onlardan mısın. hep ilgimi çekmiştir ilginç gelmiştir.
gerçekten hava felaket Allah kolaylık versin.

evet ondanım yaa çok değişik bi meslek seviyorumm herkez merak ediyor sokakta çocuklar falan kamera diye el sallıyolarr teşekkür edrim bu arada bugün çok sıcak çıkmıycam öleden sonraaasırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…