çok doğru söylüyorsun aslında. şimdi 5,6 sarma yiyorum çok yedim çok yedim ama önceden bir tabağı devirirdimde yine yiyesim gelirdi, yada yaş pasta şimdi ince bir dilim yesem üf diyorum önceden en büyük kesilen dilim benimdi... haftasonu sabah tartıldım eşimde yanımda tartıda 62,600çıktı demez mi "ya o kadarda yedirdim tatlı kola dondurma aldım hala kilo almıyorsun." o yüz ifadesi ve sözleri bana kilo aldırmaya çalıştığını çok güzel ortaya serdi... onun oyunlarına gelmeyeceğim...
gaza geldim valla
iyiki varsınız kızlar...
otlu motlu karışımlardan bu iyi süper dediğiniz varsa verinde yapim eve gidince bişilerle destekleyince daha iyi diyet yapıyorum.(zayıflama için o iğrenç şeyi içtiim şimdi bunu yersem onu içmemin ne önemi kaldı diye kendimi durduruyorum)
arkadaşlar bu leslie ile 3 mil falan ne bu yaa biri bana anlatsınnnn evde yapıyosunuz koşu bandındamı koşuyosunuz anlamadım kii
demek kilo verememede tıkanmada tek değilim herkesin başına gelebilirmiş. neyse arasıra karamsarlığa düşsekte süre uzasada verecz... en azından sağlıklı beslenmiş oluyoz ama demi?
ne güzel sen nereye gidiyorsun tatile? türkiyeye gelecek misin yada bulunduğun yerde var mı tatil yapılan yerler(belçikayı hiiç bilmiim)
Selam kızlar
Spor: 2 mil Leslie
30 dk pilates
Sabah: Domates, peynir, zeytin
Ara: 2 tane çokoprensmafoldumben ve biraz çikolata (onsuz yaşanmıyor)klava:
Öğle:1 kase mercimek çorbası
Ara: 1 muz
Akşam:5 kaşık makarna, 3 kaşık kabak yemeği
selam kızlar ben bayagı asmıştım diyet işini ama bi kaç gündür 6dan sonra benim dükkan kapanıyo bu sabah yarım saat yürüyüş yaptım sonra eve gelip kahvaltımı yaptım ve zayıflama ilacına başladım 3 gündür içiyorum çok su içiyorum reglim yaklaştı şişkinlik var bakalım yoksa kilo almışım bana şişkinlik gibi geliyo CADIARZU eczacı tanıdık bu ilaçla ilgili güzel şeyler söyledi bu sefer olur inşallah
hatice cim, bu leslie nasil yapiyosun canim? :kedi:
günaydın hatice valla bende vede yapmak istiyorum şimdi havalar ço sıcak daha önceden 6 da çıkıp yürüyodum şimdi güneş oluyor ve kışında yürüyemiycem onun için evde yapılan hareketlerden istiyorum nette buldum bu dediğin şeyi ama sen nasıl indirdin iş yerindeyim hani fazla veri indirince ek ücret falan olursa başıma patlar internet acaba sen nasıl indirdin bi sorun oldumu internetin kotasında falan ???kafamçokkarıştı
valla tgull cum hic karamsar olma, cok guzel gidiyosun, arada kilo alsanda
cizelgen guzel gorunuyor.
belcika'da tatilmi??? kaydirigubbakcemile3 burasi turkiye gibi degilki,
turkiye bam ba$ka yaaa olumunekankayizsmile
kayseri, antalya, eskisehir, istanbul yapcaz kaydirigubbakcemile2
4gozle bekliyorum valla 22 sini opuyorumnanaktan
halami, amcami, dedemi ozledim opuyorumnanaktan
günaydın hatice valla bende vede yapmak istiyorum şimdi havalar ço sıcak daha önceden 6 da çıkıp yürüyodum şimdi güneş oluyor ve kışında yürüyemiycem onun için evde yapılan hareketlerden istiyorum nette buldum bu dediğin şeyi ama sen nasıl indirdin iş yerindeyim hani fazla veri indirince ek ücret falan olursa başıma patlar internet acaba sen nasıl indirdin bi sorun oldumu internetin kotasında falan ???kafamçokkarıştı
herkese günaydınlar kızlar nasılsınız?
Günaydin, tartida güzel bir düsüs görünce güne güzel basladim ben. kaydirigubbakcemile3 sen nasilsin canim?
herkese günaydınlar kızlar nasılsınız?
günaydınn canımmm iyiyimm ama hava sıcak ben haritacıyım hani görmüşsünüzdür şu ellerinde kamera gibi aletlerle ölçüm yapanlar varya ondan dışarda çaışmam gerekk onun için sıkılıyorum şu sıralarda.... Bide işlerim çok gıcıkkkkdelikafadulden
aaa gerçekten mi... yere üç bacaklı bişi koyup ev falan yapılacak alana bakıp sonradan elindeki kağıda bişi yazıyorlar, onlardan mısın. hep ilgimi çekmiştir ilginç gelmiştir.
gerçekten hava felaket Allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?